۱۹/فروردین/۹۱, ۲:۱۱
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
روی سخنم اول با خودم هست
گله و در خواست اول: هر یک از اعضای گردانهای تالار حتماً در هر بازدید از تالار حتی الامکان به
پاتوق گردان های بیداری اندیشه
سر بزنند هم دوستان و هم بنده بنا داریم مهمترین و خصوصی ترین و نابترینها رو در مورد حضرت حجت و هر آنچه که مرتبط با ایشان میشود از مسائل اعتقادی خاصی که منتظران واقعی باید بدانند را در آنجا مطرح کنند و متأسفانه بسیاری از اعضای گردانها به پاتوقشون کم لطفی میکنند از جمله خودم!
گله و درخواست دوم: علی 110 به علت بد عهدی خودش به احتمال فراوان آثار این دعا ها را نمیبیند چندان مانند آن اوایل! شما چه طور؟ اگه شما هم همنیطور تکانی باید بدهیم به خود که به عمل کار براید به سخن رانی نیست!
گله و درخواست سوم: علی 110 باورش نشده که مقدمات ظهور را شیعیان مریخ فراهم نخواهند کرد، کسانی که خدا محبت حضرت حجت را در قلوبشان نهاده بیشترین مسئولیت را دارند آیا در حد لازم به این مهمترین نعمت (محبت و ولایت اهل بیت) شکرگزار بودیم و باور داریم که ما باید تکانی بخوریم تا عالم تکانی بخورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا ما اینهمه غافلیم از وظایفمان نسبت به امام زمانمان
امام ما میخواهد ما بندگی خدا کنیم
آیا ما باورد داریم که در محضر امام زمان خود هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه علی 110 که این باور را ندارد!!!!!!
همانطور که کم و بیش میدانید سفر کربلایی در پیش دارم در اواخر فروردین
و مفهوم انتظار و در محضر بودن را به برکت این سفر بیشتر دارم حس میکنم
آخرین باری که رفتم پیش استاد
جمله ای گفتن به این مضمون که: آدم با کثافت نمیتونه راهِ خدا بره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این چند روزی که باقی مونده به سفر یه خوف و رجای عجیبی دارم
منتظرم
منتظر رسیدن موعد حرکت به سمت نجف و حرم مولا
مراقبتم بیشتر شده
مبادا گرفتار کثافت بشم
نکنه یه جوری باشم که آقام نپسنده
نکنه در ورودم به حرمش........
تازه دارم میفهمم انتظار حقیقی چه آثاری میتونه داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خود را در محضر امیرالمومنین فرض میکنم
و حیا میکنم در خلوت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بیشتر سعی میکنم پسر خوبی باشم
به تکالیف نسبت به حق داران بیشتر سعی میکنم عمل کنم
سعی میکنم....
خلاصه منتظر بودن و در محضر بودن را بیشتر حس میکنم
و از اینجا فهمیدم که من منتظر نبودم
وگرنه نمیشه ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن همه غفلت و این هم عهد شکنی و این همه نشستن سر هر سفره ی گناهی که پهن میشه و نمیشه این همه تلف کردن عمر
منتظران موعود در تالار بیداری اندیشه
منتظر باشید إن شاء الله گردان ویژه حسن بن علی به زودی برای ثبت نام ایجاد خواهد شد!!!!!!!!!!!!!
شرایطش خیلی متفاوت است
گردان حسن بن علی مرد عمل میخواهد
چند تاش رو پیش پیش خواهم گفت:
تا بعد شرایطش را مفصل إن شاء الله تقدیم کنم در یک تاپیک مجزا اگه عمری بود و توفیقی!
1- عزم راسخ برای پرداخت تمام حق الناس های مالی (نشانه ی عزم راسخ این است که اول کامل این حقوق از خمس و زکات و قرض و کفاره و ... درست بر طبق موازین شرعی و مرجع تقلید هر شخص محاسبه شود و سپس برنامه ی عملی برای آغاز پرداخت آغاز شود و پرداخت آن هم آغاز شود)
2- کسانی که میخواهند در گردان حسن بن علی شرکت کنند قبلش توفیق پیدا کرده باشند که 40 صباح پیایی دعای عهد را خوانده باشند
3- بنا داشته باشند تا هر شب جمعه سوره ی اسراء را بخوانند و صلواتی را به صورت مستحبی بدون عجل فرجهم نفرستند
4- حتی الامکان و حد اقل هفته ای یکبار زیارت عاشورا و ماهی یک بار زیارت جامعه ی کبیره بخوانند
5- حتی الامکان هر شب نماز شب (حد اقل نماز های شفع و وتر را بخوانند)
6- خدمت گذار و خاضع باشند در برابر پدر مادر به طور بسیار ویژه
7- گره از مشکلات برادران و خواهران دینی خود حتی الامکان بگشایند به صورت ویژه به این امر توجه داشته باشند
8-برای سلامتی و فرج آقا صدقه ی ماهانه ای کنار بگذارند
9-حقیقتاً به محاسبه ی نفس و مراقبه مشغول شوند و در پایان هر شب ببینند چند چند بوده اند در راه بندگی خدا و استغفار دایم و مجاهد دایم برای ترک معصیت و انجام واجب داشته باشند
10-....
با بسیاری از دوستان مشورت و صحبت کردم
گفتند همگی: علی یه دفه بگو نمیخوای کسی ثبت نام کنه
این شرایط بیشتر دافعه داره و...
به هر حال نمیدانم
منتظر واقعی فقط باید ثبتنام کند در گردان حسن بن علی
و منتظر واقعی مقید است که این وظایف را انجام دهد
هر کسی که فکر میکند واقعاً منتظر است
واقعاً به مهمترین وظایف تعیین شده توسط امامش هم باید عمل کند
خود علی 110 معلوم نیست که بتواند این شرایط را به جا آورد!!!!!!
خدانگهدار و هادی همه ی ما
یا علی
التماس دعا
سلام
روی سخنم اول با خودم هست
گله و در خواست اول: هر یک از اعضای گردانهای تالار حتماً در هر بازدید از تالار حتی الامکان به
پاتوق گردان های بیداری اندیشه
سر بزنند هم دوستان و هم بنده بنا داریم مهمترین و خصوصی ترین و نابترینها رو در مورد حضرت حجت و هر آنچه که مرتبط با ایشان میشود از مسائل اعتقادی خاصی که منتظران واقعی باید بدانند را در آنجا مطرح کنند و متأسفانه بسیاری از اعضای گردانها به پاتوقشون کم لطفی میکنند از جمله خودم!
گله و درخواست دوم: علی 110 به علت بد عهدی خودش به احتمال فراوان آثار این دعا ها را نمیبیند چندان مانند آن اوایل! شما چه طور؟ اگه شما هم همنیطور تکانی باید بدهیم به خود که به عمل کار براید به سخن رانی نیست!
گله و درخواست سوم: علی 110 باورش نشده که مقدمات ظهور را شیعیان مریخ فراهم نخواهند کرد، کسانی که خدا محبت حضرت حجت را در قلوبشان نهاده بیشترین مسئولیت را دارند آیا در حد لازم به این مهمترین نعمت (محبت و ولایت اهل بیت) شکرگزار بودیم و باور داریم که ما باید تکانی بخوریم تا عالم تکانی بخورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا ما اینهمه غافلیم از وظایفمان نسبت به امام زمانمان
امام ما میخواهد ما بندگی خدا کنیم
آیا ما باورد داریم که در محضر امام زمان خود هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه علی 110 که این باور را ندارد!!!!!!
همانطور که کم و بیش میدانید سفر کربلایی در پیش دارم در اواخر فروردین
و مفهوم انتظار و در محضر بودن را به برکت این سفر بیشتر دارم حس میکنم
آخرین باری که رفتم پیش استاد
جمله ای گفتن به این مضمون که: آدم با کثافت نمیتونه راهِ خدا بره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این چند روزی که باقی مونده به سفر یه خوف و رجای عجیبی دارم
منتظرم
منتظر رسیدن موعد حرکت به سمت نجف و حرم مولا
مراقبتم بیشتر شده
مبادا گرفتار کثافت بشم
نکنه یه جوری باشم که آقام نپسنده
نکنه در ورودم به حرمش........
تازه دارم میفهمم انتظار حقیقی چه آثاری میتونه داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خود را در محضر امیرالمومنین فرض میکنم
و حیا میکنم در خلوت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بیشتر سعی میکنم پسر خوبی باشم
به تکالیف نسبت به حق داران بیشتر سعی میکنم عمل کنم
سعی میکنم....
خلاصه منتظر بودن و در محضر بودن را بیشتر حس میکنم
و از اینجا فهمیدم که من منتظر نبودم
وگرنه نمیشه ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن همه غفلت و این هم عهد شکنی و این همه نشستن سر هر سفره ی گناهی که پهن میشه و نمیشه این همه تلف کردن عمر
منتظران موعود در تالار بیداری اندیشه
منتظر باشید إن شاء الله گردان ویژه حسن بن علی به زودی برای ثبت نام ایجاد خواهد شد!!!!!!!!!!!!!
شرایطش خیلی متفاوت است
گردان حسن بن علی مرد عمل میخواهد
چند تاش رو پیش پیش خواهم گفت:
تا بعد شرایطش را مفصل إن شاء الله تقدیم کنم در یک تاپیک مجزا اگه عمری بود و توفیقی!
1- عزم راسخ برای پرداخت تمام حق الناس های مالی (نشانه ی عزم راسخ این است که اول کامل این حقوق از خمس و زکات و قرض و کفاره و ... درست بر طبق موازین شرعی و مرجع تقلید هر شخص محاسبه شود و سپس برنامه ی عملی برای آغاز پرداخت آغاز شود و پرداخت آن هم آغاز شود)
2- کسانی که میخواهند در گردان حسن بن علی شرکت کنند قبلش توفیق پیدا کرده باشند که 40 صباح پیایی دعای عهد را خوانده باشند
3- بنا داشته باشند تا هر شب جمعه سوره ی اسراء را بخوانند و صلواتی را به صورت مستحبی بدون عجل فرجهم نفرستند
4- حتی الامکان و حد اقل هفته ای یکبار زیارت عاشورا و ماهی یک بار زیارت جامعه ی کبیره بخوانند
5- حتی الامکان هر شب نماز شب (حد اقل نماز های شفع و وتر را بخوانند)
6- خدمت گذار و خاضع باشند در برابر پدر مادر به طور بسیار ویژه
7- گره از مشکلات برادران و خواهران دینی خود حتی الامکان بگشایند به صورت ویژه به این امر توجه داشته باشند
8-برای سلامتی و فرج آقا صدقه ی ماهانه ای کنار بگذارند
9-حقیقتاً به محاسبه ی نفس و مراقبه مشغول شوند و در پایان هر شب ببینند چند چند بوده اند در راه بندگی خدا و استغفار دایم و مجاهد دایم برای ترک معصیت و انجام واجب داشته باشند
10-....
با بسیاری از دوستان مشورت و صحبت کردم
گفتند همگی: علی یه دفه بگو نمیخوای کسی ثبت نام کنه
این شرایط بیشتر دافعه داره و...
به هر حال نمیدانم
منتظر واقعی فقط باید ثبتنام کند در گردان حسن بن علی
و منتظر واقعی مقید است که این وظایف را انجام دهد
هر کسی که فکر میکند واقعاً منتظر است
واقعاً به مهمترین وظایف تعیین شده توسط امامش هم باید عمل کند
خود علی 110 معلوم نیست که بتواند این شرایط را به جا آورد!!!!!!
خدانگهدار و هادی همه ی ما
یا علی
التماس دعا