کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دیدن قیافه شیطان
۲۲:۱۷, ۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1

با سلام
سئوال بنده این است که آیا می دانید که قیافه دجال یا شیطان چه شکلی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب سوال این است که بنده از طرف خداوند می توانم خوابهایی ببینم با موضوعی واقعی در آینده.
و در یکی از شب ها وقتی خوابیدم در خوابم احساس وجود شیطان را در نزدیکی خود کردم
و حالا خیلی جالبه که اگه بگم چه شکلیه !!!!
باورتان نمی شه از نظر قیافه شبیه به batman هستش دارای دو بال شبیه خفاش و دارای سری کوچک و گرد و رنگ پوستی خاکستری و قدی بالای 2 متر و انگشتان دستش بر روی بالهایش است طوری وحشت کردم که سریعا از خواب بیدار شدم و در همان لحظه صدای شفا بخش اذان صبح به گوشم رسید و وضو گرفتم و نماز خواندم .
وقتی که دیشب مستند شما را دیدم احساس کردم که باید چیزی رو که دیدم برای شما ارسال کنم.
و به نظرم برای همینه که هر از چند سالی یکبار فیلم batman رو می سازن تا به مردم نشونش بدن .
می تونید راجع به حرف من تحقیق کنید و جوابش رو برای من ارسال کنید.
با تشکر از سایت زیباتون
در پناه خدا باشید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: am_po ، Amir ، 777 ، Patriot ، s.majid hashemi ، سجاد313 ، سرباز ولایت ، مفقود الاثر ، یاوران مهدی ، omidman ، pasargadae ، لبخند خدا ، مهدی2012

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۱۹, ۲۵/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۳۲ توسط freewish.)
شماره ارسال: #31

در مورد رویای صادقه، اگر واقعا این موهبت به کسی داده بشه اون فرد هرگز به داشتن این قدرت اذعان نمیکنه.
و در مورد کتابهای تعبیر رویا من از علما شنیدم که هیچ کدام معتبر نیستن، این علمی است که به افراد خاص داده میشه اگر هر کس از کتابی می تونست خواب تعبیر کنه که دیگر اصلا این علم نبود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Patriot
۱۲:۰۴, ۶/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/خرداد/۹۱ ۱۲:۰۹ توسط آریس مبارز.)
شماره ارسال: #32
آواتار
فراموش نکنید شیطان می تونه به هر شکلی بر شما ظاهر بشه
گاه با چنان صورت زیبایی که شما نمی تونید تشخص بدین
جن ها و شیاطین قدرت این رو دارن که به هر شکلی در بیان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاوران مهدی
۱۳:۳۷, ۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #33
آواتار
(۱۷/فروردین/۹۱ ۲۳:۴۷)مسافر نوشته است:  شیطان قرار است انسان را فریب دهد دیگر درست است؟ با این قیافه هایی که حضرات ترسیم کردند که کافرش هم از شیطان در می رود! چه برسد به آدم حسابی!!! Big Grin
جواب بهتر از این نوجود نداره
در تکمیل حرف همسنگرمون باید بگم که ما شیطان رو تو بیداری هم می تونیم پیدا کنیم
وقتی داری کارای بد بد یا گناه می کنی هنگام گناه کردن یادت باشه یه پدر سوخته ای اونجا داره تحریکت می کنه که ادامه بدی به کارت و یه وقت شرم نکنی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاوران مهدی ، MOHSEN-Z
۱۴:۰۶, ۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #34
آواتار
سلام
بچه ها بسه دیگه انقدر سر یه یه چیز الکی بحث نکنید
مگه کسی که قدرتی از طرف خدا داشته باشه مگه جایی اذعان می کنه.....
آنکه را اسرار حق آموختند////مهر کردند و دهانش دوختند....
یه نفر اومد یه بحث الکی انداخت و رفت ..... اصلا دقت کردید که یه ارسال بیشتر نداشت
اونم ارسال اولش بود....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آریس مبارز
۱۲:۰۲, ۳۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #35

با سلام طبق تعاریفی که دوستمون bandeگفتند می توان گفت که شیطان ودجال هم چهره ظاهری وهم چهره ی باطنی دارند.چهره ی ظاهری دجال که مشخص شد وچهره ی شیطان هم
در بخش هایی از مستند ظهور مورد بررسی قرار گرفت.مثلا اینکه سر شیطان را در نماد کشور
اسرائیل جای داده اند.او بدنی دارد همچون انسان ها و پاهایی چون سم حیوان وسرش هم
به شکل بز است.اما خارج از این تعاریف ممکن است خواب شما در مورد خود شیطان باشدوهر
کسی درشبهنگام که به فکر اعمالش فرو می رود وجود شیطان را احساس می کند واین طبیعی
است.ولی اگر وجود خداوند را هم در همه وقت انسان حس کند که نور علی نور است.چهره ی
ظاهری شیطان مهم نیست.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۱:۰۸, ۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #36
آواتار
نمی دونم می دونید یا نه اونایی که اهل این جور خواب ها باشند اصلا به هیچ کس نمی گن

هر که را اسرار حق آموختند مهر کرند و دهانش دوختند

شما هم سعی کنید اینجور چیزها رو تعریف نکنید ودر نظر داشته باشید که :

خواب حجت نیست
یه نشونه از اینکه خواب های شما درست باشند حالا جدای از خوب و بد بودن هر کسی اینست که خواب شما همیشه بیانگر یک موضوع خاصه . اینگونه که فقط یک چیز را خواب می بینید و والسلام اما توی خوابتون هی از این شاخه به اون شاخه می پرید یا به قول خودون خواب های پریشان ی بینید این نشان از ذهن پریشان شما داره و معبر هم نمی تونه اونو تعبیر کنه .

نکته بعدی این که هر کسی بر حسب مقامی که داره خواب هاش به واقعیت تبدیل می شه مثلا اگه مقام شما خیلی بالا باشه ( انشاالله که اینجوری هستش ) شما همان خواب رو دقیقا توی واقیعت نیز می بینید و همان هم اتفاق می افته . اما کمی که پایین تر می آییم فرق می کنه مثلا حضرت یوسف توی خوابش ستاره دید اما پیامبر به همان صورت اخروی دشمنانش رو توی جهنم دید .

مبحث خواب بسیار زیاده بهترین مرجع تفسیر اوایل آیات سوره یوسف از هر کدوم از مراجع بزرگوار نیز می تونی استفاده کنی اما به نظر حقیر آیت الله جوادی آملی کاملتره .
پیروز باشید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری12
۲۲:۳۶, ۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #37

بسم الله الرحمن الرحیم انه اول و انه اخر
سلام علیکم
صد البته.
شک نکنید که شیاطین هر کدام به اشکالی هستند که در بازی ها و فیلم های امریکایی برای مردم دنیا شرطی سازی شده اند.
اما این موارد کم رنگ و کم اهمیت است در برابر انچه ما باید بدانیم و انجام دهیم و ان اینست که ایمان خود را حفظ کرده و به سفارشات رسول الله صلی الله علیه واله و سلم و امامان بزرگوارمان علیهم السلام عمل نماییم و نیز اطاعت کنیم این بزرگواران را و بزرگان قوم خود را از جمله امام خامنه ای را. قال الله تعالی: بسم الله الرحمن الرحیم اطیعوا الله و اطیعوا الرسول و اولی الامر منکم.
و در شناخت امام زمانمان کوشا باشیم و این مقدور نیست مگر با اصلاح خودمان و سپس جامعه یمان با امر به معروف و نهی از منکر و کار های نیکو و.......
البته باید ویژگیهای دجال را هم بدانیم چنانچه پیامبر عزیز(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند: (من در مورد دجال به شما مسلمین هشدار می دهم و هیچ پیامبری نیامده مگر انکه در مورد ان به قومش هشدار دهد اما من چیزی به شما در مورد دجال می گویم که هیچ پیامبری نگفته "دجال یک چشم دارد"....... نشانه های دجال را برایتان شمردم پس ایندگان را از ان با خبر سازید.)
و این یک شاخص بسیار مهم برای شناخت دجال به شمار می اید
باز هم می توان به هک شدن "کافر" روی پیشانی دجال اشاره کرد و ...
با تشکر
اللهم صل علی سیدنا و نبینا محمد و ال محمد وسلم و عجل فرجهم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری12 ، یاوران مهدی
۲:۵۲, ۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #38
آواتار
(۱۶/فروردین/۹۱ ۱۵:۲۹)دل خسته نوشته است:  [quote='M6GPOWER' pid='95230' dateline='1329760070']

سلام
و یک صورت زشت مشابه صورت اورک ها داشت (من اون زمان نمی دونستم اورک چیه).

سلام ببخشید اورک چیه؟؟؟؟!!!!ConfusedHuh
3 خوابایی که جزو این 2تا نیستن...یعنی تو حواب کاریو میبنی که شبیه اون توی بیداری انجام دادی...اینام تاثیر خاصی ندارن

حالا شما بشین خودت حساب کن خوابت از کدوم دسته است؟Angel
۲۲:۱۶, ۱۵/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #39
آواتار
نگاه کن یکی یه تاپیک میزنه اصلا هم بهش سر نمیزنه ما هم سه ساعت می شینیم همون چیزایی رو که بلدیم رو بهم تحویل میدیم .
آخرش از این بحث ها خسته می شیم.
۲۱:۳۷, ۲۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #40
آواتار
من همین دو سال پیش خواب دیدم شیطانو کشتم شیطان یه روباه بد قیافه بود که شنل قرمز داشت
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا