(۱۵/بهمن/۹۰ ۲۱:۴۴)Admirer نوشته است: [ -> ]سلام.
سجاد جان اگر نسبتت رو با اون دو سوالی که نوشتم مشخص کنی ممنون میشم!!
چون در غیر این صورت بحث تاپیک خیلی پراکنده میشه!!
با تشکر ... یا علی
گفتم که!
درش رو تخته کنیم . . .
مگه میشه یه جشنواره بیاد بگه سی سال گرایشات چپ داشتم ، الآن و از امسال میخوام انقلابی باشم؟
اینهمه قیچی میزنن اول جشنواره به فیلمها ، هی میگن فلان فیلم 15 دقیقه اش حذف بشه ، فلان سکانسش فلان تغییر رو بکنه که چی؟ که مثلاً اینا منافات دارن با اهداف ما . . .
کدوم اهداف؟
اهدافی که تهش سیمرغ دادن و بالابردن امثال "جدایی نادر از سیمین" بوده؟
این شده هدف؟ این شده ویترین هنر انقلاب ما؟
انقلابی بودن یعنی قیچی زدن؟ همین فیلم مظلوم "طلا و مس" رو یادتون رفته؟ چقدر بهش انتقاد کردن؟ چقدر تحویلش نگرفتن؟
یادتون هست؟
همون که بعدها فهمیدیم نظر رهبر دربارش اینه :
رجا نیوز : . . . ایشان مضمون طلا و مس را "عالی" خطاب کرده اند و با بیان اینکه کارگردانی این فیلم سینمایی خوب بوده است از بازی دو بازیگر اصلی این فیلم که نقش یک روحانی و همسرش را بازی می کردند تمجید فرموده اند.
رهبر انقلاب بازی شعیبی و جواهریان در این نقش را برای مخاطب "خیلی خوب" و "باورپذیر" دانسته اند.
ایشان طلا و مس را نمایش کاملی از زندگی یک طلبه عنوان کرده اند.
.
یادتون هست چرخش های 180 درجه ای منتقدین مثلاً انقلابی رو؟
چرا این فیلم رو تو جشنواره تحویل نگرفتن؟ چرا قبل تمجید رهبر تلوزیون پخشش نکرد؟
چرا ؟ چرا ؟ و چرا . . . .
این چراها جواب شما نیست؟
به نام خدا
سلام.
دوست گرامی ... ارسال های هیچ کس تا زمانی که خارج از جهت گیری کلی تاپیک نباشد پاک نمی شود!
این ارسال شما هم تقریبا خارج از جهت گیری اصلی تاپیکه، چون کسی حق اظهار نظر داره که اول به دو سوال من جواب بده و مسیر اصلی تاپیک رو منحرف نکنه!!
موفق بمانید و در پناه حق
اولا من اون حرف اولم چیزی جز واقعیت نبود در ضمن سال 60 نه 60 سال پیش
دوما تاپیک درباره جشنواره فیلم فجر هستش نه جشنواره فیلم ونیز (Mostra Internazionale d'Arte Cinematografica di Venezia) اونا هر کاری که میکنن به خودشون مربوط هستش
این حرفا که زده میشه درباره جایزه ندادن هم فقط برای پر کردن حاشیه ها هستش و بس [/b]
مدیر محترم این مطمئنا درباره تاپیک مورد نظر بود و امیدوارم DELETE نشود

(۱۷/بهمن/۹۰ ۹:۳۵)Yaser_h2011 نوشته است: [ -> ]اصلا اهداف شما از جایزه دادن های سیمرغ چیه ؟؟؟ بهترین فیلم مذهبی ، پوشیده ترین بازیگر زن ، پوشیده ترین بازیگر زن مکمل،پر ریش ترین بازیگر مرد ، برترین فیلم از نظر تعداد صحنه های نماز 

یه خورده به روز تر بشین اگه این کارا رو سال 60 میکردن توجیه داشت و گر نه تو زمان اینا ممکن نیست
سلام
اول این که از شما خواهش می کنم به مقدسات توهین نکنید
دوم این که دوست من ، مگر قراره ما از دهه شصت تا به حال دین و آیین و اسلامی بودن جمهوریت مون تغییر کرده باشه
سوم این که نه تنها دهه 60 ،بلکه هیچ وقت ما تحلیل مناسب مذهبی از سیما و سینما نداشتیم
و این که سینمای ما بیمار هست ، یعنی رک بگم ، غیر اسلامی و حتی ضد اسلامی هست و کسی غیر خود ما مردم نمی تونیم درستش کنیم (اگر می شد رهبر انقلاب این کار رو می کردند)
مگر این که شما اعتقاد داشته باشید اسلامی بعد از "جمهوری اسلامی" زاید هست و ما نیاز به جمهوری تنها داریم که این خودش بحثی دیگه است.
علی ای حال ، نظر شخصی من اینه که ما نباید مثل کشورهای اسلامی دیگه رنگ ببازیم و شعارهای بنیادی انقلاب و اسلاممون رو فراموش کنیم.
(۱۵/بهمن/۹۰ ۱۵:۳۶)Admirer نوشته است: [ -> ]1. تعبیر شما از ویترین چیست؟ و اصلا چرا جشنواره ی هنری باید ویترین هنری یک کشور باشد و چطور میتونه این امر صورت بگیره؟
2. آیا در حال حاضر سیاست های کلی اداره ی این جشنواره ( از مراسم اهدای جوایز تا بخش های مسابقه و داوری و .... ) توانسته ویترین مناسبی از فیلم های کشور ارائه بده؟ اگر جواب منفی است چه راهکارهایی پیشنهاد می دهید و چه انتقاداتی دارید؟
باشه! گردن من از مو باریک تر
1- به نظر من ویترین یک مغازه - و به تبعش ویترین یک ملت! - باید چند خصوصیت داشته باشه:
-نشان دهنده برجسته ترین اقلام موجود در اون مغازه باشه.
-نشان دهنده چیزهایی نباشه که متعلق به اون مغازه نیست.
-پویا و به روز باشه
-جذاب باشه (البته از نوع شرعیش!)
-منطبق با طرز تفکر و جهان بینی صاحب اون مغازه باشه!
البته هنوز هم شرایط خیلی بیشتر از این ها است.
2- خوب همین موارد بالا رو بررسی می کنیم
-خوب ، برجسته ترین خصوصیات جمهوری اسلامی و انقلاب ما چیه ؟
اسلام واقعی (تشیع)
آزادگی و سر خم نکردن جلوی استکبار و طاغوت
خوب خود شما بگید ، کجای فیلم های ما ، خصوصا جشنواره فجر ما تبلیغ اسلامه؟ مبارزه با طاوغته ؟
-آیا فیلم های ما نمایش دهنده چیز هایی هستند که ما داریم (باید داشته باشیم) ؟ این خودش خیلی جای بحث داره.ما نماز می خونیم ، اما چند تا فیلم تو دوران بعد از خاتمی دیدید که توش نماز خوندن دیده بشه ؟به جاش شما یک سری مسائل فانتزی و غیر واقعی رو می بینید که برای غربی ها شیرین هستند
-پویا وبه روز باشه، ما این همه قابلیت ساخت جلوه های ویژه ، داستان های تاثیر گزار و ... داریم، اما خیلی کم به این موضوع بها داده می شه ، حتی می بینیم فیلک ملک سلیمان با این جلوه های ویژه سادهکه از بچه های خودمون هم بر میاد رو می سپارند به چینی ها.
-جذایت ، ما این همه سوژه جذاب داریم ،داستان زندگی هر شخصیت تاریخی ما برای خودش قادره چندین فیلم نامه جذاب خلق کنه ، این همه سوژه جذاب داریم ما ، اما ....
- چیزهای مخالف با نظام ما چیه؟ بی بندوباری ، بی حجابی ، غربگرایی و .... ، اما این همون چیزیه که ما این روزها در سینمای خودمون می بینیم ، روسری های بازیگرامون هی عقب تر و عقب تر میره ، توهین هامون بیشتر و بیشتر میشه ، به جای این که از طلاق حذر کنیم (که مبغوض ترین حلال در نزد خدا است) ، طلاق میشه دستمایه فیلم اولمون و ....
به نظر من ، با انقلاب اسلامی ، سینمای ما منقلب نشد ، سینمای ما هم نیاز به یک انقلاب فرهنگی داره ، باید روی معیارهای اسلامی سخت گیری کنیم ، باید مراجع بشن کارشناس اول مذهبی فیلم های ما ، ما مراجع فعال کم نداریم ، استفتاء هم کم نشده ازشون.
البته الان اینجا بحث راجع به سینمای ایران نیست و اون تاپیک جداگانه ای رو می طلبه!!
بحث در مورد سیاست های اداره ی جشنواره است!!!
از سیاست جایزه دادن و تجلیل کردن از فیلم های مختلف تا نحوه ی برگزای مسابقات در رشته های مختلف و حتی نحوه ی برگزاری مراسم اختتامیه و افتتاحیه و .....
به قول جناب ماسون یاب هم میشه حتی به هیچ فیلمی جایزه نداد تا سینمای ایران به خودش بیاد و سعی کنه نحوه ی نگرشش نسبت به سینمای ملی و ارزش های دینی رو عوض کنه!!!
از شرکت مفید شما در بحث تشکر می کنم.
موفق بمانید و در پناه حق
یا علی
آره راست ميگه ، گفت سال 60 ، من فكر كردم گفت 60 سال پيش

در حالي كه منظورش 30 سال پيش بود . . .
.
حرف منطقي بزنيد . من هم درباره جشنواره فجر حرف زدم ، از جشنواره ونيز هم يك مثال آوردم ، ايرادي داره؟
.
جواب منطقي بديد . . .