به گزارش سرویس دینی جام نیوز، اجلاسی به دعوت حکومت پادشاهی عربستان سعودی و با حضور شخصیت های مختلف جهان اسلام از جمله ملک عبدالله در ریاض برگزار گردید.
ملک عبدالله به عنوان خادم الحرمین الشریفین برای خوش آمدگویی به مهمانان و حضار در جلسه به ایراد سخنرانی پرداخت.
وی در ابتدای سخنرانی خود به آیه ای از قرآن(آیه 13 سوره مبارکه الحجرات) استناد کرد اما از قرائت صحیح آن عاجز بود.
شایان ذکر است که ملک عبدالله مدعی رهبری جهان اسلام است.
اصل آیه چنین می باشد: « یا ایّها النّاسُ إنّا خلقناکم مِن ذَکرٍ و اُنثی و جَعَلناکُم شُعُوباً و قَبائِلَ لِتَعارفوا إنَّ أکرَمَکم عندالله أتقاکم»آیه13 سوره مبارکه الحجرات
![[تصویر: IMAGE634668208525848047.jpg]](http://jamnews.ir/Images/News/Smal_Pic/17-12-1390/IMAGE634668208525848047.jpg)
خدا رو شکر که خدا دشمنان اهل بیت را رهاکرده تا حماقت خود را جار بزنند
سلامتي و فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات
سرنگونیشون هر روز و هر روز نزدیکتر میشه . افرادی چون این ملک در انسان نبودنشون شکی نیست . خدایا اینها رو چطور می خوای عذاب کنی؟!!!
پیشنهاد می کنم حتما این فیلم را دانلود کنید
حجم 2.79mb است
ارزش دانلود کردن را داره
خیلی جالبه که یک عرب نتونه کتابی رو که به زبون خودش نوشته شده قشنگ تلفظ بکنه
مشخص هست بی سواد هستش تازه ادعای رهبری جهان اسلام رو هم داره مردک بی سواد
بابا دیگه خداییش گیر بی خود ندید ...
به این میگن تپق زدن موقع خوندن ... پیر مرد 90 ساله ، خیلی طبیعی است که همچین مشکلی براش پیش بیاد ...
ببخشیدا ولی اگه بخواید یه مسئله رو قضاوت کنید باید همه جوانب رو ببینید ... ممکنه رهبری هم موقع قرائت تپق بزنند
این امر عادی است و برای هر کسی ممکنه پیش بیاد ... اون موقع کدوم یکی از ما میاد تاپیک بزنه :
مقام معظم رهبری لطفا قرآن نخوانید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(۱۴/فروردین/۹۱ ۱۳:۱۹)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ]بابا دیگه خداییش گیر بی خود ندید ...
به این میگن تپق زدن موقع خوندن ... پیر مرد 90 ساله ، خیلی طبیعی است که همچین مشکلی براش پیش بیاد ...
ببخشیدا ولی اگه بخواید یه مسئله رو قضاوت کنید باید همه جوانب رو ببینید ... ممکنه رهبری هم موقع قرائت تپق بزنند
این امر عادی است و برای هر کسی ممکنه پیش بیاد ... اون موقع کدوم یکی از ما میاد تاپیک بزن :
مقام معظم رهبری لطفا قرآن نخوانید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز اولا ایشون عرب هستن و زبان عربی رو خیلی بهتر از یک فارس باید بلد باشن
دوما شما قرائت قران رهبری رو نگاه کردی؟
ایشون خیلی قشنگ و بدون اشکال قران میخونن پس نگو رهبری موقع قران خوندن ممکنه تپق بزنه
سوما وقتی شما یک متن رو از رو میخونی و متن هم زبان مادری شما باشه فقط در یک صورت اینقدر بد و به قول شما با تپق قران رو میخونی اون هم این هستش که بی سواد باشی
در ضمن میدونی چرا اینقدر بد داره قران میخونه ولی من بی سواد میشناسم مثل بلبل موقع قران خوندن برای ادم چهچه میزنه؟
دلیلش این هست که نه تنها بی سواد هستش بلکه که به عمر باباش هم قران نخونده و فقط جلوی جمع برای عوام فریبی داره قران میخونه که به کمرش بزنه اون ایات قران
وگرنه من پیرمرد میشناسم که تمام عمرش کشاورز بود ولی توی مجلس قران بهترین قران خون ما بودش و اشکالات دیگران رو هم بهشون گوشزد میکرد
بدون اگاهی حرف نزن و رهبری رو با این کثافت مقایسه نکن

(۱۴/فروردین/۹۱ ۱۳:۳۸)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ] (۱۴/فروردین/۹۱ ۱۳:۳۰)ANTI MASON نوشته است: [ -> ]عزیز اولا ایشون عرب هستن و زبان عربی رو خیلی بهتر از یک فارس باید بلد باشن
دوما شما قرائت قران رهبری رو نگاه کردی؟
ایشون خیلی قشنگ و بدون اشکال قران میخونن پس نگو رهبری موقع قران خوندن ممکنه تپق بزنه
سوما وقتی شما یک متن رو از رو میخونی و متن هم زبان مادری شما باشه فقط در یک صورت اینقدر بد و به قول شما با تپق قران رو میخونی اون هم این هستش که بی سواد باشی
در ضمن میدونی چرا اینقدر بد داره قران میخونه ولی من بی سواد میشناسم مثل بلبل موقع قران خوندن برای ادم چهچه میزنه؟
دلیلش این هست که نه تنها بی سواد هستش بلکه که به عمر باباش هم قران نخونده و فقط جلوی جمع برای عوام فریبی داره قران میخونه که به کمرش بزنه اون ایات قران
وگرنه من پیرمرد میشناسم که تمام عمرش کشاورز بود ولی توی مجلس قران بهترین قران خون ما بودش و اشکالات دیگران رو هم بهشون گوشزد میکرد
بدون اگاهی حرف نزن و رهبری رو با این کثافت مقایسه نکن 
عزیز من انسان ممکنه خطا کنه و رهبری هم از این حیطه مستثنا نیست
منم تا حالا خیلی شده که روی متن فارسی تپق بزنم ... حرفه ای ترین گوینده ها هم تپق میزنند .
تازه این بابا 90 سالش است ... از این اشتباه ها نکنه جای تعجب است
بله منم قرائت رهبری رو شنیدم ولی دلیل نمیشه که رهبری هیچ وقت موقع قرائت اشتباه نکنه
دوستان به جای گیر دادن به این موضوعات که هیچ دردی رو از کسی دوا نمیکنه بردید به موضوعات کلیدی بپردازید
دوست عزیز شما متنی که من نوشتم رو مثل اینکه خوب نخوندی
من گفتم پیرمرد بی سواد داریم توی جلسات قرانمون که یک ربع برامون قران میخونه ولی یک اشتباه توی قران خوندنش پیدا نمیشه چون زندگیش با قران گره خورده
ولی این مردک با این که عرب هستش دو ایه قران میخونه اون وقت همون رو هم مثل ادم تلفظ نمیکنه و ده تا اشتباه داره
شما میخوای اسم این رو بزاری تپق. پس همون پیرمرد مجلس ما باید بیاد به جای این قران بخونه که دو ایه رو اینقدر بد تپق نزنه
بعدش هم من موندم این موضوعات کلیدی چی هستش که همه جا میگن بریم سراغ اونها
اطلاع رسانی درباره کثافتی مثل این که دستش به خون مسلمان ها آلوده هست و ادعای رهبری جهان اسلام رو داره در حالی که نمیتونه دو تا ایه قران رو درست بخونه کار اشتباه و کوچکی است؟