تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تصوير عجيب در ويكي پديا-پراكندگي جمعيت شیعه و اهل سنت در دنيا
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
به نظر من تصویر تقریبا (90%) درسته !!!
متاسفانه جمعیت کم هست اما خوشبختانه ما جزئ اون اقلیت هستیم ..Angel
(۲/اردیبهشت/۹۱ ۹:۳۴)guided نوشته است: [ -> ]نه خیر دوستان
این تصویر به هیچ وجه درست نیست.
اصلا یکی از شبهاتی که در مورد شیعه مطرح می کنند همینه که اگه حق با شماست چرا 96 درصد از مسلمانان سنی هستند و فقط 4 درصد شیعه؟!!Blush
که این سوال از ریشه غلط هست
آماری که اینها ارائه میدن اصلا قابل اعتنا نیست.
در اینکه تصویر دقت لازم رو نداره شکی نیست ولی خیلی هم دور از واقعیت نیست

اما خیلی برام عجیبه که شما میگید کسی ادعا کرده شیعه 4 درصد مسلمین رو تشکیل میده.میشه بگید کی چنین ادعای خنده داری کرده؟

چون ویکی که نوشته بین 10 تا 20 درصد!
نقل قول:The majority of Muslims are Sunni, being 75–90% of all Muslims.[8] The second largest sect, Shia, makes up 10–20%.
http://en.wikipedia.org/wiki/Islam

که به نظر میاد حقیقت هم همین باشه
طبق آخرین برآوردها حدود 1.5 میلیارد نفر از مردم دنیا دین اعلامیشون اسلام است.بعیده تعداد خیلی بیشتر یا کمتر از این باشه

جمع شیعه های ایران و عراق و پاکستان که بزرگترین کشورهای شیعه نشین هستن، نهایتا میشه 150 میلیون نفر...... با شیعه های بقیه کشورها میشیم 200 تا 250 میلیون نفر

حالا یک بحث جدایی هم داریم که بسیاری از اهل سنت باهوش کشورهای اسلامی با بسیاری از سیاستها و سخنان ایران در دنیا موافقن و همراهی میکنن که اینها تعدادشون به مراتب از شیعیان بیشتر است....... برخی از همین سنی ها خیلی افراد شریف تر و عزیزتری هستند تا شیعه های اسمی
مگه میشه همچین چیزی اصن؟! سوریه و ترکیه و عراق و حتی کشورهای حاشیه آتلانتیک اکثرا شیعه هستند!
احتمالا جا به جا زده آمارو!(ما میگیریم به حساب اشتباه بودن آمار ولی میدونیم این ماجرا داره از کجا آب میخوره)!!
بر طبق آخرین اسناد جمعیت اهل سنت در ایران 15 میلیون نفر تا 20 میلیون نفر تخمین زده شده و این تصویر هم مشکل خاصی ندارد.
اگر کمی تعصبتان رو کنار بگذارید
راحت تر قوه فکری اتان فعال میشود .
این تصویر درست هست به این دلیل که به صورت کلی و پراکندگی جمعیت رو نشان داده . اگر حرف شما درست بود پس باید اینطوری نتیجه گیری کرد که مثلا کل جماهیر شوروی به جز روسیه که با رنگ سبز نشان داده شده پس باید گفت همه مردم جماهیر شوروی مسلمان هستند ؟!
یا رنگ سبز برای کشور هند هم یک نوع سند دیگه
بنابراین نتیجه گیری شما برای استانی مثل هرمزگان هم غلط بود .
نتیجه گیری کلی این که شما باید عینک تعصب رو از چشم هایتان برداریدCool
در کل این آمار که چند درصد مسلمان داریم و غیره مسلمان هیچ وقت نمیتوانیم آمار نزدیک و دقیقی پیدا کنیم . چون خیلی ها از دین خارج میشن و دین یا کیش و مسلک دیگه ای رو بر میگزینند

معما چو حل گشت آسان شود !
واقعاً بعضی‌ وقتا واسهٔ خودم تأسف میخورم که هنوز میام اینجا ...
سایت ویکی پدیا ، مطمئنا این سایت تا جای ممکن کمش رو می گه:

Religion
Main article: Religion in Iraq

Iraq is a Muslim country, with a mixed Shia and Sunnis population. Most sources estimate that around65% of the population in Iraqi are Shia, and around 35% of the population are Arab Sunni

http://en.wikipedia.org/wiki/Iraq
سلام
خوب طبیعیه و فکر نکنم زیاد مهم باشه
حالا گیرم سنی زیاد باشه یا شیعه
اصلا چطوری اسم شیعه رو روی خودمون میذاریم
یعنی واقعا انقدر پیرو حضرت علی علیه السلام و راه ائمه هستید
شیعه یعنی پیرو ، شخصی پیش حضرت امیر المومنین و یا نمیدونم صدیقه طاهره بود فرقی نمیکنه آمد و پرسید ؟
من شما اهل بیت رو خیلی دوست دارم آیا من هم شیعه شما محسوب میشم
حضرت فرمودند ، هر کسی که ما را دوست بدارد از مانیست و تنها اعمال آن شخص نشان دهنده شیعه بودن و یا نبودن ماست
به خدا قسم هیچ گاه شفاعت ما به کسی که دوستدار ما باشد و لی متقی نباشد و واجبات را انجام ندهد و از منکرات دوری نکند
نخواهد رسید
حالا ببینم واقعا شیعه چقدر داریم
313 نفر شیعه راست و درست داریم
اون روز جمله قشتگی خوندم ، گفت
هر روز تو مملکت ما مسجد داره بیشتر میشه اما ایمان ها کمتر
تعطیلی ها بیشتر میشه اما مردم افسرده تر
من شاید از دوران دبیرستان تا الان با هزاران نفر مراوده داشتم ، هیچ کدوم از جوان هنای هم سن و سال من بین 18 تا 24 یک رکعت ندیدم نماز بخونن
اونا دجال ظاهری هستند ماها دجال باطنی
البته خودم رو میگم به کسی برنخوره
[تصویر: ir2-new.gif]

[تصویر: MuslimDistribution2.jpg]

قابل توجه ي دوستاني كه ميگن اين تصوير درسته
استان گلستان (گرگان)رو تويه نقشه ي ايران پيدا كنيد. حالا بريد با اين تصوير مقايسه اش كنيد.يعني تمام استان گلستان كه بنده توش 22 سال زندگي كردم سني شدن؟عجب!!!!!!!!!!!1
نكنه منم سني ام و خودم خبر ندارم؟Big Grin
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع