(۱۷/فروردین/۹۱ ۸:۲۱)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]دقیقا منظور بنده همینه.
بابا هدف اعتبار که عیدی دادن نیست.
ما میخوایم که اگر کسی زحمت کشید حداقل متوجه بشه که کارش ارزش داشته.
شما به یه مقاله با کلی سخت گیری 5 تا اعتبار میدی،بعد طرف رو میبینی رفته توی پروفایل یه کاربر 10 اعتبار داده واسه آواتار!!!!!!!!!!!!!! ده تای دیگه هم همین جوری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب ارزش کار رو خراب میکنیم.
و یک پیشنهاد:سقف اعتبار رو 5 بزاریم.
و باز هم از این محدودترش کنیم.در روز فقط یک بار بتونیم اعتبار بدیم.
دیگه پولمون(همون اعتبار) رو خرج پفک نمی کنیم،چیزای مهمتری هست که باید بهشون اعتبار بدیم.
این طور نیست؟
بنده هم پیش بینی کرده بودم که یک روزی اعتبار هم لوث میشه و پیشنهاد داده میشه هر کسی پست خوبی داد تالار بهش جایزه بده

ولی دست آخر بنده شدم آدم بده و محدودگر و دیکتاتور و از این عناوین زیبا که برخی زیاد به ما میدن
الان متاسفانه مدیران در دادن اعتبار محدودیتی ندارن و سایر گروههای کاربری هم 5 تا در روز میتونن بدن
اما من شخصا دیگه علاقه ای به پیگیری این امر ندارم.چون برخی اصلا به منطق حرفها توجه نمیکنن و چیزی رو که دوست دارن اصرار میکنن و بعد هم یهو به دلایل جالبی درخواست میدن کل اعتبارشون پاک بشه
از اون به بعد هم بنده دیگه از سیستم اعتبار استفاده نکردم و .............
تنظیمی که تقریبا مورد پسند من بود و مدت زیادی اجرا می شد، محدودیت تعداد در روز بود که برای کاربران 2 تا و برای مدیران 5 تا باشه
حالا مقدارش که حداکثر 10 باشه یا 20 مهم نیست
بالاخره یک کاربر مطالبی که در روز میخونه حتما یک مطلب عالی می بینه.نهایت 2 تا....... خوب وقتی ما ظرفیت رو می بریم بالا و کاربر مطالب خوبی پیدا نمیکنه، بقیش رو تفریحی استفاده میکنه
مدیران هم که.........
(۱۷/فروردین/۹۱ ۱۱:۳۸)یا ثارالله نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
با سخت گیری در مورد رتبه مخالف نیستم (البته نه همه جا) ولی سخت گیری در تشکر کار اشتباهیه. مخصوصا در مورد کاربران تازه وارد
پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند :
من ادب آموخته خدا هستم و على، ادب آموخته من است . پروردگارم مرا به سخاوت و نيكى كردن فرمان داد و از بخل و سختگيرى بازَم داشت . در نزد خداوند عزّوجلّ چيزى منفورتر از بخل و بد اخلاقى نيست . بد اخلاقى ، عمل را ضايع مىكند ، آنسان كه سركه عسل را.مكارم الاخلاق، ص 17
سخت گیری در استفاده از دکمه تشکر کار اشتباهیه.
نقل قول:چرا برخی زیر هر پست بی ارزشی تشکر[/i] میزنن؟
شما در مکالمه روزانتون هم هر کسی یه چیزی بپرونه تشکر می کنید؟ خوب تشکر باید برای نوشته ای ارزشمند باشه.حالا چه مقاله چه تذکر چه پیشنهاد چه انتقاد
چطور قرار دادن پست رو به حرف زدن تشبیه می کنید؟
حرف زدن نه وقت گیره و نه انقدر فکر و زحمت نیاز داره. از طرفی شما وقتی با افرادی صحبت می کنید ، میتوانید احساس رضایت آنها را از طریق تکان دادن سرشان یا لبخندی بر روی لبانشان مشاهده کنید ولی توی این فضای مجازی که قدرت دیدن مخاطبان وجود نداره بهترین راه تایید کردن استفاده از دکمه تشکره
البته از پست های اسپم تشکر کردن رو بنده هم نمی پسندم اما اینو میدونم که تشکر از پست هایی که برای ارسالشون زحمتی کشیده شده به ارسال کننده روحیه میده...
باور کنید اگر بخوایم به روش شما عمل کنیم و تو هر دویست تا پست از یکی تشکر بزنیم فروم خیلی زشت و بی روحی خواهیم داشت
(البته من تو کار مدیرا دخالت نمیکنم شاید برای مدیرهاسخت گیری خوب باشه ولی برای کاربران غرور و سخت تشکر کردن اخلاق پسندیده ای نیست)
یا زهرا(سلام الله علیه)
سلام
شما خیلی 0 و 1 به حرف من نگاه کردید
ببینید منظور من پستهای بی اهمیت و 1-2 خطی بود که ازش تشکر میشه
[b]اصلا دکمه تشکر ابداع شد تا پست تشکر زده نشه!
بعد ما می بینیم یکی مطلب خوبی می نویسه........ چند نفر میان زیرش پست تشکر میزن....... از همین پستهای تشکر هم تشکر میشه
من میگم اگر شما دیدید پستی ارزش داره تشکر کنید.همین
حتی اگر کپی و پیست هم بود تشکر کنید ولی ارزش داشته باشه
نه اینکه هر کسی یه چیزی گفت زیرش تشکر بزنید........ من دیدم برخی همینطوری هر پستی میخونن از اولین پست تا آخرین پست تشکر میکنن
خوب این یعنی لوث شدن تشکر
بعد میگن تشکر که تشویق محسوب نمیشه

باید اعتبار بدیم
می بینند محدودیت داره، انقدر فشار میارن روی ما که عطاش رو به لقاش ببخشیم
اعتبار بی رویه هم این میشه که براش استفاده ای ندارم و جهت تفریح و سرگرمی استفاده میشه
به خدا من خودم آدم شوخیم و نمی خوام حکومت نظامی هم باشه.ولی دیگه می بینید که اگر محدودیت نباشه، وقت طرف صرف این میشه که به رفقاش صبح تا شب اعتبار بده