۲۸/فروردین/۹۱, ۱۹:۲۵
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
قبل از این که وارد بحث بشیم، دوستانی که از قضیه گردانها هیچ اطلاعی ندارند لطفا به تاپیک زیر مراجعه نمایند
داستان از آنجا شروع شدکه خواستیم حرکتی بکنیم....
گروه های 41 نفره ای تشکیل دادیم و
اوایل خوب بود اما......
و حالا کم کم باید جبران کنیم کم کاری های گذشته را...
میدونم که خیلی از دوستان جلوتر هستند... اماهستند کسانی مثل من که هنوز در اول راه مانده اند... میخواهیم مثل گذشته و باهمدیگه شروع کنیم... شروع کنیم که آماده بشیم برای عضویت در گردان حسن بن علی(علیه السلام).......این تاپیک رو میذاریم واسه مقدمات... پیشنهادات و انتقادات و حرفهایی که نیاز است...
انشالله برای هر کدام از شرایط عضویت در گردان حسن بن علی(علیه السلام) تاپیکی جداگانه درست خواهیم کرد...انشالله
و یک نکته مهم... توسل فراموش نشود... آدمی هر قدر هم که بزرگ باشد بازهم نیاز به توسل به اهل بیت(علیه السلام) در هر مسیری را خواهد داشت... توسل پیدا کنید... و از آنجایی که
با توسل به ابالفضل العباس(علیه السلام) شروع میکنیم....
سلام دوستان
قبل از این که وارد بحث بشیم، دوستانی که از قضیه گردانها هیچ اطلاعی ندارند لطفا به تاپیک زیر مراجعه نمایند
داستان از آنجا شروع شدکه خواستیم حرکتی بکنیم....
گروه های 41 نفره ای تشکیل دادیم و
(۱۴/بهمن/۹۰ ۱:۳۸)علی 110 نوشته است: [ -> ]به خودمون باید حالی بکنیم که میخواهیم سرباز شویم
نه نه نه
به نظرم بهتر است به خود حالی کنیم که میخواهیم عبد شویم (عبد اوست کریم)
و در نتیجه عبد واقعی در مقابل امامش سمعاً و طاعتاً هست
کسی هم که سمعاً و طاعتاً شد خوب مشخصاً إن شاء الله نامش در لیست سربازخانه هم نوشته خواهد شد
(۱۴/بهمن/۹۰ ۱:۳۸)علی 110 نوشته است: [ -> ]جان من باور کنید که قرار نیست شیعیان مریخ مقدمات ظهور را فراهم کنند
چرا هر کدام از ما نباید این نشان افتخار را دریافت نکنیم
یا کاشف الکرب عن وجه المهدی
(۱۴/بهمن/۹۰ ۱:۳۸)علی 110 نوشته است: [ -> ]اینجا پاتوق گردان های آماده باش بیداری اندیشه است
اما اینجا کسی باید بیاید که خود را حقیقتاً مشغول آماده سازی برای حضرت حجت میداند
علاوه بر عشق به حضرت حجت ، اینجا نیازمند حس مسئولیت هم هستیم
مراقبتمان از اعمالمان ، رفتارمان با اطرافیانمان و کسانی که بر گردن ما حق دارند و حق الله و حق الناس و حق النفس را و.... باید حسابی رو به بهبود باشد
اوایل خوب بود اما......
(۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)علی 110 نوشته است: [ -> ]گله و درخواست دوم: علی 110 به علت بد عهدی خودش به احتمال فراوان آثار این دعا ها را نمیبیند چندان مانند آن اوایل! شما چه طور؟ اگه شما هم همنیطور تکانی باید بدهیم به خود که به عمل کار براید به سخن رانی نیست!
(۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)علی 110 نوشته است: [ -> ]گله و درخواست سوم: علی 110 باورش نشده که مقدمات ظهور را شیعیان مریخ فراهم نخواهند کرد، کسانی که خدا محبت حضرت حجت را در قلوبشان نهاده بیشترین مسئولیت را دارند آیا در حد لازم به این مهمترین نعمت (محبت و ولایت اهل بیت) شکرگزار بودیم و باور داریم که ما باید تکانی بخوریم تا عالم تکانی بخورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فاصله زمانی 14 بهمن تا 19 فرودین فرصت خوبی برای شروع کردن و ساختن بود.... اما...
چرا ما اینهمه غافلیم از وظایفمان نسبت به امام زمانمان
امام ما میخواهد ما بندگی خدا کنیم
آیا ما باورد داریم که در محضر امام زمان خود هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و حالا کم کم باید جبران کنیم کم کاری های گذشته را...
(۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)علی 110 نوشته است: [ -> ]منتظران موعود در تالار بیداری اندیشه
منتظر باشید إن شاء الله گردان ویژه حسن بن علی به زودی برای ثبت نام ایجاد خواهد شد!!!!!!!!!!!!!
شرایطش خیلی متفاوت است
گردان حسن بن علی مرد عمل میخواهد
چند تاش رو پیش پیش خواهم گفت:
تا بعد شرایطش را مفصل إن شاء الله تقدیم کنم در یک تاپیک مجزا اگه عمری بود و توفیقی!
1- عزم راسخ برای پرداخت تمام حق الناس های مالی (نشانه ی عزم راسخ این است که اول کامل این حقوق از خمس و زکات و قرض و کفاره و ... درست بر طبق موازین شرعی و مرجع تقلید هر شخص محاسبه شود و سپس برنامه ی عملی برای آغاز پرداخت آغاز شود و پرداخت آن هم آغاز شود)
2- کسانی که میخواهند در گردان حسن بن علی شرکت کنند قبلش توفیق پیدا کرده باشند که 40 صباح پیایی دعای عهد را خوانده باشند
3- بنا داشته باشند تا هر شب جمعه سوره ی اسراء را بخوانند و صلواتی را به صورت مستحبی بدون عجل فرجهم نفرستند
4- حتی الامکان و حد اقل هفته ای یکبار زیارت عاشورا و ماهی یک بار زیارت جامعه ی کبیره بخوانند
5- حتی الامکان هر شب نماز شب (حد اقل نماز های شفع و وتر را بخوانند)
6- خدمت گذار و خاضع باشند در برابر پدر مادر به طور بسیار ویژه
7- گره از مشکلات برادران و خواهران دینی خود حتی الامکان بگشایند به صورت ویژه به این امر توجه داشته باشند
8-برای سلامتی و فرج آقا صدقه ی ماهانه ای کنار بگذارند
9-حقیقتاً به محاسبه ی نفس و مراقبه مشغول شوند و در پایان هر شب ببینند چند چند بوده اند در راه بندگی خدا و استغفار دایم و مجاهد دایم برای ترک معصیت و انجام واجب داشته باشند
10-....
میدونم که خیلی از دوستان جلوتر هستند... اماهستند کسانی مثل من که هنوز در اول راه مانده اند... میخواهیم مثل گذشته و باهمدیگه شروع کنیم... شروع کنیم که آماده بشیم برای عضویت در گردان حسن بن علی(علیه السلام).......این تاپیک رو میذاریم واسه مقدمات... پیشنهادات و انتقادات و حرفهایی که نیاز است...
انشالله برای هر کدام از شرایط عضویت در گردان حسن بن علی(علیه السلام) تاپیکی جداگانه درست خواهیم کرد...انشالله
و یک نکته مهم... توسل فراموش نشود... آدمی هر قدر هم که بزرگ باشد بازهم نیاز به توسل به اهل بیت(علیه السلام) در هر مسیری را خواهد داشت... توسل پیدا کنید... و از آنجایی که
(۱۴/آذر/۹۰ ۱۳:۴۲)علی 110 نوشته است: [ -> ]میدانید تخصص ابالفضل چیست؟؟؟؟؟؟ابالفضل فوق تخصص تربیت یاران درجه ی یک برای امام زمان است!!!!!!!!!!!!!!!هر کس میخواهد جزو یاران درجه ی یک حضرت حجت باشد باید دخیل عباس بن حیدر شود!!!!!!!!!!!!آنها که باید بگیرندگرفتند من چه گفتمیا ابالفضل العباسما را تربیت کن آقا جان
با توسل به ابالفضل العباس(علیه السلام) شروع میکنیم....
السلام علیک یا ابالفضل العباس(علیه السلام)
(از صبح دوسه باری اومدم این تاپیکو درست کنم... تا قبل از توسل هم نوشتم اما هر کاری کردم دلم راضی نبود... نمیدانم چه شد که ... آری، درست نبود بدون اسم برادرمان عباس(علیه السلام) شروع شود...)