کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فوتبال (بررسی ابعاد جدیدی در soft power)
۰:۵۹, ۲۷/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۱ ۲:۰۴ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

این تاپیک علی آقا رو اونایی که نخوندند بخونن:

الف)
به اندازه ی کافی صحبتهایی درباب توهم بودن فوتبال و استعماری بودن این ورزش (و حتی قمار بودن آن) زده شده. اما در اینجا میخوام توجه شما رو به نکته ی جدیدی جلب کنم.

همونطور که میدونید اخیرا دشمن دست گذاشته روی تعصبات نژادی ما ، قومیت های مختلف ایران رو داره تحریک میکنه (بالاخره در هر قومیتی چند تا آدم بی بصیرت پیدا میشن که ملعبه ی دست صهیونیزم بشن). در گوش هر یک از قومیت های ما میخونه که شما نسبت به بقیه ی قوم ها و نژاد هایی که در ایران هستند برترید و دارند حق شما رو میخورند!
لازم به توضیح در باب مذمت نژاد پرستی نیست فقط همین یه جمله کافیه که بدونیم اولین نژاد پرست تاریخ ابلیس بوده و همه ی نژاد پرست هایی که میبینید همه شاگرد همون هستند....
و ما در تلقی اسلامی به این اعتقاد داریم:
«انّ اکرمکم عندالله اتقاکم»

اخیرا با قوی تر شدن تیمهای فوتبالی که تهرانی نیستند ، این بهانه رو دست نژاد پرستهای هر قوم داده که «دارند حق شما رو میخورند» و این کمک کرده به همون پروژه ی قبلی «دارند حق شما رو میخورند»!!
یعنی ما اومدیم با دست خودمون بهانه دادیم دست دشمن....

سالهای قبل دعوا بین هواداران تیم قرمز و تیم آبی بود (در همه جای کشور و یا بهتره بگم همه جای دنیا!) ولی الان دعوا و کری بین دو شهر کشور عزیزمون به وجود اومده! یعنی این شهر کری میخونه برای اون شهر و این بسیار خطرناکه (به نظر بنده)
این دقیقا پروسه ای هست که در جهت عکس «وحدت ملی» داره حرکت میکنه....

امیدوارم برنامه ی خاصی پشت این جریان نبوده باشه و اینا اتفاقی باشه!!!
ب) این جنبه ی داخلی قضیه بود ، و اما جنبه ی خارجیش:

[تصویر: Havadaran-PersPolis-Alhelal-2.jpg]

زیر تیتر عکس بالا رو بخونید به صورت مورب چی نوشته: روز تحقیر شدن دوباره ی عربها!
وسط نوشت (!) : هرچند اونی که تحقیر شد در نهایت خودشون بودند :دی

[تصویر: alhilal.jpg]

همونطور که مشاهده میکنید ، در این پوسترها باز هم روی نژاد ایرانی/عربی تاکید شده.... و باز هم به بهانه ی تیم فوتبال!

نظر شخصی بنده اینه که این جریان اگه همینطوری ادامه پیدا کنه به یک خطر امنیت ملی تبدیل خواهد شد (توجه داشته باشید که پیشگیری بهتر از درمان است)
و بنده باز هم امیدوارم طرح و نقشه ی قبلی و حساب شده پشت این اعمال نباشه و اینها فقط از روی جهل باشه....
مطمئنا کسی که از پروژه ی عربی/ایرانی سازی منطقه خبر داشته باشه که قرار بود توسط صهیونیزم انجام بشه و کشور های عربی رو در مقابل ایران قرار بدن تا یک حمله ی گسترده از سوی اعراب به ایران رو داشته باشیم، با دیدن اینها وحشت میکنه!! که چطور میشه آدم بیاد کولی بده به دشمنمش اونم مفت و مجانی (و احتمالا از روی ناآگاهی...)

=-=-=-=-=-=-=-=-=
ج) کار برد دیگری که فوتبال دارد این است که شما را نسبت به یک کشور یا شهر شرطی سازی کند. مثلا در ذهن همه ی ما جا افتاده که آلمان بسیار قوی و خوب است و یا همین ذهنیت درباره ی اسپانیا و هلند و انگلیس و....

=-=-=-=-=-=-=-=-=
د) آن روی سکه!

حتما در جریان هتاکی ها و توهین های بی حد و حساب و بی سابقه به اهل بیت (علیه السلام) و به خصوص امام دهم شیعیان ، حضرت امام علی النقی الهادی (علیه السلام) در این یک سال اخیر هستید.
در این رابطه و از آنجایی که معمولا به بهانه هایی این جریان در رسانه ی ملی ما هیچ بازتابی نداشته و به قول معروف آبی از این تلویزیون ما گرم نمیشود ، ولی امروز عصر و در مسابقه ی سپاهان نماینده ی ایران در لیگ قهرمانان آسیا در ورزشگاه فولادشهر اصفهان ، بچه های بسیج یه پارچه ی بزرگ سفید رنگ روبروی دوربینی که تصویر تلویزیونی میگرفت (روبرو ، آن طرف ورزشگاه به دیواره ی تماشاگران) آویخته بودند و روی آن این بیت شعر نوشته شده بود:

پیغام ایران را منادی هستیم
جان بر کف امام هادی (علیه السلام) هستیم

لازم به ذکر است به دلیل انتخاب مکانی بسیار مناسب برای نصب این پارچه و فونت درشت آن ، در طی بازی بارها این بیت شعر توسط دوربین به تصویر درآمد و دوبار در نیمه ی دوم به صورت کاملا واضح روی آن زوم شد.... این بازی از شبکه ی دو و شبکه ی اصفهان پخش زنده میشد.

جا داره یه دست مریزاد بگیم به بچه های بسیج اونجا.... واقعا کار رسانه ای در سطح بالایی انجام دادند که ما نظیر چنین کار رسانه ای رو حتی در صدا و سیمای خودمون هم کم پیدا میکنیم....

[تصویر: 5sg37pyo60lxtr15zz.jpg]

یا علی (علیه السلام) Heart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، AMINI ، Mitsonary ، black ، یاران مهدی ، vahrakan ، Admirer ، SARV ، مجید املشی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۳۰, ۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #11

بله فوتبال کاملا یه ورزش سیاسی هست و برای تمرین کردن سیاست دو حزبی در کشور ها طراحی شده....

به قول استاد عباسی ، در جامعه ی ما که سیاست دو حزبی موضوعیت نداره و طرح مهندسی سیاسی در اینجا باید مثل کوه آتشفشان باشه و در مرکز اون ولایت فقیه وجود داشته باشه ، ولی با کمال تاسف فوتبال به عنوان سرگرمی اول مردم کشور داره بهش دامن زده میشه...

برای اطلاعات بیشتر ، جلسه ی 328 کلبه ی کرامت رو ببینید....

یه قسمت از اون جلسه رو براتون نقل میکنم از دکتر عباسی:

«دامن زدن به ورزش فوتبال در جمهوری اسلامی یکی از خطاهای فوق استراتژیک بوده و هست ، اگر یه روز حکومت جمهوری اسلامی از هم پاشید قطعا یکی از دلایل اصلی اون همین فوتبال خواهد بود....»

یا علی (علیه السلام) Heart
۲۲:۳۹, ۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
ما میتونیم کنار هم باشیم با هم باشیم و فوتبال هم داشته باشیم به شرطی که :
فوتبالمان را کنترل کنیم
فوتبالمان را اسلامی کنیم
فوتبالیست هایمان را کنترل کنیم
فوتبالیست هایمان را اسلامی کنیم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fereydun ، Havbb 110
۲:۴۲, ۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
(۳/خرداد/۹۱ ۲۲:۳۹)فانوس *7* نوشته است:  ما میتونیم کنار هم باشیم با هم باشیم و فوتبال هم داشته باشیم به شرطی که :
فوتبالمان را کنترل کنیم
فوتبالمان را اسلامی کنیم
یعنی همون غیر ممکن خودمون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M03TAFA ، Havbb 110 ، فانوس *7*
۱۶:۲۹, ۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
در عصر امکانات غیر ممکن غیر ممکن است !!!!
توجه کردید که فوتبالیست ها چه قر در بین نسل جوان محبوبند ؟
توجه کردید که محبوب ها تاثیر گذارند؟
و آیا توجه کردید که همین ه الگو می شوند و شده اند ؟
حال اگر ما بیاییم فوابالیست هذی با اخلاق و اسلامی را تربیت کنیم که بازیه خوبی دلشته باشند میدانید چه تاثیر بزرگی بر روی نسل جوان گذاشته ایم ؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110
۲۳:۵۱, ۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #15

نقل قول:حال اگر ما بیاییم فوابالیست هذی با اخلاق و اسلامی را تربیت کنیم که بازیه خوبی دلشته باشند میدانید چه تاثیر بزرگی بر روی نسل جوان گذاشته ایم ؟؟

مگه میشه؟ شما طرح پیشنهادی ای دارید؟

در حدیث از معصوم داریم که : شجاع ترین مردم کسی است که بر هوای نفس خویش غلبه کند....

اگه ما ورزشکار تراز اول میخوایم به جامعه ی دینی معرفی کنیم ، باید بر اساس این ویژگی باشه.
۰:۱۸, ۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار
ببینید یکی از اشکالات بزرگی که ما داریم این است که افراد با اخلاق و مومن ما واد این حوزه ها نمی شوند چرا ؟
چون اعتقاد دارند این حوزه ها خراب شده پس باید به حال خودش رهاش کنیم تا خراب تر بشه
ببینید اگر مثلا ما مثل استاد مطهری بیاییم با لباس آخوندی معلم زبان شویم نشان دادیم که منی که اهل دینم در جامعه پویا و فعال هستم و در همه ی حوزه ها که از چاچوب اسلامی خارج نباشد وارد میشوم حالا که فوتبال یکی از قطب های مهم سیاسی شده ما داریم ازش دور میشیم مذهب رو داریم ازش دور می کنیم
اما باز دم بعضی از هوا دارا گرم که تو بازی امیدشون به خدا هم هست و تو شعاراشون از عنوان مذهبی استفاده می کنند

.

.

علاوه بر این ها ما با دو دروغ مواجهیم
فوتبال ایرانی

نه فوتبال است نه ایرانیست
۰:۲۱, ۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #17

خب به نظر شما ، با توجه به اینکه مدل حزبهای سیاسی غرب عین بازی و زمین فوتباله. و مدل حزبهای سیاسی ایران عین کوه آتشفشانه ، آیا این درسته که ما به یه ورزشی که سیاست دو حزبی رو تقویت میکنه در اذهان مردم دامن بزنیم؟
۰:۲۲, ۵/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۱ ۰:۳۰ توسط skyman.)
شماره ارسال: #18
آواتار
دوست عزیزم اینکه میفرمایید این پروژه ایرانی/عربی رو صهیونیزم ترتیب داده و میخواد جنگی بین عربها و ایران انجام بشه درست ولی به نظر من این عربها هستند که کاملا زیر سلطه ی صهیونیزم هستند( نه ایرانی ها )و مو به مو دستورات اونا رو انجام میدند!! (در ضمن عربها نمیتونند در مقابل ایران بایستند!)من فکر میکنم شما دارید میگید ما در مقابل توهین های فراوان این عربهای.... ساکت بمونیم و هیچ کاری انجام ندیم!!!!
به قول mohamad trust اگه به این عربا رو بدیم میگند تخت جمشید هم ماله ما بوده یا میگند کورش هم عربه!! فکر کنم خبر دارید که اخیرا چه ادعایی بر سر نام "خلیج پارس" کرده اند!!!
در کل و به طور خلاصه بگم من از زمانیکه متوجه شدم این عربهای.....چه خسارات جبران ناپذری به کشور عزیزم ایران وارد کرده اند و هنوز که هنوزه دارن به ایران و ایرانی توهین میکنند به شدت از این قوم نفرت دارم!!
در ضمن من یک نژاد پرست نیستم ، من فقط یک ایرانی هستم که میخوام از هویت و کشورم دفاع کنم!!
زنده باد خلیج همیشه پارس...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، fereydun ، فانوس *7*
۱۵:۵۲, ۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #19
آواتار
(۳/خرداد/۹۱ ۲۲:۳۹)فانوس *7* نوشته است:  ما میتونیم کنار هم باشیم با هم باشیم و فوتبال هم داشته باشیم به شرطی که :
فوتبالمان را کنترل کنیم
فوتبالمان را اسلامی کنیم
سلام
خوب چرا فوتبال؟
ورزشی پر هزینه،پر دردسر،پر از آسیب دیدگی،ساخته غرب و شرق.
اگر ورزش مناسب می خواین،این همه ورزش های مفید داریم.اگر ورزش المپیکی می خواین، دو و میدانی.اگر ورزش ملی می خواین کشتی و چوگان و .... .
چرا فوتبال؟
الآن تو کشورهای دیگه هم فوتبال حرف اصلی رو نمی زنه.به یک آمریکایی گفتم فوتبال ، درست منظورم رو نفهمید،فکر می کرد راگبی رو می گم، اون ها به فوتبال می گن ساکر.ورزش های مردمیشون هم راگبی ، کریکت و بسکتباله.خیلی کشورها هستند که فوتبال ورزش اصلیشون نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110
۱۶:۵۱, ۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #20
آواتار
نقل قول:خوب چرا فوتبال؟
چرا فوتبال ؟
وقتی که جام جهانی فوتبال میشه مردم بیشتر در جهان سرشون گرم میشه یا وقتی جام جهانی بسکتبال هست ؟
اون موقع بیشتر مردم سرشون گرمه و اسرائیل با فرصت پیش اومده بیشتر به فلسطین فشار میاره یا در جام جهانیه ورزش های دیگه؟
نگاه سیاسی و صد البته سوء استفاده ها در فوتبال بیشتر است یادر ورزش های دیگه ؟
البته من منکر این نیستم که خیلی ها به فوتبال علاقه مند نیستند قرار هم نیست که همه باشند که ؟
اما باید توجه کرد که فوتبال دیگه یک ورزش نیست یعنی فقط یک ورزش نیست
البته من خودم اعتقاد بر این دارم که ما باید به ورزش های دیگه هم توجه کنیم و عمر فوتبال کم کم داره به سر مباد
اما الان نه
نقل قول:ورزشی پر هزینه،پر دردسر،پر از آسیب دیدگی،ساخته غرب و شرق.
متاسفانه در ایران بله
اما قراره یک کار بنیادی صورت بگیره اگر ما بیاییم درست کار کنیم میشه خیلی کارها کرد
مثلا فوتبالیست ها اعتقاد دارند با این که در کل پول زیادی میگیرند ولی چون این پول ها بدون حساب کتاب و برنامه و خرد خرد به دستشون میرسه خیلی کم به نظر میاد براشون ما اگر بیاییم درست و با برنامه و قبل از اینکه این آقایون بیان دست به شکایت بزنند پولشون رو بهشون بدیم و اما کمتر از مقدار فعلی خیلی بهتره
و یه چیزه دیگه ما به بعضی از فوتبالیست هامون زیادی بها میدیم اگر ولشون کنیم و هرچی گفتن نگیم باشه و در برابر اون ها بازیکن های جدیدی رو بیاریم که الحمدالله تعدادشون هم کم نیس اون ها هم دیگه فکر نمیکنن از دماغ فیل افتادن و قرار داد نجومی کمی کاهش پیدا می کنه
نقل قول:آیا این درسته که ما به یه ورزشی که سیاست دو حزبی رو تقویت میکنه در اذهان مردم دامن بزنیم؟
در لیگ ایران ما میاییم با سیاست های برنامه ریزی شده کاری میکنیم که مردم به فوتبال بیشتر نگاه ورزشی داشته باشند و فوتبالیست ها رو انسان های با اخلاقی بدونند که برای دفاع از کشور و عقیدشون کارهایی هم می کنند مثلا در راهپیمایی ها شرکت می کنند اما در فوتبال هایی که با کشور های دیگه داریم این طور نیست از سیاست های خاص ودمون استفاده می کنیم
ببین قرار نیست ما همیشه رو بازی کنیم که !
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]