شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
نه خیر دوستان
این تصویر به هیچ وجه درست نیست.
اصلا یکی از شبهاتی که در مورد شیعه مطرح می کنند همینه که اگه حق با شماست چرا 96 درصد از مسلمانان سنی هستند و فقط 4 درصد شیعه؟!!
که این سوال از ریشه غلط هست
آماری که اینها ارائه میدن اصلا قابل اعتنا نیست.
چرا همه ی شما اینقدر حساس شدید که درست هست یا نه؟
مطمئنا غلطه!
و تنها کاری که میشه کرد اینه که بیایم با عقل و منطق حقانیت شیعه را اثبات کنیم.
ای بابا اینطور که همه ایران شد سنی
دقیقا از عمد رو ایران کلید کرده که بگه اینا سر خودشون معطلن وگرنه حداقل برای ظاهر سازی باید چارتا جای دیگه رو سنی میزد نه که کل ایرانو بزنه سنی
با حرف گربه سیاه بارون نمیاد !
ویکی پدیا تو خیلی چیزهای دیگه هم اینجوری عمل کرده
آمار مشخصه که اشتباه و جهت داره
تو سرشماری هایی که به شکل جهانی منتشر شده، درصد جمعیت شیعه عراق تا 65 درصد هست که این نقشه برعکس نشون داده.
(۲/اردیبهشت/۹۱ ۹:۳۴)guided نوشته است: [ -> ]نه خیر دوستان
این تصویر به هیچ وجه درست نیست.
اصلا یکی از شبهاتی که در مورد شیعه مطرح می کنند همینه که اگه حق با شماست چرا 96 درصد از مسلمانان سنی هستند و فقط 4 درصد شیعه؟!!
که این سوال از ریشه غلط هست
آماری که اینها ارائه میدن اصلا قابل اعتنا نیست.
سلام به همه ی دوستان و سروران
اینکه همیشه در حال شیطنت هستند درسته و ابزارش رو دارن و تونستند ولی حق پایمال نخواهد شد!
در رابطه با اینکه چرا شیعه 4% هستش
یک روایتی از پیامبر هست که میگه مردم بعد از من امتم به 73 فرقه تقسیم میشن که 72 تای اونهابه دوزخ خواهند رفت و یکی فقط راه درست رو درپیش دارند! خوب این اک فرقه همون شیعه هستش
موضوع اینه که شیعیان خیلی بیشتر از 4 درصد هستن.
نقل قول:یک روایتی از پیامبر هست که میگه مردم بعد از من امتم به 73 فرقه تقسیم میشن که 72 تای اونهابه دوزخ خواهند رفت و یکی فقط راه درست رو درپیش دارند! خوب این اک فرقه همون شیعه هستش
شما از کجا میدونی ما جزو همون 72 تا فرقه ی دیگر نیستم؟! منظورم اینه مطمئنیم که شیعه و پیروی حقیقی هستیم یا نه براساس این که در کشوری که بیشتر مردمش شیعه هستند این حرفو می زنیم؟
سلام
از زیاد بودن ولی کم رنگ
همین کم بودن ولی پر رنگ بهتره
سلام
شیعه همیشه تو طول تاریخ مظلوم بود و هست....
ولی این باعث افتخارمه که شیعه هستم و عشق علی و فاطمه تو سینه ام میتپه!!!!!
خدایــــا شکرت که من رو شیعه آفریدی
ولـــــــــــــــــــی واقعا وظیفه ی ما نسبت به این قضیه چیه و اینکه بچه شیعه چه مسئولیتی نسبت به بقیه داره