|
گله ای از علی 110 و سایر اعضای گردانها
|
|
۲:۱۱, ۱۹/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام روی سخنم اول با خودم هست گله و در خواست اول: هر یک از اعضای گردانهای تالار حتماً در هر بازدید از تالار حتی الامکان به پاتوق گردان های بیداری اندیشه سر بزنند هم دوستان و هم بنده بنا داریم مهمترین و خصوصی ترین و نابترینها رو در مورد حضرت حجت و هر آنچه که مرتبط با ایشان میشود از مسائل اعتقادی خاصی که منتظران واقعی باید بدانند را در آنجا مطرح کنند و متأسفانه بسیاری از اعضای گردانها به پاتوقشون کم لطفی میکنند از جمله خودم! گله و درخواست دوم: علی 110 به علت بد عهدی خودش به احتمال فراوان آثار این دعا ها را نمیبیند چندان مانند آن اوایل! شما چه طور؟ اگه شما هم همنیطور تکانی باید بدهیم به خود که به عمل کار براید به سخن رانی نیست! گله و درخواست سوم: علی 110 باورش نشده که مقدمات ظهور را شیعیان مریخ فراهم نخواهند کرد، کسانی که خدا محبت حضرت حجت را در قلوبشان نهاده بیشترین مسئولیت را دارند آیا در حد لازم به این مهمترین نعمت (محبت و ولایت اهل بیت) شکرگزار بودیم و باور داریم که ما باید تکانی بخوریم تا عالم تکانی بخورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا ما اینهمه غافلیم از وظایفمان نسبت به امام زمانمان امام ما میخواهد ما بندگی خدا کنیم آیا ما باورد داریم که در محضر امام زمان خود هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه علی 110 که این باور را ندارد!!!!!! همانطور که کم و بیش میدانید سفر کربلایی در پیش دارم در اواخر فروردین و مفهوم انتظار و در محضر بودن را به برکت این سفر بیشتر دارم حس میکنم آخرین باری که رفتم پیش استاد جمله ای گفتن به این مضمون که: آدم با کثافت نمیتونه راهِ خدا بره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این چند روزی که باقی مونده به سفر یه خوف و رجای عجیبی دارم منتظرم منتظر رسیدن موعد حرکت به سمت نجف و حرم مولا مراقبتم بیشتر شده مبادا گرفتار کثافت بشم نکنه یه جوری باشم که آقام نپسنده نکنه در ورودم به حرمش........ تازه دارم میفهمم انتظار حقیقی چه آثاری میتونه داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خود را در محضر امیرالمومنین فرض میکنم و حیا میکنم در خلوت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بیشتر سعی میکنم پسر خوبی باشم به تکالیف نسبت به حق داران بیشتر سعی میکنم عمل کنم سعی میکنم.... خلاصه منتظر بودن و در محضر بودن را بیشتر حس میکنم و از اینجا فهمیدم که من منتظر نبودم وگرنه نمیشه ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن همه غفلت و این هم عهد شکنی و این همه نشستن سر هر سفره ی گناهی که پهن میشه و نمیشه این همه تلف کردن عمر منتظران موعود در تالار بیداری اندیشه منتظر باشید إن شاء الله گردان ویژه حسن بن علی به زودی برای ثبت نام ایجاد خواهد شد!!!!!!!!!!!!! شرایطش خیلی متفاوت است گردان حسن بن علی مرد عمل میخواهد چند تاش رو پیش پیش خواهم گفت: تا بعد شرایطش را مفصل إن شاء الله تقدیم کنم در یک تاپیک مجزا اگه عمری بود و توفیقی! 1- عزم راسخ برای پرداخت تمام حق الناس های مالی (نشانه ی عزم راسخ این است که اول کامل این حقوق از خمس و زکات و قرض و کفاره و ... درست بر طبق موازین شرعی و مرجع تقلید هر شخص محاسبه شود و سپس برنامه ی عملی برای آغاز پرداخت آغاز شود و پرداخت آن هم آغاز شود) 2- کسانی که میخواهند در گردان حسن بن علی شرکت کنند قبلش توفیق پیدا کرده باشند که 40 صباح پیایی دعای عهد را خوانده باشند 3- بنا داشته باشند تا هر شب جمعه سوره ی اسراء را بخوانند و صلواتی را به صورت مستحبی بدون عجل فرجهم نفرستند 4- حتی الامکان و حد اقل هفته ای یکبار زیارت عاشورا و ماهی یک بار زیارت جامعه ی کبیره بخوانند 5- حتی الامکان هر شب نماز شب (حد اقل نماز های شفع و وتر را بخوانند) 6- خدمت گذار و خاضع باشند در برابر پدر مادر به طور بسیار ویژه 7- گره از مشکلات برادران و خواهران دینی خود حتی الامکان بگشایند به صورت ویژه به این امر توجه داشته باشند 8-برای سلامتی و فرج آقا صدقه ی ماهانه ای کنار بگذارند 9-حقیقتاً به محاسبه ی نفس و مراقبه مشغول شوند و در پایان هر شب ببینند چند چند بوده اند در راه بندگی خدا و استغفار دایم و مجاهد دایم برای ترک معصیت و انجام واجب داشته باشند 10-.... با بسیاری از دوستان مشورت و صحبت کردم گفتند همگی: علی یه دفه بگو نمیخوای کسی ثبت نام کنه این شرایط بیشتر دافعه داره و... به هر حال نمیدانم منتظر واقعی فقط باید ثبتنام کند در گردان حسن بن علی و منتظر واقعی مقید است که این وظایف را انجام دهد هر کسی که فکر میکند واقعاً منتظر است واقعاً به مهمترین وظایف تعیین شده توسط امامش هم باید عمل کند خود علی 110 معلوم نیست که بتواند این شرایط را به جا آورد!!!!!! خدانگهدار و هادی همه ی ما یا علی التماس دعا |
|||
|
|
۶:۲۷, ۱۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)علی 110 نوشته است: گله و درخواست دوم: علی 110 به علت بد عهدی خودش به احتمال فراوان آثار این دعا ها را نمیبیند چندان مانند آن اوایل! شما چه طور؟ اگه شما هم همنیطور تکانی باید بدهیم به خود که به عمل کار براید به سخن رانی نیست! (۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)علی 110 نوشته است: گله و درخواست سوم: علی 110 باورش نشده که مقدمات ظهور را شیعیان مریخ فراهم نخواهند کرد، کسانی که خدا محبت حضرت حجت را در قلوبشان نهاده بیشترین مسئولیت را دارند آیا در حد لازم به این مهمترین نعمت (محبت و ولایت اهل بیت) شکرگزار بودیم و باور داریم که ما باید تکانی بخوریم تا عالم تکانی بخورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)علی 110 نوشته است: چرا ما اینهمه غافلیم از وظایفمان نسبت به امام زمانمان حرف حق پاسخی ندارد جز تایید...... (۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)علی 110 نوشته است: آدم با کثافت نمیتونه راهِ خدا بره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کثافت... خیلی اثر گذار تر از واژه گناهه... از این به بعد به جای گناه ازش استفاده میکنم... (۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)علی 110 نوشته است: 1- عزم راسخ برای پرداخت تمام حق الناس های مالی (نشانه ی عزم راسخ این است که اول کامل این حقوق از خمس و زکات و قرض و کفاره و ... درست بر طبق موازین شرعی و مرجع تقلید هر شخص محاسبه شود و سپس برنامه ی عملی برای آغاز پرداخت آغاز شود و پرداخت آن هم آغاز شود) وقتی داشتم میخوندم خواستم بیام بنویسم اینها که خیلی سخته اما خدایا مرگ یه بار شیون هم یه بار... امتحان خوبیست برای این که ببینیم منتظر هستیم یا نه؟؟؟.. یا بهتر بگم میخوایم منتظر باشیم یا نه؟؟؟... میخوایم کاری بکنیم یا منتظریم دیگران کاری انجام دهند؟؟؟.... اصلا این که میگیم میخوایم سرباز امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشیم واقعیت داره یا نه؟؟؟...... انشالله که همگی بتونیم عضو گردان حسن بن علی (علیه السلام) بشیم... بچه ها بیاید این دعا رو هم به دعاهای روزانه امون اضافه کنیم... خدایا یاریمان کن که بتوانیم عضو گردان حسن بن علی(علیه السلام) بشیم.... خدایا خودت کمکمون کن....... |
|||
|
|
۱۰:۱۳, ۱۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام تو این گردان بودن لیاقت میخواد و همت ........... شروع میکنم کاراشو انجام بدم، هر وقت از خودم مطمئن شدم ثبت نام میکنم ... الان خیلی با اعمالش غریبه ام ....... |
|||
|
|
۲۳:۳۶, ۱۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)علی 110 نوشته است: 1- عزم راسخ برای پرداخت تمام حق الناس های مالی (نشانه ی عزم راسخ این است که اول کامل این حقوق از خمس و زکات و قرض و کفاره و ... درست بر طبق موازین شرعی و مرجع تقلید هر شخص محاسبه شود و سپس برنامه ی عملی برای آغاز پرداخت آغاز شود و پرداخت آن هم آغاز شود)بسم الله الرحمن الرحیم سلام علیکم السلام علیکِ یا بنت رسول الله یا فاطمة الزهرا خدا رو شکر علی آقا که این بنده حقیر قرار نیست این گردان را راه اندازی کند. خیلی دست پایین گرفتی اخوی. درسته که مراحل یه جزئی سخته ، اما واسه آدم شدن خیلی خیلی کمه ؛ یه بنده خدایی میگفت: تا کی اینقدر خوش خوشانمون باشه که سرباز امام زمانیم . کلی پیامک انتظاری میزنیم که چی ؟؟؟ مگه چقدر زمان داریم تا حضور مولا ... علی آقا همش حداقل ها رو گفتن ، 4- حتی الامکان و حد اقل هفته ای یکبار زیارت عاشورا و ماهی یک بار زیارت جامعه ی کبیره بخوانند 5- حتی الامکان هر شب نماز شب (حد اقل نماز های شفع و وتر را بخوانند) اینا کارهای روتین و روزمره یاران و منتظران واقعی است. واسه خدایی شدن باید بزرگ شی ؟ خوابم میاد و نماز که دیر نمیشه و خدایا چه کارهای سختی به ما دادی ، مال زمان مدرسه است. مال بچگی هامونه. اونقدر زمان واسه خوابیدن داریم که ... مگه بگیم که بزرگ نشدیم و نمیخواهیم که بزرگ بشیم. اگه میخای بزرگ بشی باید بزرگ فکر کنی. این کارگاه معنویت واسه چیه ؟؟؟ به نظرتون دکتر واسه خودش این کارگاه رو راه انداخته؟؟ واسه امتیاز گرفتن و تشکر ، علی 110 واسه خودشیرینی داره سپاه راه میندازه ؟؟؟ چه فایده داره که از علی 110 تشکر میشه ، واسش دست میزنیم و بهش امتیاز میدیم ، میگیم حرف حق جواب نداره ، میگیم ما تو گردان ثبت نام نمیکنیم تا وقتی بتونیم خودمون رو آماده کنیم ، میگیم ختم هفتگی قرآن نمیایم چون عجله ای باید قرآن بخونیم ، بابا چقدر توجیه ، چقدر بهانه ، تا کی بی خیالی و فقط حرف .. یکم از همین آدمهایی که تا دیروز پریروز بودن یاد بگیریم علامه جعفری کمتر غذا میخورد تا بیشتر کتاب بخره ، علامه میخواست که بزرگ بشه ، پس شد . اینقدر از آقا محمد تقی بهجت راجع به طی الارض و کرامات ایشان نقل کردن چه فایده داره وقتی باور نداری که تو هم میتونی یک آقا محمد تقی بهجت باشی . دوستان زمان اندک است و راه طولانی و سخت ؛ مرد میخواهد که همت بلند داشته باشد و وفادار باشد به آنچه هر صبح با مولا عهد میبندد. این راه رفتنی است و هراس انداختن از سختیش کار ابلیس است . بخداوندی خدا صداهای آخرین تنفسهای ابلیس شنیده میشود . صدای انا المهدی بگوش میرسد . صدای سم اسبان 313 یار وفادارش بگوش میرسد . تنها باید باور داشت ، خوب شنید و خوب نگریست. آن دسته از عزیزان که از سخنانم دلگیرشدند مرا عفو کنند و حلال ، و آندسته که این کلمات را از دل پر درد سَیّدی بی پر و بال شنیدند و تامل کردند ، طلب دعا دارم ، تا آدم شوم و در روز دگر شرمنده مادرم فاطمه نشوم . دوستدار همه بچه های گل و مهدی طلب تالار آقا سَیّد ربّنا ! حوّل حالنا الی احسن الحال اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۲۳:۵۶, ۱۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام حرف هاتون قبول و درسته و کاملا هم تایید میشه اما یه سوال: دست ودلم داره میلزه میخوام این سوال رو بپرسم آیا واقعا کسی که این اعمال رو انجام میده منتظره واقعیه؟ واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ درسته که این اعمال اثرگذارند اما اگه بدون معرفت باشند، چی؟ اگه یکی مثل من که فقط متن عربی یه دعارو میخونه و به امید معرفت که کسبش کرده میره سراغ زندگیش، هیچ فکری هم حتی تو نماز واجبی که میخونه نمی کنه؟ منتظر واقعیه؟ نمی دونم چرا جدیدا هر دفعه میام تو تالار دلم میشکنه؟ ولش کن.......... راستی آقای علی 110 پبش امام حسین و امام علی علیهما السلام که رفتید، و حتما مسجد سهله و سرداب و سامرا که رفتید غربت امام حسن عسکری علیه السلام رو که دیدید، بگید هدهد سلام می رسونه و خیلی خیلی محتاج دعاشونه، بگید خودتون مشکلشو میدونید کمکش کنید و بگید که خیلی دلم براشون تنگ شده و خیلی دوسشون دارم. خیلی خیلی خیلی التماس دعا ای کاش قبل مرگم و قبل مرگ قلبم اسمم توی گردان امام حسن علیه السلام که خیلی خیلی دوسشون دارم باشه.... |
|||
|
|
۱:۴۸, ۲۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
اي كاش واقعا منتظر بوديم .
اي كاش به اندازه تمام روزهاي انتظار ، يك روز ، حتي فقط يك روز را منتظر بوديم . آن روز او حتما مي آمد . او خواهد آمد .... اما فقط اين كافي نيست ، من چه كرده ام ، خود من براي ظهور چه كرده ام به قول علي آقا 110 به عمل كار برايد به سخنراني نيست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدايا توفيق بده كه بندگي كنم به قول آقا سيد اينا كاراي روتين منتظراي واقعيه ! شايد بهتر باشه خودم رو بگم من كجا و منتظر بودن كجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ميخوام تمام سعي خودم رو بكنم به قول دوستمون براي بزرگ شدن بايد بزرگ فكر كرد. دلم ميخواد بزرگ فكر كنم ، ان شاءالله كه خدا هم كمكم مي كنه . دوستان و همسنگران عزيز هر كس ميخواد بزرگ فكر كنه و ان شاءالله در راه انتظار كاري انجام بده و بتونه ان شاءالله در گردان حسن بن علي (علیه السلام) ثبت نام كنه با ذكر صلوات بسم الله بگه و شروع كنه .[/b] اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم بسم الله الرحمن الرحيم ان شاءالله |
|||
|
|
۴:۰۸, ۲۰/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۱ ۱۵:۱۶ توسط AlMatin.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان عزیز راه،راهی زیبا و عالی است؛سخت و طولانی اما دلنشین؛و تنها با توکل بر خداوند و توسل به پیامبر صلی الله علیه و آله و اهل بیت ایشان علیهم السلام می توان این راه را پیمود. سعی کنید اینقدر خودتان را گیج نکنید؛ راه مشخص است؛ راه،راه اسلام است. اما...(این اما بسیار بسیار بسیار مهم است) مالک اشتر می خواهد،عمار می خواهد،محمد بن ابوبکر می خواهد،سلمان می خواهد... مرحله به مرحله که طی شود به مقصد می رسد حالا مقصد به کجا می رسد؟ به خداوند و سپس به پیامبر صلی الله علیه و آله و اهل بیت ایشان علیهم السلام که در این زمان می بایست حول محور حضرت مهدی علیه السلام گشت تا به مقصد رسید. لازم نیست از ابتدا شروع به این کارهایی که آقای علی 110 گرامی گفتند بپردازید.البته عبادت مسئله بسیار مهمی در این راه است و از اهمیت کامل آن به هیچ وجه نمی توان چشم پوشی کرد.یک بیت شعر است که می گوید: *رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود،رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود* دقت کردید"آهسته و پیوسته"اگر اینگونه کردید خواهید دید که در آینده ای نزدیک سرعت طی مسیر کردن شما خیلی بیشتر از روز اول می شود. سعی کنید ابتدا به واجبات دین اسلام به طور کامل عمل کنید.لا اقل بگذارید خیال حضرت از این جهت راحت باشد. سپس به زدودن رذایل اخلاقی و کسب مکارم اخلاق بپردازید؛منبع شما برای این کار می بایست آموزه های الهی که سخنان پیامبر صلی الله علیه و آله و اهل بیت ایشان علیهم السلام و قرآن کریم باشد.یعنی هر چه اسلام گفت بگویید چشم و چشم یعنی هر آنچه که تو می گویی بنده انجام می دهم بدون هیچ اما و اگری."خالص خالص".سعی هم کنید این آموزه ها را ابتدا "درک" کنید سپس به آن عمل کنید. در مرحله دیگر قرض های خود را ادا کنید و منظور از قرض ها "حق الله و حق الناس" است و هیچ گاه نگویید حق الله را خداوند می بخشند.می بایست به آنچه که می دانید عمل کنید؛باید به دانسته ها عمل کرد.سعی کنید وفادار به خداوند و پیامبر صلی الله علیه و آله و اهل بیت ایشان علیهم السلام باشید و چیزی که پیامبر صلی الله علیه و آله و اهل بیت ایشان علیهم السلام را می سوزاند همین دانستن ها و عمل نکردن هاست.نمی گویم نسبت به رحمت خداوند امیدوار نباشید،اصلا منظورم این نبود بلکه منظورم این است که می بایست هم خوف داشت و هم رجا.درواقع خوف و رجا می بایست در کنار یکدیگر باشند.در حدیثی هست که معصوم علیه السلام می فرمایند:خوف و رجا دو بال پرواز مومن هستند؛در واقع با یک بال نمی توان پرواز کرد.به قول صاحب نفسی که می گفت:ما شبها خیلی راحت و بدون توجه به خداوند و پیامبر صلی الله علیه و آله و اهل بیت ایشان علیهم السلام می خوابیم و فقط برای نماز صبح بلند می شویم که آن هم ممکن است قضا شود؛بابا ما دیگه خیلی رجا داریم و اصلا خوف نداریم. می بایست تمامی اعضا و جوارح خود را با توجه کردن به خود و خداوند از گناه حفظ کنید و این یعنی اطاعت از امر پروردگار و حضرت قائم علیه السلام.این مفهوم عبادت است. سعی کنید دل خود را از آنچه غیر اوست خالی کنید و این روح زیبا را به زیباییهای حقیقی آراسته کنید و ان شاءالله در آینده ای نزدیک و البته بعد از عمل کردن به این مطالب خواهید دید که همین خوف و رجا به مرتبه ای می رسند که: رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند... مگر همین را نمی خواهید؟خب بسم الله؛ منتظر چه هستید،گام اول را خیلی محکم اما "آهسته و پیوسته" بردارید. سالک باشید،سالک الی الله باشید زیرا سالک الی الله بودن به معنای واقعی کلمه یعنی عاشق بودن به معنای واقعی کلمه. و مجموع افرادی که یا به تعبیر قرآن کریم بگویم گروهی که به این مطالب عمل کنند گردان حضرت بقیة الله سلام الله علیه فرزند حضرت حسن بن علی علیه السلام را تشکیل می دهند. و این را هم بدانید که در لشکر حضرت مهدی سلام الله علیه صلاحیت افراد است که باعث می شود شما بتوانید در این لشکر حضور داشته باشید و الا هرگز نمی توانید در این لشکر حضور داشته باشید چون حضرت یار با وفا می خواهد و این واژه "وفا" واژه ای است بسیار بزرگ و سنگین که مرد می خواهد و حضرت به دنبال مرد می گردند.نه بی وفاهایی مثل شمر که در جنگ صفین تا مرز شهادت پیش رفت اما در مقابل حضرت حسین بن علی علیه السلام ایستاد و از عناصر اصلی آن حادثه وحشتناک بود و متاسفانه آن فجایع اتفاق افتاد... این نکته را هم بگویم که هر کس می خواهد وارد این راه شود خیلی عمیق به تفکر بپردازد چون مسئله بسیار جدی است و عزم راسخی می خواهد که می بایست با "آگاهی کامل" در انسان شکل گرفته باشد.البته این آگاهی در حین "حرکت" تقویت می شود. بله عزیزم مسئه خیلی جدی است؛بیشتر از آنچه که شما فکر می کنید جدی است.این راه،راهی جدی است. (چشم ها را باید شست) *جور دیگر باید دید* |
|||
|
|
۶:۴۳, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۵۲, ۳۰/خرداد/۹۱