تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ویژه نامه نوروزی تالار حاوی بهترین مطالب سال 90
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
(۱۲/فروردین/۹۱ ۱۸:۲۵)EMPERATOR نوشته است: [ -> ]از همه ی مدیران بابت انتخاب های خوبشون ممنون ولی باز هم می شد بیشتر کار کرد!
با اجازه مدیران من یک پیشنهاد دارم دوستانی که در مجله(گاهنامه) بیداری اندیشه فعالیت می کنند تمام این موارد رو دریک مجله با بخش ها مختلف ( همونطور که تقسیم بندی شده ) وارد فضای مجازی کنند تا دست به دست بچرخه و برای همه قابل دسترسی باشه چون یک سال رو می خواهیم در نهایت 50 مگابایت خلاصه کنیم خیلی تاثیرات مختلفی می تونه داشته باشه حتی میتونیم سی دی مالتی مدیا رو توی بازار پخش کنیم !! یک سی دی مالتی مدیا در بازار حتی رایگان در نماز جمعه پخش بشه یا در فروشگاه ها عرضه بشه البته یک نظر بود!

با سلام خدمت شما و با تشکر از این پیشنهاد
از آنجایی که عملی کردن این پیشنهاد بسیار وقت گیر می باشد، بنده فکر نمی کنم که کسی از بچه های تیم بتواند این پیشنهاد را به سرانجام برساند

حال بنده یک پیشنهاد برای خود شما دارم:
شما می توانید این مطالب را بصورت فایل Word تبدیل کنید. البته همراه با تصاویر و فونت های همسان و مناسب (مثلا B nazanin 14) البته باید نام ارسال کنندگان و سایر مشخصات نیز بگونه ای مناسبت در متون جای داده شود.
سپس بسادگی این فایل ها بصورت DOC و PDF در اختیار دوستان قرار دهید

نظر شما چیست؟
محمد عزیز من معتقدم نظری که امپراتور داد رو بشه اجرا کرد . تابستون وقت خیلیی خوبیه برای اینکار.
بالاخره یک عده در این سایت هستن که خیلی وقتشون برای ان کارها زیاده!!
(۱۲/فروردین/۹۱ ۲۲:۱۸)mohamad نوشته است: [ -> ]
(۱۲/فروردین/۹۱ ۱۸:۲۵)EMPERATOR نوشته است: [ -> ]از همه ی مدیران بابت انتخاب های خوبشون ممنون ولی باز هم می شد بیشتر کار کرد!
با اجازه مدیران من یک پیشنهاد دارم دوستانی که در مجله(گاهنامه) بیداری اندیشه فعالیت می کنند تمام این موارد رو دریک مجله با بخش ها مختلف ( همونطور که تقسیم بندی شده ) وارد فضای مجازی کنند تا دست به دست بچرخه و برای همه قابل دسترسی باشه چون یک سال رو می خواهیم در نهایت 50 مگابایت خلاصه کنیم خیلی تاثیرات مختلفی می تونه داشته باشه حتی میتونیم سی دی مالتی مدیا رو توی بازار پخش کنیم !! یک سی دی مالتی مدیا در بازار حتی رایگان در نماز جمعه پخش بشه یا در فروشگاه ها عرضه بشه البته یک نظر بود!

با سلام خدمت شما و با تشکر از این پیشنهاد
از آنجایی که عملی کردن این پیشنهاد بسیار وقت گیر می باشد، بنده فکر نمی کنم که کسی از بچه های تیم بتواند این پیشنهاد را به سرانجام برساند

حال بنده یک پیشنهاد برای خود شما دارم:
شما می توانید این مطالب را بصورت فایل Word تبدیل کنید. البته همراه با تصاویر و فونت های همسان و مناسب (مثلا B nazanin 14) البته باید نام ارسال کنندگان و سایر مشخصات نیز بگونه ای مناسبت در متون جای داده شود.
سپس بسادگی این فایل ها بصورت DOC و PDF در اختیار دوستان قرار دهید

نظر شما چیست؟

سلام
من هم موافق که وقت گیر است و وقت زیادی می خواهد می تونیم هر بخش رو به یک نفر واگذار کنیم به طور مثال بخش دشمن شناسی در اسلام با X بخش مهدویت با Y
منظور از عکس مناسب چیست نفهمیدم!!!
در ضمن آقا محمد شما همیشه با پیشنهاد های من مخالف بودید و به نوعی نه آورده اید می تونید ارسال هایی که داشتید رو ببینید!!
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع