کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بوریسکا ادعا میکن مریخی است
۲:۵۴, ۱۵/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۸۹ ۳:۰۰ توسط parsa.)
شماره ارسال: #1

پسری به نام (بوریس کیپر یانوویچ) یا (بوریسکا) در منطقه ولگوگراد روسیه زندگی میکند که با همه پسران هم سن و سال خود فرق میکند. بوریسکا روز یازدهم ژانویه سال 1996 به دنیا آمد. از وقتی چهار سال داشت به طور مرتب به کوهی در نزدیکی شهرش که به غیر عادی بودن شهره است می رفت. گویی نیاز داشت مرتب به آنجا برود تا انرژی مورد نیاز خود را از آن منطقه کسب کند.
والدین بوریسکا که انسان هایی مهربان، تحصیل کرده و میهمان نواز هستند بخاطر استعداهای خاص پسرشان احساس نگرانی می کنند. آنها نگران برخورد دیگران با پسرشان هستند و از آینده او می ترسند. مادر او که یک پزشک است و کاری برای کمک او از دستش بر نمی آید خوب بخاطر دارد که بوریسکا از پانزده روزگی می توانست سرش را راست نگه دارد. وقتی هنوز چهار ماهش تمام نشده بود نخستین کلمه(بابا) را بر زبان آورد و شروع به گفتن کلمات کرد.
وقتی یک سال و نیمه بود به راحتی تیترهای درشت روزنامه ها را می خواند. در دو سالگی به خوبی نقاشی می کشید و آن را رنگ آمیزی میکرد. وقتی در دو سالگی برای نخستین بار به مهد کودک رفت مربیان از توانایی های شگفت انگیز و حافظه ی منحر به فرد او حیرت زده شده بودند. اما پدر و مادر بوریسکا متوجه بودند که او اطلاعات خود را نه تنها از دنیای اطراف بلکه از کانال های اسرار آمیز دیگری کسب می کند. مادر بوریسکا می گوید:< هیچکس چیزی به او آموزش نداده است. گاهی اوقات گوشه ای می نشیند و شروع به گفتن حقایقی از مریخ، سیارات و دیگر تمدن ها می کند. این حرف ها واقعا من و پدرش را گیج و سردرگم کرده است.?

چطور این پسر یازده ساله این چیزها را می داند؟ از وقتی پسر بچه ای دوساله بود داستان هایی همیشگی از فضا برای گفتن داشت. حتی یک بار گفت خودش قبلا مریخ زندگی می کرده است. او می گوید این سیاره الان هم مسکونی است ولی اتمسفر اطراف آن پس از یک مصیبت و بلای طبیعی از بین رفت و مردم مریخ هم اکنون در شهر هایی که در زیر سطح آن ساخته ایند، زندگی می کنند. او میگوید یکبار قبلا به زمین سفر کرده است و جالب تر اینکه با سفینه خودش از مریخ به زمین آمده است. بوریسکا می گوید:< در زمان تمدن سمورپاها (میمون نماها) در مریخ شندگی می کرده) و طوری از انقراض آن سخن می گوید که گویی این اتفاق همین دیروز افتاده است. به گفته ی بوریسکا سموپاها به این دلیل از بین رفتند که معنویت را کنار گذاشتند و بدین ترتیب سبب از هم پاشیدگی سیاره خود شدند.

سموپاها هفتاد هزار سال پیش زندگی می کرده اند و قد آنها به 9 متر می رسیده است. بوریسکا یکی از کودکان معروف به (بچه های ایندیگو) است، بچه هایی که با بقیه فرق داشته و از نظر هوشی و اطلاعات قابل قیاس با هم سن و سالان و حتی بزرگ ترهای خود نیستند.

دانشمندان معتقدند این بچه ها نشانه هایی از تغییر عظیم گونه ی انسانی در آینده هستند. بوریسکا می گوشد جابه جایی قطب های زمین سبب ایجاد دو فاجعه ناگهانی در سال های 2009 و 2014 می شود و تنها انسان هایی کمی از این بلا جان سالم به در خواهند برد. بوریسکا تا کنون در برنامه ها و مصاحبه های مختلفی حضور داشته است. او در یکی از این مصاحبه ها گفت:< من هیچ ترسی از مرگ ندارم چون زندگی ما ابدی است.یک بار فاجعه مشابهی در مریخ روی داد ولی مردم آن هنوز زندگی می کنند.>

اینارو تو وبلاگ یه بنده خدا که توهم یوفو داره نوشته خواهشا برین و نظراتونو راجع به مطالبش بگن نذاریم مردومو گمراه کنه

http://ufolove.wordpress.com

البته من میدونم که اینا همه ساختگیه
ولی نظر شما چیه؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرود پیروزی ، ANTI satan ، nooromahdi ، shafagh_mah ، mostafa.sadin

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۵۶, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
ماجرای یوفو یا فرازمینی هایی که باعث تبدیل انسان ها از میمون به اینی که هستن. توسط اریک فون دنیکن بنیان گذاری شد و سلسله کتاب های طلای خدایان ، ارابه خدایان و...... نوشت و سالهاست که داره این برنامه رو دنبال میکنه پیشنهاد میکنم دوستان این کتاب هارو مطالعه کنند .توش عکسهایی قرار داده اما هیچ کدام کیفیت ندارند و گفته به دلایل امنیتی نمیزاشتن من از غار ها و مکانهای زندگی یوفو ها عکس بگیرم که کاملا چرت گفته اما این از نظر ما چرت و بی معنی است اما از نظر یک اروپایی که با تفکرات داروینیسم زندگی میکنه جواب تمام مشکلات زندگیش میتونه باشه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi
۱۵:۲۴, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #12

چون این حرف در زمان خودش تازه و جالب بوده کتاب هایی که نوشت به شدت فروش کرد و پرفروش ترین کتاب دنیا در 3 سال متوالی (اربه ی خدایان ) شد.
این کتاب به چندین زبان ترجمه شده دیگه الان باید به همه ی زبان ها ترجمه شده باشه.

منم این کتاب رو خوندم خیلی جالب حرفاش رو اثبات میکنه ولی اعتقاد ما چیز دیگریست.
۱۳:۴۵, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
اینا فقط برای شتشوی اذهان عمومیه و بس هیچ اعتنا نکنید و به فراموشی بسپارید
۱۴:۲۵, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #14

دقیقا بدبخت ترینشون اونایی هستند که باور میکنند اخه این چرت و پرت ها باور کردن داره ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yashar_turk
۱۴:۵۹, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
اهم اهم

بنده کتاب های دانیکن رو خوندم می شه گفت کتاب های جالبی البته یکی از دوستان داره تو وبلاگش نقد این کتاب رو به همراه نقد کتاب گمشده ی انکی رو انجام می ده که به نظرم جالب باید باشه و تو این زمینه با بنده هم مشاوراتی داشتند و ما هم خورده ای کمکشان کردیم در مورد نقد که امید به ان است چند روز دیگه آماده بشه Heart

در مورد کتاب هاب دانیکن و گمشده ی انکی اگر کسی واقعا دنبال پیدا کردند سر نخ هایی باشه مسلما واسش خیلی می تونه جالب باشه مثل بنده که کمی در این زمینه مطالعاتی داشتم و واقعا آدم رو یه ذره به فکر فرو می بره و ...
۱۵:۲۴, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
به نام خدا

سلام دوستان

ببینید عجایب زیادی ممکنه وجود داشته باشه . همین صد سال پیش اگه میگفتند کسی میره روی کره ماه Cool باور کردنی نبود .

اما همین عجایب مخصوصا مبحث بسیار پیچیده فرا زمینیها الا اینکه کم کم اعتقادات ادم رو منحرف کنند به یه سمت دیگه کاربردی ندارند.

شما اگه بخواهید بخدا برسید باید در کشتی نجات قرار بگیرید . باید منبع ما فقط اخبار و احادیث باشه . من فکر میکنم دامن زدن به جریانات فرا زمینی و مسائل عجیب از این دست یا مثلا مثلث برمودا , کاملا در راستای نظم جهانیه . چیزی که اونا روش تبلیغ میکنند نمیتونه به نفع من و شما باشه .

گاهی هم ادمها بدون هیچ قصدی , الت دست سیستم جهانی میشن . یه جایی گفته بودم که خودشون روشها نبرد و سیاست و مدیریت و تکنولوژی یاد میگیرن و کشور ها و مردم ما رو مشغول معماهایی میکنن که حالا حالا ها قابل روشن شدن نیست .

موفق باشید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۵:۳۳, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
به نظرم داره سوژهای جدید داستانهای تخیلی جور میشه
فکر کنم کتاب پرفروشی بشه اگه بنویسه این اراجیف به اسم
داستان .
البته فراموش نکنیم با اینکه خیلی از مردم اگاه هستند از
این مسائل سرکاری اما همیشه عده ایی ساده فکر وجود
داره این چرندیات رو می پذیرند .
هیچ وقت هیچ مطلبی را بدون تحقیق نپذیریم تا به اشتباه نیافتیم)))))
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi ، mahdy_mir ، yashar_turk
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]