تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: امروز برای ظهور امام زمانت چکار کردی؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
امروز برای ظهور امام زمانت چکار کردی؟؟
بنده این بخش رو آماده کردم که دوستان هر روز مشاهده کنن و بگن امروز برای ظهور مهدی موعود چه کاری انجام دادند؟
امیدوارم فقط به الهم عجل لولیک الفرج بسنده نکنیم و برای ظهورش کار کنیم.
شاید در طول یک ماه یک کار فقط انجام بدیم اما می تونیم تلاش کنیم تبدیل کنیم به یک هفته و بعدش هر روز برای ظهورش مفید باشیم و پایگاه برای قدوم مبارکش بسازیم.حتی به قدری پیشرفت کنیم تا جایی برسیم که هر شب از خودمون بپرسیم که فردا قراره برای ظهورش چکار کنم؟
پس هر روز بیا و بگو که برای ظهور مهدی فاطمه چه کاری انجام دادی؟
اول از خودم شروع می کنم: من امروز برای آقا فقط دعای عهد خوندم
از اونجایی که دوستان اصلا اهل ریا نیستند فکر نکنم این تاپیک پستی ارسال بشه!
Big GrinBig GrinBig Grin
البته اگر بدونن که این ریا نیست و افتخاره حتما میان.البته فعلا دوستان در مرحله ماهی یک عمل هستند.حتما پیشرفت می کنند.Smile
سلام
ممنون آقا seiied از این تاپیک خیلی خوشم اومد.....
بچه ها باور کنید ریا نیست....مطمئن باشید اینطوری بیایم و گزارش بدیم که برای ظهور چیکارا کردیم
انگار داریم به خود آقا گزارش میدیم و بقیه ی یارانش هم می شنون....به نظر من که اینطوریه....
دوستان بعد مدت ها یه تاپیک خوب باز شده....نذارید متروکه بشه خواهش مکنم......
بالاخره از یه جای باید متحد شد....و این چند دسته گی رو بین افراد تالار از بین برد و یکی شد
من امروز استارات ساخت یه نرم افزار مذهبی رو زدم ..... با دعاهای خیرتون منو یاری کنید
یا لثارات الحسینHeart
سلام xmontazer خواهش می کنم.چه تعبیر خوبی کردی که گفتی "انگار داریم به خود آقا گزارش می دیم".
یکی دیگه از اهداف این تاپیک اینه که همه مون یادمون بیفته که باید هر روز برای ظهورش کار کنیم و تو شیعه خونه ی فاطمه زهرا برای فرزندش پایگاه بسازیم.هر کس که اینجا فعالیتشو بگه می تونه مسیر رو واسه دیگران هم باز کنه.
من از طرف دوستام برات آرزو می کنم که موفق باشی و بهت توصیه می کنم که با سوره قدر استارت کارتو بزن که توصیه شده این سوره متعلق به فاطمه زهراست و مطمئن باش که خود بی بی کمکت می کنه و هیچ بحث و مناظره ای کم نمیاری.
موفق باشی.
اینجا کمتر کسی , کس دیگه ای رو میشناسه ....
فکر نکنم ریا شه .....
تازه ممکنه شوقی ایجاد شه کسایی که کاری نکردن هم کاری کنن .
حالا صبر کنین اساتید بیان نظر بدن Big Grin
سلام دوستان.من امروز داشتم با چند نفر راجع به اثبات امام زمان و منجی برای بشریت بحث می کردم،بحث داشت خوب پیش می رفت که سوالی از من شد که چطور می تونی وجود امام زمان رو برای افراد لائیک (بی دین) اثبات کنی؟؟؟
از اونجایی که وجود امام زمان رو می شه از کتاب های دینی به خصوص قرآن و تورات و انجیل اثبات کرد اما برای یک بی دین باید به چه مطلبی استناد کنیم تا راضی و قانع بشه؟
از دوستان اگر کسی برای این سوال جواب یا اطلاعاتی داره بنده رو هم بی نصیب نزاره.تشکر
سلام
به دو شکل میشه این مسئله رو مطرح کرد
یکی خیلی ساده و البته سطحی
و یکی خیلی بنیادی و اساسی
کار ساده و سطحی اون این هست که منجی باوری یک امر فطری است
اساساً باور پذیری کاراکتر هایی مانند سوپر من و اسپایدر من و بت من و ... همه ی اینها ریشه در همین منجی باوری فطری انسان داره
همه منتظرند یه ابر قهرمان بیان گندهایی رو و گره های کوری که هیچ کس نمیتونه باز کنه رو باز کنه
و ابلیس و اصحاب هالیوود هم از همین حس فطری نهایت سو استفاده رو میکنند تا مفاهیم مورد نظر خود رو به خورد بشریت بدن

اما کار اساسی این است که شما نباید از کار رو از اثبات وجود امام زمان شروع کنید

از اثبات خدا و ویژگیهای خدا شروع میکنید
امام زمان مظهر اسم هادی خداست
از اینجا شروع کنید که آیا این خدا خلق کرده این عالم هستی رو و ول کرده که بشر هر جور دلش خواست زندگی کنه
بحث خیلی مفصل هست
شاید لازم باشه اول از خود خدا و اثبات خدا شروع کرد
و البته روند منطقی اون هم همین هست!
سلام علی خان ممنون از راهنماییت.البته شاید بشه از بازی وین وین (دو سر برد) استفاده کرد.یعنی بر عکس عمل کرد و از راه اثبات منجی برای بشریت پی به وجود و اثبات خدا برد.به این حالت میشه تو دو جبهه پیروز شد.
البته این عده عقیده دارند که منجی برای بشریت خود خداوند است چون نیازی نداره که شخص دیگری رو جایگذین کنه.پس از مرحله اثبات خداوند عبور کردند و باید وجود منجی رو براشون اثبات کرد.
بسم الله الرحمن الرحیم
و العصر ان الانسان لفی خسر...
ای بابا دوستان پس چرا سکوت کردید؟؟؟؟؟ آقا منتظر شنیدن گزارشات شماست.
نکنه قهة الرجال شده...Sad
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع