۱۰/خرداد/۹۱, ۰:۲۰
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
تا حالا زمان گرفتید که چقدر طول میکشه که واسه تک تک همگردانیهاتون دعا کنید... بگید اللهم اغفر مریم، مهرناز و...؟؟؟؟ حتما این کار رو انجام بدید...
میگید فراموش میکنید، اشکالی نداره....
گفتیم و قرار شد که همدیگه رو حلال کنیم...
اما میتونیداسامی رو بذارید توی جانمازتون... هر وقت یادتون ا ومد بخونید...
کم کم این فراموشی ها هم از بین میره... باور کنید...
چرا اینقدر سخت میگیرید؟؟؟
میخواید مطمئن بشید همگردانی هاتون حلالتون میکنن، چشم. با وجود وقت کمم حاضرم به همه پیام خصوصی بدم.. خواهش کنم که حلال کنند... خوبه؟؟؟ راضی هستید؟؟
دیگه مشکلی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه بحث ا ین
هستش؛ من از همتون خسته ترم... از همتون............ به حدی که درخودم نمیدیدم بخوام اینجا چیزی بنویسم.... اما
اما به یه چیزی ایمان دارم... و اون این که این من نبودم که اسمم رو توی گردانها نوشتم.... فکر میکنم خودتون هم همین احساس رو داشته باشید... فکر میکنید چرا اسمتونو توی گردان عباس بن حیدر نوشتند؟ فکر میکنید چرا باید توی گردان امام علی ع واسه بقیه دعا کنید؟...
اگه کسی دلیلی غیر از اینها واسه انصراف داره بگه...
سلام
تا حالا زمان گرفتید که چقدر طول میکشه که واسه تک تک همگردانیهاتون دعا کنید... بگید اللهم اغفر مریم، مهرناز و...؟؟؟؟ حتما این کار رو انجام بدید...
میگید فراموش میکنید، اشکالی نداره....
گفتیم و قرار شد که همدیگه رو حلال کنیم...
اما میتونیداسامی رو بذارید توی جانمازتون... هر وقت یادتون ا ومد بخونید...
کم کم این فراموشی ها هم از بین میره... باور کنید...
چرا اینقدر سخت میگیرید؟؟؟
میخواید مطمئن بشید همگردانی هاتون حلالتون میکنن، چشم. با وجود وقت کمم حاضرم به همه پیام خصوصی بدم.. خواهش کنم که حلال کنند... خوبه؟؟؟ راضی هستید؟؟
دیگه مشکلی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه بحث ا ین
نقل قول:راستش دیگه از خودم خسته شدم بسکه به خدا قول دادم و سریع زدم زیرش ...... دیگه واقعا از خودم بدم میاد، فقط موندم این خدا چه جوری منو تحمل میکنه ....! واقعا که خیلی خداست ........
هستش؛ من از همتون خسته ترم... از همتون............ به حدی که درخودم نمیدیدم بخوام اینجا چیزی بنویسم.... اما
اما به یه چیزی ایمان دارم... و اون این که این من نبودم که اسمم رو توی گردانها نوشتم.... فکر میکنم خودتون هم همین احساس رو داشته باشید... فکر میکنید چرا اسمتونو توی گردان عباس بن حیدر نوشتند؟ فکر میکنید چرا باید توی گردان امام علی ع واسه بقیه دعا کنید؟...
اگه کسی دلیلی غیر از اینها واسه انصراف داره بگه...
)