۲۱/اردیبهشت/۹۱, ۱۰:۲۳
(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۱۶)نگار نوشته است: [ -> ]بخشید دوستان...منظورتون از الگو چیه؟؟؟خواهش میکنم خودتون رو با دیکران مقایسه نکنید
من فکر نمیکنم ما الگو کم داشته باشیم!!
الآن به یه جوون بگن حضرت امیر(علیه السلام) رو الگوت قرار بده قبول میکنه؟؟ نه!!! چرا؟؟ چون باید بره راجع بهشون کتاب بخونه...تحقیق کنه...بشناسه...واااااای!چقدر کار!!!ولش کن بابا!!
توجیهشم خوب بلدیم همه...: مگه میشه مثل اونا بود؟؟؟اونا معصوم بودن!!!
باشه...تو راست میگی...حضرت عباس(علیه السلام) رو الگوت قرار بده که معصومم نبودن...خوبه؟؟؟ نه!!! چرا؟؟؟ قربون حضرت عباس برم...من غلامشم...10 روز محرمشو سیاه پوشم براش...آخه مگه کسی میتونه مثل آقا باشه؟؟؟اون عظمت....اون قدرت...اون قد و بالا...!!!
هیشکی نمیگه اون معرفت...اون غیرت...اون اعتقاد...اصلا هیشکی درک نمیکنه عمق وجود آقارو!!!محض جوون بودن و شور و حالشه که گریه میکنن محرما براش...
مشکل اینجاست که همه میخوان بشینن لقمه ی جویده شده بره تو دهنشون!!!یه وقت نجوئن خسته بشن!!یه وقت تحقیق نکنن وقت مذخرفات گوش کردنشون بره!!!!
به خدا منم جوونم...آهنگ گوش میدم...شعار نمیدم ادعایی هم ندارم!!!
ولی میفهمم چی گوش بدم چی نه!!کی لایق الگو شدنه کی نه!!همه میفهمن اگه یه کم چشماشونو باز کنن!!گوشاشونو باز کنن!ببینن...بشنون!!!!
نصف بیشتر آدمایی که اسلام رو رد میکنن قدر گنجشک هم از اسلام نمیدوونن!!مطالعه نکردن!!فقط میگن بده!!!
ما ها هم همینطور شدیم الآن...نمیخوایم چیزی بدونیم!!بخونیم!بفهمیم!
شاهین نجفی که میاد مثلا به سبک جدید حرف میزنه و دست رو چهارتا نقطه ضعف میذاره و مسخره میکنه...همه میگن خب راست میگه دیگه!!اینایی که میگه مشکلات ماست!حق با اینه! وئلی اگه تو احادیث ائمه همین مشکلات پیش بینی شده یاشه قبول نمیکنن!
اون هر مذخرفی رو بگه روشن فکره!هر حدیثی باشه تحجر و عقب افتادگی و جدیدا خرافه پرستیه!!!!
من نمیدونم روشن فکری تو کوبوندن اسلامه؟؟؟یا تو اطلاعات داشتن و استدلال منمطقی کردن و فکر باز داشتنه؟؟؟
توروخدا انصاف داشته باشید...ما الگو و اسوه و آدم درست و حسابی کم نداریم...مشکل عصر تکنولوژی و تنبلی و کمبود اطلاعات نسل ماست!!!مشکل کمبود مطالعه و عدم بینشه!!!
خدا خودش کمکمون کنه انشالله....
هر کس طرز فکر خودشو داره و ایراد هم از ماست شما میخوای به 4 تا جوونی که اسلام فقط واسه این دینشون شده که پدر و مادرشون مسلمون هست امام حسین رو برای الگو شدن پیشنهاد بدی؟؟؟
بابا جووونای ما از اسلام فقط بدی هاش رو دیدن!!! چون ما بد ارائه دادیم
جوون میاد نگاه میکنه نیاز جنسی داره ولی اسلام میگه ارتباط با نامحرم حرامه!!! اسلام خوب میگه اما اونورش هم میگه ازدواج کنید با نامحرم حرام هست ولی ازدواج کنید راحت بشین جوون میبینه ازدواج که نمیتونه بکنه ارتباط با نامحرم هم حرامه خوب زده میشه
این حالا یه نمونه اش بود در حالی که چیزی که ما تو این مملکت ارائه دادیم فقط تصویر غم و غصه و بدبختی های اسلام بوده خوب حق داره جوون بره دنبال این چیزاااااا
تو میگی حصرت عباس من میگم راه دور چرا ؟؟؟؟ همین شهدای دفاع مقدس دیگه اینا که جوونایی بودن مثل خودمون اما توجیه افرادی که سردرگم هستن و دنبال این افراد میرن اینه که بابا اینا رو شستشوی روانی دادن رفتن جنگ چرا میگن؟؟؟ بخاطر اینکه فضای معنوی رو تجربه نکردن دوستی و خالص بودن رو نزدیک بودن به خدا رو هدف داشتن رو...
اونا از موقعی که اسلام رو شناختن فقر رو دیدن دو رویی و دروغ رو دیدن مسلمونای عبوس رو دیدن پارتی بازی و ریا رو دیدن
گشت ارشاد رو دیدن که رو زمین دختر رو میکشه میبره تو ماشین
اینا رو دیدن!!!
حالا بیا واسه اینا الگو بذار کی بهتر از کسی که اعتراض میکنه
ما بیشتر از شاهین به امام ها ظلم کردیم من در دید بلند کار ندارم ولی تا حد خودم میدونم کم گذاشتم نتونستم با خوب بودن خودم بهشون اسلام خوب رو نشون بدم
دم از شیعه علی بودن میزنم ولی وقتی یه مخالف خودم میبینم با زبون نرم باهاش حرف نمیزنم با تندی میخوام بگم فقط اسلام و شیعه و بس!!!
واقعا به اینا فکر کنید نه به خودتون من و تویی که تو این فروم هستیم به یه دلیلی هستیم ولی اونایی که جتی پاشون رو اینجا نمیذارن مطمئن باش خیلی متفاوت از ما فکر میکنن و دنیا فقط همین چندتا سایت مذهبی نیست امام زمان هم فقط برای ما نیس
شاید همینایی که 1 ساعت وقت میذاریم و نقدشون میکنیم وقتی اماممون ظهور کنن و حقیقت دین رو ببینن زودتر از ما مطیع بشن چون ما تعصب داریم و اونا ندارن