نقل قول:فکر نمیکنم امام باشه
امام یعنی پیشوا
[
نقل قول:در عمرش آزارش به یک مورچه هم نرسید؟
آزارش نه ولی عدالتش رسید
نقل قول:توهین کلامی حتی به خدا کرده، اون رو نمیکشت!
داستان همین جاست دیگه توهین کلامی نیست قضیه به همین جا بر نمیگرده دامنه خیلی گسترش داره عزیز
من باب مثال خدمتتون بگم اول راه باز میشه توهین بیشتر دوما تاثیر پذیریشه آخه طرف طرفدارهم داره
اگه میگی نه با توجه به کلام امام علی (ع ) تاریخ در حال تکراره یه بررسی بکن
نقل قول:اگر یه آدم احمقی (البته به نظرم نجفی احمق نیست، فقط خیلی افراط کرده و از اونور بوم افتاده. با اینکه در عمرم فقط یه آهنگش رو گوش دادم و خوشم هم نیومده. بر اساس تعاریفی که ازش شنیدم میگم)
با هات موافقم طرف احمق نیس داره حساب شده پیش میره
البته اگر عروسکه کسه دیگه ای نباشه!
نقل قول:حالا یه آخوندی که فقط تا نوک دماغ خودش رو میتونه ببینه دستور قتل این بخت برگشته رو داده؟؟؟ عزیز من شما کی باشی که بخوای زندگی مردم رو بگیری! خودتون مسلمونا میگین مرگ دست خدا ست!
منو اگه میگی من هیچ کاره ام هیچیه هیچی من فقط مسئولم فقط و فقط باید به وظیفم عمل کنم
بابا ما غلط بکنیم حکم مرگه کسی رو بدیم ما میگیم خدا و گیامبرش حکم دادن ما مصداقشو پیدا کردیم
بله صد در صد مرگ دسته خداست ما فقط وسیله ایم
نقل قول:یعنی هر کسی عقیدش عوض شد باید کشتش؟ آقا جان انسانه، اختیارش دست خودشه، شما بسپرید به خداتون!
نه عزیزه من هرکس آزاده آزاده هر تفکری رو که میخاد داشته باشه اما آزاد نیست در مورد دیگران
آزاد نیست که تفکراته اونا رو خراب کنه آزاد نیست تفکراته غلطه هودشو ترویج بده
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۱۳)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]نقل قول:فکر نمیکنم امام باشه
امام یعنی پیشوا
[
نقل قول:در عمرش آزارش به یک مورچه هم نرسید؟
آزارش نه ولی عدالتش رسید
نقل قول:توهین کلامی حتی به خدا کرده، اون رو نمیکشت!
داستان همین جاست دیگه توهین کلامی نیست قضیه به همین جا بر نمیگرده دامنه خیلی گسترش داره عزیز
من باب مثال خدمتتون بگم اول راه باز میشه توهین بیشتر دوما تاثیر پذیریشه آخه طرف طرفدارهم داره
اگه میگی نه با توجه به کلام امام علی (ع ) تاریخ در حال تکراره یه بررسی بکن
نقل قول:اگر یه آدم احمقی (البته به نظرم نجفی احمق نیست، فقط خیلی افراط کرده و از اونور بوم افتاده. با اینکه در عمرم فقط یه آهنگش رو گوش دادم و خوشم هم نیومده. بر اساس تعاریفی که ازش شنیدم میگم)
با هات موافقم طرف احمق نیس داره حساب شده پیش میره
البته اگر عروسکه کسه دیگه ای نباشه!
نقل قول:حالا یه آخوندی که فقط تا نوک دماغ خودش رو میتونه ببینه دستور قتل این بخت برگشته رو داده؟؟؟ عزیز من شما کی باشی که بخوای زندگی مردم رو بگیری! خودتون مسلمونا میگین مرگ دست خدا ست!
منو اگه میگی من هیچ کاره ام هیچیه هیچی من فقط مسئولم فقط و فقط باید به وظیفم عمل کنم
بابا ما غلط بکنیم حکم مرگه کسی رو بدیم ما میگیم خدا و گیامبرش حکم دادن ما مصداقشو پیدا کردیم
بله صد در صد مرگ دسته خداست ما فقط وسیله ایم
نقل قول:یعنی هر کسی عقیدش عوض شد باید کشتش؟ آقا جان انسانه، اختیارش دست خودشه، شما بسپرید به خداتون!
نه عزیزه من هرکس آزاده آزاده هر تفکری رو که میخاد داشته باشه اما آزاد نیست در مورد دیگران
آزاد نیست که تفکراته اونا رو خراب کنه آزاد نیست تفکراته غلطه هودشو ترویج بده
ببین. شاید تفکرات شما غلط باشه. شاید شده یک میلیاردم درصد دین و اینا رو هوا باشه و این حقیقت رو بگه. همونطور که شما حق ترویج افکار و عقایدتون رو دارید، اون هم داره. فقط نباید توهین کنه. میتونه نقد و انتقاد کنه، اما توهین هم نه. اگر هم توهین کرد شما اگر (منظورم از شما شخص جنابعالی نیست) مکتب بزرگی داشته باشید اهمیتی نمیدین.
نقل قول: فقط نباید توهین کنه. میتونه نقد و انتقاد کنه، اما توهین هم نه.
موافقم هرکس بخاد نقد کنه به چالش بکشه اما توهین نه
دین من چه غلط باشه چه درست دین 1.5 آدمه باید بهش احترام گذاشت
نقل قول: اگر هم توهین کرد شما اگر (منظورم از شما شخص جنابعالی نیست) مکتب بزرگی داشته باشید اهمیتی نمیدین.
دینه من بزرگه خیلی
برام مهمه خیلی
برام مقدسه خیلی
برام عزیزه خیلییییییییییییییی
دوس ندارم به عزیزم توهین بشه نه من خیلی ها
سکوت نمیکنم
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۳۰)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]نقل قول: فقط نباید توهین کنه. میتونه نقد و انتقاد کنه، اما توهین هم نه.
موافقم هرکس بخاد نقد کنه به چالش بکشه اما توهین نه
دین من چه غلط باشه چه درست دین 1.5 آدمه باید بهش احترام گذاشت
نقل قول: اگر هم توهین کرد شما اگر (منظورم از شما شخص جنابعالی نیست) مکتب بزرگی داشته باشید اهمیتی نمیدین.
دینه من بزرگه خیلی
برام مهمه خیلی
برام مقدسه خیلی
برام عزیزه خیلییییییییییییییی
دوس ندارم به عزیزم توهین بشه نه من خیلی ها
سکوت نمیکنم
کاملا درسته
احترام به عقاید لازم و ضروریه...
چیزی که متاسفانه در ایران در هیچ کدوم از دو طرف رعایت نمیشه.
درسته. نباید هم سکوت کرد. اعتقادتونه. مقدستونه. اما نباید تندرو و افراطی برخورد کرد.
سعيخان اين چه توجيهيه كه شما مي كنين اصلا موافق نيستم
نقل قول:اما نباید تندرو و افراطی برخورد کرد.
دین اسلام دینه تعادله
باید دید افراط رو چی تعریف می کنید..........
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۵۸)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]نقل قول:اما نباید تندرو و افراطی برخورد کرد.
دین اسلام دینه تعادله
باید دید افراط رو چی تعریف می کنید..........
افراط صدور حکم قتل در چنین شرایطیه.
یعنی هر کسی عقیدش عوض شد باید کشتش؟ آقا جان انسانه، اختیارش دست خودشه، شما بسپرید به خداتون!
نقل قول
امروز به این اماما.فردا هم حتما نوبت امامای دیگه میرسه.آقا شما در چه حدی هستی که حکم یک مرجع تقلید رو زیر سوال میبری.تو آهنگ نون پنیر و سبزی ابی و داریوش به امام خمینی توهین کردن ولی کسی حکم مرتد بودنشونو نداد.اما اینجا فرق داره.مگه خدا چهارده تا مصوم بیشتر خلق کرده.این امامان مثله آیه های قرآن مقدسند و همانطور که سلمان رشتی پس از توهینش به قرآن مرتد شد گناه این کرکس هم کمتر نیست تا با این حکم درس عبرتی برای دیگران هم بشه تا به مقدسات و امامان معصوم ما توهین نکنن.
نقل قول:افراط صدور حکم قتل در چنین شرایطیه.
چرا افراطه ؟
حکم خداست افراطه ؟
یه همجنس باز که معلوم نیس پدر مادرش کین اومده به امامت به باورت به اسلامت توهین کرده به عزیزت افراطه ؟
(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۰:۳۲)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]نقل قول:افراط صدور حکم قتل در چنین شرایطیه.
چرا افراطه ؟
حکم خداست افراطه ؟
یه همجنس باز که معلوم نیس پدر مادرش کین اومده به امامت به باورت به اسلامت توهین کرده به عزیزت افراطه ؟
1- همجنس بازی جرم نیست. یه مشکل ژنتیک یا در بعضی موارد اجتماعیه که باید کنترل بشه.
حکم خدا قتله؟ اینه خداتون؟ کسی که به راحتی دستور قلع و قمع آفریدگانش رو میده؟ مگه نه اینکه شما میگید انسان در این دنیا داره امتحان میشه؟ یعنی خدای اسلام گفته هر کسی یه خطای کوچکی ازش سر زد دخلش رو بیارید؟ اگر اینطوره عجب خداییه!