تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مباحثی پیرامون اهل تسنن(مباحثه )
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
(۱۲/اسفند/۹۰ ۱۶:۴۵)mohammdreza نوشته است: [ -> ]لطفا منتظر جواب علمای اهل سنت باشید Huhوبرای خود جبهه نگیرد مناظره داغ تر خواهد شد

فقط یه اصل اساسی

احادیث و روایات و منابع ذکر شده باید مورد توافق 2 طرف باشد

قرآن را مطابق با نص صریحش فقط ترجمه می کنیم،

در صورت آوردن مطلبی غیر از نص صریح قرآن شریف، باید هم علمای اهل سنت و هم تشیع مبحث مذکور را قبول نمایند

والسلام
علی 110 بی صبرانه منتظر علمای اهل سنت است!!!!!!!!!!!!!!
چند سوال ناقابل برایشان کنار گذاشته است!!!
من خودم هم با محمدرضا جان همراهی می کنم علما رو خودم با ایشون خدمتشون می رم و ساعت شروع بحث رو بهتون خبر می دیم !
تمام شروط هم قبول هست و به جا و به غیر این بود من قبول نمی کردم!
علی جان همه چیز را همه کس دانند ... همه کس هنوز از مادر نزاییدند!
تند نرید برادران من صبر کنید تا وقتش برسد برای هماهنگی هم من با وحید جان تماس می گیرم!
چیزی باقی مونده الان بگید تا رفع شود!
یا حق
خوب پس لطفا از طرف اهل سنت هر کسی حاضر شد به من معرفی کنید .

ما هم یک نفر رو معرفی میکنیم تا بحث مخلوط نشود و نتیجه بدهد .

لطفا فرد معرفی شده از علما باشد تا بر سر بدیهیات و روش بحث نخواهیم با اختلافی مواجه شویم

ضمنا این یک بحث برادرانه و دوستانه علمیست . و ان شا الله به نزدیگی بیشتر برادران و هم وطنان خواهد انجامید

این تاپیک تا اطلاع برادر عزیزمان بسته میشود .

یا علی (علیه السلام)
کماکان منتظریم .....Angel
(۱۰/اسفند/۹۰ ۱۸:۰۸)mohammdreza نوشته است: [ -> ]چه کسی ایران فتح کرد وباعث شد مسلمان شه؟حضرت عمر چرا فحش میدید چرا؟
عزیزم، مطمئن باش اگه اون زمان حمله نمیکردن اعراب به ایران، کم کم خودشون اسلام می آوردن و اصلا نیازی به جنگ نبود ...
همونطوری که زمان ولادت مسیح ایرانی ها حضور داشتن، به وقتش هم مسلمون میشدن ...
پس خواهشا بحث های دینی رو الکی و بی مورد با موارد تاریخی قاطی نکنید.

یکی از دلایل مهم اون حمله هم کینه ی اعراب از ایرانی ها بود به دلایلی که در تاریخ ذکر شده، مثل شکست هایی که در گذشته خوردن /.
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض پوزش از همه ی دوستان به خاطر بد قولی بنده حقیر !Sad
بنده با آقای قطبی هماهنگی های لازم رو انجام داده ام تا هر وقت که شد به ما کمک کنند ولی من یه خورده وقت کم دارم ولی انشالله من هستم و یادم هست و هنوز جا نزدیم!!!Smile
انقدر هم وحید خان نقل قول نکن آتیشش رو تند نکن بعد می سوزی توش منم شارژ ندارم زنگ بزنم آتش نشانی ها!!Big Grin
ما هم کماکان منتظر یه خورده وقت اضافه هستیم که اگر باشه هستیم در خدمت همه ی عزیزان!
التماس دعا
یا علی
الان بحث رسیده بود به مناظره ، من جواب post صفحه ی اول رو دادم Angel
الان كي به كي فحش داده ؟
[quote='mohammdreza' pid='97247' dateline='1330522736']
چرا هر شیعه ای تو مسجد سنی میبینه میپرسه امام ها رو قبول داری مگه ما کافریم چرا شیعه ها خلفای ما رو قبول ندارین چه کسی ایران فتح کرد وباعث شد مسلمان شه؟حضرت عمر چرا فحش میدید چرا؟

به همون دليلي سئوال مي پرسند كه تو حج از ما مي پرسند چرا بقاع متبركتون رو مي بوسيد
سئوال كردن كه ايرادي نداره
ثانيا مگه نمي گين شما كلا همه خلفا رو قبول دارين امامان ما هم از نسل به قول خودتون خليفه چهارم شما هستن پس اگه واقعا قبول داريد و اين حرف فقط يه لق لقه زبان نيست خيلي راحت مي تونيد بگيد بله ، اينكه ازتون سئوال مي پرسند كه ديگه نگراني نداره
ما به برادرای اهل سنت توهین نمی کنیم فقط انتقاد می کنیم از شما.بعدشم شما از ما چی میخواین؟ میخواین ازتون تشکر کنیم بابت این که حضرت عمر شما زده تو گوش حضرت فاطمه زهرا یا اینکه زده ایشان را کشتن یا اینکه قضیه غدیرو انکار میکنین و خلافت را از حضرت علی گرفتین ...وموارد بسیار دیگر ولی ما هنوز به عنوان دوست به شما نگاه می کنیم با این حال شما هنوز کلی شیعه میکشین نمونش همین چند وقت پیش که زدین شیعه هارو در پاکستان کشتین فقط به خاطره شیعه بودنشون ایا واقآ اسلام این رو میگه؟؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع