تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اخبار وضعیت و تحولات بحرین
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
(۱/اسفند/۸۹ ۱۹:۱۷)InsomniAc نوشته است: [ -> ]نه عزیز، من هم حاضرم پشت امامم بکشم هم کشته بشم اما...

نوع نگاهت به قضیه خیلی ببخشید ببخشید، افتضاحه...یعنی به نظرت امام میاد واسه خونریزی؟

نه نگاه من افتضاح نیست من نمیگم امام میاد واسه خونریزی ولی بهر حال برای هر تحولی یه سری اتفاقاتی باید بیافته و این هم یکی از اتفاقاتیه که میفته و اون هم جنگ و از بین بردن کفّار هست. Angel
اینجا اون بخش خشن مسئله مدّ نظر بود وگرنه من هم دیدگاهم فقط در این زمینه نیست. Sleepy
آخه هرکی تو این تالار عکس میزاره بقیه میان حذفش میکنن و ..... Smile
ببین رفیق!
چه بسا امام بیاد، اینارو به انسانی ترین شکل ممکن بکشه...
من با این مدل تصویر دادن از ظهور مشکل دارم...خیلی هم مشکل دارم...من مطمئنم حداقل خونریزی میشه بعد از ظهور...حداقل
نقل قول:ببین رفیق!
چه بسا امام بیاد، اینارو به انسانی ترین شکل ممکن بکشه...
من با این مدل تصویر دادن از ظهور مشکل دارم...خیلی هم مشکل دارم...من مطمئنم حداقل خونریزی میشه بعد از ظهور...حداقل

نقل قول: ناسلامتی فردا پس فردا آقا امام زمان قراره بیاد کلی خون و خونریزی راه بیفته و سر این ظالم ها رو از تن جدا کنه... شما لابد اون موقع هم به آقا میگید نزنه سر این ملعون هارو چون صحنه هاش قابل تحمل نیست!

بسم الله
آیا شما برای امام راه تعیین میکنید که او چه بکنه و چه نکنه؟
چرا صبر پیشه نمیکنید؟
این بحث رو تموم کنید خیلی بهتره.
بچسبیم به خود سازی نه تخریب همدیگه و جدال کردن.

یا الله
ما راه تعیین کردیم؟HuhExclamation

من نمیتونم تحمل کنم یه نفر بیاد خشن ترین تصویر ممکنو از امامم ارائه بده!!!
(۱/اسفند/۸۹ ۲۰:۰۹)InsomniAc نوشته است: [ -> ]ما راه تعیین کردیم؟HuhExclamation

من نمیتونم تحمل کنم یه نفر بیاد خشن ترین تصویر ممکنو از امامم ارائه بده!!!

شما بچسب به خودسازیت...
بسم الله

عزیز دل برادر شما یکم مودب باش
بعدشم شما چه میدانی امام قراره چه بکنه؟ اگر امام بیاد و اون تصویر خیالی که شما در ذهنت ساختی نباشه چی؟ آیا نباید با کفار خشن بود؟ خدا خودش در قرآن میگه پیامبر و یارانش اشدّا علی الکفّار و رحماء بینهم
با کفار سختگیر و با خودشان مهربان بودند.
من حرف هیچکدومتون رو تصدیق نمیکنم چون امام نیامده که ببینیم چه میکند.
صبر کنید دوستان
صبر کیمیاست.
فعلا بچسبید به اینکه کاری کنید که امام میاد قبول کنه شما در رکابش باشید. نه اینکه تعیین کنید در رکاب امام قراره چه بکنید.
والسلام

یا الله
رفیق!
1- اگه امام با تصویر خیالی من فرق داشت، اونوقت من میگم اشتباه میکردم. خیلی پیچیده نیست
2- جنگه برادر، جنگ...یه جبهه عظیمی تشکیل شده که همه مقدسات منو به آتیش بکشه...که یه کاری کنه وقتی امامم میاد تنها باشه...من نمیتونم کیمیاگری کنم...من میخوام بجنگم...من نمیخوام مثل سلیمان صرد بشم...نمیتونم بشینم خودسازی کنم، دشمنا بیرون خدا سازی کنن...اماممو هتک کنن...من نمیخوام وقتی بلند شم که سر امامم رفته باشه بالای نیزه...این امام آخرین امامه...آخرین...این آخرین فرصته
3- اگه امام نذاشت من تو رکابشون باشم، گردنم در اختیارشون
حرفی ندارم بزنم.
این بحث رو تموم شده حساب میکنم .

یا علی مدد بی حد و بی عدد.
با سلام خدمت دوستان عزیز
فکر نمی کنم در شان دوستان باشه که با هم به دور از ادب و نزاکت برخورد کنن
برادر با احترام به شما ، ما باید خودمون نمونه و الگو باشیم برای دیگران اگر ( خیلی ببخشیدا اول منظورم خودمه ) ادعامون میشه که قصد اینو داریم که در رکاب آقامون باشیم
لطفا یک مقدار صبر و حوصله داشته باشیم
صحبت شما کاملا درسته که امام زمان نمیان که خون و خونریزی راه بندازن ولی صد در صد با کفار و گمراهان هم خواهند جنگید
و فکر می کنم گفتن این جمله که اماممون وقتی اومدن خون و خون ریزی به راه میندازن تنها به مذاق صهیونیستا خوش میاد که بتونن بر علیه ما ازش استفاده بکنن
چرا نگیم که آقامون میان برای گسترش عدالت و مهر و خوبی
(۱/اسفند/۸۹ ۱۸:۳۴)ایران نوشته است: [ -> ]
(۱/اسفند/۸۹ ۱۷:۳۸)rastin نوشته است: [ -> ]اگه ممکنه عکسها روبردارید.....اصلا قابل تحمل نیست.

سلام
شما همیشه چشم هاتون رو ، رو حقیقت میبندید؟ Huh چرا حذف بشه عکسها؟ شما نگاه نکن اگه تحمل دیدنش رو ندارید.
Angry Sleepy

اینها حقیقته و باید ارائه بشه تا همه بدونن چه بلایی داره به سر مردم مظلوم میاد! Undecided
لطفا جنبه تون رو ببرید بالا ناسلامتی فردا پس فردا آقا امام زمان قراره بیاد کلی خون و خونریزی راه بیفته و سر این ظالم ها رو از تن جدا کنه... شما لابد اون موقع هم به آقا میگید نزنه سر این ملعون هارو چون صحنه هاش قابل تحمل نیست! Dodgy
بله؟ درسته؟

یا علی
نه درست نیست...
منم مثل شمایه منتظرم...
واقعا این حرفت برام سنگینه...
بسم الله
سلام
دوستانی که این عکس ها را دلخراش میپندارند قلبی پاک و لطیف دارند که قابل ستایش است اما حقیقتی که این کفار برای ما درست کرده اند ما را کمی سنگدل کرده و متاسفانه باید اگاهی پیدا کرد و قوت پیدا کرد و فهمید که اینها دنبال فرصتند همین بلا را بر سر ما هم بیاورند ان موقع است که واقعیت مارا به خود میاورد!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع