با سلام
دیشب داشتم سریال نقطه سر خط رو می دیدم ....
طنز ضعیفیه
حتی سریال قبل سعید آقاخانی با اینکه کپی برداری از سریال های رضا عطاران بود از این یکی زیبا تر بود....
ولی چرا باید چنین طنز های ضعیفی از صداوسیما پخش بشه ؟
چند ماه پیش سریال به ظاهر طنز شبکه 3 به نام ساختمان پزشکان ساخته سروش صحت و قاسم خانی (نویسنده) اعتراض خیلی ها رو برانگیخت که البته حق هم داشتند اما تکرار این اشتباه :
![[تصویر: 96716348409675217274.jpg]](http://img4up.com/up2/96716348409675217274.jpg)
البته من این کارگردان معروف متهم نمی کنم و حرف من این است که این گونه کار ها در رسانه ملی زیاد شده است و این جریانات مربوط به زمان حال نیست بلکه این مشکلات از چند سال پیش بوده است حتی بسیار بدتر از این تصویری که دیدید . بحث محتوای برنامه هاست که انشاء بزودی در مورد این مبحث مطلبی رو منتشر خواهم کرد
آیا کسی بر اینان نظارت نمی کنه یا اینکه........................
سلام و خوشامد بابت ورود به تالار

شاید حالا این چندان تعمدی نباشه و البته نمی توان انتظار داشت که مثلا وزارت ارشاد چند تا کارمند استخدام کنه تا تک تک اشیا و وسایل استفاده شده در سریال ها را چک کند !
اگر نماد های دیگر و مفاهیم نادرست دیگری هم از سریال مشاهده فرمودید اطلاع بدید ، ممنون
درضمن عرض عکس زیاد هست و یه کم ظاهر تاپیک زشت شده ، اگه اصلاح کنید ممنون میشم
با تشکر
درسته اتفاقا من هم این مسئله را دیشب فهمیدم ولی چون دستگاه ضبط نداشتم نتونستم این مسئله را به تالار منتقل کنم.
درضمن بهتره یه اشاره ای هم به اهرام ثلاثه مصر بشه که در یکی از پوسترها در پشت علی صادقی قرار داشت.
(۲/اسفند/۹۰ ۱۵:۵۱)mrfarzadj نوشته است: [ -> ]سلام و خوشامد بابت ورود به تالار 
شاید حالا این چندان تعمدی نباشه و البته نمی توان انتظار داشت که مثلا وزارت ارشاد چند تا کارمند استخدام کنه تا تک تک اشیا و وسایل استفاده شده در سریال ها را چک کند !
اگر نماد های دیگر و مفاهیم نادرست دیگری هم از سریال مشاهده فرمودید اطلاع بدید ، ممنون
درضمن عرض عکس زیاد هست و یه کم ظاهر تاپیک زشت شده ، اگه اصلاح کنید ممنون میشم
با تشکر
ممنون حق با شماست ولی یکی دوتا نیست . رسانه ملی با برخی اقدامات شک ما رو نسبت به حضور جریانات انحرافی در خودش بیشتر کرده .
(۲/اسفند/۹۰ ۱۵:۵۵)AllahoAkbar نوشته است: [ -> ]درسته اتفاقا من هم این مسئله را دیشب فهمیدم ولی چون دستگاه ضبط نداشتم نتونستم این مسئله را به تالار منتقل کنم.
درضمن بهتره یه اشاره ای هم به اهرام ثلاثه مصر بشه که در یکی از پوسترها در پشت علی صادقی قرار داشت.
بله این سریال پند مشکل دیگه هم داره و تنها این نیست ولی این از بقیه واضح تره.
به قرآن قسم این ساعته چرا به همه چی دوست دارید گیر بدید؟
به نظر من اینا توی ساخت سریال و داستانش موندن اونوقت بیان از نماد استفاده کنن؟
واقعا خنده داره!!! به این میگن گیرِ اَلَکی!
من که حاضر نیستم با تمام بیکاری این سریال هارو ببینم.
فکر کنم پلاک خونه ای که توش زندگی می کنند 13 باشه
البته مطمئن نیستم این پلاک متعلق به این سریاله یا سریال خانه ی اجاره ای
============================
در کل یافتن نماد و نماد بازی زیاد اهمیتی نداره
آنچیزی که مهم است آن است که این سریال ها در ضمیر ناخود آگاه ذهن مخاطبین چه اثری می گذارد
مثلا
عادی نشان دادن رشوه و دزدی و کمرنگ کردن قبح این اعمال در جامعه و ترویج زندگی مادی و اخلاق زدایی نمونه ای از تاثیراتی هست که عوامل سازنده دانسته و یا ندانسته بر مردم می گذارند
این موارد را می توانید در بسیاری از سریال ها یا فیلم های طنز مشاهده کنید
نقل قول:[به قرآن قسم این ساعته چرا به همه چی دوست دارید گیر بدید؟
به نظر من اینا توی ساخت سریال و داستانش موندن اونوقت بیان از نماد استفاده کنن؟
بخدا ماهم قبول داریم این ساعته. قبول داریم برج کنار خونه خدا یه برجه ساعته" قبول داریم 13 یه عدد مثل همه عدداست.
قبول داریم یهود یه دین از طرف حضرت موسی است
ما همه اینارو قبول داریم. ولی شما واقعا فکر میکنید نمیشه از همه اینا به عنوان سلاح در برابر دین اسلام و یا هر دین دیگه ای استفاده کرد.
حالا اصلا بیایمو از شکل ظاهری کلی این ساعت هم صرف نظر کنیم.
ولی تورو خدا یه دلیل قانع کننده بیار که چرا باید اون دایرهء وسط که حکم ساعتو داره به سمت پایین باشه؟
آخه کی میتونه اون ساعتو که روش به سمت پایینرو ببینه؟
من خودم از گیر دادنای الکی بدم میاد.
ولی آخه این کار خیلی تابلو تر از این حرفاس که اسمشو بخایم بزاریم گیر.
همیییییییییییییییییییییین!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از این ساعت ها ما هم تو خونه داریم!
سلام
بچه ها این ربطی به هرم نداره. یک ساعت مثلثی شکله که اتفاقا زیادم دیدمش تو جاهای مختلف
خودمم دارم

ازش عکس گرفتم که خدایی نکرده تهمت زده نشه به کارگردان و طراح صحنه سریال
دوستان خواهشا توجه کنید»»»»»
هر مثلثی هرم نیست!!!!!!!!!!!!
هر دایره ای چشم نیست!!!!!!!