تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
در مکیال المکارم نوشته است:در توقيعي از آن حضرت روايت است که: جاهلان شيعه و احمق‏هاي آنان و کساني که دينشان [مانند] بال پشّه‏اي هست ما را اذيت کرده‏اند.

در مکیال المکارم نوشته است:در کتاب غيبت نعماني به سند خود از حضرت ابوعبد اللَّه صادق‏عليه السلام روايت شده که فرمود: هرگاه قائم - عجّل اللَّه فرجه الشريف - بپاخيزد از جاهلان مردم، بيشتر از آنچه رسول خداصلي الله عليه وآله از جاهلان جاهليت صدمه کشيد، محنت مي‏بيند. فضيل گويد: عرض کردم: اين چگونه است؟ فرمود: رسول خداصلي الله عليه وآله در حالي به سوي مردم آمد که سنگ و کلوخ‏ها و چوب‏هاي تراشيده را مي‏پرستيدند، ولي هنگامي که قائم ما بپاخيزد، در حالي با مردم مواجه مي‏شود که همه آنان کتاب خدا را عليه او تأويل مي‏کنند و با آن بر او احتجاج مي‏نمايند. روايات ديگري هم در اين باره هست که در اين مختصر از آوردن آن‏ها خودداري مي‏گردد. اين از محنت زمان ظهور آن حضرت، و امّا محنت‏هايي که در عصر غيبت دارد بر کسي پوشيده نيست.

در بخش هشتم کتاب مکیال المکارم بخش عمده وظایف مومنان رو نسبت به آن حضرت بیان کرده که بنده بصورت تیتر وار براتون عنوان می کنم.
1.

تحصيل شناخت صفات و آداب و ويژگيهاي آن جناب 2.

رعايت ادب نسبت به ياد او 3.

محبوب نمودن او در ميان مردم 4.

انتظار فرج و ظهور آن حضرت‏ 5.

اظهار اشتياق به ديدار آن بزرگوار 6.

اندوهگين بودن مؤمن از فراق آن حضرت‏ 7.

حضور در مجالس فضايل و مناقب آن حضرت‏ 8.

تشکيل مجالس ذکر مناقب و فضايل آن حضرت‏ 9.

سرودن و خواندن شعر در فضايل و مناقب آن حضرت‏ 10.

قيام، هنگام ياد شدن نام يا القاب آن حضرت‏ 11.

گريستن و گريانيدن و خود را به گريه کنندگان شبيه نمودن بر فراق آن حضرت 12.

گريستن در فراق امام عصر 13.

درخواست معرفت امام عصر از خداوند 14.

تداوم درخواست معرفت آن حضرت 15.

مداومت به خواندن دعاي غريق 16.

دعا در زمان غيبت آن حضرت‏ 17.

شناختن علامت‏هاي ظهور آن حضرت‏ 18.

تسليم بودن و عجله نکردن 19.

صدقه دادن به نيابت از آن حضرت‏ 20.

صدقه دادن به قصد سلامتي آن حضرت 21.

حج رفتن به نيابت از آن حضرت و فرستادن نايب که از طرف آن جناب حج کند 22.

طواف بيت الله الحرام به نيابت از امام و نايب ساختن تا از طرف آن حضرت طواف نمايد 23.

سعي در خدمت کردن به آن حضرت 24.

اهتمام ورزيدن به ياري آن جناب 25.

تصميم قلبي بر ياري کردن آن جناب در زمان حضور و ظهور او 26.

تجديد بيعت با آن حضرت‏ بعد از فرايض همه روزه و هر جمعه 27.

صله آن حضرت‏ به وسيله مال 28.

صله شيعيان و دوستان صالح امامان به وسيله مال 29.

خوشحال کردن مؤمنين 30.

خير خواهي براي آن حضرت‏ 31.

زيارت کردن آن حضرت‏ 32.

ديدار مؤمنين صالح و سلام کردن بر آنان 33.

درود فرستادن بر آن حضرت‏ 34.

هديه کردن ثواب نماز به آن جناب 35.

هديه نماز مخصوص 36.

اهداء قرائت قرآن به آن حضرت‏ 37.

توسل و طلب شفاعت از خداوند به وسيله آن حضرت 38.

دادخواهي و توجه نمودن و عرض حاجت بر آن حضرت‏ 39.

دعوت کرن مردم به آن حضرت‏ 40.

رعايت حقوق آن حضرت و مواظبت بر اداي آن‏ها و رعايت وظايف نسبت به آن بزرگوار 41.

خشوع دل هنگام ياد آن حضرت‏ 42.

تقيه کردن از اشرار و مخفي داشتن راز از اغيار 43.

صبر کردن بر اذيت و تکذيب و ساير محنتها 44.

درخواست صبر از خداي تعالي 45.

سفارش يکديگر به صبر در زمان غيبت حضرت قائم 46.

پرهيز از مجالسي که نام آن حضرت‏ در آن‏ها مورد تمسخر باشد 47.

تظاهر با ستمگران و اهل باطل 48.

ناشناس ماندن و پرهيز از شهرت يافتن 49.

تهذيب نفس 50.

اتفاق و اجتماع بر نصرت آن حضرت‏ 51.

متفق شدن بر توبه واقعي و بازگرداندن حقوق به صاحبان آن‏ها 52.

پيوسته به ياد آن حضرت بودن و به آدابش عمل کردن 53.

دعا به درگاه الهي براي جلوگيري از نسيان ياد آن حضرت 54.

اينکه بدنت نسبت به آن جناب خاشع باشد 55.

مقدم داشتن خواسته آن حضرت برخواسته خود 56.

احترام کردن نزديکان و منسوبين به آن حضرت‏ 57.

بزرگداشت اماکني که به قدوم آن حضرت‏ زينت يافته‏اند 58.

وقت ظهور را تعيين نکردن و تکذيب وقتگذاران 59.

تکذيب کردن مدعيان نيابت خاصه از آن حضرت‏ در زمان غيبت کبري 60.

درخواست ديدار آن حضرت با عافيت و ايمان 61.

اقتدا و تأسي جستن به اخلاق و اعمال آن حضرت‏ 62.

حفظ زبان از غير ياد خداوند و مانند آن 63.

نماز آن حضرت 64.

گريستن در مصيبت مولايمان شهيد مظلوم حضرت ابي‏ عبدالله الحسين 65.

زيارت قبر مولايمان امام حسين 66.

بسيار لعنت کردن بر بني أميه در آشکار و پنهان 67.

اهتمام در اداي حقوق برادران ديني 68.

مهيا کردن سلاح و اسب در انتظار ظهور آن جناب

خدا وکیلی وقتی داشتم همه این تیتر ها رو می نوشتم نفسم بند اومده بود حالا چه برسه به اینکه بخام بهشون عمل کنم.

حالا بریم کلاهمون رو قاضی کنیم ببینیم به چند تای این عناوین عمل می کنیم.
Tohid prince :
نقل قول:
اتفاقاً ما یه بار یه جایی تو همین تالار گفتیم امام زمان به گریه ها ما نیازی نداره به کلی آدم برخورد. گفتن درسته اون نیاز نداره ولی ما نیاز داریم. اینجاست که بازم اون سواله گم میشه و روز از نو .... .

نقل قول:
یا ثارالله :
چه اصراری دارید که دعا و ندبه رو از وظایف منتظران حذف کنید؟

دوستمون توحید منظورشون این نبود که باید دعا و گریه را حذف کرد ! حرف شما درست است اما ......
آیا ما منتظر امام زمان هستیم با گریه ؟
آیا امام زمان غیبت کردند تا ما بیشتر گریه کنیم ؟
آیا برای این منظور منتظریم ؟
آیا به این شکل ؟
ببینید گریه خوب است اما نه فقط گریه ؟
ما با گریه به حالت معنوی میرسیم احساس معنوی بهمون دست میده اما آیا ما این رو میخایم ؟ که به احساس معنوی برسیم ؟
ببینید گاهی ما می خواهیم به مکانی برسیم به عنوان مثال به انتهای خیابانی برویم نا خود آگاه از میدان وسط خیابان هم رد میشویم رد شدن از میدان وسط خیابان بد نیست ضرر ندارد و خوب هم هست اما آیا توقف در آن درست است آیا ما تلاشمان این بود که به این میدان برسیم ؟ آیا هدف نهایی ما این بود ؟
گریه و زاری بد نیست اما در راستای انجام وظایف ماست ما برای گریه و زاری کردن نیامده ایم هدفمان این نیست نباید در آن مانور داد و تمرکز را بر آن گذاشت باید وظیفه را در اولویت قرار داد اما در طول مسیر به این چیزها هم می رسیم
آیا غیر از اینه !
منتظری که انتظار خود را در عصر غیبت با گریه و زاری سپری کند در ظهور هم با دعا برای سربازان مهدی در پشت خط مقدم سنگر میگیرد نه دعا بد است نه گریه اما هدف چیزه دیگریست وظیفه این نیست .....
خوب به نظر من بیاین از همین تاپیک شروع کنید ویه تعدادی جمع بشین و شروع کنید به کارهای عملی شاید لازمه اول شما قیام کنید یه پروه چند نفره تشکیل بدین و سریع دست به کار بشین قیام کنید!!

البته میدونم همه جا میزنیدچون بحثمیکنید خیلی شجاع هستین اما به خاطر آرزوی بزرگی که دارین حتی نمیتونین از جلوی کامپیوتر هاتون بلند بشین
(۱۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۵۷)M912 نوشته است: [ -> ]خوب به نظر من بیاین از همین تاپیک شروع کنید ویه تعدادی جمع بشین و شروع کنید به کارهای عملی شاید لازمه اول شما قیام کنید یه پروه چند نفره تشکیل بدین و سریع دست به کار بشین قیام کنید!!

البته میدونم همه جا میزنید چون بحث میکنید خیلی شجاع هستین اما به خاطر آرزوی بزرگی که دارین حتی نمیتونین از جلوی کامپیوتر هاتون بلند بشین

خانم یا آقای M912
با سلام
قرار نیست که ما قیام کنیم.
وظیفه ما انتظار هست اون هم طبق اصول خودش.
البته معنی انتظار این نیست که بشینیم و دست رو دست بزاریم کما اینکه بنده قصد دارم مهمترین وظایف منتظران رو که بصورت تیتر وار در بالا شرح دادم در تاپیک http://forum.bidari-andishe.ir/thread-16199.html بطور مختصر و مفید شرح بدم.
با تشکر
ما که بلاخره نفهمیدیم دست رو دست بذاریم نذاریم!!!
حالا خوبه من نگفتم پاشیم بریم اسراییل روبگیریم!!!
منظورم هم از قیام شورش علیه حکومت اسلامی عزیزتون نبود منظورم بلند شدن و دست به کار شدن برای یه کار عملی بود
با منتظر بودن هیچ اتفاقی نمیوفتهHeartHeartHeart
(۱۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۵۸)M912 نوشته است: [ -> ]ما که بلاخره نفهمیدیم دست رو دست بذاریم نذاریم!!!
حالا خوبه من نگفتم پاشیم بریم اسراییل روبگیریم!!!
منظورم هم از قیام شورش علیه حکومت اسلامی عزیزتون نبود منظورم بلند شدن و دست به کار شدن برای یه کار عملی بود
با منتظر بودن هیچ اتفاقی نمیوفتهHeartHeartHeart

صلاح مملکت خویش خسروان دانند ...
خوب حالا که شما اینقدر مشتاق کار عملی هستید یه راهکار پیشنهاد بدید. اگر مورد پسند بود حتماً قبول میکنیم.
باز هم صلاح مملکت خویش خسروان دانند ...Big Grin
مننمیدونم باید چیکار کنیم اما روی صحبتم با اونایی هست که میگن یه کاری بکنیم ما منتظر واقعی نیستیم و منتظر وظیفه ای دارهHeartHeartHeart
(۱۲/اردیبهشت/۹۱ ۲:۳۶)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]quote]

نقل قول:
یا ثارالله :
چه اصراری دارید که دعا و ندبه رو از وظایف منتظران حذف کنید؟

آیا ما منتظر امام زمان هستیم با گریه ؟
آیا امام زمان غیبت کردند تا ما بیشتر گریه کنیم ؟
آیا برای این منظور منتظریم ؟
آیا به این شکل ؟
ببینید گریه خوب است اما نه فقط گریه ؟
ما با گریه به حالت معنوی میرسیم احساس معنوی بهمون دست میده اما آیا ما این رو میخایم ؟ که به احساس معنوی برسیم ؟

بسم الله الرحمن الرحیم

باورم نمیشه اتفاقی رو که شاهدم.پناه بر خدا!!!!
شما یک جمله از ارسال حقیر رو مطالعه فرمودید و بعد نتیجه گیری کردید؟
خواهشم اینه که کامل بخونید.3 خط که بیشتر نبود. یعنی واقعا ندیدید!!
من کی گفتم گریه کافیه! جلل خالق!این ادامه پستمو هم گذاشتم با اجازتون»

نقل قول:
یا ثارالله :
صحبت شما در زمینه فراموشکاری های ما در بعضی از وظایفمون کاملا صحیحه اما این ها باید در کنار هم باشه

این که بنده برای ظهور امام زمانم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تلاش کنم و اینکه برای ظهورشان دعا کنم هیچ تداخلی باهم ندارند، بلکه مکمل یکدیگرند.

(۱۲/اردیبهشت/۹۱ ۲:۳۶)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]منتظری که انتظار خود را در عصر غیبت با گریه و زاری سپری کند در ظهور هم با دعا برای سربازان مهدی در پشت خط مقدم سنگر میگیرد نه دعا بد است نه گریه اما هدف چیزه دیگریست وظیفه این نیست .....

برادر شما که خودت بهتر می دونی نظر شخصی دادن در دین ممنوعه!!!
وظایف منتظران رو من و شما که تعیین نمی کنیم
همانطور که تلاش لازمه و عمل لازمه، دعا و زاری و ندبه هم در کنارش جزو وظایف منتظرانه

از وظایف منتظران در غیاب حضرت: گريه كردن در دوري آن‌حضرت و به‌جهت مصيبت آن‌جناب.
در كمال‌الدين از حضرت صادق (علیه السلام) مروي است كه فرمودند: «به‌خدا قسم غائب مي‌شود امام شما زماني از روزگار و آزموده مي‌شوند تا آنكه گفته مي‌شود؛ مرد يا هلاك شد و به‌كدام وادي رفت و هر آينه ‌چشم‌هاي مؤمنان بر او گريان مي‌شود. (كمال‌الدين وتمام‌النعمة، ج 2، ص 347)
و از حضرت رضا (علیه السلام) مروي است كه: «هر مؤمني ياد كند مصيبت ما را ـ يعني مصيبت هر يك از پيغمبر و ائمه را ـ پس گريه كند يا كسي را به‌جهت ظلمي كه بر ما شده بگرياند، روز قيامت با ما و در درجه ما است.

و روایات زیادی که دعا کردن رو جزوی از وظایف می دونه. مانند این :

از وظایف منتظران در غیاب حضرت: دعا كردن به‌وجود مبارك آن بزرگوار و طلب كردن فتح، نصرت و ظهور آن جناب از خداوند.
در توقيع شريف مروي در احتجاج (جلد دوم، صفحه 284) از آن حضرت روايت شده است كه فرمودند: «براي تعجيل در فرج من بسيار دعا كنيد، چرا كه گشايش و شادماني شما در آن است».
و از حضرت امام حسن عسگري (علیه السلام) مروي است كه فرمود: «اين دعا باعث ثبوت بر ايمان است». (كمال‌الدين وتمام‌النعمة، ج 2، ص 384)

ببخشید تندی کردم.
در پناه حق باشید
یا ثار الله :
نقل قول: باورم نمیشه اتفاقی رو که شاهدم.پناه بر خدا!!!!
شما یک جمله از ارسال حقیر رو مطالعه فرمودید و بعد نتیجه گیری کردید؟
خواهشم اینه که کامل بخونید.3 خط که بیشتر نبود. یعنی واقعا ندیدید!!
من کی گفتم گریه کافیه! جلل خالق!این ادامه پستمو هم گذاشتم با اجازتون»
فانوس *7* :
نقل قول:ببینید گریه خوب است اما نه فقط گریه ؟
یا ثار الله :
نقل قول:برادر شما که خودت بهتر می دونی نظر شخصی دادن در دین ممنوعه!!!
وظایف منتظران رو من و شما که تعیین نمی کنیم
همانطور که تلاش لازمه و عمل لازمه، دعا و زاری و ندبه هم در کنارش جزو وظایف منتظرانه

کتاب آیینه ی موعود و کتاب پیشگویی ها و آخر الزمان و کتاب خورشید مغرب و.......نگاهی کنید

همسنگر من قصد بنده باطل کردن این تفکر بود که فقط گریه وظیفه ی منتظر نیست باطل کردن این تفکر که گریه در اولویت اول نیست شما از صحبت های دوستمون توحید این برداشت رو داشتید که ایشون با گریه مخالفند اما من خواستم نظر ایشون رو بسط بدم.
بسم الله الرحمن الرحیم
به نظر منم دوستمون درست میگن منتظرای واقعی در فضای مجازی نیستند اونا تو آسمون هاسیر می کنندوشبانه روز منتظر ظهورند.
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع