۱۴/دی/۹۲, ۱۹:۲۷
نقل قول:مدونا استر یعنی مادر اینهاست :کیشا - بیونسه - پاریس هیلتون- ریحانا و ... و هر کدوم وظایف و درجاتی خاص دارندکلا مدونا نسخه آبدیت شده ی جاستین بیبره
نقل قول:مدونا استر یعنی مادر اینهاست :کیشا - بیونسه - پاریس هیلتون- ریحانا و ... و هر کدوم وظایف و درجاتی خاص دارندکلا مدونا نسخه آبدیت شده ی جاستین بیبره
نقل قول:ببخشیدهاااا.خیلی حرص میخورم که بعضی مواقع میبینم افرادی میشینن موزیک ویدیوی فلان خوانندهی منحرف رو بررسی میکنن که کابالائیسته!!
خب شما اگر دنبال خدایید، و میدونید که این یارو تو کار گناهه، دیگه چه فرقی داره چیچیایسته؟!!
آدم از همون موقعی که قبح گناه حالیش میشه مسئوله که چشم و گوش و دل خودش رو پاک نگه داره.
پس به همین سادگی، نگاه کردن به موزیک ویدیوش و گوش دادن به صدای حرامش، با محکمترین دلایل منتفی میشه.
(۱۴/دی/۹۲ ۱۹:۳۲)درست پسند نوشته است: [ -> ]ببخشیدهاااا.
خیلی حرص میخورم که بعضی مواقع میبینم افرادی میشینن موزیک ویدیوی فلان خوانندهی منحرف رو بررسی میکنن که کابالائیسته!!
خب شما اگر دنبال خدایید، و میدونید که این یارو تو کار گناهه، دیگه چه فرقی داره چیچیایسته؟!!
آدم از همون موقعی که قبح گناه حالیش میشه مسئوله که چشم و گوش و دل خودش رو پاک نگه داره.
پس به همین سادگی، نگاه کردن به موزیک ویدیوش و گوش دادن به صدای حرامش، با محکمترین دلایل منتفی میشه.
(۱۷/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۵)مسافرتنها نوشته است: [ -> ]من هنوز یه چیزو هنگم!!!!!! اینا که شیطان پرستن چرا عیسی مسیح رو قبول دلرن و اعلام میکنن که عیسی مسیح باعث صلح میشه؟ اگه قبول ندارن نباید از اینا بگن که!!!!!!!همیشه حقیقت اونی نیست که میشنوید .
(۱۷/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۵)مسافرتنها نوشته است: [ -> ]من هنوز یه چیزو هنگم!!!!!! اینا که شیطان پرستن چرا عیسی مسیح رو قبول دلرن و اعلام میکنن که عیسی مسیح باعث صلح میشه؟ اگه قبول ندارن نباید از اینا بگن که!!!!!!!«اینا» کدومهان؟
(۱۴/دی/۹۲ ۱۹:۳۲)درست پسند نوشته است: [ -> ]ببخشیدهاااا.
خیلی حرص میخورم که بعضی مواقع میبینم افرادی میشینن موزیک ویدیوی فلان خوانندهی منحرف رو بررسی میکنن که کابالائیسته!!
(۱۷/بهمن/۹۲ ۲۳:۲۱)Aryha نوشته است: [ -> ]حرف شما متین!!«من» بخوام یا نه ؟
ولی شما بخواین یا نه ایشون ان فیلم ها و کلیپ ها رو میبینن!!!!
باز حداقل دستشون درد نکنه نقد میکنن و راحت از کنارش نمیگذرند..
(۱۷/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۵)مسافرتنها نوشته است: [ -> ]من هنوز یه چیزو هنگم!!!!!! اینا که شیطان پرستن چرا عیسی مسیح رو قبول دلرن و اعلام میکنن که عیسی مسیح باعث صلح میشه؟ اگه قبول ندارن نباید از اینا بگن که!!!!!!!این در همه فرهنگها موجوده که شیطان بده و خدا خوب... حالا اینها فعلا در جوامع مسیحی جا انداختن که مسیح پسر خداست