۳/آبان/۹۲, ۱۳:۳۶
۴/آبان/۹۲, ۶:۰۱
با تشکر از هامون جان عزیز :
هرکدوم از افراد تالار به نحوی دارن نشون میدن که خودشونو برای روز موعود آماده میکنن ، به عنوان مثال همین حلالیت طلبی دوستان از یکدیگر که میخوان حق الناس از گردن خودشون بردارن ، خداوند متعال به بنده خودش میگه 100 بار اگر توبه شکستی بازا امابعضی از افراد بخاطریک مساله ساده هم حاضر به گذشت نیستن !!!باید به اون دسته افراد بگم که کار به حساب کتاب بکشه هیچ کسی وارد بهشت نمیشه تا وقتی که طرف مقابل خودشو حلال کنه پس بهتره کار دنیارو به آخرت نکشونیم چون اون دنیا پای خودمون هم گیره
ماکه توی این تالار از دوستامون جز خوبی ندیدیم ، اما همین جا از همه کسانی که من حقیر ناراحتشون کردم درخواست بخشش و حلالیت میکنم .
محمد سیر هستم با نام کاربری warior در تالار بیداری اندیشه دوستان منو ببخشید حلالم کنید .
هرکدوم از افراد تالار به نحوی دارن نشون میدن که خودشونو برای روز موعود آماده میکنن ، به عنوان مثال همین حلالیت طلبی دوستان از یکدیگر که میخوان حق الناس از گردن خودشون بردارن ، خداوند متعال به بنده خودش میگه 100 بار اگر توبه شکستی بازا امابعضی از افراد بخاطریک مساله ساده هم حاضر به گذشت نیستن !!!باید به اون دسته افراد بگم که کار به حساب کتاب بکشه هیچ کسی وارد بهشت نمیشه تا وقتی که طرف مقابل خودشو حلال کنه پس بهتره کار دنیارو به آخرت نکشونیم چون اون دنیا پای خودمون هم گیره
ماکه توی این تالار از دوستامون جز خوبی ندیدیم ، اما همین جا از همه کسانی که من حقیر ناراحتشون کردم درخواست بخشش و حلالیت میکنم .
محمد سیر هستم با نام کاربری warior در تالار بیداری اندیشه دوستان منو ببخشید حلالم کنید .
۴/آبان/۹۲, ۱۶:۱۵
به نام خدا
دوستانی که فکر میکنندممکن است بنده باعث رنجششان شده باشم هم حلال کنند ولی یک نکته را هم بگویم که تمام تلاش ما در اینجا، آگاهی دادن و آگاهی گرفتن و به قولی بیداری اندیشه ها و تفکراته اشتباه است و لااقل بنده تمام تلاشم در این جهت میاشد به هر حال امیدوارم بیشتر بتوانیم یکدیگر و انتقادها به یکدیگر و تفکرات یکدیگر را تحمل کنیم و اگر متوجه شویم که تفکری درست و صحیح میباشد از روی لجاجت یا دشمنی با آن مبارزه نکنیم و فقط حرف حق را بپذیریم هر چند از دهان دشمنمان خارج شود.
دوستانی که فکر میکنندممکن است بنده باعث رنجششان شده باشم هم حلال کنند ولی یک نکته را هم بگویم که تمام تلاش ما در اینجا، آگاهی دادن و آگاهی گرفتن و به قولی بیداری اندیشه ها و تفکراته اشتباه است و لااقل بنده تمام تلاشم در این جهت میاشد به هر حال امیدوارم بیشتر بتوانیم یکدیگر و انتقادها به یکدیگر و تفکرات یکدیگر را تحمل کنیم و اگر متوجه شویم که تفکری درست و صحیح میباشد از روی لجاجت یا دشمنی با آن مبارزه نکنیم و فقط حرف حق را بپذیریم هر چند از دهان دشمنمان خارج شود.
۵/آبان/۹۲, ۱۷:۳۶
بنده تمام دوستان تالار را حلال میکنم. البته اگر حقی هست.
بنده هم حلال کنید.
هرکی میخواد بطور کامل و شرعی حلال بشه یه چاقو بیاره تا حلالش کنم.![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
بنده هم حلال کنید.
هرکی میخواد بطور کامل و شرعی حلال بشه یه چاقو بیاره تا حلالش کنم.
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
۵/آبان/۹۲, ۱۷:۵۰
من آقای (ب . ا) را دوس ندارم
حلال هم نمیکنم !
حلال هم نمیکنم !
۵/آبان/۹۲, ۱۸:۳۷
(۵/آبان/۹۲ ۱۷:۵۰)Atosa نوشته است: [ -> ]من آقای (ب . ا) را دوس ندارم
حلال هم نمیکنم !
اصلا هم کسی نفهمید شما منظورتون بیداری اندیشه است!
جناب SAVIOR این هم تو ترولتون بگنجونید!
راستی یک چیز یادم رفت بگم!
راستش من فضای مجازی رو اونطوری که دوستان می بینن نمی بینم و نسبت به کاربرای مختلف هیچ حس خاصی ندارم!
برای همین نسبت به هیچ کس دلخوری ندارم که حلال کنم یا ....!
اما از اونجایی که اینجا برام با فضای حقیقی زمین تا آسمون فرق می کنه برخی اوقات شلاقی صحبت کردم! به همین خاطر از این دوستان که بحثهای داغی با هم داشتیم عذر خواهی می کنم و طلب حلالیت!؛
جناب بیداری اندیشه
جناب تلمیخا
جناب عدالت
جناب درست پسند
جناب Elenor (که یک چندوقتی هست بیکار شده قبلنا خیلی اخطار می داد)
جناب (یادم رفت بعدا کاملش می کنم....)
بالاخره ما رو حلال کنید دیگه !
(هواستون باشه رو به قبله باشم و سیرآب ، بسم الله هم یادتون نره!)
کاری کنید پس فردا هیستوری گوگل کرومم رو پرینت گرفتن بدن دست راستم!
یا علی!
۵/آبان/۹۲, ۱۹:۱۵
چون حلالیت گرفتی از ب . ا دیگه باهات قهرم
اذیتت میکنم از این پس در تالار
اذیتت میکنم از این پس در تالار
۵/آبان/۹۲, ۱۹:۳۴
بسم هو ...
.
.
سلم خدمت دوستان عزیز....
راستش ، فکر نمیکنم کسی منو اینجا بشناسه ، معمولا خواننده ام ............ ... چی بشه یک نظری هم بدم( البته به خاطر اطلاعات محدودمه)
.
.
به همین علت فکر نمی کنم کسی ازم دلگیر باشه... اما اگه هست ، همین الان التماسش میکنم حلالم کنه ...
.
ممنون از همتون
.
.
.
یا علی
.
.
سلم خدمت دوستان عزیز....
راستش ، فکر نمیکنم کسی منو اینجا بشناسه ، معمولا خواننده ام ............ ... چی بشه یک نظری هم بدم( البته به خاطر اطلاعات محدودمه)
.
.
به همین علت فکر نمی کنم کسی ازم دلگیر باشه... اما اگه هست ، همین الان التماسش میکنم حلالم کنه ...
.
ممنون از همتون
.
.
.
یا علی
۲/دی/۹۲, ۳:۴۶
سلام علیکم
فردا روز مهمیه
اگر کسی از من بدی دیده یا فکر میکنه بدی دیده به من بگه
کسی هم در لیست ایگنورم نیست
من نماینده اسلام نیستم و کسی خطای من رو به مسلمانان نگیره
من اگر جایی تندی میکنم سر اعتقاداتمه ، اصلا بحث لجبازی و دشمنی نیست (البته مواردی هم لجبازی بوده به ندرت)
امیدوارم اینو متوجه بشید و اشتباهاتم رو پای شیعیان نگذارید چون من کجا و شیعیان کجا
همین!
=====
در ضمن ارسالای من نظر شخصی منه نه اجتهاد در دین مگر موارد خیلی روشن
پس اگر جایی مخالف دین بود نادیده بگیرید
فردا روز مهمیه
اگر کسی از من بدی دیده یا فکر میکنه بدی دیده به من بگه
کسی هم در لیست ایگنورم نیست
من نماینده اسلام نیستم و کسی خطای من رو به مسلمانان نگیره
من اگر جایی تندی میکنم سر اعتقاداتمه ، اصلا بحث لجبازی و دشمنی نیست (البته مواردی هم لجبازی بوده به ندرت)
امیدوارم اینو متوجه بشید و اشتباهاتم رو پای شیعیان نگذارید چون من کجا و شیعیان کجا
همین!
=====
در ضمن ارسالای من نظر شخصی منه نه اجتهاد در دین مگر موارد خیلی روشن
پس اگر جایی مخالف دین بود نادیده بگیرید
۲/دی/۹۲, ۹:۴۶
سلام
ضمن عرض تسليت اربعين حسيني (علیه السلام)
تو عمرم سعي نكردم دوستان و محبان مولايم رو عمدی برنجانم و بر عكس دشمنان و معاندان و منكران مولامو بسيار رنجوندم و افتخار هم مي كنم كه حرب لمن حاربكم يا مولاي.
اگر هم از روی جهالت و نادانی دوستان و محبان و شيعيان مولا رو رنجوندم طلب حلاليت مي كنم كه البته قبلش همه رو حلال كردم .
دشمنان و منكران و معاندان مولاي غريبم برن به درك - حساب و كتابي هم اگه بامن داشتند بماند تا يوم الحساب
فقط مولا علي(علیه السلام) و بچه هاشو عشقه
كه حقير روسياه خاك كف پاي همه شيعيان و محبان و دوستداران اين ذوات مقدسه هستم
انا و جميع من فوق التراب
فداء تراب نعل ابي تراب
ضمن عرض تسليت اربعين حسيني (علیه السلام)
تو عمرم سعي نكردم دوستان و محبان مولايم رو عمدی برنجانم و بر عكس دشمنان و معاندان و منكران مولامو بسيار رنجوندم و افتخار هم مي كنم كه حرب لمن حاربكم يا مولاي.
اگر هم از روی جهالت و نادانی دوستان و محبان و شيعيان مولا رو رنجوندم طلب حلاليت مي كنم كه البته قبلش همه رو حلال كردم .
دشمنان و منكران و معاندان مولاي غريبم برن به درك - حساب و كتابي هم اگه بامن داشتند بماند تا يوم الحساب
فقط مولا علي(علیه السلام) و بچه هاشو عشقه
كه حقير روسياه خاك كف پاي همه شيعيان و محبان و دوستداران اين ذوات مقدسه هستم
انا و جميع من فوق التراب
فداء تراب نعل ابي تراب
![[تصویر: mzcwrt0l83knf9ji5nvb.jpg]](http://www.up.98ia.com/images/mzcwrt0l83knf9ji5nvb.jpg)