تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
نقل قول:خب حالا علما اومدن گفتن توهین به ائمه حرامه و کسی که این کار رو انجام بده مرتده حالا یه یارو میاد و به ائمه توهین میکنه
ما باید بگیم چون این یه حکم کلیه نباید اجرا بشه؟

این مردک بوووووووووووق اومده با گستاخی تمام و آشکارا به سرور و مولای ما توهین کرده خب ضایس دیگه که این یارو مرتده و حکمش اعدامه
دیگه چجوری باید ثابت بشه که این بوووووق مرتد شده؟

اگه به همین سادگی که شما گفتی بود الان همه ی ما ابا و عمامه بر سر داشتیم و دیگه لازم نبود از کسی تقلید کنیم!

ارتداد شرایط خاصی داره که یه عالم دینی باید تشخیص بده.... برای اطلاع بیشتر به تاپیک ارتداد و احکام آن که توی همین تالار هست مراجعه کنید....

در ضمن اگه به خودش باشه که گفته من قصد توهین نداشتم! و اینطوری هم میشه گفت که توهین برداشت ما بوده (البته قصد دفاع از اون رو ندارما ، مثال زدم)

این حرف شما مثل این میمونه که بگن مگه غیر از اینه که هرکس دزدی کرد باید دستش رو قطع کنیم؟ خب من دیشب یه نفر اومد خونمون دزدی گرفتمش همون موقع هم زدم دستش رو ناقص کردم!! در حالی که اگه به همین سادگی بود الان اکثر مردم ایران نباید دستاشون سالم میبود....
اره دیگه باید منتظر بود تا دو دستی تاج پادشاهی رو خودمون بر سر این حتاکان بزاریم.
به یاد ننگ تاریخیمون
دوستان مواطب سوء استفاده ی عده ای باشید
دوبازه قضیه ی اصغر فرهادی و گلشیفته در حال تکرار شدن است نباید نسنجیده و حساب نشده عمل کرد
دقت کنید دوستان گاهی عده ای از این آب گلالود سخت ماهی می گیرند
نیت همه ی شما خیر است و نیک اما گاهی از روی احساسات ممکن است حرفی زده شود و عملی شود که سوء استفاده شود مثال میزنم :
عده ای می آیند و می گویند مگر نه این است که اسلام دین صلح است پس کو ؟ یک نفر آمده و اعتراض کرده می خواهید بکشیدش ؟ کو این آزادیه بیان ؟
عده ای می گویند : در زمان پیامبر هم توهین بود اما این رفتار ها نبود!!!!!
الان در جواب گروه اول باید گفت که اولا هنوز حکم قتل صادر نشده بشود هم قصاص در برابر قصاص است دین اسلام دین عدالت و اعتدال است اگر کسی را که عزیزه شما را بکشد بکشیم آیا مخالف صلح است ؟ حال کسی آمده به عزیزه 500 میلیون نفر توهین کرده دله 500 میلیون نفر را رنجانده عده ای را از راه به در کرده دشمنی می کند چه باید کرد ؟
و هم اینکه هم در جوابه این گروه و هم دوستی که زمان پیامبر را مثال زدند باید گفت پیامبر برای بازگشت آن ها امید داشتند و حال ما امیدی به بازگشت این فرد نداریم .
یا علی النقی (علیه السلام)
سلام

واي بر من كه تاكنون امام شيعه ي خود را نشناخته ام.....

اما .

يه تيپ روشنفكري ما بعضي از وقتا به خودمون ميگيريم.. امام صادق گفتن: نحن ابنا الدليل
يعني ما فرزندان دليليم. اين اهميت صحبت و بحث رو نشون ميده.

اما يه زماني ميشه افراط. يه زماني ميشه نهضت آزادي . يه زماني ميشه ابوموسي اشعري . امام علي ميگن ابوموسي ، سپاه آماده كن بيا بجنگ. ميگه نه . جنگ اونم بين مومنين. نميدونم. شايد اونم مثل بعضي ها طرفدار گفتگوي تمدن ها بود.!!!
اينجا ميشه يه ديد افراطي به يك قضيه مثل بحث و صحبت. اينجا هست كه اگه كسي كم بزاره ميشه يه مسلمون مرده و به نظره صهيونهاي حرامي، مسلمون خوب مسلمون مردست....

(كاري به كفايي يا عيني بودن اين حكم بدليل عدم صدور توسط ولي رو ندارم)
اما يه حكم دقيق از طرف اين مرجع هست. اين فرد كه از سگ هم پست تره بياد تا ابد الدهر صحبت كنه. اما توهين خط قرمز ماست. اينجاست كه عقل سبز ما به حكمي كه خود اين عقل سبز ميده جاي خودش رو به عقل سرخ ميده
والسلام

مرگ بر شاهين نجفي.....
مرگ بر مساحمه كار با كفار .....
اللهم اشغل الظالمين بالضالمين
خواب راحت نخواهی داشت!
[تصویر: 31819764625186130844.jpg]
(۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۰:۵۲)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]اگه به همین سادگی که شما گفتی بود الان همه ی ما ابا و عمامه بر سر داشتیم و دیگه لازم نبود از کسی تقلید کنیم!

ارتداد شرایط خاصی داره که یه عالم دینی باید تشخیص بده.... برای اطلاع بیشتر به تاپیک ارتداد و احکام آن که توی همین تالار هست مراجعه کنید....

در ضمن اگه به خودش باشه که گفته من قصد توهین نداشتم! و اینطوری هم میشه گفت که توهین برداشت ما بوده (البته قصد دفاع از اون رو ندارما ، مثال زدم)

این حرف شما مثل این میمونه که بگن مگه غیر از اینه که هرکس دزدی کرد باید دستش رو قطع کنیم؟ خب من دیشب یه نفر اومد خونمون دزدی گرفتمش همون موقع هم زدم دستش رو ناقص کردم!! در حالی که اگه به همین سادگی بود الان اکثر مردم ایران نباید دستاشون سالم میبود....

یا شما منظور من رو نگرفتی یا منظورمو شما نگرفتی!
من تو پست قبلیم گفتم علما میگن نگفتم خودم میگم
بنابر حکم آیت الله صافی و چند تن از مراجع دیگه هرکس به ائمه توهین کند مرتد است
حالا این یارو اومده توهین کرده (حالا چه با قصد چه بی قصد) پس برطبق حکم بالا این مردک مرتده
الآنم از ترس جونشه که گفته قصد توهین نداشته

من اون تایپیکی رو که شما گفتی پیدا نکردم
اما میدونم یکی از شرایط ارتداد توهین از روی عناد و لجبازیه
آخه وقتی یارو میاد امام معصوم با اون عظمت رو به .... فرنود و .... گلشیفته و... قسم میده دیگه واضحه که از روی لجبازیه

راستی مثالتون هم زیاد ربطی نداشت چون اینی شما میگی هزار و یک بدبختی داره تا ثابت بشه اون بنده خدا از روی تفریح و بی نیازی دزدی کرده تازه اگه نده خدا توبه کرده باشه که دوباره خر بیار و باقالی بار کن
اما اینجا این یارو تو روز روشن میاد از روی عمد توهین میکنه بعدم پررو پررو میاد تو فیس بوکش و میگه "من نمیتوانم کوتاه بیایم و باید ادامه بدهم"
این یارو خونش حلاله
نقل قول:بنابر حکم آیت الله صافی و چند تن از مراجع دیگه هرکس به ائمه توهین کند مرتد است

مطمئنا حکم ارتداد هم شرایط خاص خودش رو داره و به این سادگی نیست!
شما تاپیک رو پیدا نکردی ، سرچ که میتونی بکنی؟! برو درباره ی حکم ارتداد بخون....

این حرف شما مثل همون مثاله که زدم ، یه حکمی هست که اگه کسی دزدی کرد دستش رو قطع کنید. حالا اگه یه نفر از من دزدی کرد من باید دستش رو قطع کنم؟! یا شرایط داره و باید توسط یه نفر که علم دین خونده حکمش بررسی و صادر بشه؟

شما یکم فکر کن روی این مثال ، وجه شبهاهتش رو متوجه میشی.
اشکال شما توی همون جمله ی اول پستی که زدی هست! این که فرض رو گذاشتی بر اینکه الا و لابد قطعا خودت درست میگی و باید هرجوری شده... :دی Wink

یا علی (علیه السلام) Heart
بسم الله الرحمن الرحیم

(۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۳۰)7parsa4 نوشته است: [ -> ]من اون تایپیکی رو که شما گفتی پیدا نکردم

(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۴۶)وحید110 نوشته است: [ -> ]احکام ارتداد را هم اینجا پیگیری بفرمایید

ما قرار نیست به دشمنان کمک کنیم.لطفا اینقدر روی ارتداد و حکم مرگ بحث بیهوده نکنید.
کسی اینجا صاحب فتوا است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به زودی نتیجه کارشو میبینه...
اعتقاد منه...
نقل قول:ما قرار نیست به دشمنان کمک کنیم.لطفا اینقدر روی ارتداد و حکم مرگ بحث بیهوده نکنید.
کسی اینجا صاحب فتوا است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دقیقا چون ما نمیخوایم به دشمن کمک کنیم تا علیه اسلام کار رسانه ای بکنه داریم اینو میگیم. وگرنه از خدامونه که دنیا از لوث وجود اینا پاک بشه....

شما این رو مطالعه کنید:

(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۴۷)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]خیلی ببخشید ، شما بر چه اساسی میخواید این آدم رو بکشید؟ حکم ارتدادی صادر نشده از سوی مراجع ، بلکه فقط یه سوال کلی از آیت الله صافی پرسیده شده ایشونم یه حکم کلی رو با شرایطش بیان کردند. ولی حکم ارتداد این آدم هنوز صادر نشده و شما هم نسنجیده صحبت نکنید.
بنده عملیات روانی ای که بی بی سی علیه اسلام راه انداخته به خاطر حکمی که صادر نشده رو خیلی دردناک میدونم و مصداق این مثل: آش نخورده و دهن سوخته....

میدونید اگه در نهایت این حکم ارتداد توسط مراجع اعلام نشه ، ما به خاطر این ضربه ای که به اسلام زدیم مسئولیم؟!

یا علی (علیه السلام) Heart
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع