۳۱/تیر/۹۲, ۱۳:۳۸
(۳۱/تیر/۹۲ ۱۳:۲۷)فرمیسک نوشته است: [ -> ]و حسن و حسین (علیه السلام) در جنگها به رهبری یک زنازاده می جنگیدند اونوقت؟
کی گفت میجنگیدن ؟!؟

(۳۱/تیر/۹۲ ۱۳:۲۷)فرمیسک نوشته است: [ -> ]و حسن و حسین (علیه السلام) در جنگها به رهبری یک زنازاده می جنگیدند اونوقت؟

(۳۱/تیر/۹۲ ۱۳:۳۸)MaTeY نوشته است: [ -> ]کی گفت میجنگیدن ؟!؟
(۳۱/تیر/۹۲ ۱۳:۳۹)فرمیسک نوشته است: [ -> ]به جون مامانم حسن عباسی نگفته!!!!!!!!!
تو تاریخ فکر کنم طبری خوندم که حسنین (علیه السلام) در جنگ ری بودن!
(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۲۱)انصاف نوشته است: [ -> ]حداقل در شش هفت جای خود قرآن هم آمده است که محمد هیچ معجزه ای ندارد به جز قرآن :
وَيَقُولُ الَّذِينَ كَفَرُواْ لَوْلاَ أُنزِلَ عَلَيْهِ آيَةٌ مِّن رَّبِّهِ قُلْ إِنَّ اللّهَ يُضِلُّ مَن يَشَاءُ وَيَهْدِي إِلَيْهِ مَنْ أَنَابَ
وَقَالُواْ لَوْلاَ نُزِّلَ عَلَيْهِ آيَةٌ مِّن رَّبِّهِ قُلْ إِنَّ اللّهَ قَادِرٌ عَلَى أَن يُنَزِّلٍ آيَةً وَلَكِنَّ أَكْثَرَهُمْ لاَ يَعْلَمُونَ
وَقَالُوا لَوْلَا يَأْتِينَا بِآيَةٍ مِّن رَّبِّهِ أَوَلَمْ تَأْتِهِم بَيِّنَةُ مَا فِي الصُّحُفِ الْأُولَى
وَلَئِنْ أَتَيْتَ الَّذِينَ أُوْتُواْ الْكِتَابَ بِكُلِّ آيَةٍ مَّا تَبِعُواْ قِبْلَتَكَ وَمَا أَنتَ بِتَابِعٍ قِبْلَتَهُمْ وَمَا بَعْضُهُم بِتَابِعٍ قِبْلَةَ بَعْضٍ وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءهُم مِّن بَعْدِ مَا جَاءكَ مِنَ الْعِلْمِ إِنَّكَ إِذًَا لَّمِنَ الظَّالِمِينَ
وَقَالُوا لَوْلَا أُنزِلَ عَلَيْهِ آيَاتٌ مِّن رَّبِّهِ قُلْ إِنَّمَا الْآيَاتُ عِندَ اللَّهِ وَإِنَّمَا أَنَا نَذِيرٌ مُّبِينٌ
معجزه بودن قرآن هم برای من پذیرفتنی نیست چون من که عربی بلد نیستم تا بفهمم معجزه است یا نیست ،
هرچند که در خوذ جهان عرب هم بسیاری مسیحی و بی دین و ادیان دیگر ( همچون صابئی ) وجود دارد پس چرا
آنها هیچ معجزه ای در قرآن ندیده اند که مسلمان شوند!
پس از نظر معجزه داشتن یا نداشتن اسلام و بهاییت یکسانند !
(۳۱/تیر/۹۲ ۱۷:۳۶)bagheri4 نوشته است: [ -> ]امروزه به نام اسلام حکم قتل شیعه وسنی توسط وهابی صادر می شود نباید این افراد نقد شوند
(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۲۷)saeed khan نوشته است: [ -> ]در مورد کتک زدن زنان و ... من نمی دونم شما کجاشو خوندی. من که هر چی گشتم چیزی جز نفی تجاوز به حقوق زنان(انسانی و دینی) پیدا نکردم.
(۳۱/تیر/۹۲ ۱۹:۵۶)bagheri4 نوشته است: [ -> ]( اگر سود نبخشید ، در محدوده دستور شرع ) آنها را بزنید ،
(۳۱/تیر/۹۲ ۲۰:۰۷)فرمیسک نوشته است: [ -> ]به نظرتون چرا خدا همین حق را برای زن هم قائل نشده که اگر شوهرش بدرفتاری کرد یا ... زن هم بتونه او را بزنه؟میدان جنگ نیست که!تازه زور خانم ها به اقایون نمیرسه،اما چنانچه اقایی هم در وظایف زناشویی کوتاهی کنه یا اقایی همسرش رو کتک بزنه(باید دیه بده)،از طریق قانون میتونه پیگیری کنه،چون زن ظریف و لطیفه حاکم جامعه حقوقش رو از اون مرد میگیره
(۳۱/تیر/۹۲ ۱۹:۵۴)فرمیسک نوشته است: [ -> ]اصلا در زمان پیامبر اکرم نه فرقه ای به نام شیعه وجود داشته نه فرقه ای به نام سنی!

نقل قول:شما ببینین در غرب چند فرقه در مسیحیت ایجاد شده ؟ هفده ؟ هجده؟ یا بیشتر؟
با وجود این حتی یک صدم دو فرقه شیعه و سنی درگیری و اختلاف و دشمنی ندارن!