|
ویژه نامه نوروزی تالار حاوی بهترین مطالب سال 90
|
|
۱۷:۵۲, ۱۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام و تبریک سال نو به همه کاربران عزیز
در این روزهایی که وقت ناظران و مدیران بخشها بیشتر خالی بود،از این عزیزان خواستیم که بهترینی از بهترین مطالب بخشهای خودشون رو معرفی کنن تا در قالب یک ویژه نامه نوروزی آن را منتشر کنیم. بالاخره در سال گذشته افراد زیادی با نظرات و آرای گوناگون و دیدگاههای مختلف مطالبی در تالار قرار دادن.همین باعث شد تغییرات مثبتی در افراد ایجاد بشه و امیدواریم مورد رضای حق تعالی قرار گرفته باشه.... در یک تقسیم بندی کلی تالار از 8 بخش اصلی تشکیل شده که البته برخی از آنها فقط مختص رسیدگی به اداره تالار است و برخی صرفا محتوایی هستند: 1-درباره تالار 2-گروه بیداری اندیشه 3-دشمن شناسی 4-افشای صنعت سرگرمی 5-اصول عقاید شیعه 6-مهدویت 7-اسلام وسنت 8-اخبار و سایر موضوعات لطفا با توجه به همین مطالب برگزیده اعلامی از طرف مدیران بخش و سایر موارد نظیر نحوه رفتار مدیران و ناظران، راهنمایی های مناسب آنها و کمک به ایجاد مطالب بهتر، نظم و انضباط بخشها و هر موردی که به نظرتان می رسد، بهترین بخش اصلی تالار را انتخاب کنید. سعی کنید از رای خود به نحو احسن استفاده کنید و بهترین بخش اصلی جه محتوایی و چه نظارتی انتخاب کنید سال خوب و خوشی را برای همه برادران و خواهران فعال در بیداری اندیشه از خداوند متعال آرزو دارم |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۱۸, ۱۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۲/فروردین/۹۱ ۱۸:۲۵)EMPERATOR نوشته است: از همه ی مدیران بابت انتخاب های خوبشون ممنون ولی باز هم می شد بیشتر کار کرد! با سلام خدمت شما و با تشکر از این پیشنهاد از آنجایی که عملی کردن این پیشنهاد بسیار وقت گیر می باشد، بنده فکر نمی کنم که کسی از بچه های تیم بتواند این پیشنهاد را به سرانجام برساند حال بنده یک پیشنهاد برای خود شما دارم: شما می توانید این مطالب را بصورت فایل Word تبدیل کنید. البته همراه با تصاویر و فونت های همسان و مناسب (مثلا B nazanin 14) البته باید نام ارسال کنندگان و سایر مشخصات نیز بگونه ای مناسبت در متون جای داده شود. سپس بسادگی این فایل ها بصورت DOC و PDF در اختیار دوستان قرار دهید نظر شما چیست؟ |
|||
|
|
۲۲:۴۱, ۱۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
محمد عزیز من معتقدم نظری که امپراتور داد رو بشه اجرا کرد . تابستون وقت خیلیی خوبیه برای اینکار.
بالاخره یک عده در این سایت هستن که خیلی وقتشون برای ان کارها زیاده!! |
|||
|
|
۱۸:۴۳, ۱۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۲/فروردین/۹۱ ۲۲:۱۸)mohamad نوشته است:(۱۲/فروردین/۹۱ ۱۸:۲۵)EMPERATOR نوشته است: از همه ی مدیران بابت انتخاب های خوبشون ممنون ولی باز هم می شد بیشتر کار کرد! سلام من هم موافق که وقت گیر است و وقت زیادی می خواهد می تونیم هر بخش رو به یک نفر واگذار کنیم به طور مثال بخش دشمن شناسی در اسلام با X بخش مهدویت با Y منظور از عکس مناسب چیست نفهمیدم!!! در ضمن آقا محمد شما همیشه با پیشنهاد های من مخالف بودید و به نوعی نه آورده اید می تونید ارسال هایی که داشتید رو ببینید!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| انتشار کاملتر مطالب تالار در شبکه های اجتماعی | Mahdy2021 | 2 | 2,510 |