تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: واقعا 124000 پیغمبر وجود داشته است ؟!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
(۱۲/بهمن/۹۰ ۲۰:۱۵)mrfarzadj نوشته است: [ -> ]سخنان شما صحیح اما چرا هیچ پیامبر چینی یا روسیه ای یا آمریکایی ( برای سرخپوستان بومی قاره امریکا ) یا کره یاژاپن یا ایران ( شاید فقط زرتشت ) یا آلمان و آفریقای جنوبی هیچ پیامبری نبوده و اگر بوده در قرآن یا کتب تاریخی آنها نیامده است ؟
گویا فقط در خاورمیانه بوده اند و همچنین این رسولانی که فرمودید همگی معروف هستند و در بیشترین حالت هم به 1000 تا هم نمی رسند چه برسد به 124000 تا !!
ممنون میشم بازم بحث کنیم

قدیما که توی کره زمین محدوده جغرافیایی در حد الان وجود نداشته ..کشورهاهم اسمشون مثل الان چین و روسیه وامریکا و... نبوده.
روستاها و شهرها و قومهایی در کره زمین زندگی میکردن مثه انطاکیه و قوم لوط و ثمود و مردمی که توی قران ازشون نام برده شده که شاید معلوم نباشه اهل کجای زمین بودن.
(۵/فروردین/۹۱ ۲۳:۴۷)نسیم نوشته است: [ -> ]قدیما که توی کره زمین محدوده جغرافیایی در حد الان وجود نداشته ..کشورهاهم اسمشون مثل الان چین و روسیه وامریکا و... نبوده.
سلام
البته این طوری هم نبوده ، جالبه بدونید در روزگاری که آب و هوای زمین بهتر از این ها بوده ، بشر از قطب شمال مهاجرت می کنه به قاره آمریکا و اونجا تمدن تشکیل می ده ، تمدن های سرخپوستی ، مایاها و امثالهم همه از این جا سرچشمه می گیره ، همین طور حتما شنیدید که در استرالیا هم بومی وجود داشته ، در اروپا و آفریقا هم همین ماجرا ها بودند.
اما نکته این جا است ، تماما این ها پیامبر داشتند ، تمام این ها هادی داشتند ، یک آیه توی قرآن هست فکر می کنم ، که می گه ما برای همه هدایت قرار دادیم و حجت رو تمام کردیم.البته این اسامی نیومدند در قرآن به صورت مستقیم ، چون بشر عرب اون زمان نمیتونسته این وسعت رو درک کنه ، حتی تا همین چند قرن پیش هم بشر نمی تونست درک کنه وجود قاره آمریکا رو.
یک چیزجالب ، حتما شباهت هرم های مایا ها و چینی ها و مصری ها رو دیدید ، علتش هم مشخصه ، این که شیطان این مفاهیم رو به همه القاء می کرده ، اون وقت ما می تونیم تصور کنیم شیطان همه جا نفوذ داره ، اما خداوند متعال نه؟
(۶/فروردین/۹۱ ۱۰:۰۷)دل خسته نوشته است: [ -> ]
(۵/فروردین/۹۱ ۲۳:۴۷) نوشته است: [ -> ]

سلام
البته این طوری هم نبوده ، جالبه بدونید در روزگاری که آب و هوای زمین بهتر از این ها بوده ، بشر از قطب شمال مهاجرت می کنه به قاره آمریکا و اونجا تمدن تشکیل می ده ، تمدن های سرخپوستی ، مایاها و امثالهم همه از این جا سرچشمه می گیره ، همین طور حتما شنیدید که در استرالیا هم بومی وجود داشته ، در اروپا و آفریقا هم همین ماجرا ها بودند.
اما نکته این جا است ، تماما این ها پیامبر داشتند ، تمام این ها هادی داشتند ، یک آیه توی قرآن هست فکر می کنم ، که می گه ما برای همه هدایت قرار دادیم و حجت رو تمام کردیم.البته این اسامی نیومدند در قرآن به صورت مستقیم ، چون بشر عرب اون زمان نمیتونسته این وسعت رو درک کنه ، حتی تا همین چند قرن پیش هم بشر نمی تونست درک کنه وجود قاره آمریکا رو.
یک چیزجالب ، حتما شباهت هرم های مایا ها و چینی ها و مصری ها رو دیدید ، علتش هم مشخصه ، این که شیطان این مفاهیم رو به همه القاء می کرده ، اون وقت ما می تونیم تصور کنیم شیطان همه جا نفوذ داره ، اما خداوند متعال نه؟

درسته تمدن و شهر و... وجود داشته ولی نه با اسامی امروزی
پس نباید لزوما بگردیم دنبال پیامبر چینی و آمریکایی و...
سلام دوستان
کتاب های جین متلاک هم معرفی کنید
با سلام
من تا حدی با حرفهای آقای Mehrdad.IV موافقم اما نه تا این حد بدبینانه. ولی به تحریف اذهان اونهم با رسانه ها به شدت موافقم.
درمورد حرفای Mehrdad.IV:

من با خیلی از حرفاتون مخالفم، اما اون بخش مصر و ترکستان دیگه خیلی غیرواقعیه. ینی نیل توی ترکستان غربی قرار داره دیگه؟! قرآن به وضوح داره میگه نیل، پس مصره. فرعون ها هم ربطی به هرم نداشتن. فرعون لقب پادشاهان مصر بوده و نه کسی که هرم داشته! البته فکر می کنم همون نیل کافی بوده باشه.

رد کردن بقیه حرفاتون هم به همین سادگیه. شما مدرک نمیارید، خودتون رو "گنگ خواب دیده" فرض می کنید و "عالم همه کر".
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
ما دو جور پیامبر داریم
تکوینی و تشریعی
وظیفه پیامبر های تکوینی دعوت به فطرت بوده،یعنی میگفته دروغ نگید ،گران فروشی نکنید ..... صاحب شریعت نبودن
حالا یه پیامبری میتونه فقط واسه قبیله ی خودش بیاد ،چیز عجیبی نیست
وقتی بنی اسراییل در یک روز 70 پیامبر رو میکشن،از اینجا معلوم میشه که همزمان و در یک نقطه میتونسته خیلی پیامبر باشه دیگه چه برسه در چندتا قبیله و نژاد و غیره
من یه کتابی دستم اومده بود به اسم پیام گمگشته،در مورد عرفان بومیان استرالیا بود،وقتی خوندمش تازه دیدم چقدر به خدا که هیچی به عرفان شیعه نزدیکه
الان کتاب دست دوستمه، اومد دستم چند نکته اش رو مینویسم
یه دوست دیگه ام هم در مورد عرفان سرخ پوستان کتاب خونده بود و میگفت خیلی به استرالیا نزدیکه،خوب چه جوری ممکنه؟؟فقط یه چیز رو در ذهن ادم پر رنگ میکنه
سلام آقا مهرداد
ممنون
مطلبتون در مورد پیری رئیس خیلی جالب بود. در مورد unos مطلبی دارید معرفی کنید؟

راستی یه سوال: 124 هزار که میگن، ریشه روایی یا قرآنی داره یا اینکه یه اصطلاحه بین مردم؟
(۱۳/بهمن/۹۱ ۲۱:۳۲)فرهاد55 نوشته است: [ -> ]راستی یه سوال: 124 هزار که میگن، ریشه روایی یا قرآنی داره یا اینکه یه اصطلاحه بین مردم؟
سلام
تا اونجایی که خاطرم هست و یادم هست در همین تالار هم گفتم ، روایتی از امام صادق علیه السلام داریم که با محاسبه عددی اون عدد 124000 به دست می آد.
(۱۳/بهمن/۹۱ ۲۱:۳۲)فرهاد55 نوشته است: [ -> ]راستی یه سوال: 124 هزار که میگن، ریشه روایی یا قرآنی داره یا اینکه یه اصطلاحه بین مردم؟

پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آل و سلم)

<
خداوند 124 هزار پیامبر آفریده و من گرامی‏ترین آنان نزد خداوند هستم و 124 هزار وصی آفریده كه علی (علیه السلام) گرامی‏ترین آن‏ها نزد خداوند و بهترین ایشان است.>

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع