تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: به مطالب ارزشمند چقدر اعتبار بدم؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
با سلام
همونطوری که قبلا در جاهای مختلفی گفته شده، خیلی خوبه که از ابزارهای تالار به درستی استفاده کنیم

یکی از این ابزارها هم تشکر و اعتبار است.به دلایل مختلفی نظیر تشریفاتی و تشویقی بودن آن، خیلی در موردش چارچوب مشخصی در نظر گرفته نشده و تاکنون هر کسی به سلیقه و دید خود از آنها استفاده کرده.
گرچه پیشنهاد بنده همیشه این بوده که از مطلبی تشکر شود که حداقل ارزش را از نظر شما داشته باشد و زیر هر پستی نباید تشکر زد.... به دلایل مختلف از جمله لوث شدن تشکر

اگر هم مطلبی از نرم مطالب تالار بالاتر بود، به آن خاطر می توانید علاوه بر تشکر، از اعتبار استفاده کنید
یا اگر شخصی مطالبش پیشرفت محسوسی داشت به همین صورت

در همین زمینه دوستی در پیام خصوصی طرح مسئله کردن که:
نقل قول:این سیستم اعتبار دهی به نظرم این تعداد اعتباری که تعیین کردین زیاده یعنی معیاری نداره که چقدر باید اعتبار بده
مثلا من مطلبی رو میخونم که مهم و مفیده و روش کلی کار شده خب حالا من بخوام اعتبار بدم چند تا باید بدم سه تا یا 7 تا؟!!!!!!!
نظر من اینه که سیستم اعتبار رو به سه تا محدود کنید.یعنی نهایتا سه تا بشه اعتبار داد.
بعد اگر میشد اعتبار همه رو تقسیم بر سه کرد،بهتر میشد.

به نظرم طرح مسئله خوبی است.واقعا آیا اگر کسی از شما بپرسد چرا به مطلب الف 10 دادید و به مطلب ب هم که خیلی بهتر از آن بود، 10 دادید، جوابی دارید؟
بالاخره اینها را هم باید در نظر گرفت:
قل هل یسوی الذین یعلمون و الذین لا یعلمون
و
فمن یعمل مثقال ذرّه خیراً یره و من یعمل مثقال ذرّة شراً یره

در این زمینه هم بنده پیشنهادی داشتم برای هدفمند شدن یارانه ها Big Grin اعتبارها!!! مخصوص کسانی که به ذره ذره اعمالشون نظارت دارن Wink
شما می توانید چندین معیار برای مطالب ارزشمند در نظر بگیرید!!! مثلا:
ساده و روان بودن
جدید بودن و مرتبط با نیازهای روز
ذکر دقیق منابع موثق
کپی نبودن
دارای تصاویر مرتبط بودن
استفاده درست از رنگ و اندازه فونت و ...
دارای عنوان جذاب و ارزشمند
نقد و بررسی مستدل و منطقی
داشتن لینک دانلود صوتی و تصویری
احترام به نظر و سوالات مخاطب
نداشتن غلط املایی و دستور زبان
استفاده مناسب از شکلکها
و .....

البته می تونه معیارها بیشتر باشه.20 تا -30 تا.... هر معیاری که به نظرتون یک مطلب رو کامل و ارزشمند میکنه در نظر بگیرید
مطالب رو اینطوری با دقت بیشتری ارزش گذاری می کنید
اگر هم کسی پرسید چرا به فلان مطلب مثلا 9 دادید، میگید 9 معیار مهم داشت.....که ایناست:......
و حتی در قسمت توضیحات اعتبار معیارهایی که آن مطلب داشته را وارد کنید که همه ببیند و برای کسی سوء تفاهم پیش نیاید که اعتبار بی دلیل بوده است!!!

امیدوارم این شیوه مفید باشه و باعث رشد تالار بشه
التماس دعا

خواندن این مطالب هم خالی از لطف نیست:
توصیه هایی برای افزایش بازدید مطلب شما!
در استفاده از ابزار تالار بیشتر دقت کنیم
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:شما می توانید چندین معیار برای مطالب ارزشمند در نظر بگیرید!!! مثلا:
ساده و روان بودن
ذکر دقیق منابع موثق
کپی نبودن
دارای تصاویر مرتبط بودن
استفاده مناسب از شکلکها
و .....

این معیارهایی که نام بردید، اگر استفاده ورعایت بشه،البته خیلی پسندیده است.

اما پیشنهاد بنده این هست که از آن سو مقداراعتبار هم کاسته شود.

یعنی اگر حدبالای اعتبار رو3 بذارید( 3برای متن بسیار عالی-2 عالی و1 مطلب خوب)...وهمه ما معیارها روهم رعایت کنیم نهایتا ارزش اعتبار به جای اصلی خودش بازمیگرده.

البته صرفا یک پیشنهاد بود!

درپناه حق
(۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۵۰)rastin نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:شما می توانید چندین معیار برای مطالب ارزشمند در نظر بگیرید!!! مثلا:
ساده و روان بودن
ذکر دقیق منابع موثق
کپی نبودن
دارای تصاویر مرتبط بودن
استفاده مناسب از شکلکها
و .....

این معیارهایی که نام بردید، اگر استفاده ورعایت بشه،البته خیلی پسندیده است.

اما پیشنهاد بنده این هست که از آن سو مقداراعتبار هم کاسته شود.

یعنی اگر حدبالای اعتبار رو3 بذارید( 3برای متن بسیار عالی-2 عالی و1 مطلب خوب)...وهمه ما معیارها روهم رعایت کنیم نهایتا ارزش اعتبار به جای اصلی خودش بازمیگرده.

البته صرفا یک پیشنهاد بود!

درپناه حق

سلام
خوب این پیشنهاد که در همون پیام خصوصی توسط دوستی داده شده بود Smile
اما خوب اینکه دست اعتبار دهنده باز باشه و معیارهای بیشتری مد نظر بگیره، نیاز به رنج بیشتری داره....

بازم اگر شما یا سایر دوستان با 3 حالت راحت ترید، از 1 و 5 و 10 استفاده بفرمایید
نقل قول:در این زمینه هم بنده پیشنهادی داشتم برای هدفمند شدن یارانه ها [تصویر: biggrin.gif] اعتبارها!!! مخصوص کسانی که به ذره ذره اعمالشون نظارت دارن [تصویر: wink.gif]
شما می توانید چندین معیار برای مطالب ارزشمند در نظر بگیرید!!! مثلا:
ساده و روان بودن
ذکر دقیق منابع موثق
کپی نبودن
دارای تصاویر مرتبط بودن
استفاده مناسب از شکلکها
و .....
من با خانم راستین موافق هستم
وا الله من با این معیار ها ترجیح میدم اعتبار ندم!Smile
اگر بخواییم اینار رو بسنجیم که مغزمون میسوزه
خب هر کسی بخواد بشینه پست رو بررسی کنه ببینه محاسنش چیه و چند تاست،بعید بدونم کسی حوصلش بشه.
ولی سه تا که باشه دیگه طرف موم دستش میشه!
نقل قول:بازم اگر شما یا سایر دوستان با 3 حالت راحت ترید، از 1 و 5 و 10 استفاده بفرمایید
خب اینکه میشه همون حالت فله ای!
--حالا اگر میشد کاربرن بیان بگن شما وقتی اعتبار میدین چه چیزهایی رو در نظرتون دارید.
من که بستگی به ارزش پست و زحمتی که کشیده اعتبار میدم،که این دو باید با هم باشه و اگر فقط یکی از اینا باشه من تشکر میکنم.و سوم هم مهم باشه
ولی خب دیگه ما همینطوری فله ای اعتبار میدیم چون حوصله نداریم بشینیم فکر کنیم چهقدر ارزش داره اعتبار بدیم.
---و
و
و
همینطور هم که داریم میبینیم کاربران جدید بیشتر بی قاعده دارن اعتبار میدن.همینطور بخوان پیش برن هر نفر اعتبارش ده برابر ارسالهاش میشه،طی همین روند تشکر بی ارزش میشه و یا اصلا ازش استفاده نمیشه یا همینطور زیر هر پستی تشکر میشه.یعنی اعتبار جایگزین تشکر میشه.
اونوقته یه چیزی رو باید جایگزین اعتبار کنیم. Smile
خوب بنده هم یکی از دلایلی که به دنبال محدود کردن تعداد دفعات اعتبار دادن بودم، همین بود

مشخص است که بسیاری از افرادی که روزی 20-30 اعتبار می دهند، اصلا مطالب را کامل نمی خوانند.مخصوصا بعضی مطالبی که طولانی است و خیلی معیار مشخصی جز تایید و تشویق برای اعتباری که می دهند ندارند

اصولا پیشنهاد ما هم همین بود که به هر مطلبی اعتبار داده نشود.وقتی به مطلب خاص و ارزشمندی برخوردیم، باید تحلیلش کنیم
اینکه با 10-12 معیار مقایسه کنیم، مگر چقدر وقت می گیرد.

روزی 2-3 موضوع ارزشمند را شما در تالار بخوانید و چیزی یاد بگیرید و در پایان هم نظر خود را بنویسید. اگر هم احتیاجی به دادن اعتبار داشت، اعتبارتان بر اساس شاخصه باشد

اینها صرفا یک پیشنهاد است
من اون اوایل که اومده بودم تالار یه پیشنهاد دادم که یه دکمه تائید یا موافق مخالفم و اینچیزا رو بزارید،که نخواد به خاطر موافق بودن تشکر کرد.
و در مورد اعتبار
اگر قرار بود اینطوری که شما میگین اعتبار میدادن،خب چرا اینطور نشد؟خب دلیلش اینه که در پست بالا گفتم.
اگر هم بخواییم با این معیار شما عمل کنیم که باز بیشتر اعتبار داده میشه.بلاخره یکی از این گزینه ها پست شما داره،مثلا "نداشتن غلط املایی و دستور زبان" مثلا،خب حالا اینطور حداقل دو نفر به خاطر این پست اعتبار میدن،در نتیجه صفحات اعتبار زیاد میشه و نوشتها گم میشه.
ولی اگر همون سه تا باشه مثلا از پست اول شما تشکر کافیه.
این دکمه موافقم خیلی میتونه تاثیر داشته باشه؛میشه یه نوار باریکتر از نوار تشکر زیر نوار تشکر باشه که نام افرادی رو که موافقن رو نمایش بده.حداقلش به صورت ازمایشی امتحان کنیم ببنیم نتیجش چی میشه.
حالا اگر خواستین ازمایشی اجراش کنید،تم رو هم عوض کنید به صورت ازمایشی Wink
mods.mybb.com/view/blue-grey
نقل قول:اگر هم بخواییم با این معیار شما عمل کنیم که باز بیشتر اعتبار داده میشه.بلاخره یکی از این گزینه ها پست شما داره،مثلا "نداشتن غلط املایی و دستور زبان" مثلا،خب حالا اینطور حداقل دو نفر به خاطر این پست اعتبار میدن،در نتیجه صفحات اعتبار زیاد میشه و نوشتها گم میشه.
خوب معلومه که شما اصلا نظرات بنده رو نمی خونید Smile

من نگفتم چون پستی غلط املایی نداره پس بهش باید اعتبار داد

گفتم از پست خوب تشکر کنید.همین

اما از بین ده ها مطلبی که روزانه در تالار می خونید، یک یا 2 مطلب می بینید که واقعا آموزنده و ارزشمنده و فرای پستهای عادی تالاره....
این مطلب حقش بیشت از تشکره....
حالا برای اینکه به این مطلب اعتبار بدید، برای خودتون دلایل برتری این مطلبی رو ردیف کنید
جدیده-جذابه-عملیاتیه-بدون غلط دستوری و املاییه=4

نقل قول:من اون اوایل که اومده بودم تالار یه پیشنهاد دادم که یه دکمه تائید یا موافق مخالفم و اینچیزا رو بزارید،که نخواد به خاطر موافق بودن تشکر کرد.

موافقت و مخالفت چه فایده ای داره؟
اون هم بدون ذکر دلیل؟!!!!

اگر شما به هر دلیلی با پستی مخالفت داری، دلیل اصلی مخالفت خودت رو بنویس

این سایتهای خبری که دکمه + و - گذاشتن، شدن محل رفت آمد یک عده بیکار که فقط + و - بزنن Dodgy
مخالفت داشته باشیم که خب معلومه که نمیشه با زدن دکمه مخالفم به چیزی رسید،ولی دکمه موافقم رو حداقل برای خودم خیلی پیش میاد که نمیشه گفت موافقم، تشکر هم که نباید به خاطر موافقت کرد.
حالا به صورت ازمایشی اجراش کنید ببنید نتیجه چی میشه.
اگرم خیلی کار میبره نظر سنجی کنید که دکمه موافقم رو اضافه کنیم یا نه(البته بعید بدونم رای بیارهSmile...)
-------
چون میدونم نه اعتبار به سه تا محدود میشه و نه دکمه موافقم اضافه میشه و تم تالار هم عوض نمیشه،دیگه اصرار نمیکنم.
چون نهایت اصراری که کردم شد این ستارهای هشت گوش تیم تالار که ستارهای تعداد پست رو از تیم تالار حذف کردن و من اینو نمیخواستم و متوجه منظور من هم بعد از اون همه اصرار نشدن...
...
az anjayi ke harche az matalebe haqheye arzeshmand gofte shavad mahboube hazrate haqh hast agar hata faqat rezaye haqh radar bar dashte bashad khod be tanhayi kafist ta balatarin eehtebarat ra kasb karde bashad velo hichkas dar an lahze anra taahyid nakonad choun haqhiqhat bzatan zibast qholelhaqh velou kana mora
(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۷:۰۷)erfan90 نوشته است: [ -> ]az anjayi ke harche az matalebe haqheye arzeshmand gofte shavad mahboube hazrate haqh hast agar hata faqat rezaye haqh radar bar dashte bashad khod be tanhayi kafist ta balatarin eehtebarat ra kasb karde bashad velo hichkas dar an lahze anra taahyid nakonad choun haqhiqhat bzatan zibast qholelhaqh velou kana mora

نقل قول:از آنجایی که هرچه از مطالب حقهٔ ارزشمند گفت شود محبوب حضرت حق هست اگر حتی فقط رضای حق رادر بر داشته باشد خود به تنهایی‌ کافیست تا بالاترین اعتبار را کسب کرده باشد ولو هیچکس در آن لحظه آنرا تایید نکند چون حقیقت به ذاتا زیباست قل الحق ولو کانا مرا
http://www.behnevis.com/
آدرس های مرجع