|
نماد ماسونی در سریال نقطه سر خط
|
|
۱۵:۳۹, ۲/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۰ ۱۷:۵۶ توسط Fateh E Qarib.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
دیشب داشتم سریال نقطه سر خط رو می دیدم .... طنز ضعیفیه حتی سریال قبل سعید آقاخانی با اینکه کپی برداری از سریال های رضا عطاران بود از این یکی زیبا تر بود.... ولی چرا باید چنین طنز های ضعیفی از صداوسیما پخش بشه ؟ چند ماه پیش سریال به ظاهر طنز شبکه 3 به نام ساختمان پزشکان ساخته سروش صحت و قاسم خانی (نویسنده) اعتراض خیلی ها رو برانگیخت که البته حق هم داشتند اما تکرار این اشتباه : ![]() البته من این کارگردان معروف متهم نمی کنم و حرف من این است که این گونه کار ها در رسانه ملی زیاد شده است و این جریانات مربوط به زمان حال نیست بلکه این مشکلات از چند سال پیش بوده است حتی بسیار بدتر از این تصویری که دیدید . بحث محتوای برنامه هاست که انشاء بزودی در مورد این مبحث مطلبی رو منتشر خواهم کرد آیا کسی بر اینان نظارت نمی کنه یا اینکه........................ |
|||
|
|
۱۵:۵۱, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام و خوشامد بابت ورود به تالار
![]() شاید حالا این چندان تعمدی نباشه و البته نمی توان انتظار داشت که مثلا وزارت ارشاد چند تا کارمند استخدام کنه تا تک تک اشیا و وسایل استفاده شده در سریال ها را چک کند ! اگر نماد های دیگر و مفاهیم نادرست دیگری هم از سریال مشاهده فرمودید اطلاع بدید ، ممنون درضمن عرض عکس زیاد هست و یه کم ظاهر تاپیک زشت شده ، اگه اصلاح کنید ممنون میشم با تشکر |
|||
|
|
۱۵:۵۵, ۲/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۰ ۱۵:۵۷ توسط AllahoAkbar.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
درسته اتفاقا من هم این مسئله را دیشب فهمیدم ولی چون دستگاه ضبط نداشتم نتونستم این مسئله را به تالار منتقل کنم.
درضمن بهتره یه اشاره ای هم به اهرام ثلاثه مصر بشه که در یکی از پوسترها در پشت علی صادقی قرار داشت. |
|||
|
۱۵:۵۸, ۲/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۰ ۱۶:۰۷ توسط Fateh E Qarib.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲/اسفند/۹۰ ۱۵:۵۱)mrfarzadj نوشته است: سلام و خوشامد بابت ورود به تالارممنون حق با شماست ولی یکی دوتا نیست . رسانه ملی با برخی اقدامات شک ما رو نسبت به حضور جریانات انحرافی در خودش بیشتر کرده . (۲/اسفند/۹۰ ۱۵:۵۵)AllahoAkbar نوشته است: درسته اتفاقا من هم این مسئله را دیشب فهمیدم ولی چون دستگاه ضبط نداشتم نتونستم این مسئله را به تالار منتقل کنم. بله این سریال پند مشکل دیگه هم داره و تنها این نیست ولی این از بقیه واضح تره. |
|||
|
۱۶:۳۴, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
به قرآن قسم این ساعته چرا به همه چی دوست دارید گیر بدید؟
به نظر من اینا توی ساخت سریال و داستانش موندن اونوقت بیان از نماد استفاده کنن؟ واقعا خنده داره!!! به این میگن گیرِ اَلَکی! من که حاضر نیستم با تمام بیکاری این سریال هارو ببینم. |
|||
|
|
۱۶:۳۹, ۲/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۰ ۱۷:۰۰ توسط خاک.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
فکر کنم پلاک خونه ای که توش زندگی می کنند 13 باشه
البته مطمئن نیستم این پلاک متعلق به این سریاله یا سریال خانه ی اجاره ای ============================ در کل یافتن نماد و نماد بازی زیاد اهمیتی نداره آنچیزی که مهم است آن است که این سریال ها در ضمیر ناخود آگاه ذهن مخاطبین چه اثری می گذارد مثلا عادی نشان دادن رشوه و دزدی و کمرنگ کردن قبح این اعمال در جامعه و ترویج زندگی مادی و اخلاق زدایی نمونه ای از تاثیراتی هست که عوامل سازنده دانسته و یا ندانسته بر مردم می گذارند این موارد را می توانید در بسیاری از سریال ها یا فیلم های طنز مشاهده کنید |
|||
|
|
۱۷:۰۷, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :
بنده به عنوان کسی که چند ماهی هستش که توی این تالار مطلب می نویسم ، با تجربه اندکی که از این تالار کسب کردم ، از شما خواهشمندم که دنبال نمادهای فراماسونری نباشین . چون اگه بخواین دنبالش برین ، اعصاب اطرافیان تون رو خرد میکنین . چون هر چیزی رو که به نماد اونها شبیه هستش ، به این جریان نسبت میدین و اطرافیان هم که چیزی از این جریان نمیدونن ، به شما میگن برو خدا شفات بده !!! این اولین چیزی هستش که برای خود بنده هم اتفاق افتاده . این از این !!! دوم اینکه اگه میخواستیم نمادشناسی کنیم و همه مون ادعامون میشه که خیلی حواسمون جمع هستش ، تا 10 سال پیش و حتی همین 3 ـ 4 سال پیش کجا بودیم که اینهمه سریال پخش شد و هیچ چیزی متوجه نشدیم !؟ چند تا مثال واضح میزنم که براتون جا بیفته . البته قبلش بگم که این فیلم هایی که معرفی میکنم ، دلیل بر این نیست که کارگردان حتما ماسون باشه . اما این احتمال وجود داره که عواملی به صورت کاملا حرفه ای درش دست داشته باشن . اولین سریال که اتفاقا من خودم هم از طرفداراش هستم و داره از شبکه Ifilm پخش میشه ، سریال « پاورچین » هستش که خیلی جای بحث داره و در ادامه ی اون « شبهای برره » هم نکاتی برای بحث داره که اصلی ها رو براتون بازگو میکنم . دقت کردین که : ـ برره کجاست ؟ ـ برره ای ها افرادی نژاد پرست هستن ؟ ـ حاضر نیستن که به هیچ عنوان هیچ فردی وارد جمع شون بشه ؟ ـ همیشه برای به قدرت رسیدن دست به هر کاری میزنن ؟ ـ بالا برره ای ها با پائین برره ای ها همیشه مشکل دارن ؟ ـ فرهاد برره یه آرشیتکت هستش ؟ ـ چقدر ظاهر آرومی دارن ، ولی افکارشون شیطانیه ؟ ـ نمادشون بز بوده ؟ ـ نقش طغرل چی بوده ؟ ـ افرادی هستن که همیشه بهشون ظلم میشه ؟ ـ مراسمات عجیب و غریب دارن که هیچکس از اونا سر در نمیاره ؟ ـ و ... !!! دیدین چقدر سوال وجود داره که اصلا بهش توجه نکرده بودین ؟ و اما درباره سریال های جدی که واقعا جای بحث زیادی داره که اصلی ترین فیلم رو بهتون معرفی میکنم که بعد از اون چند سریال به شکل همین سریال ساخته شد . فیلمی که مسلما همه دیدیم و اولین فیلمی بود که به سبک هالیوودی داشت خیلی زیبا بهمون دروغ میگفت . اون سریالی که میخوام بگم ، سریالی بود که ماه رمضون چند سال پیش پخش شد . « او یک فرشته بود » فیلمی که اسمش هم خیلی جای بحث داره . دقت کردین که : ـ شیطان از جمله کسانی بود که خدا رو عبادت میکرد و به یکباره نسبت به خداوند متعال کفر ورزید و از درگاهش رانده شد ؟ ـ فرشته کسی بود که خیلی مهربون بود و در اثر تصادف حافظه اش رو از دست داده بود و به تدریج ظاهر شیطانی خود رو نشون داد و همه رو از بین برد ؟ ـ فرشته هم مرد بود و هم زن ؟ یعنی در عین حال در یک زمان 2 جا بود ؟ ـ روحانی فیلم تا وارد خونه میشد یه حس عجیبی داشت و همش احساس گرما میکرد ؟ ـ شیطان علنا بر خلاف گفته ی قرآن جسمیت پیدا کرده بود ؟ ـ و ... !!! دیدین باز هم خیلی چیزا بود که تا حالا بهش دقت نکرده بودیم ؟ اگه الان مدعی هستیم که نمادشناس ماهری هستیم ، صراحتا میگم که راه رو داریم اشتباه میریم . نمادشناسی یه بحث تموم شده است . خوبه که نماد ها رو بشناسیم ؛ اما دلیلی نداره که توی فیلمها همش دنبال نماد بگردیم . « خنده بازار » که یادتون هست یه مدت از نمادها استفاده کردن . با این کار خیلی ها تمام قسمت ها رو با دقت نگاه میکردن و تمام دایلوگ ها رو هم مو به مو گوش میکردن که یه جمله یا یه نماد پیدا کنن که درباره ی جریان فراماسونری باشه . اما جدیدا از این خبرا نیست ؛ چون مخاطب خودشون رو بدست آوردن . در مورد فیلم « نقطه سر خط » هم همینطوره . شما کافیه به کارنامه سعید آقاخانی مراجعه کنین تا ببینین کدوم فیلمش مشکل داشته که این دومیش باشه . چه اون فیلمهایی که بازی کرده و چه فیلمهایی کارگردانش بوده . اگه نویسنده ی فیلم پیمان قاسمخانی بود ، میشد شک کرد . چون اکثر فیلمهاش حداقل یه مورد رو زیرپوستی رد کرده که حقیر و شما هم از اون بی اطلاع بودیم . شاید بگین توی همه ی فیلمهاش آشکارا حرفش رو زده . اما حقیر میگم ، خیر . مرد هزار چهره که یادتون هست ؟ چیزی ازش یادتون میاد ؟ آیا توش نمادی داشته ؟ حتما میگین نه . ولی داشته !!! قضیه عرفان و مدیتیشن که مسعود شصتچی عضوش میشه و پرواز میکنه رو یادتون دیگه ، نه ؟ بازم دیدین که خیلی از چیزا رو براحتی ازش گذشتیم ؟ اما درباره ی تنها عکسی که گذاشتین و عکسهای فریبرز باید بگم که سفر به پاریس آرزوی هر فردی هستش . نماد پاریس هم برج ایفل هست . غیر از اینه ؟ بسیار خب . با توجه به اینکه این عکس در کنار اهرام مصر قرار گرفته و بعدشم اون ساعتی که یه خرده به سمت پائین مایل شده و چشم جهان بین رو ساخته ، این تفکر رو به افرادی که به دنبال نماد هستن القا میکنه که حتما یه جریانی پشت این سریال هست . حقیر با قطعیت 100 درصدی این موضوع رو رد نمیکنم . اما 90 درصد مطمئن هستم که به صورت کاملا زیرکانه این نمادها قرار داده شدن تا افرادی که به دنبال نماد هستن ، فیلم رو تا آخر با دقت ببینن . این فقط یه حقه اس که درباره ی خنده بازار که خیلی جواب داد . در پایان از همه ی دوستان درخواست میکنم که دنبال نماد نباشین . دنبال این باشین که موقع ظهور حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) سرافکنده نباشیم . امیدوارم کسی رو با صحبتهام نرنجونده باشم که اگه اینطور شده ، از همه عذرخواهی میکنم . ببخشید که یه کم طولانی شد . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۷:۰۸, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:[به قرآن قسم این ساعته چرا به همه چی دوست دارید گیر بدید؟بخدا ماهم قبول داریم این ساعته. قبول داریم برج کنار خونه خدا یه برجه ساعته" قبول داریم 13 یه عدد مثل همه عدداست. قبول داریم یهود یه دین از طرف حضرت موسی است ما همه اینارو قبول داریم. ولی شما واقعا فکر میکنید نمیشه از همه اینا به عنوان سلاح در برابر دین اسلام و یا هر دین دیگه ای استفاده کرد. حالا اصلا بیایمو از شکل ظاهری کلی این ساعت هم صرف نظر کنیم. ولی تورو خدا یه دلیل قانع کننده بیار که چرا باید اون دایرهء وسط که حکم ساعتو داره به سمت پایین باشه؟ آخه کی میتونه اون ساعتو که روش به سمت پایینرو ببینه؟ من خودم از گیر دادنای الکی بدم میاد. ولی آخه این کار خیلی تابلو تر از این حرفاس که اسمشو بخایم بزاریم گیر. |
|||
|
|
۱۷:۱۳, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
همیییییییییییییییییییییین!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از این ساعت ها ما هم تو خونه داریم! |
|||
|
|
۱۷:۲۲, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
بچه ها این ربطی به هرم نداره. یک ساعت مثلثی شکله که اتفاقا زیادم دیدمش تو جاهای مختلف خودمم دارم ازش عکس گرفتم که خدایی نکرده تهمت زده نشه به کارگردان و طراح صحنه سریال![]() ![]() دوستان خواهشا توجه کنید»»»»» هر مثلثی هرم نیست!!!!!!!!!!!! هر دایره ای چشم نیست!!!!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فیلم: کپی سریال آمریکایی در سریال ماه رمضان | mahdy30na | 50 | 19,376 |
۲/مرداد/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|
| نقطه سر خط نقطهای کلیشهای؛ آن هم در پایان پاراگراف | nooromahdi | 2 | 2,076 |
۲۷/اسفند/۹۰ ۱۲:۳۶ آخرین ارسال: m2kh24 |
|

![[تصویر: 96716348409675217274.jpg]](http://img4up.com/up2/96716348409675217274.jpg)

ازش عکس گرفتم که خدایی نکرده تهمت زده نشه به کارگردان و طراح صحنه سریال![[تصویر: a73zmmwr1mbazbzjqo4f.jpg]](http://up98.org/upload/server1/02/c/a73zmmwr1mbazbzjqo4f.jpg)
![[تصویر: qb6criratxshk8ruv2.jpg]](http://up98.org/upload/server1/02/c/qb6criratxshk8ruv2.jpg)