شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۲۵/آذر/۹۱ ۲۱:۳۷)سرباز منتظر نوشته است: [ -> ]من همین دو سال پیش خواب دیدم شیطانو کشتم شیطان یه روباه بد قیافه بود که شنل قرمز داشت
داداش عزیزم فکر کنم شما قبلش فیلم شنل قرمزی رو دیده بودی

(۲/شهریور/۹۱ ۲:۵۲)رمز شب نوشته است: [ -> ]سلام ببخشید اورک چیه؟؟؟؟!!!!

سلام و خسته نباشید
ابتدا این مطلب رو ملاحظه کنید
اورک
در ضمن
در بازی ها نام یکی از قبایل و نژاد هاس که از استادان گیم خورمون میتونید سوال کنی
خودمم بلدم ولی سخته یکم امشب توضیحش بدم
الحمدو لله من خواب شیطان رو ندیدم ولی با این تعاریفی که از دوستان خوندم نصفه شبی.. حتم دارم امشب میاد به خوابم اگه اومد حتمن قیافشو خوب میبینم فردا براتون توصیفش میکنم.. هر چند که ایشالا ب خوابم نیاد و گرنه تو خواب سکته میکنم

داداش/خواهر گلم عذر می خوام کی به شما وحی شده که یه سری ویژگی ماورایی داری؟ خواهشا شان سایت رو با این حرف های بی معنی پایین نیاورید
مادرم میگه: همیشه خواب را خوب تعبیر کن.
به نظرم
خواب موهبتی خدادادی ودر هر حال(چه ترسناک چه آرامش بخش) برای یاری و هدایت انسان است.
یه خوابی دیدم که به مستند ظهور مربوط میشه اما میترسم بگم چون تمام تالار مسخره می کنند!(مثل مسخره کردن اون بنده خدای قبلی!)
وجود هر انسانی به گستردگی یک جهان است پس هیچ انسانی رو دست کم نگیرید...
خدا تو زندگی به همه ی ما الهاماتی داره اما متاسفانه ما ساده نگر و بی توجهیم... البته باید هوشیار بود و هر چیزی رو درست تفسیر کرد... خدا برای هدایت تمام بنده هاش ارزش قائله و در برابر عظمتی که خدا به وجود انسان داده این الهامات عجیب نیست.
اقا کی میخواد شیطون ببینه ...بیاد منو ببینه جدی میگم عکس هم میدم البته بنده استاد شیطان هستم ولی یه جورایی شبیه هم هستیم
اورک ، در دنیاهای مختلفی استفاده شده و اسکاندیناویایی هستش .
اما اولین بار به طور کلی در داستان های جی آر آر تالکین ، ازشون به عنوان موجودات فانتزی استفاده شد .
اورک ، الفی هستش که در روزگاران نخستین دنیای تالکین ، ابلیس یا همون مورگوت ، از طریق تهدید و شکنجه روحشون رو پلید کرد و به اون شکل درشون آورد .
توی فیلم ارباب حلقه ها میتونین ببینیدشون .
(۱/اسفند/۹۰ ۲۲:۱۷)M6GPOWER نوشته است: [ -> ]طوری وحشت کردم که سریعا از خواب بیدار شدم و در همان لحظه صدای شفا بخش اذان صبح به گوشم رسید و وضو گرفتم و نماز خواندم .
سلام
من فکر نمیکنم بشه مطمئن بود اون شکل شیطان بوده، ولی میشه فهمید که خوابتون به نوعی به شما پیام بسیار خوبی رو رسونده. البته هرچه خیر هست از طرف خدا میرسه، و اینکه شما عقل دارید که بتونید باهاش چنین نتیجهی خوبی از اون خواب بگیرید هم از خدا رسیده.
(۲/اسفند/۹۰ ۰:۵۱)tezhosh نوشته است: [ -> ]یه بار خواب دیدم به همراه پدر و مادرم داشتیم میرفتیم خونه امام صادق پدر مادرم دمپایی داشتن من نداشتم پا برهنه میرفتم یه مار سر راه ما بود چون من دمپایی نداشتم میخواست منو نیش بزنه نمیزاشت من برم صبح واسه بابام تعریف کردم بابام گفت امام صادق نماد نمازه و مار نماد شیطان و نماز نیز مصونیت است و چون تو در نماز کاهلی میکنی شیطان به تو نزدیک میشده ما که سعی کردیم نمازمون درست کنم ولی این پدر مادرا استاد ربط دادن موضوعات بیربط در راستای چشم انداز 20 سال هستن
به نظر من پدرتون واقعاً عالی تفسیر کرده. من همین که میخوندم برام روشن بود که خوابتون داره چنین چیزی میگه.
سلام
من یه بار خواب شیطانو دیدم شبیه خون آشامای فیلمای قدیمی بود داشت خفم میکرد که از خواب پریدم و فهمیدم نمازمو نخوندم !! بیدارم کرد که نمازمو بخونم یعنی ؟!مگه میشه ؟!
به نام خدا
فقط میتونم بگم که انسان باید خیلی مومن و با ایمان باشد که دیدن چهره واقعی شیطان قالب تهی نکند. بله شیطان ممکن است ظاهرش فریبنده و زیبا و دلبرا و تغییر کننده باشد ولی باطن او ترسناکترین باطنها و چهره او ترسناکترین چهره ها میباشد. بعضی حقایق را نمیتوان بیان کرد ولی افرادی وجود دارند که تا حدودی توانسته اند چهره واقعی او را درک کنند و گفته اند که بسیار بسیار وحشتناک و تاریک بوده است . شیطان به علت ذات خود بر خلاف انسان میتواند از حالت مادی به حالت فرامادی تغییر حالت دهد و بعضی افراد چهره واقعی شیطان را قبل از اینکه حتی ظاهر شود درک کرده اند و دیده اند و این یک حقیقت محض است که چهره او حتی قبل از دیده شدن بسیار ترسناک و وحشت آفرین است و فقط افراد با ایمان کامل قادر به روبرویی با او هستند بعلاوه افرادی که روح خود را به خادمان شیطان و یا خود او میفروشند.
ولی بدانید که تمام موجودات اهریمنی چهره واقعیشان بسیار هولناک میباشد ولی چون قادر به تغییر چهره هستند و دارای قدرتهای ماورالطبیعه میباشند و برای فریب انسانها، از چهره های زیبا و دلنشین استفاده میکنند.
خدایا مارا از شر شیطان و اهریمنان حفظ بفرما آمین
واقعا متاسف می شم می بینم تو سایتی به این خوبی موضوعات حاشیه ای و خنده دار 5 صفحه ارسال داشته! طرف اومده 1 پست گذاشته کلاً، همه رو سرکار گذاشته 2 سال!