تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: زیر نویس کردن 13راز ماسونی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
با سلام خدمت دوستان میخواستم اگه میشه مستند 13راز ماسونی عبدلله هاشم رو زیر نویس کنید چون به نظر من مطالب خیلی خوبی داره

[تصویر: 13raz.jpg]
سلام. هروقت خواستید زیرنویس کنید من میتونم در ترجمه اش همکاری کنم. فقط یک نفر باید مدیریت کار رو به عهده بگیره . کسی هست؟
دوستان برای دانلود کردن میتونید از اینجا هم استفاده کنید البته تورنت هست که مزیت هایی نسبت به دانلود معمولی داره ولی سرعتش هی بالا و پایین میشه ولی میتونید بی هیچ مشکلی هر وقت که خواستید دانلود رو نگهدارید و زمان دیگری رو برای ادامه کار بهش اختصاص بدید.
دوستان عزیز برای دیدن فیلم که در پنج قسمت تقریبا 10 دقیقه ای تهیه شده به این آدرس بروید انشاالله که دوستان هرچه زود تر زیر نویس کنند
برای دانلود اگر idm دارید وقتی فیلم کامل لود شد دکمه استارت دانلود را بزنید تو کامپیوتر سیو می شه
[
برای زیرنویس کردنش من هم اعلام آمادگی می کنم.
به نظرم بهتره مدیریت کار رو به جناب "علائم ظهور" بسپاریم؛
من و چند تا از دوستان دیگه هم پایه کار ترجمه هستیم،ان شاءالله.
اگر جناب علائم ظهور اعلام امادگی کنند،
یا اگر وقت نداشتند،از دوستان،کسی را به عنوان مدیر این پروژه انتخاب کنیم،
ما هم دست به کار می شویم و ان شاءالله تا اخر تعطیلات عید،مستند را ترجمه می کنیم.
سلام دوستان گرامی

همانطوری که احتمالا می دانید برای اولین بار یکی از مستندهای عبدالله هاشم داره به فارسی ترجمه میشه
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-83...l#pid12428

بنده هم دوست دارم سایر مستندات عبدالله هاشم رو زیرنویس کنم.اما همانطوری که می بینید ، در مورد اول هنوز 20 قسمت به پایان نرسیده.ویرایش آن هم که توسط بنده در حال انجام است واقعا وقت گیر و سخته

در مورد مستند 13 راز ماسونی هم شما به یک نکته مهم توجه نکردید.این مستند زیرنویس انگلیسی جدا به صورت فایل ندارد که ما آن را فارسی کنیم!!!
کسی اینجا هست که بتونه مکالمات مستند رو تایپ کنه؟
من به صورت عربی به فارسی هم می تونم ترجمه کنم....به کارتان میاد؟
لینک زیرنویس عربی سریال 13 راز ماسونی به صورت پیوسته...

Smile
دوستان من اینجا فایل زیر نویس عربی مستند 13راز ماسونی رو قرار میدم اگه کسی خواست به فارسی تبدیل کنه
لینک دانلود از پرشین گیگBlush
منتظرتون هستم هاAngel
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع