۱۶/تیر/۹۱, ۴:۵۹
۱۹/تیر/۹۱, ۱۳:۳۵
به نام دوست.
عزيزان بنده اصلا"و ابدا" ادعاي دين داري و زهد نميكنم. اما تعجب ميكنم
كه شما حرارت آتش رو در كنارتون حس نميكنيد. . لااقل دودشو نميبينيد كه دامانتونو اسير كرده ؟؟گاهي وقتها كه بين مردم هستيم مردمي كه ادعاي اسلام هم دارند اين آتش شعله ور تر ميشه. شايد داغي غصه و خشم هم باشه. سوزناك تر اينه كه سكوت بقيه رو در قبال اين همه گناه و فساد جامعه كه آدمو به سمت يه عادت خاموشوار ميكشونه ميبيني.
دردناكه؛ مخصوصا وقتي خودتو بين اين همه اعتقادات آفت زده و ارزش هاي وارونه ميبيني. دنيايي كه خوبي در اون به زشتي و بدي به زيبايي تعبير ميشه و تحمل زندگي با فرهنگ هايي كه تو رو ناخواسته به زنجيره گناهكاري ميكشونن و سالم موندنتو ما بين توفان تهاجم ها غير ممكن ميكنن . آره ، مي خوام بگم نگه داشتن اين باورهاي داغ و سوزان سخته خيلي سخت و علتش هم محيط جهنمي اي هست كه اطرافتو فرا گرفته و فقط عشق به خدا و ياد مولا مثل مرهم آب رو آتيشه برا آدم.......۱۰/مرداد/۹۱, ۲:۱۶
من بعضی اوقات حس کرده ام!
اما حس کردن مهم نیست
به نظر من باید کاری کرد که شرایط را عوض کنیم
محیط را و قبلش خودمان را ...
به نظر من فرق مردم عصر ظهور با بقیه ادوار در این است که بسوی اصلاح حرکت میکنند تا به اباصالح برسند
و آغازگر اصلی این حرکت هم حضرت روح الله بود که به ما آموخت درد دین را،غیرت دینی را،و اطاعت محض از ولی الله الاعظم را
اما حس کردن مهم نیست
به نظر من باید کاری کرد که شرایط را عوض کنیم
محیط را و قبلش خودمان را ...
به نظر من فرق مردم عصر ظهور با بقیه ادوار در این است که بسوی اصلاح حرکت میکنند تا به اباصالح برسند
و آغازگر اصلی این حرکت هم حضرت روح الله بود که به ما آموخت درد دین را،غیرت دینی را،و اطاعت محض از ولی الله الاعظم را
۱۲/مرداد/۹۱, ۷:۱۶
نقل قول: بسم الله الرحمن الرحیم
چقدر انسان مومن باید مقید باشد که خلاف یقین مرتکب نشود!...حفظ دین روی آتش راه رفتن یا آتش در دست گرفتن است
در محضر بهجت .ج1. ص276

۱۵/مرداد/۹۱, ۴:۴۴
من هیچی احساس نمی کنم.
هیچی
هیچی
هیچی
هیچی
هیچی
هیچی
۲۰/مرداد/۹۱, ۱۶:۰۶
این سوال برای منم پیش اومده وقتی که این اخادیثی که در مورد مومنین در آخر الزمان هست میشنوم یا به خاطرم میرسه ؛ مثلا این که پیامبر ، صلی الله علیه و آله، این ها رو برادران خود مینامند، مگر چه میکنند این افراد؟ این گوی آتش کجاست ؟

میشه دوستانی که این گوی رو احساس میکنند یا وصفش رو میدونند مثال هایی بزنند؟!

میشه دوستانی که این گوی رو احساس میکنند یا وصفش رو میدونند مثال هایی بزنند؟!
۲۰/مرداد/۹۱, ۱۹:۱۲
از همه می خواهم تا در این شب های باقیمانده از ماه رمضان برای ظهور حضرت دعا کنید
۹/آبان/۹۱, ۱۶:۴۰
سلام
یه روایت شنیدم میگه:در آخر الزمان تشخیص حق از باطل مثل نور خورشیده.
جدی راست میگه.الان خیلی واضحه کی حقه کی باطل.
ولی چرا نمیخوایم حق رو تمام و کمال دریافت کنیم خیلی عجیبه!
یه روایت شنیدم میگه:در آخر الزمان تشخیص حق از باطل مثل نور خورشیده.
جدی راست میگه.الان خیلی واضحه کی حقه کی باطل.
ولی چرا نمیخوایم حق رو تمام و کمال دریافت کنیم خیلی عجیبه!
۱۱/آبان/۹۱, ۱:۵۹
سلام
والا ما گوی رو دیدیم اما ترسیدیم برشداریم خیلی دل و جرات میخواست و تازه باید از همه چیزت میگذشتی

والا ما گوی رو دیدیم اما ترسیدیم برشداریم خیلی دل و جرات میخواست و تازه باید از همه چیزت میگذشتی

۲۲/آذر/۹۱, ۱۶:۲۳
با این همه کم کاری های ما ببینید که بازم خدا چه قدر هوامون رو داره که یه تنه جلوی تموم دنیا وایسادیم و بازم خدا با ماست و زورشون به ما نمیرسه ......................