تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: وقتی که من گناهی مرتکب شوم این کارها رو معمولاً انجام میدم!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
بسم الله الرحمن الرحیم
در اولین فرصت آدرس دقیق آیات و روایات استفاده شده در متن رو هم تقدیم میکنم!
سلام
جقیر وقتی خدایی نکرده گرفتار انجام گناهی میشم
اینکارها رو میکنم
شاید به درد شما هم بخورد:

اول زیاد صلوات میفرستم
در روایات داریم به این مضمون که اگه اونقدر زیاد گناه کردید که حال توبه و استغفار ندارید یا روتون نمیشه زیاد صلوات بفرستید که حیات معنوی قلبتون از بین نره
در اولین فرصت غسل توبه میکنم و یه خلوتی پیدا میکنم و سجده ای در مکانی پنهان میکنم
در زیر دوش زیاد میگم: صد بار اگر توبه شکستی باز آی
و در سجده ی در خلوت زیاد میگم استغفرالله ربی و اتوب للیه و خدایا غلط کردم
که در روایت داریم که یکی از چیزهایی که باعث جلوگیری نزول غضب خدا میشه سجده در جای خلوت است

بعد سعی میکنم یه بد بخت بیچاره ای پیدا کنم و یه صدقه ای بدهم
بعد با خودم این کلام مولا رو تکرار میکنم که : خدا رحم میکند به کسی که رحم کند!!!!!!!!!!!!!!
و از دیگر چیزهایی که در روایات وارد شده که خشم خدا رو دور میکنه همین صدقه به مستحق و فقیر و بیچاره است!!!!

بعد سعی میکنم در خونه زیاد کمک والدین کنم و بهشون خیر برسونم که تحصیل رضایت والدین و کار کردن مرد در خانه هر دو گناهان بزرگ مرد را از بین میبرد بر طبق روایات و باعث دور شدن غضب خدا میشه!!!!!!!!!!!!!!!

خدا رو زیاد با این دو اسمش صدا میزنم:
یا سریع الرضا
و
یا حنّان
معنی حنان هم که خدمت دوستان قبلاً عرض کردم:
(۱۴/بهمن/۹۰ ۱۴:۰۷)علی 110 نوشته است: [ -> ]حنان یعنی بسیار بازگشت کننده به سوی کسی که از او دوری میگزیند
الله اکبر
چقدر این نام خدا زیبا است
از وقتی معنی این نام خدا را فهمیدم مرتب با این نام خدا را صدا میزنم
چون خودم را میشناسم که با اعمال و رفتار و گفتارم در عمل کسی هستم که از خدا دوری میگزیند
اما وقتی خدا را با این اسم صدا میزنم معنایش این است که :
اوست کریم خودت گفتی بسیار بازگشت کننده ای به سوی منی که عملم در حال دوری گزیدن از تو هستم در پیچ و خم های امتحانات زندگی
اما معتقدم که تو خدایی هستی که بسیار بازگشت کننده ای

این دو ذکر هم زیاد سعی میکنم بگم:
اَشهَدُ اَنَّ لا اِلهَ اِلّا اللهُ وَحدَهُ لا شَریکَ لَه اِلهاً واحِداً اَحَداً صَمَداً لم یَتَّخِذ صاحِبَة وَلا وَلَدا. "وسائل شیعه6/473 و حاشیه ی مفاتیح، تعقیبات مشترکه دوازدهم/61"
گواهی میدهم خدایی جز خدای یگانه نیست ، شریکی برایش نیست و خدای یگانه و یکتایی است بی نیاز که مصاحب و فرزندی اختیار نکرده است
امام صادق علیه السلام می فرمایند: کسی که بعد از نماز واجب قبل از اینکه پای خود را حرکت دهد ده مرتبه این ذکر را بگوید، خداوند 40 هزار هزار گناه محو و نابود میکند و برای او چهل هزار حسنه می نویسد و پاداش او مثل کسی می باشد که دوازده مرتبه قرآن را ختم کرده باشد
آنگاه فرمودند: من صد مرتبه میخوانم اما برای شما ده مرتبه کافی است!

و همچنین این ذکر را
اَعْدَدْتُ لِکُلِّ هَوْلٍ لا اِلهَ اِلا اللَّهُ وَ لِکُلِّ هَمٍّ وَ غَمٍّ
ما شاءَاللَّهُ وَ لِکُلِّ نِعْمَةٍ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ رَخآءٍ
اَلشُّکْرُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ اُعْجُوبَةٍ سُبْحانَ الِلَّهِ وَ لِکُلِّ
ذَنْبٍ اَسْتَغْفِرُاللَّهَ وَ لِکُلِّ مُصیبَةٍ اِنّا لِلّهِ وَ اِنّا اِلَیْهِ
راجِعُونَ وَ لِکُلِّ ضیقٍ حَسْبِىَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ قَضآءٍ وَ
قَدَرٍ تَوَکَّلْتُ عَلَى اللَّهِ وَ لِکُلِّ عَدُوٍّ اِعْتَصَمْتُ بِاللَّهِ وَ
لِکُلِّ طاعَةٍ وَ مَعْصِیَةٍ لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ اِلاّ بِاللَّهِ
الْعَلِىِّ الْعَظیمِ .
مهیا کردم براى هر هراسى«لا اله الا اللّه»را و
براى هر اندوه و غمى،«ما شاء اللّه»را،و براى
هر نعمتى‏ «الحمد للّه»،و براى هر
راحتى«الشکر للّه»،و براى هر شگفتى«سبحان
اللّه»،و براى هر گناهى«استغفر للّه» و براى
هر مصیبت«انا للّه و انا الیه راجعون»را،و براى
هر تنگى«حسبى اللّه»و براى هر قضا و
قدر«توکلت على اللّه»را،و براى هر
دشمن«اعتصمت باللّه »را و براى هر طاعت و
معصیت«لا حول‏ و لا قوّة الاّ باللّه العلى
العظیم»را.

و فضیلت آن :

در کتاب«بلد الأمین»از حضرت رسول صلى اللّه
علیه و آله روایت کرده:
هرکه هر روز ده بار این دعا را بخواند،حق تعالى‏
چهار هزار گناه کبیره او را بیامرزد،
و وى را از سکرات مرگ و فشار قبر،
و صدهزار هراس قیامت نجات دهد،
و از شرّ شیطان و سپاهیان او محفوظ گردد،
و قرضش ادا شود،
و اندوه و غمش برطرف گردد
"حاشیه مفاتیح /196"

و زیاد میگم خدایا غلط کردم
نفهمی کردم ولی دوسِت دارم
از قصد نبود
نوکرتم
ببخش خدای من
التماس دعا برای پدر و مادرم
ذکر مورد علاقه ی من در آخرین سجده ی نماز :
سبحان ربی الاعلی و بحمده
یا لطیف إرحم عبدک الضّعیف و هل یرحم الضّعیف إلّا القوی
لا إله إلا أنت سبحانک إنی کنت من الظّالمین
أستغفر الله ربی و أتوب إلیه
یا خیر الرّازقین إرحم عبدک الفقیر و هل یرحم الفقیر إلّا الغنی
یا الله إرحم عبدک الضّعیف
یا الله و یا رحیم
یا من له دنیا و الاخره ارحم من لیس له الدنیا والاخره
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
تشکر تشکرتشکر از علی آقای زلزله 110
باید خدمت علی آقا بگم حرفاتون مثل یه پتک میزنه به آدم تا هوشیارتر باشیم
دعایی که من در سجده آخر دارم
یا ولی العافیه اسئلک العافیه عافیه دنیا والاخره بجاه محمد و عتره الطاهره
دعایی که در رکوع آخر میخونم اینه
سبوحون قدوس ربنا و رب الملائکته و الروح
صلوات
یا حنان
بسیار ممنونم از علی آقا.
اینها آیاتیست که خیلی دوستشون دارم. قرآن خودش راه توبه رو به ما گفته.

موقع سحر سر به سجده میگذاریم:
وَبِالْأَسْحَارِ هُمْ يَسْتَغْفِرُونَ
و در سحرگاهان [از خدا] طلب آمرزش مى‏ كردند.
ذاریات / 18

به خدامون میگیم:
خدایا خودت گفتی:
أَفَلاَ يَتُوبُونَ إِلَى اللّهِ وَيَسْتَغْفِرُونَهُ وَاللّهُ غَفُورٌ رَّحِيمٌ.
چرا به درگاه خدا توبه نمى‏ كنند و از وى آمرزش نمى‏ خواهند و خدا آمرزنده مهربان است.
مائده / 74

...اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إِنَّهُ كَانَ غَفَّارًا.
...از پروردگارتان آمرزش بخواهيد كه او همواره آمرزنده است.
نوح / 10

فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ كَانَ تَوَّابًا.
پس به ستايش پروردگارت نيايشگر باش و از او آمرزش خواه كه وى همواره توبه‏ پذير است.
نصر / 3

...وَاسْتَغْفِرُواْ اللّهَ إِنَّ اللّهَ غَفُورٌ رَّحِيمٌ.
...و از خداوند آمرزش خواهيد كه خدا آمرزنده مهربان است.
بقره / 199

...يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ.
...اى بندگان من كه بر خويشتن زياده ‏روى روا داشته ‏ايد از رحمت‏ خدا نوميد مشويد در حقيقت‏ خدا همه گناهان را مى‏ آمرزد كه او خود آمرزنده مهربان است.
زمر / 53

وَاسْتَغْفِرِ اللّهَ إِنَّ اللّهَ كَانَ غَفُورًا رَّحِيمًا.
و از خدا آمرزش بخواه كه خدا آمرزنده مهربان است.
نساء / 106

وَقُل رَّبِّ اغْفِرْ وَارْحَمْ وَأَنتَ خَيْرُ الرَّاحِمِين.
و بگو پروردگارا ببخشاى و رحمت كن [كه] تو بهترين بخشايندگانى.
مؤمنون / 118

فَمَن تَابَ مِن بَعْدِ ظُلْمِهِ وَأَصْلَحَ فَإِنَّ اللّهَ يَتُوبُ عَلَيْهِ إِنَّ اللّهَ غَفُورٌ رَّحِيمٌ.
پس هر كه بعد از ستم‏ كردنش توبه كند و به صلاح آيد خدا توبه او را مى‏پذيرد كه خدا آمرزنده مهربان است.
مائده / 39

وَاسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُواْ إِلَيْهِ إِنَّ رَبِّي رَحِيمٌ وَدُودٌ.
و از پروردگار خود آمرزش بخواهيد سپس به درگاه او توبه كنيد كه پروردگار من مهربان و دوستدار [بندگان] است.
هود / 90

وَهُوَ الَّذِي يَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبَادِهِ وَيَعْفُو عَنِ السَّيِّئَاتِ...
و اوست كسى كه توبه را از بندگان خود مى‏ پذيرد و از گناهان درمى‏ گذرد...
شوری / 25

و همچنین گفتی:

إِنَّمَا التَّوْبَةُ عَلَى اللّهِ لِلَّذِينَ يَعْمَلُونَ السُّوَءَ بِجَهَالَةٍ ثُمَّ يَتُوبُونَ مِن قَرِيبٍ فَأُوْلَئِكَ يَتُوبُ اللّهُ عَلَيْهِمْ وَكَانَ اللّهُ عَلِيمًا حَكِيمًا.
پذيرش توبه از سوي خدا، تنها براي كساني است كه كار بدي را از روي جهالت انجام مي‏دهند و سپس به زودي توبه مي‏كنند، خداوند توبه چنين اشخاصي را مي‏ پذيرد و خدا دانا و حكيم است.
نساء / 17

وَمَن يَعْمَلْ سُوءًا أَوْ يَظْلِمْ نَفْسَهُ ثُمَّ يَسْتَغْفِرِ اللّهَ يَجِدِ اللّهَ غَفُورًا رَّحِيمًا.
و هر كس كار بدى كند يا بر خويشتن ستم ورزد سپس از خدا آمرزش بخواهد خدا را آمرزنده مهربان خواهد يافت.
نساء / 110

حالا باید اینطور خودمون رو معرفی کنیم:

قَالاَ رَبَّنَا ظَلَمْنَا أَنفُسَنَا وَإِن لَّمْ تَغْفِرْ لَنَا وَتَرْحَمْنَا لَنَكُونَنَّ مِنَ الْخَاسِرِينَ.
گفتند پروردگارا ما بر خويشتن ستم كرديم و اگر بر ما نبخشايى و به ما رحم نكنى مسلما از زيانكاران خواهيم بود.
اعراف / 23

قَالَ رَبِّ إِنِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي فَاغْفِرْ لِي فَغَفَرَ لَهُ إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ.
گفت پروردگارا من بر خويشتن ستم كردم مرا ببخش پس خدا از او درگذشت كه وى آمرزنده مهربان است.
قصص / 16

قَالَ رَبِّ إِنِّي أَعُوذُ بِكَ أَنْ أَسْأَلَكَ مَا لَيْسَ لِي بِهِ عِلْمٌ وَإِلاَّ تَغْفِرْ لِي وَتَرْحَمْنِي أَكُن مِّنَ الْخَاسِرِينَ.
گفت پروردگارا من به تو پناه مى‏برم كه از تو چيزى بخواهم كه بدان علم ندارم و اگر مرا نيامرزى و به من رحم نكنى از زيانكاران باشم.
هود / 47

خدایا، من جاهلم... من به گناهم اقرار میکنم. به خودم ظلم کردم. پشیمونم. خیلی هم پشیمونم...
من مصداق این آیاتم:

وَلَمَّا سُقِطَ فَي أَيْدِيهِمْ وَرَأَوْاْ أَنَّهُمْ قَدْ ضَلُّواْ قَالُواْ لَئِن لَّمْ يَرْحَمْنَا رَبُّنَا وَيَغْفِرْ لَنَا لَنَكُونَنَّ مِنَ الْخَاسِرِينَ.
و چون انگشت ندامت گزيدند و دانستند كه واقعا گمراه شده ‏اند گفتند اگر پروردگار ما به ما رحم نكند و ما را نبخشايد قطعا از زيانكاران خواهيم بود.
اعراف / 149

وَمَا كَانَ قَوْلَهُمْ إِلاَّ أَن قَالُواْ ربَّنَا اغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا وَإِسْرَافَنَا فِي أَمْرِنَا...
و سخن آنان جز اين نبود كه گفتند پروردگارا گناهان ما و زياده ‏روى ما در كارمان را بر ما ببخش...
آل عمران / 147

وَآخَرُونَ اعْتَرَفُواْ بِذُنُوبِهِمْ خَلَطُواْ عَمَلًا صَالِحًا وَآخَرَ سَيِّئًا عَسَى اللّهُ أَن يَتُوبَ عَلَيْهِمْ إِنَّ اللّهَ غَفُورٌ رَّحِيمٌ.
و ديگرانى هستند كه به گناهان خود اعتراف كرده و كار شايسته را با [كارى] ديگر كه بد است درآميخته‏ اند اميد است‏ خدا توبه آنان را بپذيرد كه خدا آمرزنده مهربان است.
توبه / 102

خدایا من میخوام دوباره به طرفت برگردم. منو در آغوش خودت بگیر...:

وَمَن تَابَ وَعَمِلَ صَالِحًا فَإِنَّهُ يَتُوبُ إِلَى اللَّهِ مَتَابًا.
و هر كس توبه كند و كار شايسته انجام دهد در حقيقت به سوى خدا بازمى‏گردد.
فرقان / 71

خدایا؛ من امیدی جز تو ندارم. فقط از تو طلب عفو و بخشش میکنم.

أَلَمْ يَعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ هُوَ يَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبَادِهِ وَيَأْخُذُ الصَّدَقَاتِ وَأَنَّ اللّهَ هُوَ التَّوَّابُ الرَّحِيمُ.
آيا ندانسته ‏اند كه تنها خداست كه از بندگانش توبه را مى ‏پذيرد و صدقات را مى‏گيرد و خداست كه خود توبه ‏پذير مهربان است.
توبه / 104

وَالَّذِينَ إِذَا فَعَلُواْ فَاحِشَةً أَوْ ظَلَمُواْ أَنْفُسَهُمْ ذَكَرُواْ اللّهَ فَاسْتَغْفَرُواْ لِذُنُوبِهِمْ وَمَن يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ اللّهُ...
و آنان كه چون كار زشتى كنند يا بر خود ستم روا دارند خدا را به ياد مى‏ آورند و براى گناهانشان آمرزش مى‏ خواهند و چه كسى جز خدا گناهان را مى‏ آمرزد...
آل عمران / 135

حالا ببینید خدا چیکار میکنه:

ثُمَّ يَتُوبُ اللّهُ مِن بَعْدِ ذَلِكَ عَلَى مَن يَشَاءُ وَاللّهُ غَفُورٌ رَّحِيمٌ.
سپس خدا بعد از اين [واقعه] توبه هر كس را بخواهد مى‏ پذيرد و خدا آمرزنده مهربان است.
توبه / 27

لِيَغْفِرَ لَكَ اللَّهُ مَا تَقَدَّمَ مِن ذَنبِكَ وَمَا تَأَخَّرَ وَيُتِمَّ نِعْمَتَهُ عَلَيْكَ وَيَهْدِيَكَ صِرَاطًا مُّسْتَقِيمًا.
امید است خداوند از گناه گذشته و آينده تو درگذرد و نعمت‏ خود را بر تو تمام گرداند و تو را به راهى راست هدايت كند.
فتح / 2

تازه اینجاش جالبتره:

...مَن تَابَ وَآمَنَ وَعَمِلَ عَمَلًا صَالِحًا فَأُوْلَئِكَ يُبَدِّلُ اللَّهُ سَيِّئَاتِهِمْ حَسَنَاتٍ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَّحِيمًا.
...كسي كه توبه كند و ايمان آورد و عمل صالح انجام دهد كه خداوند گناهان اين گروه را به حسنات تبديل مي‏كند. و خداوند آمرزنده و مهربان است.
فرقان / 70

خدایا به حق این آیات راهنما، عاقبت همه ما رو بخیر کن.
الهی آمین

در پایان هم این دو حدیث رو تقدیمتون میکنم:

امام ضا (علیه السلام):
التائب من الذنب کمن لا ذنب له.
توبه کننده از گناه مانند کسی است که انگار گناه نکرده است.

پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):
المستغفر من الذنب و یفعله کالمستهزی بربه.
کسی که از گناه خویش اسغفار کند و در عین حال آن را انجام دهد، مانند کسی است که خدایش را مسخره کرده است.
وقتی پشیمان و نادم از گناهی هستیم و شدیم یعنی قدم اول رو برداشتیم ..
شخصا عقیده دارم و سعی می کنم انجام بدم که سجده بیفتم و با اشک ریختن طلب بخشش کنم . ذکر صلوات معجزه گره زندگی من بوده و هست از صلوات غافل نشید .
باید وقته توبه دلت بشکنه . باید دلت اول بگیره و این دل گرفتن رو قدر دونست .
بسم الله
.
.
.
.
پیامبر خدا صلی الله علیه وآله فرمودند:
.
هر آینه شادی خداوند از توبه بنده خود بیشتر است تا شادی نازایی که بچه بدست می آورد و گم کرده‌ای که گمشده خود را می‌یابد و تشنه‌ای که به آب می‌رسد.

.
.
کنزالعمال
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت دوستان .
یه سوال از شما داشتم که واقعا جوابش رو نمیدونم . خواهش میکنم کمکم کنید .
وقتی این تایپیک رو دیدم فکر کردم اینجا مناسبترین جا برای بیان این مطلبه .

اگر کسی مشروب بخوره تا 40 روز نباید نماز بخونه و با خدا راز و نیاز کنه ! و اگر این شخص فردای اون روز از کارش پشیمون شد و دلش واسه خداش تنگ شده بود باید چیکار کنه ؟Huh
دوستانی که مسلط به رساله هستن یا حداقل جواب من رو میدونن لطف کنن جواب بدن .

پاینده باشید .
حضرت رسول که درود خدا بر او و خاندانش باد فرمود:
هیچ چیزی پیش خدا محبوب تر و دوست داشتنی تر از جوان توبه کار نیست.
همون لحظه میگم خدایا غلط کردم.

آدم نباید به خودش دروغ بگه، اگر گناه کردم شروع نمی کنم به توجیه.

همون لحظه میگم خدایا غلط کردم.

پ.ن.
یعنی میشه یه روزی از شر این ،گناه، خلاص بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع