تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فوتبال (بررسی ابعاد جدیدی در soft power)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
بله فوتبال کاملا یه ورزش سیاسی هست و برای تمرین کردن سیاست دو حزبی در کشور ها طراحی شده....

به قول استاد عباسی ، در جامعه ی ما که سیاست دو حزبی موضوعیت نداره و طرح مهندسی سیاسی در اینجا باید مثل کوه آتشفشان باشه و در مرکز اون ولایت فقیه وجود داشته باشه ، ولی با کمال تاسف فوتبال به عنوان سرگرمی اول مردم کشور داره بهش دامن زده میشه...

برای اطلاعات بیشتر ، جلسه ی 328 کلبه ی کرامت رو ببینید....

یه قسمت از اون جلسه رو براتون نقل میکنم از دکتر عباسی:

«دامن زدن به ورزش فوتبال در جمهوری اسلامی یکی از خطاهای فوق استراتژیک بوده و هست ، اگر یه روز حکومت جمهوری اسلامی از هم پاشید قطعا یکی از دلایل اصلی اون همین فوتبال خواهد بود....»

یا علی (علیه السلام) Heart
ما میتونیم کنار هم باشیم با هم باشیم و فوتبال هم داشته باشیم به شرطی که :
فوتبالمان را کنترل کنیم
فوتبالمان را اسلامی کنیم
فوتبالیست هایمان را کنترل کنیم
فوتبالیست هایمان را اسلامی کنیم
(۳/خرداد/۹۱ ۲۲:۳۹)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]ما میتونیم کنار هم باشیم با هم باشیم و فوتبال هم داشته باشیم به شرطی که :
فوتبالمان را کنترل کنیم
فوتبالمان را اسلامی کنیم
یعنی همون غیر ممکن خودمون
در عصر امکانات غیر ممکن غیر ممکن است !!!!
توجه کردید که فوتبالیست ها چه قر در بین نسل جوان محبوبند ؟
توجه کردید که محبوب ها تاثیر گذارند؟
و آیا توجه کردید که همین ه الگو می شوند و شده اند ؟
حال اگر ما بیاییم فوابالیست هذی با اخلاق و اسلامی را تربیت کنیم که بازیه خوبی دلشته باشند میدانید چه تاثیر بزرگی بر روی نسل جوان گذاشته ایم ؟؟
نقل قول:حال اگر ما بیاییم فوابالیست هذی با اخلاق و اسلامی را تربیت کنیم که بازیه خوبی دلشته باشند میدانید چه تاثیر بزرگی بر روی نسل جوان گذاشته ایم ؟؟

مگه میشه؟ شما طرح پیشنهادی ای دارید؟

در حدیث از معصوم داریم که : شجاع ترین مردم کسی است که بر هوای نفس خویش غلبه کند....

اگه ما ورزشکار تراز اول میخوایم به جامعه ی دینی معرفی کنیم ، باید بر اساس این ویژگی باشه.
ببینید یکی از اشکالات بزرگی که ما داریم این است که افراد با اخلاق و مومن ما واد این حوزه ها نمی شوند چرا ؟
چون اعتقاد دارند این حوزه ها خراب شده پس باید به حال خودش رهاش کنیم تا خراب تر بشه
ببینید اگر مثلا ما مثل استاد مطهری بیاییم با لباس آخوندی معلم زبان شویم نشان دادیم که منی که اهل دینم در جامعه پویا و فعال هستم و در همه ی حوزه ها که از چاچوب اسلامی خارج نباشد وارد میشوم حالا که فوتبال یکی از قطب های مهم سیاسی شده ما داریم ازش دور میشیم مذهب رو داریم ازش دور می کنیم
اما باز دم بعضی از هوا دارا گرم که تو بازی امیدشون به خدا هم هست و تو شعاراشون از عنوان مذهبی استفاده می کنند

.

.

علاوه بر این ها ما با دو دروغ مواجهیم
فوتبال ایرانی

نه فوتبال است نه ایرانیست
خب به نظر شما ، با توجه به اینکه مدل حزبهای سیاسی غرب عین بازی و زمین فوتباله. و مدل حزبهای سیاسی ایران عین کوه آتشفشانه ، آیا این درسته که ما به یه ورزشی که سیاست دو حزبی رو تقویت میکنه در اذهان مردم دامن بزنیم؟
دوست عزیزم اینکه میفرمایید این پروژه ایرانی/عربی رو صهیونیزم ترتیب داده و میخواد جنگی بین عربها و ایران انجام بشه درست ولی به نظر من این عربها هستند که کاملا زیر سلطه ی صهیونیزم هستند( نه ایرانی ها )و مو به مو دستورات اونا رو انجام میدند!! (در ضمن عربها نمیتونند در مقابل ایران بایستند!)من فکر میکنم شما دارید میگید ما در مقابل توهین های فراوان این عربهای.... ساکت بمونیم و هیچ کاری انجام ندیم!!!!
به قول mohamad trust اگه به این عربا رو بدیم میگند تخت جمشید هم ماله ما بوده یا میگند کورش هم عربه!! فکر کنم خبر دارید که اخیرا چه ادعایی بر سر نام "خلیج پارس" کرده اند!!!
در کل و به طور خلاصه بگم من از زمانیکه متوجه شدم این عربهای.....چه خسارات جبران ناپذری به کشور عزیزم ایران وارد کرده اند و هنوز که هنوزه دارن به ایران و ایرانی توهین میکنند به شدت از این قوم نفرت دارم!!
در ضمن من یک نژاد پرست نیستم ، من فقط یک ایرانی هستم که میخوام از هویت و کشورم دفاع کنم!!
زنده باد خلیج همیشه پارس...
(۳/خرداد/۹۱ ۲۲:۳۹)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]ما میتونیم کنار هم باشیم با هم باشیم و فوتبال هم داشته باشیم به شرطی که :
فوتبالمان را کنترل کنیم
فوتبالمان را اسلامی کنیم
سلام
خوب چرا فوتبال؟
ورزشی پر هزینه،پر دردسر،پر از آسیب دیدگی،ساخته غرب و شرق.
اگر ورزش مناسب می خواین،این همه ورزش های مفید داریم.اگر ورزش المپیکی می خواین، دو و میدانی.اگر ورزش ملی می خواین کشتی و چوگان و .... .
چرا فوتبال؟
الآن تو کشورهای دیگه هم فوتبال حرف اصلی رو نمی زنه.به یک آمریکایی گفتم فوتبال ، درست منظورم رو نفهمید،فکر می کرد راگبی رو می گم، اون ها به فوتبال می گن ساکر.ورزش های مردمیشون هم راگبی ، کریکت و بسکتباله.خیلی کشورها هستند که فوتبال ورزش اصلیشون نیست.
نقل قول:خوب چرا فوتبال؟
چرا فوتبال ؟
وقتی که جام جهانی فوتبال میشه مردم بیشتر در جهان سرشون گرم میشه یا وقتی جام جهانی بسکتبال هست ؟
اون موقع بیشتر مردم سرشون گرمه و اسرائیل با فرصت پیش اومده بیشتر به فلسطین فشار میاره یا در جام جهانیه ورزش های دیگه؟
نگاه سیاسی و صد البته سوء استفاده ها در فوتبال بیشتر است یادر ورزش های دیگه ؟
البته من منکر این نیستم که خیلی ها به فوتبال علاقه مند نیستند قرار هم نیست که همه باشند که ؟
اما باید توجه کرد که فوتبال دیگه یک ورزش نیست یعنی فقط یک ورزش نیست
البته من خودم اعتقاد بر این دارم که ما باید به ورزش های دیگه هم توجه کنیم و عمر فوتبال کم کم داره به سر مباد
اما الان نه
نقل قول:ورزشی پر هزینه،پر دردسر،پر از آسیب دیدگی،ساخته غرب و شرق.
متاسفانه در ایران بله
اما قراره یک کار بنیادی صورت بگیره اگر ما بیاییم درست کار کنیم میشه خیلی کارها کرد
مثلا فوتبالیست ها اعتقاد دارند با این که در کل پول زیادی میگیرند ولی چون این پول ها بدون حساب کتاب و برنامه و خرد خرد به دستشون میرسه خیلی کم به نظر میاد براشون ما اگر بیاییم درست و با برنامه و قبل از اینکه این آقایون بیان دست به شکایت بزنند پولشون رو بهشون بدیم و اما کمتر از مقدار فعلی خیلی بهتره
و یه چیزه دیگه ما به بعضی از فوتبالیست هامون زیادی بها میدیم اگر ولشون کنیم و هرچی گفتن نگیم باشه و در برابر اون ها بازیکن های جدیدی رو بیاریم که الحمدالله تعدادشون هم کم نیس اون ها هم دیگه فکر نمیکنن از دماغ فیل افتادن و قرار داد نجومی کمی کاهش پیدا می کنه
نقل قول:آیا این درسته که ما به یه ورزشی که سیاست دو حزبی رو تقویت میکنه در اذهان مردم دامن بزنیم؟
در لیگ ایران ما میاییم با سیاست های برنامه ریزی شده کاری میکنیم که مردم به فوتبال بیشتر نگاه ورزشی داشته باشند و فوتبالیست ها رو انسان های با اخلاقی بدونند که برای دفاع از کشور و عقیدشون کارهایی هم می کنند مثلا در راهپیمایی ها شرکت می کنند اما در فوتبال هایی که با کشور های دیگه داریم این طور نیست از سیاست های خاص ودمون استفاده می کنیم
ببین قرار نیست ما همیشه رو بازی کنیم که !
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع