(۲۲/خرداد/۹۱ ۱۹:۴۴)yunmi نوشته است: [ -> ]من نمیدونم شما به چی میگی مشکل جامعه
اینکه یه کاری میکنن که مردم عقده ای بشن تا میرن توی یه کشور که ازادی داره نمیدونم خبر دارین یا نه ولی خیلی از خانوم ها وقتی میرن توی این کشور ها با بیکینی میگردن تا جایی که من جایی خوندم لباس استخر وساحل مخصوص همون جاست نه بازار و خیابون
...... فرنود هم باز همه میدونن
بعدشم من اصلا طرفدار شاهین نیستم ولی به نظر من شما دارین زیاده روی میکنین دیگه من اصلا این اهنگو گوش نکرده بودم تا وقتی که تاپیک های شماهارو دیدم بعد رفتم دانلودش کردم هرچی گوش کردم نفهمیدم چرا شماها عصبی هستید از دستش اومدم از خودتون بپرسم که بازم به هیچ نتیجه ای نرسیدم
هر کی بود فهمید دیگه نمی دونم شما چه جوری فکر می کنی
(۲۴/خرداد/۹۱ ۱:۳۴)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]لطفا !
به جای پرداختن به کرکس و بزرگ کردنش به اماممون (امام هادی ) بپردازید
حرف شما متین...
اما وقتی کسی سوال میپرسه باید بدون گارد گیری جواب داد...
کسی بزرگ نکرد این آقارو...داریم از دلیل عصبانی بودنمون حرف میزنیم!!دوستمون براشون سوال پیش اومده...همین!

(۲۳/خرداد/۹۱ ۱۵:۵۲)نگار نوشته است: [ -> ] (۲۱/خرداد/۹۱ ۱۸:۱۹)yunmi نوشته است: [ -> ]اگه اینجوریه که 73 % مردم ایران مرتد هستن چون + قسم دادن اماما که هیچ پیامبرا که هیچ حتی خدا به چیزای دروغ توحین هم میکنن شاهین نجفی هم به مشکلات جامعه قسم داده وجدانن اینایی که میگه مشکلات جامعه نیستن بعدشم شما دارید از دیدگاه یه ادم متعصب به دین این حرفا رو میزنید نه بقیه ......... البته عقاید شما کاملا قابل احترامه و به نظر من تنها اشتباهش این بود که به عقاید افرادی مثل شما توهین کرده که توی کشور ما کم نیستند و اگه قرار برای ایرانی ها بخونه باید به همه احترام بگذاره
دقیقا حرف سر همینه دوست عزیز...این آقا قبل از این آهنگ هم کار سیاسی و اجتماعی زیاد خونده...
ولی کسی باهاش کاری نداشت!موافق خودش رو داشت و مخالف خودش رو!!غیر از اینه؟؟؟
اما وقتی میاد دست میذاره رو عقاید یه ملت(منظورم جامعه ی تشیعه!نه صرفا ایران!) اونوقت اوضاع فرق میکنه!!
اگه این آدم مشکلات سیاسی رو میخواد بیان کنه دلیلی نداره دست رو امام من بذاره...اگه به عقاید من اعتقادی نداره اجازه نداره مسخره کنه!!این که میگه : حالا که مهدی خوابه تو بیا ظهور کن! کاملا توهین به عقاید من و امثال منیه که به ظهور آقا معتقدیم و حتی امیدمون برای ادامه دادن زندگیه!!
وقتی انگشتشو سمت دین دراز کرده...طبق دین مجازات میشه...
افرییییییییییییییییین ولی هالا اگه این اقا دینش با دین ما یکی نباشه چی
مثل این میمونه یه کاری تو قانون کشور ما اشتباه باشه بعد یکی توی کشور دیگه که اون کار اشکال نداره اون کار رو انجام بده بعد شما بخوایین مجازاتش کنید
اینم بگم درسته هیچکس حق نداره به عقاید و ارزش های کسی توهبن کنه ولی وقتی ببخشید بتون بر نخوره شما به عقاید دیگران یا به دین های دیگه توهین میکنید چرا کسی حق نداره چیزی بگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدشم حالا اگه شما شاهین نجفی رو توی ایران ببنید واقعا میخوایید بکشیتش ؟؟؟؟؟؟؟
چجوری قلبتون اجازه میده ؟؟؟؟؟؟
ناراحت نشید ولی کسی که راضی به مرگ یه نفره به نظرتون روح داره ؟
فکر میکنید خدا خوشحال میشه؟
فکر نمیکنید با این کاراتون وجه خدا رو روی زمین خراب میکنید؟
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
خاک تو سر آدمی که بخاطر مشکلات آخرتش را از یاد ببره
خدا لعنت کنه استکبار رو که دنیارو بهم ریختن
حیف که اینها باور ندارن و تازه با مرگ متوجه میشن
چه اتفاقی افتاده
انگار که این شرایط بر روی زندگی ماها خودشو نشون نداده گرونی فقط برای شماهاست
یا فکر میکنید که الان بخاطر حضور امثال من دارن ماهارو پر میکنن
اینا باشه تا بعد از مرگ که همه چی معلوم میشه
ان شا الله خدا بینش بده
صلوات
یاالله
(۲۴/خرداد/۹۱ ۲۳:۰۷)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]یکی بگه چی شد که این جوری شد !!!
نقل قول:ما وقتی کسی سوال میپرسه باید بدون گارد گیری جواب داد...
کسی بزرگ نکرد این آقارو...داریم از دلیل عصبانی بودنمون حرف میزنیم!!دوستمون براشون سوال پیش اومده...همین!
گارد گیری !! میخایید چاقو بیارم سرویس کامل بشه !
آخه عزیزه من چرا با هم دعوا باید بکنیم و با عصبانیت مشکل رو برطرف بکنیم چرا ؟
اصلا کدوم مشکل ؟
آقا یه نفر اومده برای اینکه مشهور بشه و اسمشو سر زبون خیلیییییییییییی ها بندازه یه آهنگه توهینی خونده به یکی از امام ها حالا کدوم امام امامی که غریبه بین شیعه های خودش بعد ما فکر می کنیم داریم کار خوبه رو می کنیم بحث همون هایی ک گمان می برند بهترین اعمال رو انجام میدند بعد ما میایم اسم این دیوونه رو تو زبونمون تکرار می کنیم آقا به جای اسم این اسمه امامامون رو بگیم بابا جون این یه تلنگرو یعنی عمو منو تو از امامومن غافلیم چرا یه احمق رو مقصر می کنیم اون دیووانه است ولش کن بیا سراغه خودت من نمیگم عصبانی نباش اما این خودتو خالی می کنی و خالی شدنت یعنی عقب نشینی بابا بیایید یه حرکت در راستای مشهور کردن و شناختن امامون انجام بدیییییییییییییم مثل ساخت مستندی از زندگیه ایشون ساخت سریال امامون و تقاضا بدیم به صدا سیمااااااااااااا
نقل قول:اینم بگم درسته هیچکس حق نداره به عقاید و ارزش های کسی توهبن کنه ولی وقتی ببخشید بتون بر نخوره شما به عقاید دیگران یا به دین های دیگه توهین میکنید چرا کسی حق نداره چیزی بگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدشم حالا اگه شما شاهین نجفی رو توی ایران ببنید واقعا میخوایید بکشیتش ؟؟؟؟؟؟؟
چجوری قلبتون اجازه میده ؟؟؟؟؟؟
ناراحت نشید ولی کسی که راضی به مرگ یه نفره به نظرتون روح داره ؟
فکر میکنید خدا خوشحال میشه؟
فکر نمیکنید با این کاراتون وجه خدا رو روی زمین خراب میکنید؟
دوست من عزیزه من
اگر کسی به دیگری توهین کرد بیخود کرده تو اسلام ممنونعه پس نیا و کار این عده رو پای دین بذار
هر کسی در هر جای دنیا به عقاید من توهین کنه من شاید از نظر اون عقایدم غلط باشه ولی به عنوان یک انسان از این 7 میلیارد انسان یه چیزی دارم که بهش میگن حق میگن حقوق حق ندارد کسی به کس دیگری به عقایدش توهین کنهه مادامی که جنگی بین اون دو تا نیس و مادامی که من توهین نکردم
عمو بازی رو بردی تو زمین احساسات قلبه من ! قلبه من میگه کشتن انسانیت و شرف خیلییییی بده
خدا از چیزی راضی میشه که فرمان داده
وجه خدا روی زمین ؟ کدوم زمین ؟
من در جایگاهی نیستم که بتوانم حکم ارتداد کسی رو صادر کنم در مورد مرتد بودن این شخص و حکم برای اعدامش نظری ندارم ولی لطفا اون رو مظلوم جلوه ندید
همون خدایی که اسمشو میبری اون آقا که ابدا اسمش رو نخوام برد بهش توهین کرده این وجه خدا رو خراب نمیکنه آیا ؟
اسم کرکس رو از زبونتون بردارید انقدر تکرار نکنید تا در ضمیر نا خود آگاه بچه ها نرود لطفا !!!!
این کار همونیه که اونا می خواستند دقت کنید !!!
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-16623.html
سعی کنید آرامشتونو حفظ کنید جناب...
شما بیشتر از همه دعوا دارید اینجا!!!
l
نقل قول:سعی کنید آرامشتونو حفظ کنید جناب...
شما بیشتر از همه دعوا دارید اینجا!!!
چشم
خیلی زیاد این جملاتمو تکرار کردم فکر کردم کسی نشنیده بلند تر گفتم