تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: «شان استون» مسلمان شد
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
(۲۰/اسفند/۹۰ ۱۶:۰۶)ELENOR نوشته است: [ -> ]حرف صرفا جهت اطلاع هیچ سندیتی ندارد ....
دقیقا صحبت شاون استون رو که این حرف رو زده بود ((البته این صرفنی ها ادعا دارند زده ))را پخش نکرد
طرف رفته پیش آیت الله انصاری رسما شیعه شده ... شروع کرده به نماز خوندن و ...
10 بار تو 10 تا برنامه دیگه مثل راز دقیقا با صراحت گفت من مسلمون شدم ... رسانه های غربی هم به خاطر همین بهش گیر داددند
طالب زاده هم بر همه ی این فرآیند نظارت داشته ....
حالا چون صرفا جهت اطلاع برداشتش از صحبت های ایشون این بوده که شاون استون شیعه و مسلمون نشده هیچ حجیتی نداره ...

سلام
بنده هم کاملا با شما موافقم و واقعأ دعا می کنم که این خبر تحلیل اشتباه (صرفأ جهت اطلاع باشه) باشه
چون در غیر این صورت به اسلام ، شیعه ، جامعه روحانیون(آیت الله انصاری) و شعور مردم ایران توهین کرده
(۲۰/اسفند/۹۰ ۱۶:۰۶)ELENOR نوشته است: [ -> ]جالبه فاکس نیوز نتونست این طوری صحبت های شاون علی استون رو تحریف کنه و نکرد (( مطمئن باشید اگر میشد میکرد)) بعد صدا و سیمای جمهوری اسلامی میاد اینطوری گلاب میزنه ... Angry

با شما کاملا موافقم تحلیل گرهای ایرانی خیلی حرفه ای عمل می کنن اما در جهت معکوس Huh
مـهم :

شان استون: قلبم را تسلیم «الله» کرده‌ام
بازیگر آمریکایی که اخیرا مسلمان شد، در واکنش به تردیدافکنی‌ها درباره مسلمان شدنش، بار دیگر بر ذکر شهادتین خود تاکید کرد و گفت: من قلب خود را تسلیم الله کرده‌ام.

به گزارش فارس، "شان استون"، بازیگر آمریکایی که اخیرا به ایران سفر کرده بود، با اعلام خبر پذیرش اسلام و انتخاب نام علی به عنوان نام اسلامی خود، در رسانه‌های داخل و حتی خارج خبرساز شد.

این خبر با واکنش و هجمه رسانه‌های خارجی مواجه شد تا اینکه بتوانند به نحوی این موضوع را زیر سوال برده و آن را به حاشیه بکشانند.

اما در این میان اخیرا گزارش‌هایی مبنی بر زیر سوال بردن مسلمان شدن شان استون منتشر شد؛ هر که چند انتشار این گزارش‌ها آن هم با تاخیر چند هفته‌ای محل تامل است.

این بازیگر آمریکایی وقتی اخبار مربوط به ابراز تردید درباره مسلمان شدنش را شنید، به شدت ناراحت و گله‌مند شد و حتی گفت که این موضوع را پیگیری می‌کند.

استون بار دیگر با خبرگزاری فارس گفت‌وگویی را انجام داد تا به این واسطه بتواند به سوالات و تردیدها در این زمینه پاسخ دهد.

خبرگزاری فارس به منظور پاسخ به سوالات مخاطبان و افکار عمومی در این زمینه و رفع هر گونه تردید، متن کامل اظهارات این بازیگر آمریکایی را در ادامه به زبان فارسی و انگلیسی منتشر می‌کند. متن انگلیسی نوشته شان استون بوده و هیچ دخل و تصرفی در آن صورت نگرفته است.

اظهارات وی بشرح زیر است:

من قلب خود را تسلیم الله کرده‌ام

من بر این باورم که اسلام ادامه رسالت پیامبران خدا از حضرت ابراهیم (علیه السلام) تا حضرت عیسی (علیه السلام) است. اگر حضرت موسی (علیه السلام) شریعت را آورد، حضرت عیسی (علیه السلام) تقوا را، حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) الگوی معرفت و دانش است. من همیشه خداپرست بوده‌ام، در نتیجه تغییر خداپرستی که نداده‌ام بلکه با پذیرفتن اسلام به آغوش اسلام آمده‌ام. شهادتین من گسترش دین من است با اعلام این که حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پیامبر و فرستاده خداوند است.

شان اسم عامیانه و دنیایی من است، کریستوفر اسم مسیحی من، استون اسم یهودی است که از پدرم به ارث برده‌ام؛ پدری که با همه زندگی خود برای گفتن حقیقت ریسک بزرگی کرده است و علی اسم اسلامی و روحانی من است برای عدالت خواهی. من از حضرت علی (علیه السلام) یاد گرفتم که در مقابل هیچ کس غیر از الله سجده نکنم.

تو که هستی که مسلمان شدن مرا زیر سوال ببری؟

من قلب خود را تسلیم الله کرده‌ام.

با تشکر

Where have I ever denounced Islam? I believe that Islam is a continuation of the messages brought by the Prophets of the God Abraham and Jesus. If Moses stood for the law, Jesus represented Grace, and Prophet Mohammad is a model for Marefat (knowledge)

I have always believed in one God (Allah); therefore I was not converted, but I accepted and embraced Islam.

My Shahadatin was an extension of my faith by announcing that Prophet Mohammed is a messenger of God.

My name is Sean, which is my secular name. Christopher is my Christian name; and Stone is my Jewish name that I inherited from my father, a man who's risked his career for the pursuit of truth.

Ali is my divine Muslim name for justice; I learnt from him not to bow in front of anyone but Allah.

Who are you to question my faith? I submitted my heart to Allah.

Thanks
دوستان عزیز
همونجور که می دونید ایشون رابطه زیادی با یهود داره، خونی و مالی و ...
دوستان اگه ویدیویی رو که از تلوزیون پخش شد خوب میدید ، به صراحت در جملاتی شبیه اینا می گه:

[b]I didnt change my name

من اسمم رو عوض نکردم
and I didnt converted to Islam,
و من دینم رو به اسلام تغییر ندادم.[/b]

نیازی به تحریف نداره.
و همونجور که قبلا گفتم حتی اگه خود اوباما هم مسلمون بشه، به هزاران فرد گمنام و احتمالا مستضعفی که روزانه در جهان مسلمون میشن هیچ برتری نداره که ما اینقدر خوشحال بشیم.
دوستان ارزش انسان پیش خدا به تقواست ، نه شهرت و مال و ظواهر و زیبایی اسلام به اینه که بر خلاف بسیاری از روش ها و ادیان امروزی ،دین مستضعفینه نه مرفهین.
پس این عکس چیه:
[تصویر: 144913_194.jpg]
(۲۰/اسفند/۹۰ ۱۹:۰۳)freewish نوشته است: [ -> ]دوستان عزیز
همونجور که می دونید ایشون رابطه زیادی با یهود داره، خونی و مالی و ...
دوستان اگه ویدیویی رو که از تلوزیون پخش شد خوب میدید ، به صراحت در جملاتی شبیه اینا می گه:

[b]I didnt change my name

من اسمم رو عوض نکردم
and I didnt converted to Islam,
و من دینم رو به اسلام تغییر ندادم.[/b]

نیازی به تحریف نداره.
و همونجور که قبلا گفتم حتی اگه خود اوباما هم مسلمون بشه، به هزاران فرد گمنام و احتمالا مستضعفی که روزانه در جهان مسلمون میشن هیچ برتری نداره که ما اینقدر خوشحال بشیم.
دوستان ارزش انسان پیش خدا به تقواست ، نه شهرت و مال و ظواهر و زیبایی اسلام به اینه که بر خلاف بسیاری از روش ها و ادیان امروزی ،دین مستضعفینه نه مرفهین.

Where have I ever denounced Islam? I believe that Islam is a continuation of the messages brought by the Prophets of the God Abraham and Jesus. If Moses stood for the law, Jesus represented Grace, and Prophet Mohammad is a model for Marefat (knowledge)

I have always believed in one God (Allah); therefore I was not converted, but I accepted and embraced Islam.

My Shahadatin was an extension of my faith by announcing that Prophet Mohammed is a messenger of God.

My name is Sean, which is my secular name. Christopher is my Christian name; and Stone is my Jewish name that I inherited from my father, a man who's risked his career for the pursuit of truth.

Ali is my divine Muslim name for justice; I learnt from him not to bow in front of anyone but Allah.

Thanks

....................................

همین بسته واسه ما و شما ...
تا زمانیکه غیر از این از ایشون نبینیم ایشون همانند برادر من هستند و هر کس تو تالار به برادر من توهین کنه .... Angry

یعنی چی رابطه ی خونی داره با یهود .. داره که داره .. الان مسلمونه و برادر ما ...

اگر خدای نکرده خدای نکرده ایشون رفتار غیر اسلامی و خدای نکرده ضد اسلام داشت اون وقت قضیه فرق می کنه
.
.
.
کمی به خودتون بیاید و از این تهمت و غیبت و افتراها دست بردارید...
دوستان چرا ذهن ناب و بکر خود را مشغول این مسايل بی ارزش می کنید ، ایشون مسلمان شده باشه یا نباشه چه ضرر یا منفعتی برای ما دارد ،
انشالله که جسارت نکرده باشم!
(۲۰/اسفند/۹۰ ۲۱:۴۹)stvs_f نوشته است: [ -> ]دوستان چرا ذهن ناب و بکر خود را مشغول این مسايل بی ارزش می کنید ، ایشون مسلمان شده باشه یا نباشه چه ضرر یا منفعتی برای ما دارد ،
انشالله که جسارت نکرده باشم!
1.اول ار همه باید بگم بحث سر شخص نیست سر هویت و ارزش یک فرد مسلمان است ...
2. ثانیا مساله بی ارزش نیست ... اضافه شدن هر فرد به جمع مسلمانان مساله ی بسیار بزگی است و جای خوشحالی دارد منفعت برای همه مسلمانان و جبهه حق دارد... به خصوص ایشون که تریبون های بیشتری برای تبلیغ حقانیت در جهان دارند و دارند از آنها استفاده می کنند .... این منفعت ندارد؟؟
3. توهین به برادر من اصلا مساله کوچکی نیست...
4. تا زمانیکه ایشون در مسیر حق باشند برادر ما هستند و هیچ کس حق قصاص قبل از جنایت ندارد
اینم که بنده خدا اومد گفت من اسلامو قبول دارم نه اینکه مسلمون شدم .
نادر طالب زاده، مستند ساز و روزنامه نگار ایرانی در گفت و گو با خبرگزاری فارس با اشاره به انتشار خبری در یکی از بخش های خبری صدا و سیما درباره اسلام آوردن "شان استون" مستند ساز ایرانی گفت: متأسفانه در خبری که در بخش خبری ۲۰:۳۰ شبکه دوم سیما خوانده شد، سوء تفاهمی در مورد "شان علی ‌استون" ایجاد شد که حق مطلب نبود و ایشان هم بلافاصله بیانیه‌ای را صادر کرد که در ایران هم منعکس شد.
وی افزود: باعث تأسف است که همان برنامه‌هایی که از ایشان و مراسم اسلام آوردن و بعد مصاحبه‌های جنجال برانگیزش علیه اسراییل و ظلمی که به جهان اسلام شده در همان شبکه و در همان بخش خبری پخش شده است، حال همان شبکه با یک شبهه اندازی، باعث ایجاد شک و تردید در دل مردم مؤمن ایران می شود.
این مستند ساز ایرانی تصریح کرد: این مسئله قابل بخشش نیست. آن مطلی که خبر تنظیم شده در این بخش خبری پخش شد دقیقا در همان مصاحبه خبری شان‌علی‌استون که با حضور بیش از ۱۰۰خبرنگار داخلی و خارجی برگزار شد، از سوی خبرنگار واشنگتن پست با یک شیطنت خاص منتشر شد و آن این بود که با کلمه "convert" که به معنای تبدیل است یک جنجال خبری را به راه انداخت.
طالب زاده گفت: این کلمه به معنای تبدیل است البته در پی این شیطنت در همان جلسه هم از طرف شان‌استون پاسخ مناسبی به آن داده شد و هم از سوی بنده و هم از سوی سایر خبرنگاران حاضر در نشست، به آن اعتراض شد.
وی افزود: صل این سؤال نیز آن بود که به گفته خود شما در شرایطی که شما دین خود را به اسلام تبدیل یا کانورت کرده اید زمانی که به آمریکا برخواهید گشت با زنان دست خواهید داد یا نه؟ که یک شیطنت تنظیم شده از سوی روزنامه واشنگتن پست بود که از زبان خبرنگار این روزنامه در تهران مطرح شد و تمام جلسه را به خشم درآورد.
این مستند ساز ایرانی در ادامه تصریح کرد: کلمه "convert" کلمه‌ای است که متعلق به ادبیات دوران تفتیش عقاید در اروپاست و ما در زبان فارسی از کلمه اسلام‌اوردن استفاده می‌کنیم که همه از جمله روحانیون نیز این کلمه را به کار می‌برند.
وی افزود:به عنوان مثال در همان جلسه سئوالی در خصوص نظر وی درباره امام زمان پرسیده شد که استون پاسخ داد آخرالزمان عبارت است، نوری که در دل مومنان می تابد و هر که این نو بر دل و یبتابد جزء لشگر مهدی می شود.
طالب زاده گفت: این کلمه در حقیقت با همان دیدگاه به کار می‌رود که آقای استون نیز در جلسه بلافاصله آن را اصلاح کرد که معنای درست آن کلمه اسلام آوردن است که به معنای پذیرفتن حقانیت اسلام است و به معنای نفی حضرت موسی و یا حضرت عیسی نیست در حالی که کانورت دقیقا به معنای نفی ادیان قبلی است . در کنار این این مسئله پیامی روشن و البته محبت آمیز برای سایر ادیان بود. البته در همان جلسه با این خبرنگار به شدت برخورد شد و در خارج از جلسه نیز همکاران این خانم به این سؤال اعتراض کردند.
وی افزود :حال جالب است که با گذشت ۴ یا ۵ هفته این برنامه خبری این شیطنت خبری واشنگتن پست را تکرار می‌کند و این برای من بسیار عجیب است. به نظر من این مسئله یک مورد بررسی است و نیاز به کنکاش دقیق‌تری دارد که چه کسی به دنبال ایجاد کردن شک و شبهه است. به چه علت با اذهان و قلب مؤمنی بازی می‌شود و یک خبر طراحی شده با اهداف خاص از سوی این بخش خبری پخش می‌شود.از همین رو من تمام این جلسه را در داخل یک مستند کوتاه و گزارش کوتاه تدوین کرده و پخش خواهم کرد.
این مستند ساز ایرانی تصریح کرد: نکته جالب اینجاست که تلویزیون خود این اخبار رادر خصوص اسلام آوردن علی استون پخش کرده و آن را به صورت گسترده پوشش خبری داده است چرا این خبر را بار دیگر منتشر کرده است؟به نظر من منبع این شک و شبهه باید پیدا شود که چه کسی به دنبال ایجاد شک و شبهه در دل مؤمنین، مسئولان و دیگران است و چه کسی حرف واشنگتن پست را در صدا و سیما بار دیگر تکرار می‌کند.
آرزو ميكنم سرباز امام زمان باشم / تكذيب اسلام آوردنش توسط رسانه ملي ! / نامه اعتراض آميز علي استون

شان اسم عامیانه و دنیایی من است، کریستوفر اسم مسیحی من، استون اسم یهودی است که از پدرم به ارث برده‌ام؛ پدری که با همه زندگی خود برای گفتن حقیقت ریسک بزرگی کرده است و علی اسم اسلامی و روحانی من است برای عدالت خواهی. من از حضرت علی (علیه السلام) یاد گرفتم که در مقابل هیچ کس غیر از الله سجده نکنم.

به گزارش خبرنگار «شيعه نيوز» ، پنجشنبه شب گذشته در برنامه «صرفا جهت اطلاع» كه از رسانه ملي پخش ميشود مجري با تكذيب خبر مسلمان شدن علي شان استون ، ادعا نمود ، علي شان استون گفته است: «من اسممو که عوض نکردم ، دينمم تغييرندادم» ! ...

به دنبال پخش اين برنامه اكثر سايتهاي خبري خبر مسلمان شدن استون را تكذيب نمودند و اين اقدام دست مايه اي براي برخي رسانه هاي ضد اسلامي تبديل شد .

خبرنگار «شيعه نيوز» در گفتگو با بهرام حيدري از دوستان علي استون اين مطلب را جويا شد و حيدري ضمن تكذيب مطلبي كه از رسانه ملي پخش شد ابراز داشت ، علي استون بارها بر گرايشش به دين اسلام و مذهب حقه تشيع تاكيد نموده است .

بهرام حيدري در ادامه افزود : علي شان استون با انتشار نامه اي ضمن ابراز ناخرسندي از اقدام غير اخلاقي صدا و سيما با تاكيد مجدد بر مسلمان شدنش از رسانه ها خواست براي كرامت انسانها احترام قائل شوند .

شايان ذكر است ، پدر علي استون يهودي و مادرش مسيحي ميباشد علي استون در يك گفتگو ابراز داشته است كه من خدا پرست بوده ام و پس از آشنايي با دين مبين اسلام و كامل ديدن آن تغيير دين دادم اين مطلب را در تاريخ 25 بهمن ماه سال جاري رسما اعلام نمود .

وي همچنين ابراز داشت كه هيچ تقابلي ميان اديان ابراهيمي وجود ندارد و علت اينكه مذهب حقه تشيع را براي خويش برگزيده است عدالتي بود كه در حضرت آميرالمومنين به عنوان شخصيت بر جسته اسلام ديده است و به همين دليل نام «علي» را براي خويش برگزيده است . علي استون آرزو دارد كه از سربازان امام زمان (عجل الله تعالي فرجه الشريف) گردد .

متن نامه منتشر شده علي استون در خبرگزاري فارس به شرح زير است :

من قلب خود را تسلیم الله کرده‌ام

من بر این باورم که اسلام ادامه رسالت پیامبران خدا از حضرت ابراهیم (علیه السلام) تا حضرت عیسی (علیه السلام) است. اگر حضرت موسی (علیه السلام) شریعت را آورد، حضرت عیسی (علیه السلام) تقوا را، حضرت محمد (صلی الله علیه و آله) الگوی معرفت و دانش است. من همیشه خداپرست بوده‌ام، در نتیجه تغییر خداپرستی که نداده‌ام بلکه با پذیرفتن اسلام به آغوش اسلام آمده‌ام. شهادتین من گسترش دین من است با اعلام این که حضرت محمد (صلی الله علیه و آله) پیامبر و فرستاده خداوند است.

تو که هستی که مسلمان شدن مرا زیر سوال ببری؟

من قلب خود را تسلیم الله کرده‌ام.

با تشکر

Thanks

«شيعه نيوز» ضمن ابراز تاسف براي رسانه ملي به عنوان مهمترين منبع خبري در كشور امام زمان (عجل الله تعالي فرجه ) و اينكه ظاهرا هنوز اين رسانه از جايگاه خطير خويش آگاه نيست و به راحتي خبرهايي را منتشر مينمايد كه هيچ اطلاعي از صحت و سقم آن ندارد ، اميدوار است مديران اين سازمان فكري اساسي براي اينگونه اقدامات بنمايند .
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع