|
جولان " دختران خواننده" در خیابانهای تهران!! + تصویر - نقد و بررسی
|
|
۹:۴۲, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۱ ۹:۲۹ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
وبگردي 20:30،چند روز پیش و در هوای مطبوع بهاری در حوالی چهارراه ولی عصر تهران، قدمزنان در حال رفتن به محل کار خود بودم و البته غرق در افکار و مشغلههای ذهنی خود که یکدفعه صدای خاص و نامفهومی از قسمت شمالی خیابان توجهم را به خود جلب کرد.
مثل این بود که در مسیر حرکت خود در منتهیالیه شمالی خیابان ولی عصر در حال نزدیک شدن به منبع تولید این صدا هستم. با کمی توجه بیشتر، این صدا واضحتر شد و حالا به راحتی میتوانستم صدای آوازمانند زنانهای را تشخیص دهم؛ زیاد به این صدای زنانه و البته پرطنین توجه نکردم و مسیرم در امتداد شمالی خیابان ولی عصر را در پیش گرفتم با این ذهنیت که احتمالا یکی از ماشینهای شخصی عبوری از این محدوده، صدای ضبط ماشین خود را بلند کرده است. اما در همین گیر و دار و وقتی چند قدمی در این مسیر بالاتر آمدم در کمال ناباوری با صحنه عجیبی مواجه شدم؛ دختری تقریبا 14ـ 15 ساله با پوشش شلوار جین و با یک بلیز کوتاه زنانه در حال نغمهسرایی و هنرنمایی با استفاده از یک آمپیلیفایر قابل حمل بود و البته این دختر خانم هنرمند آورازهخوان را(!) یک دختر دیگر که کمی کم سن و سالتر به نظر میرسید، مشایعت میکرد که این دختر مشایعتکننده زحمت نواختن "تنبک" به طرز هنرمندانهای را میکشید! ![]() جالب اینکه مضمون شعری هم که این این دختر خواننده برای اجرا در ملأعام آن هم در شلوغی حوالی چهارراه ولی عصر انتخاب کرده بود بسیار هم عاشقانه بود و چه زیبا از چشم و ابروی یار میگفت و درد عشقی که کشیده است! اما در این میان، واکنش مردمی که در حال تردد از این محدوده بودند و با صحنه اجرای این موسیقی زنده(!) توسط این دختران آوازهخوان مواجه میشدند نیز جالب بود، اکثریت این جمعیت برای دقایقی بیخیال مقصد موردنظر خود شده و محو در اجرای این هنرمندان! براستی مسئول و متولی بروز چنین رفتارهایی در سطح شهر آن هم در ملأعام و با توصیف آنچه ذکر آن رفت، کیست؟ چه نهادی و مرجعی مسئولیت برخورد با چنین مواردی را بر عهده دارد؟ چرا باید فضای شهر به سمتوسویی برود که عدهای تا این حد و اندازه به خود اجازه بروز و ظهور رفتارهای ساختارشکن و هنجارشکن دهند؟ پیش از این رفتارهای چند کودک و نوجوان که در مراکز عمومی، اتوبوس و مترو اقدام به خوانندگی میکردند را شاهد بودیم که البته ظاهرشان بیشتر به متکدیان شبیه بوده است اما حالا باید نظارهگر خوانندگی دخترکانی بزککرده و محرک در خیابانهای تهران باشیم آن هم در کمال آسودگی خاطر این مخدرات هنرمند! |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۲, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۱۵ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
باید دید واقعاً مسئله چی بوده، واقعاً نیاز بوده که مجبورشون کرده به این حرکت زشت یا نه دیدگاه حسن آقا درسته.
باید جامعه یه تکونی به خودش بده. اگر حالت اوله، تف به غیرت ما که ناموسمون برای یه لقمه نون داره می خونه و اگر دومیه که تکلیف مشخصه. |
|||
|
|
۱۸:۳۸, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت دوستان . ما عادت داریم توی این تالار از مملکت خودمون دفاع کنیم و کم کاری های صدا و سیما یا دولت و یا مسئولین رو چشم پوشانی کنیم و یا گردن کس دیگه بندازیم ... متاسفانه .!!! مشکل از هیچ جا غیر از مسئولین نظام جمهوری اسلامی ایران نیست . مشکلی که توی جامعه داره اتفاق میفته مربوط به مسئولین میشه .. زیر ساختی برای اینگونه تحرکات از طرف قشر ضعیف جامعه نداریم تا بتونیم کنترلش کنیم ... وقتی برای نخبگان ما شرایطی نیست و یا برای دانشجویان ما تفکر داروینیسم آموزش داده میشه چه انتظاری از مسئولین در قبال مقابله با اینگونه تحرکات توی جامعه میتونیم داشته باشیم .؟. یا پیوسته تر پیش را بنگریم یا بشکسته تر خویش را |
|||
|
|
۱۹:۱۶, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۱۸ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
دوستان من نمیخواستم حرفی بزنم ولی دو تا سوال دارم که این قبیل مشکلات واقعا فقط به خاطر مسئولین هست؟
مسئولین این کشور از کشور دیگه ای وارد نمیشن و اینکه ایا واقعا مشکل فقط از گشنگی مردم هستش؟ ![]() دوستان واقعا بعضی از این نوع گدایی ها از گرسنگی فرهنگی نیستش؟ توقع ها بالا نرفته؟ امروز یک زندگی ایده آل با زندگی های گذشته فرق نکرده ؟ به خدا من دیدم به چشمم که طرف قاچاق مواد میکرده با این که توی زندگیش هیچی کم نداشته یا دزدی میکرده و اینها فقط به خاطر این بوده که ماشینش در چشم فامیلش مدل بالا نبوده اون خانمی که با اون لباس مرتب داره با این کارش به نوعی گدایی میکنه حتما محتاج به یک لقمه نون برای زنده موندن هستش که با کمک مسئولین بشه حلش کرد ؟ البته این سوال ها رو برای برای طرفداری از کسی یا توهینن به کسی که محتاج هستش نگفتم فقط خواستم دیدتون رو بازتر بکنید مشکل بی فرهنگی داره بیداد میکنه که ناشی از فاصله گرفتن از آموزه های دینی در جامعه هستش |
|||
|
|
۱۹:۳۰, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
جناب anti mason،من عرض کردم بارها این دو نفر رو دیدم،هیچ زمانی هم لباسهاشون مرتب نبوده...
شما چطور میگین با لباس مرتب داره این کار رو می کنه؟ فقر فرهنگی هم شاید باشه،قبول... اما اینم یادمون باشه که طبق فرمایش امیرالمونین(علیه السلام):اگر فقر از دری وارد شود ایمان از در دیگری خارج می شود.... |
|||
|
|
۱۹:۴۰, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۴۷ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۳۰)mehrnaz نوشته است: جناب anti mason،من عرض کردم بارها این دو نفر رو دیدم،هیچ زمانی هم لباسهاشون مرتب نبوده... منظورم از لباس مرتب اشاره به حجابش نبود بلکه منظورم این بود لباس کهنه ای نداره چون من زیاد علاقه ای نداشتم حجاب و نوع لباس ایشون رو موشکافی بکنم و فقط دیدم در نگاه اول لباس های کهنه ای نداشت البته من کلی گفتم که اکثرا مشکل فرهنگی هستش و این گدایی ها به خاطر گرسنگی نیست ولی مثل همیشه جملاتم رو بقیه موشکافی کردن ![]() ![]() ![]() اگر هم میبیند داخل شهر های بزرگ زاغه نشینی وجود داره دلیلش مهاجرت هایی هستش که از روستا و شهر های کوچیک به شهر های بزرگ رخ میده و برای به دست اوردن زندگی بهتر هستش وگرنه در شهر های کوچکتر مثل شهر ما گداهای شهر مشکل گشنگی ندارن!!!!(اگر در مورد تهران هیچ نظری ندم. چون هیچی نمیدونم) گرچه که هستن توی شهر ما که برای فریب بقیه با لباس کثیف و پاره گدایی میکنن ولی اون چیزی که من احساس میکنم مشکل فقر مالی به معنایی که پدر ما از گذشته ها و زمان خودش تعریف میکنه نیست |
|||
|
|
۱۹:۵۰, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
منظور من هم حجاب نبود...لباسهاشون اتفاقاً وقتی از نزدیک ببینید،هم کهنه است و هم سیاه و کثیف...
مخصوصاً دختری که می خونه.. |
|||
|
|
۱۹:۵۱, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۱۶)ANTI MASON نوشته است: دوستان من نمیخواستم حرفی بزنم ولی دو تا سوال دارم که این قبیل مشکلات واقعا فقط به خاطر مسئولین هست؟ سلام دوست من .
حق با شماست اما دلیل همین اتفاقاتی که شما مطرح کردید باز برمیگرده به مسئولین که شامل صدا و سیما و سیستمهای نظارتی و ... هستند . به نظر شما وظیفه کیه که با اختیارات تام و با تمام قدرت و نفوذی که داره نخبگان یک کشور رو همراهی کنه و در دست بگیره ( با خدماتی که بهشون میده ) تا بتونه با همکاری اونها آموزشهایی در سطح جامعه رواج بده تا من و شما به جای اینکه 2 کیلو مرغ بخوریم ا کیلو بگیریم و مبلغ 1 کیلو ی دیگه مرغ رو برسونیم به نیازمندان ... یعنی صدا و سیما این قدرت رو نداره که مباحث دینی رو ( خمس ، ذکات و ..) به طرزی جدید و متناسب با جامعه امروزی ما به مردم عوام انتقال بده ؟ (باید قبول کنیم روشهای انتقال مفاهیم دینی که تا 50 سال پیش استفاده میکردیم امروز جوابگو نیست ) شما فکرشو بکن هر استادی در دانشگاه و هر رواج دهنده مسائل دینی بتونه مثل استاد رائفی پور صحبت کنه !!! 1 ساله ره 10 ساله میریم . (۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۱۶)ANTI MASON نوشته است: به خدا من دیدم به چشمم که طرف قاچاق مواد میکرده با این که توی زندگیش هیچی کم نداشته یا دزدی میکرده و اینها فقط به خاطر این بوده که ماشینش در چشم فامیلش مدل بالا نبوده این هم کار صدا و سیماست که متاسفانه ....
(۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۱۶)ANTI MASON نوشته است: مشکل بی فرهنگی داره بیداد میکنه که ناشی از فاصله گرفتن از آموزه های دینی در جامعه هستش آموزشهای دینی با متود بیش از 1 قرن پیش ...!!!!
هالیوود هم از سالهاست رواج دین خودش رو بوسیله کارتنها و فیلمها و .. هدف قرار داده اما هر سال به شیوه ای جدید و عوام پسند ... شاید ما نتونیم به سرعت هالیوود عمل کنیم اما میتونیم از روشهای اونها برای پیشبرد اهداف خودمون استفاده کنیم ... اما همچنان... یا پیوسته تر پیش را بنگریم یا بشکسته تر خویش را
|
|||
|
|
۱۹:۵۷, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول: اما اینم یادمون باشه که طبق فرمایش امیرالمونین(علیه السلام):اگر فقر از دری وارد شود ایمان از در دیگری خارج می شود....اهمیت این جمله به قدری زیاده گفتم دوباره بگم . مگر نه این که علی (علیه السلام) مسئول بود فقیری در جامعه نباشه ؟؟ الانم پس حکومت مسوله .اگر فقیری باشد و بی ایمان شود گناهش ماله این حکومته . حالا شخص کیه نمیدونم .... این طور هم که معلومه چند بار بعضی ها دیدن . یعنی یک نفر از مسئولین خبر دار نشدن ؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲۰:۰۷, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۰۹ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۳۰)mehrnaz نوشته است: اما اینم یادمون باشه که طبق فرمایش امیرالمونین(علیه السلام):اگر فقر از دری وارد شود ایمان از در دیگری خارج می شود.... خدمت شما خواهر: (۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۳۴)یا ثارالله نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم یا علی (علیه السلام)
|
|||
|
|
۲۰:۰۸, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
اما اینم یادمون باشه که طبق فرمایش امیرالمونین(علیه السلام):اگر فقر از دری وارد شود ایمان از در دیگری خارج می
شود.... سلام دوستان احساس را كنار گذاشته و حرف آخر را بزنيد . اين حركت حرام است. تمام دنبال دليل نگرديد/ دليل فراموش كردن قيام امام حسين (علیه السلام) است. اما روايت امام علي (علیه السلام) اگر منظور امام فقط فقر مالي بود / اكنون فقيران بي دين ترين و سرمايه دارها با خدا ترين انسانها باشند درحالي كه اين چنين نيست . بيشتر در مورد اين روايت امام تفكر كنيد. باتشكر |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شکلک لبخند! در خیابانهای تهران | علائم ظهور | 2 | 1,592 |
۲۸/آبان/۹۳ ۱۶:۳۹ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| تبلیغ آموزش رقص و هجوم رقاصها! در خیابانهای تهران!!!! | AMINI | 2 | 1,806 |
۱۷/آبان/۹۱ ۶:۵۸ آخرین ارسال: سرباز سید علی |
|

![[تصویر: 13604_124.jpg]](http://www.webgardi2030.ir/files/fa/news/1391/2/10/13604_124.jpg)