تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دانلود مصحف دوم شیخ خوش صدا مشاری العفاسی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
اینم آدرس سایتش که فقط برای مشاری خور هاست( فقط یادتون باشه اوّل عضو شید )http://arabicforall.forummotion.com/t555-topic
سلام برادر عزيز.
وقتتون بخير.
يه درخواستي ازتون داشتم.
خوبه كه آدم از هر چيزي خوبي هاش رو اقتباس كنه و بگيره. مثلا حضرت عيسي (علیه السلام) از يك سگ مرده خوبي پيدا كرده بودند:

در روایتی چنین آمده است: «روزی حضرت عیسی علیه السلام با حواریّون از راهی می گذشتند، ناگاه به مردار گندیده سگی رسیدند. حواریّون با مشاهده این صحنه گفتند: چقدر این سگ بدبو و متعفّن است؛ ولی حضرت عیسی علیه السلام فرمود: این سگ چه دندان های سفید و خوشایندی دارد؟» آری، عیسای پیامبر با این سخن، به حواریّون آموخت که در کنار بدی، باید خوبی ها و زیبایی ها را دید و فقط به زشتی های ظاهری افراد بسنده نکرد.»

ولي يادتون باشه كه اين آقاي العفاسي كويتي يكي از همون وهابي هاي نجسه كه شايد روزي عليه ما شيعيان هم فتوا بده.
خوبه كه از لحنش تقليد كني.
من خودم اناشيد اين آقا رو گوش ميدم. بعضي هاش خيلي زيبا و تأثيرگذاره.
ولي حبّ و بغضم سر جاشه.
ديگه تا اين حد افراط كه بخواهيم عكسش رو بدليل علاقه زياد به اين مردك آواتارمون كنيم و همش تبليغش رو بكنيم فكر ميكنم كار درستي نباشه.
از خوبي هاش استفاده كن ولي بهش علاقه نداشته باش.
يا علي.
(۱۵/اسفند/۹۰ ۱۲:۲۰)منتقم زهرا نوشته است: [ -> ]سلام برادر عزيز.
وقتتون بخير.
يه درخواستي ازتون داشتم.
خوبه كه آدم از هر چيزي خوبي هاش رو اقتباس كنه و بگيره. مثلا حضرت عيسي (علیه السلام) از يك سگ مرده خوبي پيدا كرده بودند:

در روایتی چنین آمده است: «روزی حضرت عیسی علیه السلام با حواریّون از راهی می گذشتند، ناگاه به مردار گندیده سگی رسیدند. حواریّون با مشاهده این صحنه گفتند: چقدر این سگ بدبو و متعفّن است؛ ولی حضرت عیسی علیه السلام فرمود: این سگ چه دندان های سفید و خوشایندی دارد؟» آری، عیسای پیامبر با این سخن، به حواریّون آموخت که در کنار بدی، باید خوبی ها و زیبایی ها را دید و فقط به زشتی های ظاهری افراد بسنده نکرد.»

ولي يادتون باشه كه اين آقاي العفاسي كويتي يكي از همون وهابي هاي نجسه كه شايد روزي عليه ما شيعيان هم فتوا بده.
خوبه كه از لحنش تقليد كني.
من خودم اناشيد اين آقا رو گوش ميدم. بعضي هاش خيلي زيبا و تأثيرگذاره.
ولي حبّ و بغضم سر جاشه.
ديگه تا اين حد افراط كه بخواهيم عكسش رو بدليل علاقه زياد به اين مردك آواتارمون كنيم و همش تبليغش رو بكنيم فكر ميكنم كار درستي نباشه.
از خوبي هاش استفاده كن ولي بهش علاقه نداشته باش.
يا علي.

دوست عزیزم صحبت شمارو تا حدودی قبول دارم امّا باید خدمتتون عرض کنم که اوّلاً ایشون وهّابی نیستن ثانیاً ایشون هنوز فتوایی عله شیعیان صادر نکردن ثالثاً من اصلاًمتوجّه نمیشم این حبّ وبغضی که می گین سر منشأاصلیش کجاست اگه مسئله ی تولّی وتبرّی هستش مگه غیر از اینه که همه ی ما امّت واحد هستیم؟ در ضمن این مسئله مربوط به دشمن داشتن دشمنان خداست نه یک برادر مسلمان .لطفاً شما افراطی نباشید
شما اگه دليلي بر وهابي نبودن ايشون داريد؛ بفرماييد.
من گفتم اين وهابي شايد روزي عليه ما فتوا بده. اگه هم نده؛ خلاصه وهابيه.
عزيز من وهابيت جزو اسلام به حساب نمياد كه بخواهيم با هم متحد باشيم.
(۱۵/اسفند/۹۰ ۱۲:۲۴)jebreel نوشته است: [ -> ]دوست عزیزم صحبت شمارو تا حدودی قبول دارم امّا باید خدمتتون عرض کنم که اوّلاً ایشون وهّابی نیستن ثانیاً ایشون هنوز فتوایی عله شیعیان صادر نکردن ثالثاً من اصلاًمتوجّه نمیشم این حبّ وبغضی که می گین سر منشأاصلیش کجاست اگه مسئله ی تولّی وتبرّی هستش مگه غیر از اینه که همه ی ما امّت واحد هستیم؟ در ضمن این مسئله مربوط به دشمن داشتن دشمنان خداست نه یک برادر مسلمان .لطفاً شما افراطی نباشید
امت واحده ی قرآنی باید وحدت پیدا کند حول چه چیز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وَاعْتَصِمُواْ بِحَبْلِ اللّهِ جَمِيعًا وَلاَ تَفَرَّقُواْ ... ﴿۱۰۳) آل عمران
(۱۰۳) و همگی بر ریسمان الهی چنگ زنید و پراکنده نشوید
این ریسمان محکم الهی چیست و کیست؟
اگر کسی یا کسانی چنگ زدند مصداق امت واحده ی منظور نظر قرآن هستند و اگر نزدند خود عامل تفرقه اند
حاضریم اثبات کنیم غیر حق بودن تمام مذاهب اسلامی به جز شیعه 12 امامی را با استفاده از آیات قرآن و روایات ذکر شده از منابع اهل سنت و استناد به سنت نبی مکرم اسلام را!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
من هم بسیار صدای ایشون رو دوست داشتم ، اما از وقتی متوجه شدم ایشون اهل تسنن هستند ، تنها به شنیدن بسنده می کنم و علاقه ای نسبت به ایشون ندارم.
علی 110 گفته:
حاضریم اثبات کنیم غیر حق بودن تمام مذاهب اسلامی به جز شیعه 12 امامی را با استفاده از آیات قرآن و روایات ذکر شده از منابع اهل سنت و استناد به سنت نبی مکرم اسلام را!!!!!!!!!!!!!!!
ببخشید نمی دونم چرا اینجوری شده؟ نقل قول نمی کنه !!!!!!!!!!!!!!!!BlushBlushBlushBlushBlushBlushBlush
ببخشید میشه بگید در باره ی من چی فکر کردید ؟کِی من گفتم مذهب های غیر شیعه ی 12امامی حق هستند؟ در ضمن از مصادیق ذکر شده برای حبل الله دین اسلام و قرآنه!ثانیاًشما مواضب باشید بااین افراطی بودن ها وحرف های خالی ازبینش اسلامی خود عامل تفرقه نباشید .درثانی ما خیلی جاها دیدیم که بزرگان فقهی ودینی ما به قاریان اهل تسنن ارادت خاصّی نشان می دهند به آنان احترام بسیاری میگذارند نه این که مثل بعضی ها بیان بگن این ها نجس هستند واز این حرفا که خود عامل اصلی تفرقه هستش بعدشم شما خود تو چند لحظه جای اون ها قرار بده اگه برای مثال کسی بیاد به خانم فاطمه زهرا بد وبیراه بگه ناراحت نمیشی؟ اگه به حضرت علی بد وبیراه بگه ناراحت نمیشی؟ خوب عمر وعایشه هم برای اونا حکم حضرت علی و حضرت فاطمه رو دارن ما نباید به خودمون اجازه بدیم به اکابر اونها اهانت کنیم ثالثاًشما بهتره اگه یه مطلبی رو میخونی در موردش بیشتر تحقیق کنی !خداوند تو همین سوره فرمودن«ضربت علیهم الذلّة اینما ثقفوا الّا بحبل من الله وحبل منالناس » یعنی در کنار چنگ زدن به حبل خدا وحدت ورابطه ی با مردم هم الزامیست نه اینکه بِکل از ریشه بزنیمشون آره جانم اینا عوامل وحدته
پسر خوب کسی به احترامی نکرده
ما مستند به آیات قرآن و روایات میتوانیم اثبات کنیم کفر خلیفه ی اول و دوم رو
اینهم افراط نیست
در ضمن خود خدا که میگه تفرقه نکنید و به حبل الله متین چنگ زنید
باتوجه به اینکه حبل الله متین ولایت علی بن ابیطالب است
و میتوانیم اثبات کنیم
هر کسی غیر از مذهب شیعه ی 12 امامی هست ناحق هست
و تنها قرائت اسلام حقیقی تشیع است آن هم بدون بی احترامی
چرا که نیازی به بی احترامی نداریم
از کی تا حالا
تبیین حق از باطل شده است افراط؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه کسی گفته تبیین حق از باطل عامل تفرقه است
اینکه کسی زیر بار حرف حق نره
نشانه ی کبر و حماقت اوست
و کسی که حق را ببیند و انکار کند خودش بر طبق تفرقه کوبیده
وگرنه نمیشود گفت که شما حق را نگو و بگذار حق و باطل مخلوط شود تا وحدت حفظ شود
بحث ما تبیین حق از باطل است
آن هم مستند و مستدل
کسی اینجا بی احترامی نکرده و قرار هم نیست بکند
و اساساً حق نیازی به بی احترامی ندارد در برابر باطل
انشاءالله با ظهور اقامون حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)همه ی این اختلاف ها نابود میشه.
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع