تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مدونا
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
نه بابا شمام اره
اقایون جان بر کف این صوور قبیه روببینن مزاحم که نه مراحم میشن برای ارشاد کردنتون.
شما که میدونید مدونا کبالاییست هست ، بابا بیخیال بشید دیگه ! انقدر بیکارید نشستید کی چه کار میکنه شما بری نکتش رو بگیری ؟! همین کارا رو میکنید طرف به آرم ِ سپاه هم گیر داده بود ...
همتون میدونید که مدونا کابالاییسته ، دیگه بیخیالش بشید !!
سلام
متن شعر که کاملا مورد داشت و به نظرم کسی نمیتونه این متن رو انکار کنه
ولی یکی از دوستان پیشنهاد داد یک تاپیک ایجاد بشه و که نقد کلیپ های این شخص باشه فکر خوبیه البته اگر ناظر ها وقت و بررسی کنندBig Grin
چرا اینقدر دیر به این اهنگها میرسین؟؟
این اهنگ رو تقریبا یه ماهی میشه من دانلود کردم...

از همون موقع هم یه حدسهایی دربارش میزدم...
خصوصا که نیکی هم اومده بود با مدونا خونده بود و متن شعرشم دارین...

تازه چند وقت پیش هم خیر سرش اومده واسه طوفان زده ها کمک جمع کنه ابروی هرچی کمک جمع کن بوده رو برده با کارش!!!
قبلا یه کمی شعور و شخصیت داشت ولی الان همه رو داده اجاره...
ممنون از توجهتون ولی بنده این تاپیک رو حدود یک سال پیش زدم!!!
تازه شما یه ماه پیش دانلود کردی!!!
انصافا خوب اومدی...
اصلا تاریخ ایجاد تاپیکت رو ندیدم....
کنسرت اخرش و این رو هم اشتباه کردم!!(سوتی های تاریخی زیاد دادم تو این هفته اینم روشSadDodgyBig Grin) این رو هم توش میخونه با نیکی... همونی که توش واسه طوفان زده ها پول جمع کرد اونم با اون شیوه....

ولی من ازش خوشم میاد...
خیلی تو راهش سرسخته کمم نمیاره...

بازم بابت این سوتی تاریخی شرمنده... (من تا یه هفته ی اینده هم نباید حرف بزنم وگرنه سوتیام تو گینس ثبت میشه)
سلام به همگی

والا من که چون زبان اصلی بود چیزی نفهمیدم . شما ببینید اگه چیزی فهمیدید به ما هم بگید
این موزیک ویدیو همش دکلمس روی آهنگ و حرف زده میشه .
در پناه حق

http://www.youtube.com/watch?v=62zDKOY8P8s
این فیلم به دلیل شکایت کپی رایت کمپانی سازنده آن از یوتیوب حذف شد
این ویدئو کلیپ در سال 1994 بنام وقت خواب مدونا ساخته شده و سیر یک مراسم عبادی شیطانی میباشد

[تصویر: subject_m_ciccone.jpg]

فیلم با چشم هروس آغاز میگردد ونام خانوادگی مدونا(CICCONE) در پایین چشم هروس مشاهده میگردددر آغاز مدونا در حالت کما قرار دارد و در حالتی نیمه هوشیار شروع به آواز خواندن مینماید و گویا سفری کیهانی از ستاره ای ناشناخته را آغاز میکند و به نوعی مراقبه را طی میکند

[تصویر: dmt.jpg]

تزریق ملکول DMT : ماده ای که عامل خواب در انسان است که در اینجا به مدونا تزریق میگردد

[تصویر: madonna_v.jpg]

علامت V که تفاسیر بسیاری دارد ولی در زبان رومی بمعنای عدد 5 است و در نظام ایلومیناتی نماد قانون سپاس و سپاسگزاری میباشد "LOW OF FIVES"

[تصویر: madonna_pregnant.jpg]

در ظاهر دختری باکره ظاهر میگردد وآلبومی به همین نام نیز دارد

"MOSHIACH WAS TO BE BORN OF A VIRGIN" مسیح از دختری باکره متولد شده

MOSHIACH:مسیح یهود و این پرچم نماد آنهاست

[تصویر: DSFSDFDS.jpg]

[تصویر: madonna_doves.jpg]

مدونا و کبوترهای اطراف او که نماد صلح و دوستی میباشدمتن این قسمت شعر این است : زمانی که آنها با داس و شمشیر در حال کشتار هم بودند مسیح با صلح و ایجاد آرامش ظهور کرد

نماد چشم سوم. دارا شدن این چشم توسط مدونا

[تصویر: madonna_arabic.jpg]

بنظر میاید این پیامی برای یک زن است
حاولی ان تنسی کل ماسبق و تعلمته سعی میکنم که هر آنجه را آموختم فراموش کنم

[تصویر: grapes.jpg]

پا گذاشتن بروی کلمات عربی و انگور شاید نشان پایکوبی و شادمانی باشد و سرخوشی از اطاعت نکردن

[تصویر: thank_you.jpg]

در آخر از شما تشکر میکند که در جشن شیطانی او شرکت کردید

بنظر من در اینجا مدونا به درجات بالاتر ارتقا یافته بود و این خوش رقصی بود برای اربابان خود بابت این ارتقا درجه احتمالا ان زمان به درجه 10 ارتقا پیدا کرده بوده
کلا مدونا نسخه آبدیت شده ی جاستین بیبرهConfusedConfused
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع