|
مشخص کردن وضعیت کاربر
|
|
۰:۲۹, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام و خسته نباشید
یه پیشنهاد خوبه پایین اسم کاربریه هر کاربر وضعیته آن و آف بودنش گذاشته بشه و اینکه در چه قسمتی از تالار هست یه جورایی همون چیزی که در مشخصات کاربر گذاشته میشه رو کنار پستاش بذارید زیر اسم کاربریش |
|||
|
|
۱:۵۵, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
1- وضعيت آن و آف بودن هم اكنون كنار نام كاربري هر كس مشخص است ( مربع سبز و سفيد ) 2- اين كه بدونيم هر كسي در چه قسمتي از تالار هست به چه كاري مياد ؟ ( هر چند كه تو قسمت مشخصات كاربري هست ) |
|||
|
|
۱۴:۲۴, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به جایه اینکه بریم به کارامون برسیم، فکر چه چیزایی هستیم ... خدا به خیرکنه ...
|
|||
|
|
۱۴:۲۸, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۸:۴۲, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من فقط این موضوع رو نگفتم
کلا اگه یه چرخی بزنید تو تالار گوشی دستتون میاد که چه خبره و غالب پست ها و مباحث چه مدلی هستن ، مخصوصا تو قسمت هایی مثل دشمن شناسی ... قصد جسارت نداشتم، فقط شما اگه قصدت جذاب شدن تالار هست باید با 1ی 2تا از مدیر ها در میون بزاری، اگه با پیشنهادت موافقت کردن باید یه نظر سنجی بزاری و ببینی که نتیجه ی نظر سنجی چی میشه ... اگه موافق بودن که خیر و برکت، وگرنه تو 2 راه داری ... موفق باشی . |
|||
|
|
۱۵:۳۵, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۰:۲۹)فانوس *7* نوشته است: سلام و خسته نباشید کاملا مخالفم به نظر من اینکه هر کس در چه قسمتی از تالار هست باید از قسمت مشخصات کاربر هم حذف بشه |
|||
|
|
۱۶:۳۱, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۸:۴۲)blue.blood نوشته است: من فقط این موضوع رو نگفتمبهتر نیست ساده تر و دوستانه تر به قضیه نگاه بشه؟ پیشنهادی رو مطرح کردم هم مدیران هم سایر دوستان میتونن نظرشون رو بیان بگن همین |
|||
|
|
۱۷:۴۶, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۴۷ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۳۵)sarallahe73 نوشته است:(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۰:۲۹)فانوس *7* نوشته است: سلام و خسته نباشید سلام به دوستان گرامی خوب هر کسی نظری داره طبیعتا! جالبه که بعضی از نطرات هم کلا متضاد هستن!!! همین وضعیت میانه به نظر شما بهتر از همه نیست؟!! |
|||
|
|
۲۰:۱۷, ۳۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
من دشمنی ندارم که، گفتم راه این کاری که شما میخوای انجام بدی نظر سنجیه.
|
|||
|
|
۲۰:۲۳, ۳۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
عزیزم خسته نباشی پاشو یه آبی به سر و صورتت بزن خیلی خسته شدی نگرانتم.
باز از این پیشنهاد ها داشتی به من بده شوخی میکنم ناراحت نشو |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |