تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: برگزاری همایش با حضور اعضای تالار
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
این پست من به شخص خاصی برنمیگرده ولی نمیدونستم شرط شیعه بودن و منتظرحقیقی بودن موافقت باهمایش یاهرنظردیگه است.دوستان احترام به عقاید دیگران چیز خوبیه اگه رعایت کنیم.
آخه این چه حرفیه :
نقل قول:الان میگفتی بچه ها یه کاباره هست میگن زن های خوشگلی داره فقط باید 100هزار تومان نفری بدید
ببین چند نفر اعلام آمادگی میکردن؟
ولی مطمئن باشید اینجا هیچکس اعلام آمادگی نمیکنه
وخیلی حرفای دیگه که بخاطر احترام متقابل نمیتونم بگم ....یاحق
بابا به امام زمان منظور من توهین نیستش
اون روز سخرانی استاد رایفی پور رو گوش میکردم خود ایشون گفتند اگر امام های ما کشته شدند تقصیر ما شیعیان هستش
حمون سخنرانی که در باره غریب بودن امام زمان ایراد کردند
من اگر از کلمه کاباره استفاده کردم برای این 70 میلیون نفر ایرانی هست البته اونم نه همش
دلم پر بود گفتم وگر نه خدای ناکرده توهین به اهل تالار نباشه همایش حتما نباید تو تهران باشه
الان فکر کنم از هر شهری 30 نفر باشند که عضو هستند
هر کسی خودش میتونه یه مکانی مثل مسجد حسینیه یا هر مکان دیگه ایجاد کنه بقیه بیان
مگه هر کاری میشه باید تو تهران بشه ، بازم مجددا معذرت میخوام ، فقط وقتی دیدم بعضی از دوستان موافق نیستن
یه لحظه به هم ریختم که بازم معذرت میخوام
من سگ کی باشم که بخوا به کسی توهین کنم
[b]
شیراز
قزوین
کدام شهر مناسب است برای همایش
شیراز مدیران سایت اهل شیراز هستند
نه قزوین خوبه به چند تا شهر بزرگ نزدیک
هستش خلاصه یه شهر انتخاب کنید تا ببینیم چی میشه
این جارو با جای دیگه اشتباه گرفتید!

کاربرانی که به اشاعه ی این گفتمان سخیف در تالار گفتگوی بیداری اندیشه اعتراض دارند لطفاً در همین تاپیک اظهار نظر علنی کنند
با سلام خدمت همه دوستان عزیزو یاران بیدار
از اشنایی با این سایت واهداف مدیران واعضای گرامی بسیار خرسندم و از خدای منان ارزوی توفیقات روزافزون برای همه دوستداران اهل بیت علیهم السلام را خواستارم وبا ارزوی اینکه همه مان از یاران وشیعیان واقعی یوسف زهرا سلام الله علیها باشیم به جمعتان می پیوندم و اولین تاپیک در این سایت را ارسال میکنم واز همه عزیزان التماس دعا دارم...

در تائید فرمایش مدیر گرامی اقای علی110عرض میکنم که به این مباحث وحتی تکرار جمله ای که دوستمون اشتباها ارسال کردند نپردازید وهمینجا به اینگونه مباحث خاتمه دهید چراکه به هیچ عنوان اینگونه جملات شایسته این فضا و این اعضا نیست وواقعا ناراحت کننده وچندش اور است...
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع