تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ساخت سرور raid call
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۲۱/خرداد/۹۱ ۱۵:۰۲)محمدجواد نوشته است: [ -> ]سلام
رید کال رو از این سایت دریافت کنید(سمت راست)http://www.raidcall.com/
از خود نرم افزار می توانید ثبت نام کنید و creat a new accountرا بزنید و اکانت بسازید(نیاز به توضیح نداره و ایمیل معتبر فقط برای عوض کردن یا بازیابی پسورد به درد می خوره و لازم به فعال سازی ایمیل ندارید)
وقتی ساختید login شید و ادرس 4772469 رو در کادر بالا سمت چپ وارد کنید
خوب حالا شما وارد سرور خودتون شدید
برای این که شما بتونید وارد بعضی از قسمت های سرور بشید باید member باشید
شما می تونید با پیام خصوصی توی سایت اقدام کنید چون من نمی دونم که شما عضو سایت هستید یا نه پس پیام خصوصی بدید
من هم این چند روز به طور پراکنده هستم و لی تا یه هفته دیگه سروم خلوته و همرو member می کنم
سعی کنید یه اکانت بسازید تا در بعضی بحث ها ی مهم که نیاز به صحبت دارن (مثلا ساخت مستند گروهی)شریک باشید
بقیه راهنمایی ها می مونه تو خود رید کال
در ضمن گشت گزار الکی هم در رید کال نکنید چون هیچ سودی نداره و ممکن وقت شما تلف بشه همچنین مانند اینترنت کسایی هستند که از این سرور استفاده های درستی نمی کنند پس خواهشا خواهشا خواهشا فقط برای تالار بیاید رید کال

دوست عزیز به نظر من اگر هم قرار هست رومی برای تالار تشکیل بشه باید توسط مدیر سایت ایجاد بشه نه یک کاربر معمولی

من خودم یک روم داخل رید کال دارم و میدونم کسی که روم رو میسازه مدیر کلش هم هست و مدیریت بر عهده ی اون هستش

به طور خلاصه من حاضر نیستم روم شما رو به عنوان نماینده ای از سایت بیداری اندیشه بشناسم چون شما رو نمیشناسم
(۲۱/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۴)ANTI MASON نوشته است: [ -> ]
(۲۱/خرداد/۹۱ ۱۵:۰۲)محمدجواد نوشته است: [ -> ]سلام
رید کال رو از این سایت دریافت کنید(سمت راست)http://www.raidcall.com/
از خود نرم افزار می توانید ثبت نام کنید و creat a new accountرا بزنید و اکانت بسازید(نیاز به توضیح نداره و ایمیل معتبر فقط برای عوض کردن یا بازیابی پسورد به درد می خوره و لازم به فعال سازی ایمیل ندارید)
وقتی ساختید login شید و ادرس 4772469 رو در کادر بالا سمت چپ وارد کنید
خوب حالا شما وارد سرور خودتون شدید
برای این که شما بتونید وارد بعضی از قسمت های سرور بشید باید member باشید
شما می تونید با پیام خصوصی توی سایت اقدام کنید چون من نمی دونم که شما عضو سایت هستید یا نه پس پیام خصوصی بدید
من هم این چند روز به طور پراکنده هستم و لی تا یه هفته دیگه سروم خلوته و همرو member می کنم
سعی کنید یه اکانت بسازید تا در بعضی بحث ها ی مهم که نیاز به صحبت دارن (مثلا ساخت مستند گروهی)شریک باشید
بقیه راهنمایی ها می مونه تو خود رید کال
در ضمن گشت گزار الکی هم در رید کال نکنید چون هیچ سودی نداره و ممکن وقت شما تلف بشه همچنین مانند اینترنت کسایی هستند که از این سرور استفاده های درستی نمی کنند پس خواهشا خواهشا خواهشا فقط برای تالار بیاید رید کال

دوست عزیز به نظر من اگر هم قرار هست رومی برای تالار تشکیل بشه باید توسط مدیر سایت ایجاد بشه نه یک کاربر معمولی

من خودم یک روم داخل رید کال دارم و میدونم کسی که روم رو میسازه مدیر کلش هم هست و مدیریت بر عهده ی اون هستش

به طور خلاصه من حاضر نیستم روم شما رو به عنوان نماینده ای از سایت بیداری اندیشه بشناسم چون شما رو نمیشناسم
اگر مدیری افتخار بده بیاد من اکانتو می دم بهش
من فقط کار های اولیه رو انجام می دم
مثل ساختن چنل ها و ممبر کردن اعضا بعدش دیگه من کاره ای نیستم
منم هستم حاجی فقط شما بگید چیکار کنم
سلام دوستان
من در مسنجر ريدكال يك گروه براي بحث درست كردم و ميتونيد بياييد
دانلود نرم افزار ريدكال

دوستان شما ميتونيد اين نرم افزار رو دانلود كنيد و يك اي دي بسازيد و به گروه ما

اي دي:4886681

به نام:emam_khamenei

منتظر شما هستيم
HeartHeartHeartHeartBig Grin