۱۲/خرداد/۹۱, ۱۷:۳۰
۱۶/خرداد/۹۱, ۱۹:۲۶
به نظر من این سرور ساخته بشه ولی نه به اسم تالار بیداری اندیشه! یعنی مسئولیت اون با تالار نباشه که هر اتفاقی توش اتفتاد به اسم تالار تموم بشه.
ولی در اختیار کاربران تالار قرار بگیره...
ولی در اختیار کاربران تالار قرار بگیره...
۱۶/خرداد/۹۱, ۲۰:۱۵
در هر صورت پیشنهادش رو به مدیر بدید ببینید چی میگه
۱۷/خرداد/۹۱, ۱۴:۲۴
با سلام.
ما مدتی تو همین سرور ریدکال جلساتی رو برگزار کردیم. حتی ده جلسه هم نشده بود که چند تا از دوستان ما مورد هجوم هکر ها قرار گرفتند.
هیچ تضمینی نیست که در ریدکال اطلاعات کامپیوتر شما سالم بمونه.
یا علی
ما مدتی تو همین سرور ریدکال جلساتی رو برگزار کردیم. حتی ده جلسه هم نشده بود که چند تا از دوستان ما مورد هجوم هکر ها قرار گرفتند.
یا علی
۱۷/خرداد/۹۱, ۱۴:۲۷
(۱۷/خرداد/۹۱ ۱۴:۲۴)black نوشته است: [ -> ]با سلام.من نشنیده بودم تا حالا
یا علی
بعدشم کی می فهمه وقتی من با یه اکانت جدید یه سرور بسازم با اسم نه چندان کامل
دیگه اگه بخوان جستو جو کنن ببینن که سرور ساختیم یا نه هم نمی فهمن
ای کاش مدیرا یه سری م این جا بزنن حد اقل بگن نمی دونیم چه عواقبی داره من دیگه حرف نمی زنم می گم چشم ولی افسوس که هیچی نمی گین
۱۷/خرداد/۹۱, ۱۴:۳۰
داداش من همه این سرور ها ناظرانی دارند. که به وضع روم ها نگاه میکنند.
ما که از خدامون هست که بتونیم به صورت آنلاین با همدیگه گفتگو داشته باشیم. چون بازدهی بیشتری داره.
ما که از خدامون هست که بتونیم به صورت آنلاین با همدیگه گفتگو داشته باشیم. چون بازدهی بیشتری داره.
۱۷/خرداد/۹۱, ۱۴:۳۶
(۱۷/خرداد/۹۱ ۱۴:۲۷)محمدجواد نوشته است: [ -> ](۱۷/خرداد/۹۱ ۱۴:۲۴)black نوشته است: [ -> ]با سلام.
یا علی
من نشنیده بودم تا حالا
بعدشم کی می فهمه وقتی من با یه اکانت جدید یه سرور بسازم با اسم نه چندان کامل
دیگه اگه بخوان جستو جو کنن ببینن که سرور ساختیم یا نه هم نمی فهمن
ای کاش مدیرا یه سری م این جا بزنن حد اقل بگن نمی دونیم چه عواقبی داره من دیگه حرف نمی زنم می گم چشم ولی افسوس که هیچی نمی گین
سلام
مدیران افراد خاصی نیستن.ما هم مثل شما هستیم
به همین جهت اگر چنین چیزی رو لازم می دونید، خودتون دست به کار بشید
متاسفانه اغلب اعضای تیم مدیریتی بیداری اندیشه فرصت هیچگونه حرکت جدیدی رو ندارند و بضاعت ما در حد همین تالار است.در همین حد هم فرصت کم داریم
۱۷/خرداد/۹۱, ۱۴:۵۹
دوستانی که تمایل به شرکت در این طرح رو دارند تاپیکی با همین نام ایجاد کنند و افراد متقاضی رو نام نویسی کنند و در سرور رادیکال وارد کنند .
اگر مرد عمل هستید بسم الله.
برای شروع بحث در مورد تاپیک ها میتونه انجام بشه و در ادامه بحث های خارج از قوانین تالار که این مورد توجه قرار میگیره.
هر عزیزی که فرصت این مدیریت رو داره کار رو دست بگیره.
اگر مرد عمل هستید بسم الله.
برای شروع بحث در مورد تاپیک ها میتونه انجام بشه و در ادامه بحث های خارج از قوانین تالار که این مورد توجه قرار میگیره.
هر عزیزی که فرصت این مدیریت رو داره کار رو دست بگیره.
۲۰/خرداد/۹۱, ۲۱:۵۳
چشم فردا دست به کار می شم چون امروز دارم واسه امتحان فردام می خونم وقت ندارم بعد از امتحانم سریع می سازم و اموزش و همه چیز رو براتون می زارم و امید وارم به بهترین شکل ممکن بهره برداری شه
اگرم ادمین های سرور ریدکال با این موضوع مشکل دارن یا هکر ها به ما هجوم میارن من اشنا دارم که بتونن با این ادمینا صحبت کنن و مشکل رو حل کنند
اگرم ادمین های سرور ریدکال با این موضوع مشکل دارن یا هکر ها به ما هجوم میارن من اشنا دارم که بتونن با این ادمینا صحبت کنن و مشکل رو حل کنند
۲۱/خرداد/۹۱, ۱۵:۰۲
سلام
رید کال رو از این سایت دریافت کنید(سمت راست)http://www.raidcall.com/
از خود نرم افزار می توانید ثبت نام کنید و creat a new accountرا بزنید و اکانت بسازید(نیاز به توضیح نداره و ایمیل معتبر فقط برای عوض کردن یا بازیابی پسورد به درد می خوره و لازم به فعال سازی ایمیل ندارید)
وقتی ساختید login شید و ادرس 4772469 رو در کادر بالا سمت چپ وارد کنید
خوب حالا شما وارد سرور خودتون شدید
برای این که شما بتونید وارد بعضی از قسمت های سرور بشید باید member باشید
شما می تونید با پیام خصوصی توی سایت اقدام کنید چون من نمی دونم که شما عضو سایت هستید یا نه پس پیام خصوصی بدید
من هم این چند روز به طور پراکنده هستم و لی تا یه هفته دیگه سروم خلوته و همرو member می کنم
سعی کنید یه اکانت بسازید تا در بعضی بحث ها ی مهم که نیاز به صحبت دارن (مثلا ساخت مستند گروهی)شریک باشید
بقیه راهنمایی ها می مونه تو خود رید کال
در ضمن گشت گزار الکی هم در رید کال نکنید چون هیچ سودی نداره و ممکن وقت شما تلف بشه همچنین مانند اینترنت کسایی هستند که از این سرور استفاده های درستی نمی کنند پس خواهشا خواهشا خواهشا فقط برای تالار بیاید رید کال
رید کال رو از این سایت دریافت کنید(سمت راست)http://www.raidcall.com/
از خود نرم افزار می توانید ثبت نام کنید و creat a new accountرا بزنید و اکانت بسازید(نیاز به توضیح نداره و ایمیل معتبر فقط برای عوض کردن یا بازیابی پسورد به درد می خوره و لازم به فعال سازی ایمیل ندارید)
وقتی ساختید login شید و ادرس 4772469 رو در کادر بالا سمت چپ وارد کنید
خوب حالا شما وارد سرور خودتون شدید
برای این که شما بتونید وارد بعضی از قسمت های سرور بشید باید member باشید
شما می تونید با پیام خصوصی توی سایت اقدام کنید چون من نمی دونم که شما عضو سایت هستید یا نه پس پیام خصوصی بدید
من هم این چند روز به طور پراکنده هستم و لی تا یه هفته دیگه سروم خلوته و همرو member می کنم
سعی کنید یه اکانت بسازید تا در بعضی بحث ها ی مهم که نیاز به صحبت دارن (مثلا ساخت مستند گروهی)شریک باشید
بقیه راهنمایی ها می مونه تو خود رید کال
در ضمن گشت گزار الکی هم در رید کال نکنید چون هیچ سودی نداره و ممکن وقت شما تلف بشه همچنین مانند اینترنت کسایی هستند که از این سرور استفاده های درستی نمی کنند پس خواهشا خواهشا خواهشا فقط برای تالار بیاید رید کال