تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: جولان " دختران خواننده" در خیابانهای تهران!! + تصویر - نقد و بررسی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
(۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۰۹)حسن عزتی نوشته است: [ -> ].
.
در مورد اين موضوعات به بحث بنشينيد كه در انصورت وظيفه ديني ما منتظران امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در برخورد با اين قضايا مشخص خواهد شد.
.
.
واقعا بايد مدل برخورد با اين پديده ها را دانست و به ديگران انتقال داد تا اينكه بشود سرمان را بالا بگيريم كه اي ايها الناس ما منتظران امام زمانيم و دست در دست هم در حال ساخت جامعه زمان امام غايب خويشيم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

وظيفه منتظر حرف زدن نيست،عمل كردنه...............عمل درست و به جا

من و شما نمیتونیم با مشکلات جامعه گریبانگیر بشیم و اگر هم این کار رو بکنیم تاثیر ش در بلند مدت ( بالای 50 سال ) نمایان میشه . میپرسید چرا ؟

چون هیچ ابزاری به غیر از علم نداریم . علم بدون قدرت و نفوذ که به هیچ دردی هم نمیخوره .

اما اگر انسانهای بدون بصیرت هدف یا برنامه ای کاملا بی مورد داشته باشند به دلیل داشتن ابزارهای لازم نهایتا 1 هفته ای در اختیار عموم قرار میدن ( رسانه ) .

نظر شخصی بود .
(۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۰۸)اسماعيل نوشته است: [ -> ]اما اینم یادمون باشه که طبق فرمایش امیرالمونین(علیه السلام):اگر فقر از دری وارد شود ایمان از در دیگری خارج می
شود....
سلام دوستان
احساس را كنار گذاشته و حرف آخر را بزنيد .
اين حركت حرام است. تمام دنبال دليل نگرديد/ دليل فراموش كردن قيام امام حسين (علیه السلام) است.
اما روايت امام علي (علیه السلام)
اگر منظور امام فقط فقر مالي بود / اكنون فقيران بي دين ترين و سرمايه دارها با خدا ترين انسانها باشند درحالي كه اين چنين نيست . بيشتر در مورد اين روايت امام تفكر كنيد. باتشكر

چقدر جالب فرمودید
اگه فقر مالی بود که تمام پولدارها آخر هر چی مومن بودند...
با سلام خدمت دوستان
بهتره راجع به این موضوع دو مسئله را از هم جدا کنیم:
1- اصل عمل انجام شده که عملی حرام است و انجام در ملا عام آن کم کم قبح این گناه را از بین میبرد. حتی اگر تمام عالم کم کاری کرده باشند گناه ،گناه است و انجان دهنده آن مسئول نسبت به آن.
2- در گناه این فرد ( در صورت نیازمالی یا ...) افراد دیگری که مسئولیت ایجاد عدالت در جامعه را بر عهده دارند( در صورت کم کاری) یا کسانی که می توانستند کمکی یا کاری بکنند و نکردند ، سهیم هستند.
پس بهتره با جدا کردن این دو موضوع در مواجه شدن با این قبیل موضوعات که فلانی دزدی کرده یا خوانندگی در خیابان ، سریعا جبهه نگیریم که تن فروشی کنه بهتره!؟ یا هر جمله دیگری که بدی گناه ناچیز شمرده بشه یا خدای نکرده مجوز گناه در شرایط خاص اینچنینی تلقی بشه
یا علی
(۱۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۱۱)abbas313 نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت دوستان
بهتره راجع به این موضوع دو مسئله را از هم جدا کنیم:
1- اصل عمل انجام شده که عملی حرام است و انجام در ملا عام آن کم کم قبح این گناه را از بین میبرد. حتی اگر تمام عالم کم کاری کرده باشند گناه ،گناه است و انجان دهنده آن مسئول نسبت به آن.
2- در گناه این فرد ( در صورت نیازمالی یا ...) افراد دیگری که مسئول ایجاد عدالت در جامعه را بر عهده دارند( در صورت کم کاری) یا کسانی که می توانستند کمکی یا کاری بکنند و نکردند ، سهیم هستند.
پس بهتره با جدا کردن این دو موضوع در مواجه شدن با این قبیل موضوعات که فلانی دزدی کرده یا خوانندگی در خیابان ، سریعا جبهه نگیریم که تن فروشی کنه بهتره!؟ یا هر جمله دیگری که بدی گناه ناچیز شمرده بشه یا خدای نکرده مجوز گناه در شرایط خاص اینچنینی تلقی بشه
یا علی

دقیقا!!!
اصل موضوع صحیح نیست!
چقدر داد بزنم که بابا من با اون خواهری که بدلیل نیازه یا نمیدونم مشکلی ندارم.
میگم که اصل ماجرا صحیح نیست و چرا باید براحتی از کنارش بگذریم؟
اولش خیابونی شروع میشه!
بعد عادت میکنیم مثل بقیه چیزا!
بعد تصویب میشه که گاها تک خوانی هم اشکال ندارد!
البته اگر برای لذت نباشد!!!!!
بعد میگن که تکان دادن دست هم مشکلی ندارد اگر... !!!
بعد ...
بعد ...
حالا دیدید؟! آروم آروم اونچنان برامون عادیش میکنن که نفهمیم از کجا خوردیم!
حرف دل ما اینست:

" تا هنوز به مراحل بعد نرسیده این درد رو در نطفه خفه کنیم"
اینا اگه حیا داشتن میرفتن رخت میشستند، کلفتی میکردن و صد تا کار شرافتمندانه دیگه که خودتون دارین می بینین. مسئله اینه که زنها دارند بی حیا میشن و مسلما اونایی که اینو برنامه ریزی کردند خوشحالترند.
(۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۱:۲۲)یار کوچک نوشته است: [ -> ]اینا اگه حیا داشتن میرفتن رخت میشستند، کلفتی میکردن و صد تا کار شرافتمندانه دیگه که خودتون دارین می بینین. مسئله اینه که زنها دارند بی حیا میشن و مسلما اونایی که اینو برنامه ریزی کردند خوشحالترند.

اگه به برنامه ریزی باشه ، شخص اول مملکت نفره اوله.
(۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۱:۲۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]
(۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۱:۲۲)یار کوچک نوشته است: [ -> ]اینا اگه حیا داشتن میرفتن رخت میشستند، کلفتی میکردن و صد تا کار شرافتمندانه دیگه که خودتون دارین می بینین. مسئله اینه که زنها دارند بی حیا میشن و مسلما اونایی که اینو برنامه ریزی کردند خوشحالترند.

اگه به برنامه ریزی باشه ، شخص اول مملکت نفره اوله.

منظور؟؟؟
دقیق اسم ببر تا جواب بگیری!!
منظورم واضحه.

شما الان داری تهمت میزنی که اینا فقط واسه سرگرمی میان و میخونن.

یه اهنگی هست که میگه :

تو اخه چی میدونی ، از دردی که نداری واسه چی میخونی ؟

اگه این بیچاره ها دارن با این کار زندگی خودشون رو یگذرونن ، مسئولش اول سیاست مدار های جامعه هست ، که زیر پای هر پسرشون یه ماشین اخیرن مدل هست ، تقصیر کساییه که پسرشون بدون دلیل از سربازی معاف میشه ، تقصیر ماست که اینقدر سکوت میکنیم. و . . .

خدا شاهده گذشته از این حرفا ، من میدونم وقتی که اقا بیاد ، من خودم فکر نکنم توی جبهه ی حق باشم یا لیاقت داشته باشم ، ولی اونایی که ادعا میکنن که اقا بیا ، منتظریم و این حرفا ، با کدوم رو میخوان جواب اقا رو بدن که اقا بپرسه ناموس مسمونتون داره با خوانندگی زندگی میکنه که از گشنگی نمیره.

کار این دختر بچه ها مثل این میمونه که توی یه جایی گیر کردی که هیچی نیست ، نه اب هست نه غذا هست ، اونجا حتی اگه گوشت خوک هم گیرت بیاد ، بخوری که از گشنگی نمیری باز هم اشکال نداره. بعد شما میای میگی که اینا کارشون فلانه ، منظور دارن. باید اصلاح از بزرگ های کشور شروع بشه. کسایی که گونی گونی پول طلا توی بانک دارن و بعضیا به نون شب محتاجند.

به نظر چند % از مردم ایران خمس یا زکات میدن ؟

اگه 20% مردم ، البته از هر قشری نه فقط قشر کم درامد ، خمس زکات بدن ، هیچ فقیری توی جامعه نمیمونه.

پس اول باید یکی باشه بیاد بگه چرا زکات نمیدید نه اینکه به 2 تا دختر 10 ساله گیر بده که چرا اواز میخونید که پول در بیارید

به خدا یه چیزیایی مینویسید که قبلش نه روش فکر میکنید ، نه چیزی ، اول بگیردید ببینید چرا این بدبخت ها باید بخونن.

هنوز فکر نکرده و تحقیق نکرده ، در جا محکوم میکنید و تهمت میزنید. رشته به خدا
(۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۱۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]منظورم واضحه.

شما الان داری تهمت میزنی که اینا فقط واسه سرگرمی میان و میخونن.

یه اهنگی هست که میگه :

تو اخه چی میدونی ، از دردی که نداری واسه چی میخونی ؟

اگه این بیچاره ها دارن با این کار زندگی خودشون رو یگذرونن ، مسئولش اول سیاست مدار های جامعه هست ، که زیر پای هر پسرشون یه ماشین اخیرن مدل هست ، تقصیر کساییه که پسرشون بدون دلیل از سربازی معاف میشه ، تقصیر ماست که اینقدر سکوت میکنیم. و . . .

خدا شاهده گذشته از این حرفا ، من میدونم وقتی که اقا بیاد ، من خودم فکر نکنم توی جبهه ی حق باشم یا لیاقت داشته باشم ، ولی اونایی که ادعا میکنن که اقا بیا ، منتظریم و این حرفا ، با کدوم رو میخوان جواب اقا رو بدن که اقا بپرسه ناموس مسمونتون داره با خوانندگی زندگی میکنه که از گشنگی نمیره.

کار این دختر بچه ها مثل این میمونه که توی یه جایی گیر کردی که هیچی نیست ، نه اب هست نه غذا هست ، اونجا حتی اگه گوشت خوک هم گیرت بیاد ، بخوری که از گشنگی نمیری باز هم اشکال نداره. بعد شما میای میگی که اینا کارشون فلانه ، منظور دارن. باید اصلاح از بزرگ های کشور شروع بشه. کسایی که گونی گونی پول طلا توی بانک دارن و بعضیا به نون شب محتاجند.

به نظر چند % از مردم ایران خمس یا زکات میدن ؟

اگه 20% مردم ، البته از هر قشری نه فقط قشر کم درامد ، خمس زکات بدن ، هیچ فقیری توی جامعه نمیمونه.

پس اول باید یکی باشه بیاد بگه چرا زکات نمیدید نه اینکه به 2 تا دختر 10 ساله گیر بده که چرا اواز میخونید که پول در بیارید

به خدا یه چیزیایی مینویسید که قبلش نه روش فکر میکنید ، نه چیزی ، اول بگیردید ببینید چرا این بدبخت ها باید بخونن.

هنوز فکر نکرده و تحقیق نکرده ، در جا محکوم میکنید و تهمت میزنید. رشته به خدا
هنوز هم تند دارید برخورد میکنید با نویسنده مطلب
ببینید نویسند داره اصل مطلب رو کنکاش میکنه یعنی اصل موضوع مشکل داره نه دخترها!!
چرا اینگونه فکر میکنید؟

از اول تا حالا داره داد میزنه که یکی نیست(از مسئولین و دولتمردان) که بگه چرا باید اینها دست به این کار بزنند؟
تهمت نبوده

اینکه ملت زکات نمیدن دارید داد بر سر نویسنده میزنید؟
ریشه یابی کنیدمن هم با نویسنده مطلب موافقم که اصل مطلب که تو مملکت اسلامی این حرکت ناشایست هست صحیح نیست
بعد اینکه ...
چرا باید کار بجایی برسه که این عزیزان مجبور به انجام این کار بشوند
دوست عزیزم
یکم دارید تند روی میکنید در انتقاد.

بعدش هم منظور از شخص اول مملکت رهبر معظم انقلاب هست یا ریاست جمهوری؟
که هر دو بحث جداگانه هست!

راستی اون آهنگ هم رپ و از دوستان ---- هست که توصیه نمیکنم مجددا گوش بدید.
منظور من شخص
بود ه به این دخترا ، انگ بی حیایی زده بود. من که توی پست دوم خودم گفتم با نویسنه مشکلی ندارم ، لطفا دوباره پست دوم یا سوم هیمن تایتک رو مطالعه کنید

اهنگ هم بله ، از یاس بود. درد جامعه رو خوب میگه. از دوستان ------ هم نیست. باز تهمت ...

فرد اول جامعه هم که رییس جمهور هستش. و دیگر سیاست مدار های عالی رتبه.

رهبر هم که ولایت ماست و غلط میکنم چیزی بش بگم.
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع