تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نکاتی در مورد اعتبار دادنهای بیی ضابطه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
به نام خدا

سلام
طبق معمول کوتاه،سریع و صریح بگمBig Grin
یه گلایه از دوستان داشتم.
چند تا کاربر رو به صورت اتفاقی انتخاب کنید و صفحه مربوط به اعتبار های اعطایی رو نگاه کنید.
شده خنده بازارBig Grin
به عناوین مختلف:
همین طوری 10+
سلام 10+
اشانتیون 10+
ایول 10+ !!!!!!!!!!!!!!!
پسر کجا بودی 7+ ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
... 6+
بابا این اعتبار کارش چیزی دیگه است.داریم بد کاری می کنیم.
موفق باشید.
سلام
کسی نمیخواد چیزی بگه؟Big Grin
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

با نظر شما موافقم اما فلسفه تمام این قسم رتبه ها هم این طور که فکر می کنید نیست.شاید کسی اینگونه رتبه هایی رو بده اما هدفش چاق سلامتی نباشه!!!

مثلا من به یکی از دوستانی که تالار رو بهش معرفی کردم و میدونم خیلی پره هم از نظر مذهبی هم سیاسی هم علمی ، به هر بهونه ای شده رتبه می دم بلکه به این روش بتونم نظرشو به تالار جلب کنم و حضورش بیشتر بشه...

اما در کل حق با شماست
خوب به نظر من هم تشکر و هم اعتبار، اعتبار خودشون رو از دست دادن.
مشکلی نیست که اعتبار ها زیاد بشه،مشکل اینجاست که اگه یه نفر بیرون از تالار اینا رو ببینه میگه که تالار آبکیه.
این طور نیست؟
سلام
با وجود اصرارها و فشارهای شدیدی که به بنده آورده شد تا اجازه بدم اعتبار دادن نامحدود باشه، ولی تقریبا زیر بارش نرفتم.چون می دونستم که خیلی از اینا بدتر میشه
(افرادی هم که خیلی اصرار کردن حداقل در عمومی هنوز پستاشون هست)

اما بحثی که من بارها خدمت همه عزیزان گفتم بازم عرض می کنم..... ما نباید ابزارهای تشویق رو لوث کنیم

چرا برخی زیر هر پست بی ارزشی تشکر میزنن؟
شما در مکالمه روزانتون هم هر کسی یه چیزی بپرونه تشکر می کنید؟ خوب تشکر باید برای نوشته ای ارزشمند باشه.حالا چه مقاله چه تذکر چه پیشنهاد چه انتقاد

بعد هم اگر کسی دید یک نوشته یا مقاله بالای حد نرم تالار است و خیلی کاربردی بوده، از اعتبار استفاده کنه!!!!!!

متاسفانه این وضعی که می بینید، کاربرا کمتر درش تقصیر دارن....... یک سوزن به خودمون تیم مدیریت Wink
(۱۶/فروردین/۹۱ ۲۲:۱۰)waiting نوشته است: [ -> ]حالا اگر اعتبار یه شخص زیاد باشه یا نه مگر چه فرقی می کنه؟
درسته که افرادی که دارای اعتبار بالا هستند حضور موثری داشته اند ولی به این معنی هم نیست که افراد دارای اعتبار کم حضور موثر نداشتن!
به هر حال هر کسی یه نوع مطالب رو می پسنده
مثلا اعتبار افراد زیر را نگاه کنید

Khademolemam

جوینده حق
البته افراد زیادی این گونه هستند .

من که متوجه منظورتون نشدم
جناب جوینده حق محترم هستند ولی توی تالار کمتر دیده میشن.
بیشتر توی سایه هستن.

(۱۷/فروردین/۹۱ ۰:۳۵)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]سلام
با وجود اصرارها و فشارهای شدیدی که به بنده آورده شد تا اجازه بدم اعتبار دادن نامحدود باشه، ولی تقریبا زیر بارش نرفتم.چون می دونستم که خیلی از اینا بدتر میشه

اما بحثی که من بارها خدمت همه عزیزان گفتم بازم عرض می کنم..... ما نباید ابزارهای تشویق رو لوث کنیم

چرا برخی زیر هر پست بی ارزشی تشکر[/i] میزنن؟
شما در مکالمه روزانتون هم هر کسی یه چیزی بپرونه تشکر می کنید؟ خوب تشکر باید برای نوشته ای ارزشمند باشه.حالا چه مقاله چه تذکر چه پیشنهاد چه انتقاد

[b]بعد هم اگر کسی دید یک نوشته یا مقاله بالای حد نرم تالار است و خیلی کاربردی بوده، از اعتبار استفاده کنه!!!!!!

دقیقا منظور بنده همینه.
بابا هدف اعتبار که عیدی دادن نیست.
ما میخوایم که اگر کسی زحمت کشید حداقل متوجه بشه که کارش ارزش داشته.
شما به یه مقاله با کلی سخت گیری 5 تا اعتبار میدی،بعد طرف رو میبینی رفته توی پروفایل یه کاربر 10 اعتبار داده واسه آواتار!!!!!!!!!!!!!! ده تای دیگه هم همین جوری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب ارزش کار رو خراب میکنیم.
و یک پیشنهاد:سقف اعتبار رو 5 بزاریم.
و باز هم از این محدودترش کنیم.در روز فقط یک بار بتونیم اعتبار بدیم.

دیگه پولمون(همون اعتبار) رو خرج پفک نمی کنیم،چیزای مهمتری هست که باید بهشون اعتبار بدیم.
این طور نیست؟
(۱۷/فروردین/۹۱ ۰:۳۵)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]سلام

چرا برخی زیر هر پست بی ارزشی [b]تشکر[/i] میزنن؟

بعد هم اگر کسی دید یک نوشته یا مقاله بالای حد نرم تالار است و خیلی کاربردی بوده، از اعتبار استفاده کنه!!!!!!

متاسفانه این وضعی که می بینید، کاربرا کمتر درش تقصیر دارن....... یک سوزن به خودمون تیم مدیریت Wink

بسم الله الرحمن الرحیم

با سخت گیری در مورد رتبه مخالف نیستم (البته نه همه جا) ولی سخت گیری در تشکر کار اشتباهیه. مخصوصا در مورد کاربران تازه وارد

پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند :

من ادب آموخته خدا هستم و على، ادب آموخته من است . پروردگارم مرا به سخاوت و نيكى كردن فرمان داد و از بخل و سختگيرى بازَم داشت . در نزد خداوند عزّوجلّ چيزى منفورتر از بخل و بد اخلاقى نيست . بد اخلاقى ، عمل را ضايع مى‏كند ، آن‏سان كه سركه عسل را.مكارم الاخلاق، ص 17

سخت گیری در استفاده از دکمه تشکر کار اشتباهیه.

نقل قول:چرا برخی زیر هر پست بی ارزشی [b]تشکر[/i] میزنن؟

چطور قرار دادن پست رو به حرف زدن تشبیه می کنید؟
حرف زدن نه وقت گیره و نه انقدر فکر و زحمت نیاز داره. از طرفی شما وقتی با افرادی صحبت می کنید ، میتوانید احساس رضایت آنها را از طریق تکان دادن سرشان یا لبخندی بر روی لبانشان مشاهده کنید ولی توی این فضای مجازی که قدرت دیدن مخاطبان وجود نداره بهترین راه تایید کردن استفاده از دکمه تشکره

البته از پست های اسپم تشکر کردن رو بنده هم نمی پسندم اما اینو میدونم که تشکر از پست هایی که برای ارسالشون زحمتی کشیده شده به ارسال کننده روحیه میده...

باور کنید اگر بخوایم به روش شما عمل کنیم و تو هر دویست تا پست از یکی تشکر بزنیم فروم خیلی زشت و بی روحی خواهیم داشت

(البته من تو کار مدیرا دخالت نمیکنم شاید برای مدیرهاسخت گیری خوب باشه ولی برای کاربران غرور و سخت تشکر کردن اخلاق پسندیده ای نیست)

یا زهرا(سلام الله علیها)
(۱۷/فروردین/۹۱ ۸:۲۱)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]دقیقا منظور بنده همینه.
بابا هدف اعتبار که عیدی دادن نیست.
ما میخوایم که اگر کسی زحمت کشید حداقل متوجه بشه که کارش ارزش داشته.
شما به یه مقاله با کلی سخت گیری 5 تا اعتبار میدی،بعد طرف رو میبینی رفته توی پروفایل یه کاربر 10 اعتبار داده واسه آواتار!!!!!!!!!!!!!! ده تای دیگه هم همین جوری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب ارزش کار رو خراب میکنیم.
و یک پیشنهاد:سقف اعتبار رو 5 بزاریم.
و باز هم از این محدودترش کنیم.در روز فقط یک بار بتونیم اعتبار بدیم.

دیگه پولمون(همون اعتبار) رو خرج پفک نمی کنیم،چیزای مهمتری هست که باید بهشون اعتبار بدیم.
این طور نیست؟
بنده هم پیش بینی کرده بودم که یک روزی اعتبار هم لوث میشه و پیشنهاد داده میشه هر کسی پست خوبی داد تالار بهش جایزه بده Smile
ولی دست آخر بنده شدم آدم بده و محدودگر و دیکتاتور و از این عناوین زیبا که برخی زیاد به ما میدن

الان متاسفانه مدیران در دادن اعتبار محدودیتی ندارن و سایر گروههای کاربری هم 5 تا در روز میتونن بدن

اما من شخصا دیگه علاقه ای به پیگیری این امر ندارم.چون برخی اصلا به منطق حرفها توجه نمیکنن و چیزی رو که دوست دارن اصرار میکنن و بعد هم یهو به دلایل جالبی درخواست میدن کل اعتبارشون پاک بشه
از اون به بعد هم بنده دیگه از سیستم اعتبار استفاده نکردم و .............

تنظیمی که تقریبا مورد پسند من بود و مدت زیادی اجرا می شد، محدودیت تعداد در روز بود که برای کاربران 2 تا و برای مدیران 5 تا باشه
حالا مقدارش که حداکثر 10 باشه یا 20 مهم نیست

بالاخره یک کاربر مطالبی که در روز میخونه حتما یک مطلب عالی می بینه.نهایت 2 تا....... خوب وقتی ما ظرفیت رو می بریم بالا و کاربر مطالب خوبی پیدا نمیکنه، بقیش رو تفریحی استفاده میکنه

مدیران هم که.........

(۱۷/فروردین/۹۱ ۱۱:۳۸)یا ثارالله نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

با سخت گیری در مورد رتبه مخالف نیستم (البته نه همه جا) ولی سخت گیری در تشکر کار اشتباهیه. مخصوصا در مورد کاربران تازه وارد

پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند :

من ادب آموخته خدا هستم و على، ادب آموخته من است . پروردگارم مرا به سخاوت و نيكى كردن فرمان داد و از بخل و سختگيرى بازَم داشت . در نزد خداوند عزّوجلّ چيزى منفورتر از بخل و بد اخلاقى نيست . بد اخلاقى ، عمل را ضايع مى‏كند ، آن‏سان كه سركه عسل را.مكارم الاخلاق، ص 17

سخت گیری در استفاده از دکمه تشکر کار اشتباهیه.

نقل قول:چرا برخی زیر هر پست بی ارزشی تشکر[/i] میزنن؟

چطور قرار دادن پست رو به حرف زدن تشبیه می کنید؟
حرف زدن نه وقت گیره و نه انقدر فکر و زحمت نیاز داره. از طرفی شما وقتی با افرادی صحبت می کنید ، میتوانید احساس رضایت آنها را از طریق تکان دادن سرشان یا لبخندی بر روی لبانشان مشاهده کنید ولی توی این فضای مجازی که قدرت دیدن مخاطبان وجود نداره بهترین راه تایید کردن استفاده از دکمه تشکره

البته از پست های اسپم تشکر کردن رو بنده هم نمی پسندم اما اینو میدونم که تشکر از پست هایی که برای ارسالشون زحمتی کشیده شده به ارسال کننده روحیه میده...

باور کنید اگر بخوایم به روش شما عمل کنیم و تو هر دویست تا پست از یکی تشکر بزنیم فروم خیلی زشت و بی روحی خواهیم داشت

(البته من تو کار مدیرا دخالت نمیکنم شاید برای مدیرهاسخت گیری خوب باشه ولی برای کاربران غرور و سخت تشکر کردن اخلاق پسندیده ای نیست)

یا زهرا(سلام الله علیه)
سلام
شما خیلی 0 و 1 به حرف من نگاه کردید
ببینید منظور من پستهای بی اهمیت و 1-2 خطی بود که ازش تشکر میشه

[b]اصلا دکمه تشکر ابداع شد تا پست تشکر زده نشه!

بعد ما می بینیم یکی مطلب خوبی می نویسه........ چند نفر میان زیرش پست تشکر میزن....... از همین پستهای تشکر هم تشکر میشه Big Grin

من میگم اگر شما دیدید پستی ارزش داره تشکر کنید.همین
حتی اگر کپی و پیست هم بود تشکر کنید ولی ارزش داشته باشه

نه اینکه هر کسی یه چیزی گفت زیرش تشکر بزنید........ من دیدم برخی همینطوری هر پستی میخونن از اولین پست تا آخرین پست تشکر میکنن
خوب این یعنی لوث شدن تشکر

بعد میگن تشکر که تشویق محسوب نمیشه Dodgy باید اعتبار بدیم
می بینند محدودیت داره، انقدر فشار میارن روی ما که عطاش رو به لقاش ببخشیم

اعتبار بی رویه هم این میشه که براش استفاده ای ندارم و جهت تفریح و سرگرمی استفاده میشه

به خدا من خودم آدم شوخیم و نمی خوام حکومت نظامی هم باشه.ولی دیگه می بینید که اگر محدودیت نباشه، وقت طرف صرف این میشه که به رفقاش صبح تا شب اعتبار بده Confused
میگم انگار این تاپیک نیومده تاثیر داشت.
من خودم که فعال شدم سی،چهل تا اعتبار گرفتم اما تا همین لحظه کاربرای فعال جدید اعتباری به عنوان تبریک نگرفتن.
الان دلشون میخواد منو خفه کنن Big Grin (شوخی کردم)

نقل قول:اما من شخصا دیگه علاقه ای به پیگیری این امر ندارم.چون برخی اصلا به منطق حرفها توجه نمیکنن و چیزی رو که دوست دارن اصرار میکنن و بعد هم یهو به دلایل جالبی درخواست میدن کل اعتبارشون پاک بشه
از اون به بعد هم بنده دیگه از سیستم اعتبار استفاده نکردم و .............
اما این مسئله یه خورده ای تصویر تالار رو خراب می کنه.
نقل قول:من میگم اگر شما دیدید پستی ارزش داره تشکر کنید.همین
حتی اگر کپی و پیست هم بود تشکر کنید ولی ارزش داشته باشه

نه اینکه هر کسی یه چیزی گفت زیرش تشکر بزنید........ من دیدم برخی همینطوری هر پستی میخونن از اولین پست تا آخرین پست تشکر میکنن
کاملا موافقم.
طرف هرچی مینویسه که تشکر نداره.
اصلا دلیل این تشکر اینه که حرفای ارزش دار رو مشخص کنیم نه باری به هر جهت.
من خودم اوایل هم تشکر زیاد می کردم و هم اعتبار زیاد می دادم.همیشه هم 10 تا 10 تاBig Grin
اما دیدم که این روش اشتباهیه.
حالا فرضا یک میلیون اعتبار گرفتید به چه دردی میخوره؟
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع