کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: بهترین بخش اصلی تالار را با توجه به همه جوانب انتخاب کنید!
درباره تالار
گروه بیداری اندیشه
دشمن شناسی
افشای صنعت سرگرمی
اصول عقاید شیعه
مهدویت
اسلام وسنت
اخبار و سایر موضوعات

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویژه نامه نوروزی تالار حاوی بهترین مطالب سال 90
۱۷:۵۲, ۱۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام و تبریک سال نو به همه کاربران عزیز
[تصویر: eidnorooz.jpg]

در این روزهایی که وقت ناظران و مدیران بخشها بیشتر خالی بود،از این عزیزان خواستیم که بهترینی از بهترین مطالب بخشهای خودشون رو معرفی کنن تا در قالب یک ویژه نامه نوروزی آن را منتشر کنیم.

بالاخره در سال گذشته افراد زیادی با نظرات و آرای گوناگون و دیدگاههای مختلف مطالبی در تالار قرار دادن.همین باعث شد تغییرات مثبتی در افراد ایجاد بشه و امیدواریم مورد رضای حق تعالی قرار گرفته باشه....

در یک تقسیم بندی کلی تالار از 8 بخش اصلی تشکیل شده که البته برخی از آنها فقط مختص رسیدگی به اداره تالار است و برخی صرفا محتوایی هستند:
1-درباره تالار
2-گروه بیداری اندیشه
3-دشمن شناسی
4-افشای صنعت سرگرمی
5-اصول عقاید شیعه
6-مهدویت
7-اسلام وسنت
8-اخبار و سایر موضوعات

لطفا با توجه به همین مطالب برگزیده اعلامی از طرف مدیران بخش و سایر موارد نظیر نحوه رفتار مدیران و ناظران، راهنمایی های مناسب آنها و کمک به ایجاد مطالب بهتر، نظم و انضباط بخشها و هر موردی که به نظرتان می رسد، بهترین بخش اصلی تالار را انتخاب کنید.
سعی کنید از رای خود به نحو احسن استفاده کنید و بهترین بخش اصلی جه محتوایی و چه نظارتی انتخاب کنید Smile

سال خوب و خوشی را برای همه برادران و خواهران فعال در بیداری اندیشه از خداوند متعال آرزو دارم

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، Admirer ، EMPERATOR ، paradise ، فاطمه خانم ، Mitsonary ، انتصـار ، گل مرداب ، Hadith ، MESSENGER ، N.Mahdavian ، yamin ، mohamad ، یا ثارالله ، SARV ، بیداری اندیشه ، desperanish ، Seyed Mohsen ، علائم ظهور ، netlog36 ، Agha sayyed ، rastin ، shafagh_mah ، حسن عزتي ، حسن.س. ، revenger ، سمیرا ، aybaniz ، علی 110 ، مجید املشی ، Farzaneh ، m.hossein

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۱۸, ۱۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۲/فروردین/۹۱ ۱۸:۲۵)EMPERATOR نوشته است:  از همه ی مدیران بابت انتخاب های خوبشون ممنون ولی باز هم می شد بیشتر کار کرد!
با اجازه مدیران من یک پیشنهاد دارم دوستانی که در مجله(گاهنامه) بیداری اندیشه فعالیت می کنند تمام این موارد رو دریک مجله با بخش ها مختلف ( همونطور که تقسیم بندی شده ) وارد فضای مجازی کنند تا دست به دست بچرخه و برای همه قابل دسترسی باشه چون یک سال رو می خواهیم در نهایت 50 مگابایت خلاصه کنیم خیلی تاثیرات مختلفی می تونه داشته باشه حتی میتونیم سی دی مالتی مدیا رو توی بازار پخش کنیم !! یک سی دی مالتی مدیا در بازار حتی رایگان در نماز جمعه پخش بشه یا در فروشگاه ها عرضه بشه البته یک نظر بود!

با سلام خدمت شما و با تشکر از این پیشنهاد
از آنجایی که عملی کردن این پیشنهاد بسیار وقت گیر می باشد، بنده فکر نمی کنم که کسی از بچه های تیم بتواند این پیشنهاد را به سرانجام برساند

حال بنده یک پیشنهاد برای خود شما دارم:
شما می توانید این مطالب را بصورت فایل Word تبدیل کنید. البته همراه با تصاویر و فونت های همسان و مناسب (مثلا B nazanin 14) البته باید نام ارسال کنندگان و سایر مشخصات نیز بگونه ای مناسبت در متون جای داده شود.
سپس بسادگی این فایل ها بصورت DOC و PDF در اختیار دوستان قرار دهید

نظر شما چیست؟

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، EMPERATOR
۲۲:۴۱, ۱۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
محمد عزیز من معتقدم نظری که امپراتور داد رو بشه اجرا کرد . تابستون وقت خیلیی خوبیه برای اینکار.
بالاخره یک عده در این سایت هستن که خیلی وقتشون برای ان کارها زیاده!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، mohamad
۱۸:۴۳, ۱۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
(۱۲/فروردین/۹۱ ۲۲:۱۸)mohamad نوشته است:  
(۱۲/فروردین/۹۱ ۱۸:۲۵)EMPERATOR نوشته است:  از همه ی مدیران بابت انتخاب های خوبشون ممنون ولی باز هم می شد بیشتر کار کرد!
با اجازه مدیران من یک پیشنهاد دارم دوستانی که در مجله(گاهنامه) بیداری اندیشه فعالیت می کنند تمام این موارد رو دریک مجله با بخش ها مختلف ( همونطور که تقسیم بندی شده ) وارد فضای مجازی کنند تا دست به دست بچرخه و برای همه قابل دسترسی باشه چون یک سال رو می خواهیم در نهایت 50 مگابایت خلاصه کنیم خیلی تاثیرات مختلفی می تونه داشته باشه حتی میتونیم سی دی مالتی مدیا رو توی بازار پخش کنیم !! یک سی دی مالتی مدیا در بازار حتی رایگان در نماز جمعه پخش بشه یا در فروشگاه ها عرضه بشه البته یک نظر بود!

با سلام خدمت شما و با تشکر از این پیشنهاد
از آنجایی که عملی کردن این پیشنهاد بسیار وقت گیر می باشد، بنده فکر نمی کنم که کسی از بچه های تیم بتواند این پیشنهاد را به سرانجام برساند

حال بنده یک پیشنهاد برای خود شما دارم:
شما می توانید این مطالب را بصورت فایل Word تبدیل کنید. البته همراه با تصاویر و فونت های همسان و مناسب (مثلا B nazanin 14) البته باید نام ارسال کنندگان و سایر مشخصات نیز بگونه ای مناسبت در متون جای داده شود.
سپس بسادگی این فایل ها بصورت DOC و PDF در اختیار دوستان قرار دهید

نظر شما چیست؟

سلام
من هم موافق که وقت گیر است و وقت زیادی می خواهد می تونیم هر بخش رو به یک نفر واگذار کنیم به طور مثال بخش دشمن شناسی در اسلام با X بخش مهدویت با Y
منظور از عکس مناسب چیست نفهمیدم!!!
در ضمن آقا محمد شما همیشه با پیشنهاد های من مخالف بودید و به نوعی نه آورده اید می تونید ارسال هایی که داشتید رو ببینید!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، أین المنتظر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]