شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام علیکم جمیعا و رحمه الله و برکاته
عزیزان اگر بحث علمی میخواهند بکنند با سند دلیل و مدرک بسم الله.
ولی آیا دشمن شناسی تمام شد الان مشغول تطهیر مسلمین شدیم ؟
توهین !؟
فرض کنیم دشمنی برای دین خدا نبود آیا ما مسلمین با خودمان هم نباید بسازیم و همدیگر را به لحظه ای تحمل کنیم.
یک مقدار همدیگر را بیشتر دوست داشته باشید و اشداء علی الکفار و رحماء بینهم را شعار ندانیم
که اگر شعار است مشکل از کلام الله نیست از ایمانمان است.
ومن الله التوفیق
یاحق
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۴۹)shinay نوشته است: [ -> ]با این حال شما هنوز کلی شیعه میکشین نمونش همین چند وقت پیش که زدین شیعه هارو در پاکستان کشتین فقط به خاطره شیعه بودنشون ایا واقآ اسلام این رو میگه؟؟
ببینید دوست عزیز:
این چیزی که شما نوشتید اشتباه است.بین اهل سنت وتشیع اختلافاتی هست اما نه تااین حد که دستور به قتل یکدیگر صادر کنند.
بحث وهابیت رو با اهل سنت مخلوط نکنید.
فاجعه پاکستان وشیعیان پاراچنار نیز توسط همین وهابیون شکل گرفت.
البته که وهابیت یک فرقه جاهلی است وهیچ ربطی به اسلام ومسلمانی ندارد.
همچنین هنگام انتقاد ومناظره ،همیشه شرایط یک بحث سالم وبدور از تعصب وتوهین متقابل رو بیاد داشته باشیم.
درپناه حق
ببخشید بخاطره لحن تندم بخاطره حرف یک از پرادرا کمی نارا حت شدم
مباحثه و مناظره فقط در سایه احترام میسر است.
و در مباحثه سازنده، سند در مقابل سند قرار می گیرد. و این عقل است که راه را با توجه به اسناد موجود انتخاب می کند و هیچگاه عقل پویا و جویای حقیقت اسنادی را که با عقل سازگار است کنار نمی گذارد مگر کسی که خود را به خواب زده است.
چه در این مباحثه و چه در مکانهای دیگر این نکته را باید در نظر گرفت که گاهی سکوت بهتر از دفاع غلط است.
کسی از ابزار بی احترامی و تحقیر استفاده می کند که قدرت مباحثه ندارد.
از همه دوستان عاجزانه به عنوان خادم این تالار خواستارم که اولاً احترام را رعایت کنند و ثانیاً در مباحثی که مطلع نیستند شرکت نکنند و فقط ناظر باشند.
منظورم شخص خاصی نیست و بسیار کلی عرض کردم.
در پناه حق شما را به رعایت قوانین دعوت می کنم.
(۲۱/اسفند/۹۰ ۱۴:۴۸)وحید110 نوشته است: [ -> ]کماکان منتظریم .....
هنوز هم .....................................

دوستان موضوعو رو بگید تا مناظره کنیم.
من سنی موحد هستم.
(۱۳/مهر/۹۱ ۲۳:۵۶)حسین شهید نوشته است: [ -> ]دوستان موضوعو رو بگید تا مناظره کنیم.
من سنی موحد هستم.
خوب الحمدلله
بنده هم یک مسلمان موحد هستم
میشه بفرمایید چرا یک سنی باید نام کاربریش رو بزاره (حسین شهید) ؟
(۱۳/مهر/۹۱ ۲۳:۵۶)حسین شهید نوشته است: [ -> ]دوستان موضوعو رو بگید تا مناظره کنیم.
من سنی موحد هستم.
سلام
موضوع روشن هست
بیایید از ابتدا بحث کنیم
از جانشین پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم
تعریف اهل سنت نسبت به جانشینی و خلافت پیامبر چیست؟؟
من باب نکته: داریم بحث می کنیم
از هر گونه مجادله، دور، تسلسل و مغالطه بپرهیزید
اقرار العقلا علی انفسهم حجه
حضرت محمد هیچگاه واسه خودشون جانشین انتخاب نکردن .
اگه میبود چرا نگفتن ای مسلمانان اینک بعد من علی جانشین من خواهد بود و دبن و نبوت الهی را کامل میکند .
مگه امامت امریست معمولی .
خوب اگه علی قبلا میدونست امام من عند الله است پس راحتی از این حقش میگذشت یا به قول شما تقیه کرده؟
دوست عزیز قرار بود تعریف اهل سنت رو بگید
از اونجایی که نگفتید من می گم
اکثريت اهل سنت مي گويند: «امامت خلافت و جانشيني پيامبر است در اقامه دين و حفظ حوزه اسلام به گونه که اطاعت از خليفه بر تمام امت واجب باشد». (دلائل الصدق، ج 2، ص 4، به نقل از فضل بن روز بهان اشعري، بدايه المعارف، ج 2، ص 6)
و در امام عصمت و عدالت و علم الهي شرط نيست و حتي انتخاب مردم هم نياز نيست حتي اگر فاسقي با قهر و غلبه و زور برمردم مسلط شد بدون هيچ بيعتي اطاعت او واجب است و خليفه شمرده مي شود (ر.ک: الوامع الالهيه، ص 259-285؛ دلائل الصدق، ج 2، ص 4)
و خليفه مي تواند مرتکب اشتباهات فراوان شود و امروزه سران کشورهاي اسلامي را مي ببينيم که به عنوان "اولي الامر" با همه مفاسدي که دارند بر مردم حکومت مي کنند.