شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
ماجرای یوفو یا فرازمینی هایی که باعث تبدیل انسان ها از میمون به اینی که هستن. توسط اریک فون دنیکن بنیان گذاری شد و سلسله کتاب های طلای خدایان ، ارابه خدایان و...... نوشت و سالهاست که داره این برنامه رو دنبال میکنه پیشنهاد میکنم دوستان این کتاب هارو مطالعه کنند .توش عکسهایی قرار داده اما هیچ کدام کیفیت ندارند و گفته به دلایل امنیتی نمیزاشتن من از غار ها و مکانهای زندگی یوفو ها عکس بگیرم که کاملا چرت گفته اما این از نظر ما چرت و بی معنی است اما از نظر یک اروپایی که با تفکرات داروینیسم زندگی میکنه جواب تمام مشکلات زندگیش میتونه باشه .
چون این حرف در زمان خودش تازه و جالب بوده کتاب هایی که نوشت به شدت فروش کرد و پرفروش ترین کتاب دنیا در 3 سال متوالی (اربه ی خدایان ) شد.
این کتاب به چندین زبان ترجمه شده دیگه الان باید به همه ی زبان ها ترجمه شده باشه.
منم این کتاب رو خوندم خیلی جالب حرفاش رو اثبات میکنه ولی اعتقاد ما چیز دیگریست.
اینا فقط برای شتشوی اذهان عمومیه و بس هیچ اعتنا نکنید و به فراموشی بسپارید
دقیقا بدبخت ترینشون اونایی هستند که باور میکنند اخه این چرت و پرت ها باور کردن داره ؟
اهم اهم
بنده کتاب های دانیکن رو خوندم می شه گفت کتاب های جالبی البته یکی از دوستان داره تو وبلاگش نقد این کتاب رو به همراه نقد کتاب گمشده ی انکی رو انجام می ده که به نظرم جالب باید باشه و تو این زمینه با بنده هم مشاوراتی داشتند و ما هم خورده ای کمکشان کردیم در مورد نقد که امید به ان است چند روز دیگه آماده بشه
در مورد کتاب هاب دانیکن و گمشده ی انکی اگر کسی واقعا دنبال پیدا کردند سر نخ هایی باشه مسلما واسش خیلی می تونه جالب باشه مثل بنده که کمی در این زمینه مطالعاتی داشتم و واقعا آدم رو یه ذره به فکر فرو می بره و ...
به نام خدا
سلام دوستان
ببینید عجایب زیادی ممکنه وجود داشته باشه . همین صد سال پیش اگه میگفتند کسی میره روی کره ماه

باور کردنی نبود .
اما همین عجایب مخصوصا مبحث بسیار پیچیده فرا زمینیها الا اینکه کم کم اعتقادات ادم رو منحرف کنند به یه سمت دیگه کاربردی ندارند.
شما اگه بخواهید بخدا برسید باید در کشتی نجات قرار بگیرید . باید منبع ما فقط اخبار و احادیث باشه . من فکر میکنم دامن زدن به جریانات فرا زمینی و مسائل عجیب از این دست یا مثلا مثلث برمودا , کاملا در راستای نظم جهانیه . چیزی که اونا روش تبلیغ میکنند نمیتونه به نفع من و شما باشه .
گاهی هم ادمها بدون هیچ قصدی , الت دست سیستم جهانی میشن . یه جایی گفته بودم که خودشون روشها نبرد و سیاست و مدیریت و تکنولوژی یاد میگیرن و کشور ها و مردم ما رو مشغول معماهایی میکنن که حالا حالا ها قابل روشن شدن نیست .
موفق باشید
به نظرم داره سوژهای جدید داستانهای تخیلی جور میشه
فکر کنم کتاب پرفروشی بشه اگه بنویسه این اراجیف به اسم
داستان .
البته فراموش نکنیم با اینکه خیلی از مردم اگاه هستند از
این مسائل سرکاری اما همیشه عده ایی ساده فکر وجود
داره این چرندیات رو می پذیرند .
هیچ وقت هیچ مطلبی را بدون تحقیق نپذیریم تا به اشتباه نیافتیم)))))