تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ختم خطبه غدیر
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
دوستان سلام
واقعا دلم تنگ میشه بعد از 2 شب دیگه این خطبه تموم میشه
108- مَعاشِرَالنَّاسِ، السّابِقُونَ إِلى‏ مُبايَعَتِهِ وَ مُوالاتِهِ وَ التَّسْليمِ عَلَيْهِ بِإِمْرَةِ الْمُؤْمِنينَ أُولئكَ هُمُ الْفائزُونَ فى جَنّاتِ النَّعيمِ.
هان مردمان ، سبقت جویان به بیعت و پیمان و سرپرستی او و سلام کنندگان بر او با لقب« امیر المؤمنین » رستگارانند و در بهشت های پر بهره خواهند بود .

a. O people! Those who anticipate, [being the first candidate], to swear him allegiance and to accept his Guardianship, and to greet him as the ‘Lord of the Believers’, will attain Salvation, and will dwell in the Gardens of Blessings!a
دوستان سلام
دلم واسه این ماه تنگ میشه ، همینکه رفتم واسه سفره افطار بغضم گرفت. باور نمیکنین اینقد گلوم تنگ شد که .... .
ببخشین از بحث خارج شدیم
امشب میخوام این خطبه رو کامل کنم به میمنت این شب عزیز که ماه خدا بود بیاین عهد ببندیم که همیشه متوسل به دوگهر گرانقدر رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشیم.

109- مَعاشِرَالنّاسِ، قُولُوا ما يَرْضَى‏اللَّهُ بِهِ عَنْكُمْ مِنَ الْقَوْلِ، فَإِنْ تَكْفُرُوا أَنْتُمْ وَ مَنْ فِى الْأَرْضِ جَميعاً فَلَنْ يَضُرَّاللَّهَ شَيْئاً.

110- اَللَّهُمَّ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنينَ (بِما أَدَّيْتُ وَأَمَرْتُ) وَاغْضِبْ عَلَى (الْجاحِدينَ) الْكافِرينَ، وَالْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمينَ.
هان مردمان ! آنچه خدا را خوشنود می کند بگویید ، و اگر شما و تمامی زمینیان کفران ورزند خدا را زیانی نخواهد رسید.
خداوندا بیامرز ایمان آورندگان به آن چه ادا کرده و فرمان دادم ، و بر انکارکنند گان کافر خشم گیر و الحمدلله رب العالمین
a. O people! Say such a word that it satisfies God, for even if you, and all dwellers on the Earth, become unbelievers, no harm approaches God.a
a. O God! Forgive those believers who believe in what I have commanded them to! And be wrathful against all those who deny, and the heretic sinners and:
Praise belongs to the Lord of all beings!” a

خطبه غدیر فصل 7 با حجم : 2,233 مدت زمان: 0:09:31

خطبه غدیر فصل 8 با حجم : 1,037 مدت زمان: 0:04:25

خطبه غدیر فصل 9 با حجم : 763 مدت زمان: 0:03:15

خطبه غدیر فصل 10با حجم : 1,748 مدت زمان: 0:07:27

[b]خطبه غدیر فصل 11 با حجم : 2,638 مدت زمان: 0:11:15

[/b]
دوستان گرامی ، اینم عیدی واسه شما.

کسی تو تالار عیدی نداده ؟ من اولین کسی هستم که عیدی دادما ، التماس دعا

یا علی
از دوستان خوبم دعوت میکنم برای اینکه از این خطبه استفاده های دیگری رو ببریم از قسمت
درسهایی که در خطابه غدیر نهفته است
دیدن کنند.
چون موضوع این خطبه متن بود واسه همین ادامه این قسمت قرار ندادم.
التماس دعا
سلام
دوستان تا عید غدیر زیاد نمونده
نمیخوایم با حضرت بیعت کنیم؟
پس بیاییم یکبار دیگر این خطبه رو با هم بخونیم
راستی یک سوال
[b]کدام موضوع است که پیامبر برای اولین بار در روز غدیر آنرا مطرح کرده اند؟
یا علی
سلام
امروز 20 شهریور سال 1393
تا عید غدیر زمانی باقی نمانده
21 مهر سال 1393 = عید سعید غدیر خم [ ١٨ ذوالحجه ]
تو این یک ماه یکبار دیگه این خطبه رو بخونیم ( بعضی دوستان هم این خطبه رو روز 18 ذوالحجه میخونن)
خواستم بگم کم کم اماده بشیم برای رفتن به جایی که پیامبر خدا دستور دادند :
«بگویید آن‌هایی که جلوتر رفته‌اند برگردند.»
و صبر کرد تا آن‌هایی که دنبال‌مان می‌آمدند، رسیدند.
اینجا جایی ست سر راه
«مدینه»، «تهامه»، «نَجْد» و «یمن»
اینجا غدیر
میعادگاه ولایت و بیعت
با سپاس از همه همکاران و دوستان Rose
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع