تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: قسمت اول مستند ایرانی کوروش بزرگ
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
با سلام مجدد خدمت دوستان مسلمانم.به دنبال سایتی هستم که بتوانم قسمت دوم و سوم را روی آن بگذارم تا به طور متمرکز باشد و به گونه ای باشد که تعداد بیشتری از افراد بتوانند مستند را ببینند و مرا از نظرات استادانه بهره مند سازند.
کسی می تواند به بنده کمک کند؟
(۱۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۳۷)mosalman14 نوشته است: [ -> ]با سلام مجدد خدمت دوستان مسلمانم.به دنبال سایتی هستم که بتوانم قسمت دوم و سوم را روی آن بگذارم تا به طور متمرکز باشد و به گونه ای باشد که تعداد بیشتری از افراد بتوانند مستند را ببینند و مرا از نظرات استادانه بهره مند سازند.
کسی می تواند به بنده کمک کند؟

برادر من وبسایتی دارم

http://www.Montazer12.ir

در صورت تمایل بنده می توان مستندهای شما را در سایت خودم منتشر کنم.

اگر موافقید به بنده در نامه خصوصی اطلاع دهید.
بسیار عالی بود ... واقعا چه شخصیتی بزرگی ما داریم و قدرشو نمیدونیم ...

اما چند نکته رو یاد آور میشم :

1- قونت مستند اصلا جالب نبود
2- مستند خیلی خشک بود ...بیشتر یه فایل متنی بود تا فیلم!باید کلیپا و ... رو بیشترکنید تا مستند جذاب بشه
موفق باشید
(۱۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۴۴)AssassinsCreed نوشته است: [ -> ]بسیار عالی بود ... واقعا چه شخصیتی بزرگی ما داریم و قدرشو نمیدونیم ...

اما چند نکته رو یاد آور میشم :

1- قونت مستند اصلا جالب نبود
2- مستند خیلی خشک بود ...بیشتر یه فایل متنی بود تا فیلم!باید کلیپا و ... رو بیشترکنید تا مستند جذاب بشه
موفق باشید

دوست عزیزم. اول ممنون که نظرتونو اعلام کردید
حق با شماست. فونت در قسمت های بعدی تغییر کرده.
اما در رابطه با کلیپ ها باید بگویم که داستان تولد کوروش بسیار مختصر ذکر شده است و متاسفانه منبع تصویری زیادی هم پیدا نکردم. اما در دو قسمت بعدی با پویا تر شدن موضوع، مستند جالب تر خواهد شد
امیدوارم بتوانم رضایت الله و شما دوستان مسلمانم را جلب کنم

یا علی
(۱۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۲۸)mosalman14 نوشته است: [ -> ]اما در رابطه با کلیپ ها باید بگویم که داستان تولد کوروش بسیار مختصر ذکر شده است و متاسفانه منبع تصویری زیادی هم پیدا نکردم. اما در دو قسمت بعدی با پویا تر شدن موضوع، مستند جالب تر خواهد شد
امیدوارم بتوانم رضایت الله و شما دوستان مسلمانم را جلب کنم

یا علی

دوست عزيز
آنها كه كوروش را زودتر از ما شناختند ، تصاوير متعددي از او ساخته اند
تصوير تولد و كودكي كوروش چنين تصويريست كه بسيار مشهور است ...

تصویر نوشیدن شیر سگ در کودکی توسط کوروش

[تصویر: Antonio%20Maria%20Vassallo-548339.jpg]
Childhood of King Cyrus - Antonio Maria Vassallo

کتزیاس: کورش پسر چوپانی بود از ایل مرد ها، که از شدت احتیاج مجبور گردید راهزنی پیش گیرد. کورش در ایام جوانی به کارهای پست اشتغال می ورزید و از این جهت مکرر تازیانه خورد. او با آستیاکس، آخرین پادشاه ماد، هیچ گونه قرابتی نداشت و از راه حیله و تزویر به مقام سلطنت رسید. (حسن پیرنیا، ایران باستان، جلد اول، ص 240)

کنیه کوروش به نام کونو یا کینو Cyno هرودوت میگوید که در زبان یونانی معنی "ماده سگ" را می داده است ، جالب اینکه در زبان مادی اسپکو Spaco میشود که به پارسی باستانی سگ میشود یا Spaka و در اوستائی شپن و در روسی ساباکا (حاشیه 111 استاد مازندرانی بر تواریخ) در تاریخ امپراطوری روم نیز آمده است که رمولوس و رموس را ماده سگی شیر داده سپس همان سگ بصورت زن درآمده است.

رضايت "الله" هم در رضايت" مردوك" و "نبو" و "بعل"(=خدايان كوروش) نيست ...
شيعيان ايران هم اينگونه نمي گويند براي رضايت "الله " چنين كرديم
از ادبياتتان مشخص است كه ...
سلام به برادر من شهاب

بنده سعادت داشته ام که مدت های زیادی شما برادر عزیز و همه ی گفته ها و حتی مستند اربابان جعل شما را زیر نظر داشته باشم.
پس از شما دعوت می کنم که سوار بر اسب خشمگین اهانت بر دشت وسیع قلب ایرانیان مسلمان نتازید

شما همیشه گزینشی عمل می کنید. بیشتر کتب تاریخی مجموعه ای از اقوالی است که گاه بنا به شرایط زمانی و مکانی دچار تغییرات شده اند. نمی توان از کتب یونانی انتظار داشت که تماما از کوروش به نیکی یاد کنند. بالاخره انسانها گاه و بیگاه با احساس کثیف نژاد پرستی مواجه شده اند. یونانی که در تمام تاریخش با مردم این خطه جنگیده هیچ گاه نخواهد توانست با صداقت با تاریخ ایران برخورد کند. اگر چه گرنفون و هرودوت هر از گاهی از نیک منشی کوروش گفته اند

شما گزینشی عمل میکنی. دلیلش را به حساب دل پاک و ساده ات می گذارم

اما منبع اصلی ما کتاب الهی است. همان کتابی که با وجود تحریف های فراوان باز هم مورد اعتماد علامه طباطبایی و آیت الله مکارم قرار گرفت( نه جناب شهاب)
آن کتاب، مکتوبات یهودیت بود.

از شما برادر دلسوز دعوت می کنم تا هر سه قسمت این مستند را ببینید تا شاید در موضوعاتی به تفاهم برسیم
مطمئن باش که این مستند از روی انصاف و تحقیق برخواسته و هدف و اثری جز در راه اسلام وانقلاب ندارد

با ما همراه باشید

یا علی
(۱۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۱۶)mosalman14 نوشته است: [ -> ]سلام به برادر من شهاب

بنده سعادت داشته ام که مدت های زیادی شما برادر عزیز و همه ی گفته ها و حتی مستند اربابان جعل شما را زیر نظر داشته باشم.
پس از شما دعوت می کنم که سوار بر اسب خشمگین اهانت بر دشت وسیع قلب ایرانیان مسلمان نتازید

كدام اهانت ، برادر تازه مسلمان !!
ما سخن حق را مي گوييم ...
حرف در دهان خدا نمي گذاريم !!!

روايت كتزياس توهين به كوروش است ؟!
اگر نوشتن تاريخ ولادت كوروش در دربار هخامنشيان
توهين به كوروش بود كه همانجا فرزندان كوروش گردن كتزياس را
مي زدند و به سبك داريوش تيزي نيزه را در ماتحتش قرار مي دادند تا
از اين غلطها نكند ...

(۱۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۱۶)mosalman14 نوشته است: [ -> ]شما همیشه گزینشی عمل می کنید. بیشتر کتب تاریخی مجموعه ای از اقوالی است که گاه بنا به شرایط زمانی و مکانی دچار تغییرات شده اند. نمی توان از کتب یونانی انتظار داشت که تماما از کوروش به نیکی یاد کنند. بالاخره انسانها گاه و بیگاه با احساس کثیف نژاد پرستی مواجه شده اند. یونانی که در تمام تاریخش با مردم این خطه جنگیده هیچ گاه نخواهد توانست با صداقت با تاریخ ایران برخورد کند. اگر چه گرنفون و هرودوت هر از گاهی از نیک منشی کوروش گفته اند

اين سخن "كتزياس" بود كه از بدبختي كوروش پرستان "در دربار
هخامنشيان پزشك بوده" ، و گويا زندگي خوبي هم داشته و
اين شير سگ خوردن كوروش را هم از هخامنشيان و فرزندان كوروش
شنيده است نه از دشمنان كوروش ...

البته اين از "معايب ندانستن تاريخ" است كه "سوتي" توليد مي كند !!!
(۱۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۱۶)mosalman14 نوشته است: [ -> ]اما منبع اصلی ما کتاب الهی است. همان کتابی که با وجود تحریف های فراوان باز هم مورد اعتماد علامه طباطبایی و آیت الله مکارم قرار گرفت( نه جناب شهاب)

خير دوست عزيز
اين كتاب مورد تاييد علامه بزرگوار و آيت الله مكارم نبوده
خودمان پرسيده ايم و پاسخ به عوامفريباني كه قصد تخريب
اين دو شخصيت را دارند داده ايم :
[تصویر: makarem_1.jpg]
پس نظر آيت الله مكارم نبود و فقط يك "نظريه" بوده و
آنهم "نظريه ي ابوالكلام " و در حد يك نظريه است نه بيشتر ....

اگر معناي نظريه را نمي دانيد از "عهد عتيق" تان مطالعه نكنيد ،
آنجا هم يافت نمي شود ... برادر مسلمان !!
(۱۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۱۶)mosalman14 نوشته است: [ -> ]از شما برادر دلسوز دعوت می کنم تا هر سه قسمت این مستند را ببینید تا شاید در موضوعاتی به تفاهم برسیم
مطمئن باش که این مستند از روی انصاف و تحقیق برخواسته و هدف و اثری جز در راه اسلام وانقلاب ندارد

با ما همراه باشید
یا علی

از ابتدايش مشخص است كه قرار است از اين "لپ لپ" يك "كوروش بزرگ" خارج شود ...
نظرسنجي ابتدايي جستار هم عوامفريبانه است ، گويا اگر ما تاييد كنيم ، تاييد
شما و اسلايد شماست ، در حالي كه ممكن است ، بالعكس باشد ، يعني
كسي كه مهمترين نظر درباره ي تولد كوروش را نشنيده است ، چگونه به ابعاد
زندگي كوروش احاطه دارد ؟!
(۱۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۴۲)شهـاب نوشته است: [ -> ]
(۱۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۱۶)mosalman14 نوشته است: [ -> ]سلام به برادر من شهاب

كدام اهانت ، برادر تازه مسلمان !!
ما سخن حق را مي گوييم ...
حرف در دهان خدا نمي گذاريم !!!

روايت كتزياس توهين به كوروش است ؟!
اگر نوشتن تاريخ ولادت كوروش در دربار هخامنشيان
توهين به كوروش بود كه همانجا فرزندان كوروش گردن كتزياس را
مي زدند و به سبك داريوش تيزي نيزه را در ماتحتش قرار مي دادند تا
از اين غلطها نكند ...

(۱۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۱۶)mosalman14 نوشته است: [ -> ]شما همیشه گزینشی عمل می کنید. بیشتر کتب تاریخی مجموعه ای از اقوالی است که گاه بنا به شرایط زمانی و مکانی دچار تغییرات شده اند. نمی توان از کتب یونانی انتظار داشت که تماما از کوروش به نیکی یاد کنند. بالاخره انسانها گاه و بیگاه با احساس کثیف نژاد پرستی مواجه شده اند. یونانی که در تمام تاریخش با مردم این خطه جنگیده هیچ گاه نخواهد توانست با صداقت با تاریخ ایران برخورد کند. اگر چه گرنفون و هرودوت هر از گاهی از نیک منشی کوروش گفته اند

اين سخن "كتزياس" بود كه از بدبختي كوروش پرستان "در دربار
هخامنشيان پزشك بوده" ، و گويا زندگي خوبي هم داشته و
اين شير سگ خوردن كوروش را هم از هخامنشيان و فرزندان كوروش
شنيده است نه از دشمنان كوروش ...

البته اين از "معايب ندانستن تاريخ" است كه "سوتي" توليد مي كند !!!
(۱۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۱۶)mosalman14 نوشته است: [ -> ]اما منبع اصلی ما کتاب الهی است. همان کتابی که با وجود تحریف های فراوان باز هم مورد اعتماد علامه طباطبایی و آیت الله مکارم قرار گرفت( نه جناب شهاب)

خير دوست عزيز
اين كتاب مورد تاييد علامه بزرگوار و آيت الله مكارم نبوده
خودمان پرسيده ايم و پاسخ به عوامفريباني كه قصد تخريب
اين دو شخصيت را دارند داده ايم :
[تصویر: makarem_1.jpg]
پس نظر آيت الله مكارم نبود و فقط يك "نظريه" بوده و
آنهم "نظريه ي ابوالكلام " و در حد يك نظريه است نه بيشتر ....

اگر معناي نظريه را نمي دانيد از "عهد عتيق" تان مطالعه نكنيد ،
آنجا هم يافت نمي شود ... برادر مسلمان !!
(۱۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۱۶)mosalman14 نوشته است: [ -> ]از شما برادر دلسوز دعوت می کنم تا هر سه قسمت این مستند را ببینید تا شاید در موضوعاتی به تفاهم برسیم

با ما همراه باشید
یا علی

از ابتدايش مشخص است كه قرار است از اين "لپ لپ" يك "كوروش بزرگ" خارج شود ...
نظرسنجي ابتدايي جستار هم عوامفريبانه است ، گويا اگر ما تاييد كنيم ، تاييد
شما و اسلايد شماست ، در حالي كه ممكن است ، بالعكس باشد ، يعني
كسي كه مهمترين نظر درباره ي تولد كوروش را نشنيده است ، چگونه به ابعاد
زندگي كوروش احاطه دارد ؟!

ای انسان محترم
تو خوبی! تو مسلمانی! هر کی با تو مخالفه نامسلمان!
تهمتت را هم به اونی که اون بالا هست واگذار می کنم.

عجیب است. در نقد نظریه ذوالقرنین می گویی کتاب دانیال چند صد سال بعد از ایشان نوشته شده است. پس معتبر نیست

اما کتزیاس تاریخ کوروش را سالها بعد از کوروش نوشته است اما این یکی معتبر است!!

می بینی چطور کودکانه و با تعصب برخورد می کنی

حب یونان سراسر وجودت را فرا گرفته

در ضمن، در دوران اختلافات بین ایران و یونان، چگونه یک پزشک یونانی وارد دربار می شود، به اسناد دسترسی پیدا می کند و بعد از سالها دوباره به یونان باز می گردد

ثانیا، ایرانیان عادت نداشتند در لوح ها وقایع را مکتوب کنند. این کتزیاس این همه اطلاعات را از کجا آورده!!!!!

یک متن تایپی که از روی دسکتاپ برداشته شده سند نیست.بلکه مکتوب کتاب برای ما سند است

شما که پاکی و مسلمان. در عالم معنی سری هم به فرشتگان بزن و از آنها بخواه تا از علامه عالیقدر طباطبایی( عزیز دلم) راجع به کوروش و ذوالقرنین بپرسند و شما جواب رو اعلام کنی!Blush

اگر 1 درصد هم امکان مسلمان بودن بنده باشد، بهتر است خود را برای اون دنیا آماده کنی

[b]خدا برای من کافیست
آقای

mosalman14
شما خون خودتون کثیف نکن ...
آخه از کسی که استغفرالله خودشو جای خدا قرار میده و در مورد مسلمان بودن دیگران نظر میده چه انتظاری میشه داشت ؟؟؟
قسمت دوم مستندت رو هم دیدم خیلی عالی بود و از قسمت اول خیلی بهتر شده بود اما چند نکته:
حرفایی که میزنی رو سند بیار ... مثلا تو همین جوری گفتی مردم اونجا از اون پل با نام سابروس یا کوروش یاد می کنند ، خب این مدرک می خواد ...
مستند یعنی ارائه ی سند ... بهت خرده میگیرن ، مواظب باش...

(۱۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۱۴)AssassinsCreed نوشته است: [ -> ]آقای

mosalman14
شما خون خودتون کثیف نکن ...
آخه از کسی که استغفرالله خودشو جای خدا قرار میده و در مورد مسلمان بودن دیگران نظر میده چه انتظاری میشه داشت ؟؟؟
قسمت دوم مستندت رو هم دیدم خیلی عالی بود و از قسمت اول خیلی بهتر شده بود اما چند نکته:
حرفایی که میزنی رو سند بیار ... مثلا تو همین جوری گفتی مردم اونجا از اون پل با نام سابروس یا کوروش یاد می کنند ، خب این مدرک می خواد ...
مستند یعنی ارائه ی سند ... بهت خرده میگیرن ، مواظب باش...

این ها دقیقا از کتاب تفسیر المیزان علامه طباطبایی است. به علت محدودیت زمانی فقط منابع رو در ابتدا ذکر کردم

ممنون از نظرت دوست منBlush
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع