سلام
یک سال دیگر به عمر امام زمانمان افزوده شد
یک بار دیگر خانه هایمان را غبار روبی کردیم
اما دلمان را نه
شاهد این موضوع هم نیامدن امام زمانمان هست
پس اللهم عجل لولیک المغموم الفرج
راستی یادم رفت که بگم
خب خواهران و برادران گل خودم
اگه تو این 1 سال ( البته هنوز 11 روزی مونده تا بشه 1 سال )
دانسته یا ندانسته حرفی زدم که کسی رو رنجوندم، عذر خواهی می کنم
باشد که حلالم کنید
اگر هم به این آسونی نمی خواهید حلال کنید، بگید تا یه جوری با هم حساب کنیم که نمونه واسه اون دنیا
که من اصلا تحمل اونور رو ندارم
گذشته از این هم
برمی گردم به خدا می گم که من به همه ی افراد تالار که ناراحتشون کرده بودم، گفتم که بیایید یه جوری با هم کنار بیاییم یا این که حلال کنید
سلام خدمت همه کاربران و دوستان گرامی
تاپیک بسیار خوب و لازمی هست !

تا به این لحظه 369 روز هست که از عضویتم در این فروم می گذره .

همه دوستان رو از اول تا به آخر حلال کردم ! البته همه اینقدر خوب و مهربون بودند که از دست هیچ کس چندان ناراحت نشدم .
ولیکن خوب پیش میاد

شاید کسی رو ناراحت کرده باشم . اگر کسی پیام خصوصی بفرسته که از دستم ناراحت هست ، خوشحال می شم ازش معذرت خواهی کنم! (اینجا نگیدها ! شاکی ها ممکنه زیاد بشوند و آبروی بنده بره!

)
ان شاء الله که همه دوستان در پناه خداوند مهربان ، سال خوب و خوشی رو شروع بفرمایند و در این سال چشممان به جمال یوسف زهرا (سلام الله علیها) روشن شود . ان شاء الله
بسم الله الرحمن الرحیم
سال نوی همگی مبارک
به امید رسیدن نوروز واقعی و بهار دل ها...
اللهم عجل لولیک الفرج
خیلی پیش اومده که با بچه های تالار تندی کردم. خیلی شرمنده ام . حلال کنید...
فقط اگر کسی گله ای داره و نمیتونه حلال کنه یک پیام بفرسته.اگر حرفی برای گفتن ندارید خالی بفرستید سعی میکنم بفهمم قضیه چی بوده .
چقدر رسم خوبیه بخشیدن
بیایم علاوه بر حلال کردن بچه های تالار دلامون رو از کینه همه آدما خالی کنیم...(البته بجز اولی و دومی و دوستان و پیروانشون....

)
إن شاءالله سال خوبی داشته باشید
در پناه حق
سلام
تایپک جالب و بسیار خوبیه
من که همه رو حلال کردم و کینه ای از کسی ندارم و نداشتم
من که تو این مدت خودم میدونم خیلی ها رو اذیت کردم ،
اگه حلالم کنند خیلی خوشحال میشم
فقط خدا کنه ،
خـــــدا منو ببخشه
دوستان اگه شما نبخشید خدا نمی بخشه ها !
از امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و شهدا هم حلالیت میطلبم
همچنین از خانواده ام
استغفر الله ربی و اتوب الیه
اللهم صلی علی
محمد و
آل محمد و
عجل فرجهم
بسم الله
سلام
ازونجا که بنده بچه ی کم حرفی بودم تو تالار! فک نکنم کسی از من رنجیده باشه!! اما حلالم کنید، مخصوصا و مخصوصا از بچه های هم گردانیم حلالیت میخوام که منظم نمیتونم براشون دعا کنم، هر چند تو لحظات مهم به یاد همشون میوفتم اما خیلی وقتا به خاطر مشغله ی کاریم یا مشکلاتی که پیش میاد یادم میره دعاشون کنم! اگه ناراحتتون میکنم با این کم کاریم حاضرم از گردان برم بیرونا ....
اما از همه مهمتر ....
آقا جون ...
داری مارو میبینی، حرف دلمون رو میدونی، نوشته هامون رو میخونی، و از حقیقت خواستمون باخبری ....
حلالمون کن ..........
محب خوبی نبودیم ... نذاشتیم یا نخواستیم تو حتا برا تک تک ماها ظهور کنی .... نمیدونم تو چقدر دلتنگ مایی ... چقدر دلتنگ بودن پیش ما .... چقدر برا ما ناراحتی و برامون گریه میکنی به خاطر ظلمی که به خودمون میکنیم ... با نبود تو ... با نخواستن حقیقی بودن تو ....
حلالمون کن ....
خودت مارو برا خودت تربیت کن تا برات یه رفیق واقعی باشم ... یه رفیق که نتونه حتا یه لحظه ناراحتی رفیقشو ببینه ... تو که تو دار دنیا بهترین رفیق پنهان و پیدای ما بودی .....
حلالمون کن ......
آرزومه که بالاخره ببینم سال تحویلی که تو کنارمون باشی ... خدا از حقیقت خواسته م باخبره ... نمیدونم شاید دروغ میگم .... شایدم ....
حلالم کن به خاطر تمام دروغایی که بهت گفتم .. و تمام نارفیقی هایی که در حقت کردم ....
حلالم کن به خاطر اون لحظاتی که باید تو شخص اول فکر و عملم میبودی و نبودی ...
حلالم کن به خاطر لحظاتی که نگاهت تو نگاهم بود و من رومو برگردوندم ....
حلالم کن به خاطر حرفایی که گفتی و میگی و من نشنیده گرفتم ....
حلالم کن به خاطر اینکه تو دوست اول و آخرم نبودی و وقتی کارم به بنبست میرسید به یاد تو میوفتادم .....
حلالم کن به خاطر غیبتم تو کلاس عشقی که تو استاد و رفیق شاگرداش بودی و هستی ....
حلالم کن به خاطر اینکه نبودم و نشدم اون کسی تو دوس داشتی باشم ....
حلالم کن به خاطر انتظاری که برا رسیدن من به خودت کشیدی و میکشی و من اصلا متجه حضور تو نشدم که کل عالم رو عطر وجودت گرفته ....
حلالم کن ....
که شرمنگی یدک کشیدن نام منتظر تو بودن مرا خواهد کشت .....
حلالم کن.....
که هیچ جوابی برا خدای تو ندارم که قدر تو رو ندونستم و نمیدونم ......
حلالم کن ...
به خاطر همه ی اون چیزایی که از من دیدی اما فقط خودت میدونی و خدای خودت .......
متاسفانه بنده به دلیل کمبود وقت اکثر اوقات وقت نمی کردم که اطلاع رسانی دقیقی به دوستانی که تاپیکهایشان حذف و یا ادغام می شد، داشته باشم، همینطور نیز ممکن است که گاهی نیز ناخواسته موجب رنجش دوستان شده باشم...
همینجا از همه ی دوستان می خواهم که بنده را حلال کنند...
بسم الله الرحمن الرحیم
این دم آخری گریم گرفت.
من که خوشبختانه از کسی چیزی یادم نمیاد که بخوام حلالش کنم، همه حلال
فقط دیگه دم عیدی از این بنده ی خدا هدهد راضی باشید، گاهی وقتا بی خودی بحث کرده وقتتون رو هدر داده
یا با سوالاش سرتون رو خورده( علی الخصوص خواهر مهرناز(آبجی بزرگه) و برادر وحید 110)
یا بلاخره یه خبطی کرده دل کسی رو شکونده، از همه عذر میخواد، ببخشیدش بچگی کرده.
به نام خداوند بخشاینده مهربان
پیشاپیش سال نو مبارک
حلالم کنید...همین!
.
.
تقدیم:
اینک بهار تا دروازه های شهر رسیده
و رستاخیز دوباره در گیتی دمیده
و من در دعایی خاضعانه
به درگاه مدبر هستی
" احسن الحال "
را برای شما آرزو می کنم...