تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مشخص کردن وضعیت کاربر
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام و خسته نباشید

یه پیشنهاد خوبه پایین اسم کاربریه هر کاربر وضعیته آن و آف بودنش گذاشته بشه و اینکه در چه قسمتی از تالار هست
یه جورایی همون چیزی که در مشخصات کاربر گذاشته میشه رو کنار پستاش بذارید زیر اسم کاربریش
بسم الله الرحمن الرحيم
1- وضعيت آن و آف بودن هم اكنون كنار نام كاربري هر كس مشخص است ( مربع سبز و سفيد )

2- اين كه بدونيم هر كسي در چه قسمتي از تالار هست به چه كاري مياد ؟ ( هر چند كه تو قسمت مشخصات كاربري هست )
به جایه اینکه بریم به کارامون برسیم، فکر چه چیزایی هستیم ... خدا به خیرکنه ...
(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۲۴)blue.blood نوشته است: [ -> ]به جایه اینکه بریم به کارامون برسیم، فکر چه چیزایی هستیم ... خدا به خیرکنه ...
میشه دقیقا بگید فکر چه چیزایی هستیم؟
پیشنهادی به ذهنم رسید گفتم برای جذاب شدن تالار مطرح کنم !
ببخشید شرمنده
من فقط این موضوع رو نگفتم
کلا اگه یه چرخی بزنید تو تالار گوشی دستتون میاد که چه خبره و غالب پست ها و مباحث چه مدلی هستن ، مخصوصا تو قسمت هایی مثل دشمن شناسی ...

قصد جسارت نداشتم، فقط شما اگه قصدت جذاب شدن تالار هست باید با 1ی 2تا از مدیر ها در میون بزاری، اگه با پیشنهادت موافقت کردن باید یه نظر سنجی بزاری و ببینی که نتیجه ی نظر سنجی چی میشه ...
اگه موافق بودن که خیر و برکت، وگرنه تو 2 راه داری ...
موفق باشی .
(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۰:۲۹)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]سلام و خسته نباشید

یه پیشنهاد خوبه پایین اسم کاربریه هر کاربر وضعیته آن و آف بودنش گذاشته بشه و اینکه در چه قسمتی از تالار هست
یه جورایی همون چیزی که در مشخصات کاربر گذاشته میشه رو کنار پستاش بذارید زیر اسم کاربریش

کاملا مخالفم
به نظر من اینکه هر کس در چه قسمتی از تالار هست باید از قسمت مشخصات کاربر هم حذف بشه
(۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۸:۴۲)blue.blood نوشته است: [ -> ]من فقط این موضوع رو نگفتم
کلا اگه یه چرخی بزنید تو تالار گوشی دستتون میاد که چه خبره و غالب پست ها و مباحث چه مدلی هستن ، مخصوصا تو قسمت هایی مثل دشمن شناسی ...

قصد جسارت نداشتم، فقط شما اگه قصدت جذاب شدن تالار هست باید با 1ی 2تا از مدیر ها در میون بزاری، اگه با پیشنهادت موافقت کردن باید یه نظر سنجی بزاری و ببینی که نتیجه ی نظر سنجی چی میشه ...
اگه موافق بودن که خیر و برکت، وگرنه تو 2 راه داری ...
موفق باشی .
بهتر نیست ساده تر و دوستانه تر به قضیه نگاه بشه؟
پیشنهادی رو مطرح کردم هم مدیران هم سایر دوستان میتونن نظرشون رو بیان بگن
همین
(۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۳۵)sarallahe73 نوشته است: [ -> ]
(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۰:۲۹)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]سلام و خسته نباشید

کاملا مخالفم
به نظر من اینکه هر کس در چه قسمتی از تالار هست باید از قسمت مشخصات کاربر هم حذف بشه

سلام به دوستان گرامی
خوب هر کسی نظری داره طبیعتا! جالبه که بعضی از نطرات هم کلا متضاد هستن!!!
همین وضعیت میانه به نظر شما بهتر از همه نیست؟!!
من دشمنی ندارم که، گفتم راه این کاری که شما میخوای انجام بدی نظر سنجیه.
عزیزم خسته نباشی پاشو یه آبی به سر و صورتت بزن خیلی خسته شدی نگرانتم.
باز از این پیشنهاد ها داشتی به من بده
شوخی میکنم ناراحت نشو
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع