تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: برگزاری همایش با حضور اعضای تالار
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۹/اسفند/۸۹ ۲۳:۰۶)ELENOR نوشته است: [ -> ]دوشنبه کسی اومد دانشگاه ما؟

نه اگه خبر دار شدید به جایی برنامه ای بود به ما هم بگید
با سلام خدمت دوستان
من یک پیشنهاد دارم
دوستان که اکثرا هیئتی هستند در هر شهر میتوانند از سالن هیئتشان استفاده کنند ولی برنامه ریزی و دستور کار باید از طرف مدیریت تالار باشه تا در همه سالن ها یک بحث هدفمند باشه تا بتوانیم به اهدافمان برسیم . مثل برنامه ها و خطبه های نماز جمعه
دوستان یعنی این قدر اتحاد کم شده بین ما
که نمی تونیم یه همایش با هم داشته باشیم
فکر نمی کنید چرا اینقدر این تایپیک مورد استقبال
قرار نگرفت و یا دلیلش چی بود؟!!!
منم نمی دونم اگه کسی می دونه بگه استفاده می کنم
سخنرانی استاد رائفی پور 27 اسفند برنامه ای با موضوع فرهنگ سازی سیزده به در
مکان شهرداری منطقه 9 تهران
سلام
زمان مکان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(۲۴/اسفند/۸۹ ۰:۲۶)parsa نوشته است: [ -> ]سخنرانی استاد رائفی پور 27 اسفند برنامه ای با موضوع فرهنگ سازی سیزده به در
مکان شهرداری منطقه 9 تهران

مرسی از اطلاع رسانی ولی یه تایپیک مخصوص داره
اینجا نیاز به دعوت به این همایش احساس نمیشه
سلام
ببینید بخدا هر چی ضربه به دین خورده از طرف ما شیعه ها بوده چون سهل انگاریم ،چون فقط اهل حرف هستیم
این برادرمون پیشنهادش خیلی عالیه؟
نکنه از 5000 تومانتون میترسید؟ شما ها بله بگید خدا خودش حل میکنه؟
هر جا که بحث پول میاد همه غقب میکشن؟
شدیم قضیه حضرت موسی به حضرت موسی گفتند تو برو مبارزه کن ما هم میایم
فراماسونی که شما ها این همه مطالب گذاشتید راجع به فیلماشون،نماد هاشون، آهنگاشون طبق آمار 6 میلیون عضو فعال دارند
اونوقت ما ها فقط بلدیم حرف بزنیم
بخدا با این کاراتون فقط نمک میپاشید رو زخم امام زمان

ببین امپراتور جان ما اهل کوفه هستیم
الان میگفتی بچه ها یه کاباره هست میگن زن های خوشگلی داره فقط باید 100هزار تومان نفری بدید
ببین چند نفر اعلام آمادگی میکردن؟
بابا ما فقط اهل حرفیم
الکی تحقیق کنیم بیام کلاس بذاریم برای بقیه
که مثلا من از همه بیشتر میدونم
توهین به کسی نیست حرفام گله از شیعه است
صحبت شما دقیقا توهین به همه افرادی هست که به هر دلیلی نمی خوان توی این همایش شرکت کنن!
برادر only66 به نظر این روزها کمی دلتون پر شده از اطرافیانتون، کمی صبر و قرار خودتون رو از دست دادین. البته شاید حق داشته باشین دلگیر باشین اما حق ندارین ناراحتی خودتون رو روی همسنگرانتون پیاده کنین. مومن باید دلش بزرگ باشه. صبر زیادی داشته باشه.
اما بعد...
برادر من، الان آخرالزمانه همه ما شیعه بودنمون رو بردیم زیر سوال اما داریم سعی می کنیم از این چیزی که هستیم جلوتر بریم. برای همین افراد جمع شدن اینجا.
اینکه فرمودین برای 5000 هزار تومان خیلی حرف بدی بود. مواظب باشین به اسم درد دل به همسنگران خودتون توهین نکنین که خدایی ناکرده کسی دل آزرده نشه. بچه های اینجا وقتی دغدغه شون امام زمان و دین و مذهب باشه، اصلا پول و مادیات براشون مهم نیست.
اینکه فرمودین کاباره هم در شأن بچه های اینجا نیست. خواهشا...

الان ببینین 1500 نفر کاربر که هر از گاهی تالار سر می زنن داریم. چند تا از اینها ساکن تهران هستند؟ تعدادی از ما شیراز هستیم، تعدادی اصفهان، تعدادی تبریز، تعدادی مشهد، تعدادی جنوب کشور و تعدادی شمال کشور. چه تعدادی متاهل هستن؟ چه تعداد مشغله کاری فشرده دارن؟ چه تعدادی درگیر پروژه های دانشگاهی هستن؟ چه تعدادی درگیر مسائل و مشکلات خانوادگی هستن؟
از همه مهمتر همایش برای چه؟ چه کمبودی وجود داره که در همایش مرتفع میشه؟ اینکه باز بنشینیم و دوباره امثال آقای رائفی پور بیان و باز از دشمن شناسی و شیطان و فراماسونری بگن به نظرتون دیگه به مرحله کلیشه نرسیده؟ به نظر شما این همه مستند ترجمه شده و سخنرانی های مختلف آقای سروستانی، رائفی پور، دکتر عباسی و سایرین کافی نیست برای دشمن شناسی؟
خوب اگر قراره خداشناسی و امام شناسی کار بشه، آیا من و شما افراد مناسبی هستیم برای اینکار یا متخصصان اینکار؟ آیا به جای هزینه زمان و انرژی برای کاری که شاید چندان مفید نباشه، بهتر نیست صرف تهیه کتب با ارزش و معتبر اساتید و اولیاء ربانی بشه که عمرشون رو در اینکار صرف کردن؟

من سعی کردم افق های جوابی که می تونه برای عدم استقبال کاربران از همایش باشه رو باز کنم. شما خودتون باز می تونین به موارد دیگه هم فکر کنین.

حالا این وسط عده ای از دوستان طبعا مشکل خاصی ندارن، خوب اگر فکر می کنن که چنین همایش هایی می تونه براشون مفید باشه همتی کنن و گرد هم آیند.

در هر حال من شما رو درک می کنم. اما احساس می کنم پست شما موج منفی زیادی داشت که بهتره در این موارد جانب احتیاط رو رعایت کنین.
با تشکر از مدیریت عزیز
شما ناراحت نشو اگه ما چیزی می گیم که باعث ناراحتی شما میشه ببخشید
مهم نیست کدوم شهر باشیم مهم این هست که هدف ما یکی هست این خودش
باعث نزدیک کردن ما به هدفمون میشه حالا شما ترتیب این جلسه رو بدید ببینید
چند نفر حاضر به شرکت در این همایش هستند یه آمار بگیرید بعد چند تا شهر هم
برای میزبانی معرفی کنید ببینید کدوم شهر میزبان های بیشتری داره یا استقبال
بیشتری میشه من خودم هر شهری باشه مشکلی ندارم نمی دونم چند نفر
مثل من هستند که می تونند به هر شهری بیان
شایدم هم فکر خوبی نیست اصلاً جالب نیست نمی دونم

راستی میگن دکه ی تشکر خراب شده امتحان کنید
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع